- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Fazla olmamak şartıyla bence içebilirsin. Hatta spor yaptığın dönemde fazla kilo verdiğinden şikayetçiydin ya o açığı bununla kapatabilirsinAramolu kahvelere bayılırmkilo korumada içebiliyomuyuz kaptanım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fazla olmamak şartıyla bence içebilirsin. Hatta spor yaptığın dönemde fazla kilo verdiğinden şikayetçiydin ya o açığı bununla kapatabilirsinAramolu kahvelere bayılırmkilo korumada içebiliyomuyuz kaptanım
![]()
ahhh kaptanım eba ile uğraşıyoruz bütün gün stres sıkıntı içindeyiz... bi giriyor bi girmiyor öğretmen ödev gönderiyor onu yap derken inan bu hafta ne yediğimi bile bilmiyorum... lütfen okullar açılsın artık haftada 2 gün de olsa okula gitsinler böyle nereye kadarada81
pessinus @candy_candy
Aysegul 6666 kızlar menüler nerede?
*** 13. Takım 693. Etap ***
candy_candy (126.4///%)
Restful (86.9///%)
suhas (60.9///%)
ada81(63.1///%)
pessinus (67.1///% )
13. Takım ortalaması: %
*** 13. Takım 692. Etap Free listesi ***
LAydLiNe (74.2///%) 683. Etapta 72.5 kilo ile izne ayrılan üye
Aysegul 6666 (69///%) Kilosu sabit 680. Etapta 65.8 kilo ile mezun olan üye
krtp86 (52.2///%) 682. Etapta 51.7 kilo ile mezun olan üye
Just a perfect day (67///%)663. Etapta 64.7 kilo ile izne ayrıldı.
Pain Killer (69///%) Yeni Üye Baş. Tarihi: 13.09.2020 Baş. Kilosu: 69 Hedef : 55
13. Takım Free liste ortalaması : %
ahhh kaptanım eba ile uğraşıyoruz bütün gün stres sıkıntı içindeyiz... bi giriyor bi girmiyor öğretmen ödev gönderiyor onu yap derken inan bu hafta ne yediğimi bile bilmiyorum... lütfen okullar açılsın artık haftada 2 gün de olsa okula gitsinler böyle nereye kadar![]()
![]()
![]()
Rabbim kolaylık versin canım, aynen öyle sürekli girdiniz mi diye arkadaşlarla haberleşiyoruz resmen kitleniyoruz ekrana bu nasıl olacak böyleBende de durum aynı canım. Sürekli telefondayım girdiniz mi ebaya diye. Düşün ben bir de çalışıyorum. Çok zor çok. Hepimiz için.
Nazar boncuğu olsun o zaman canım kendini suçlu hissetme çoğu zaman sıfır kaçamakla ilerliyorsun ve mükafatını alıyorsun da. İnsanız nefsimiz var sonuçta görürken çoğu zaman tutsak da kendimizi arada kaçamaklar oluyor kaldı ki taşınma işlerin var bebeğin var bunlara rağmen çok güzel. Sen her zamanki gibi devam et![]()
Senin menülerini çok beğeniyorum cnm maşallah nazar değmesinarada olur öyle kaçamaklar sürekli tekrar etmediğin sürece sıkıntı olmaz
![]()
HatueL canım kızlar söylemiş bir kezden bir şey olmaz zaten iyi gidiyorsun üzülme diye ama o minik minik bir şey olmazların sonu bizim gibi oluyor. O yüzden bundan sonra daha dikkatli olacağına inanıyorum. Zincir gibi düşün bu sağlıklı beslenme işini. Halkaların birbirinde oluşan hasar sonra başka hasarlara yol açar.
![]()
Guzel bir termos var mi küçük, 3,4 saat sıcak tutanlardan. Sabah yapar ise götürürsün kahveni.Kızlar kurumda çay ocağı kapalı bayadır, o y0zden sallama çay, poşet kahvelerden falan içiyorum sütsüz şekersiz olanlardan, bu tür kahvelerin yağlanma yaptığını okumuştum daha önce, ama kahvesizde olmuyo napsam bilemedim, evdeyken miss gibi filtre kahvemi türk kahvemi yapıyodum ne güzel ya
Sabahları genelde kahvemi evde içiyorum, öğleden sonraya kadar da pek sıcak kalmıyo cnm denedim onudaGuzel bir termos var mi küçük, 3,4 saat sıcak tutanlardan. Sabah yapar ise götürürsün kahveni.
Kaptanım, canlı ders deryasında boğuluyorum, Evde 4 kişi canlı derse giriyoruz, internet kafeye döndü bizim evada81
pessinus @candy_candy
Aysegul 6666 kızlar menüler nerede?
*** 13. Takım 693. Etap ***
candy_candy (126.4///%)
Restful (86.9///%)
suhas (60.9///%)
ada81(63.1///%)
pessinus (67.1///% )
13. Takım ortalaması: %
*** 13. Takım 692. Etap Free listesi ***
LAydLiNe (74.2///%) 683. Etapta 72.5 kilo ile izne ayrılan üye
Aysegul 6666 (69///%) Kilosu sabit 680. Etapta 65.8 kilo ile mezun olan üye
krtp86 (52.2///%) 682. Etapta 51.7 kilo ile mezun olan üye
Just a perfect day (67///%)663. Etapta 64.7 kilo ile izne ayrıldı.
Pain Killer (69///%) Yeni Üye Baş. Tarihi: 13.09.2020 Baş. Kilosu: 69 Hedef : 55
13. Takım Free liste ortalaması : %
Ben de katilmak istiyorum.kilo:54.8
Eki Görüntüle 1301397
Canim su aralar kilom cok hareketli ama 53 u gecmiyor.bu yuzden 53 kabul ettim baslangici.ama bu sabah 52.500 idim.
bundan bi hafta once 52.300 idim avatarimdaki kilo yani.pazartesiye kadar nolur bilmiyrm.insallh ya yerinde sayar ya duser.artik almak istemiyrm.bu degiskenlik beni cok yordu
![]()
Selamlar, bu benim ilk bildirimim. 53.300 ile aranizdayim.![]()
Boy: 1.60
Kilo: 55.700
Hedef: 52
Selamlar @Dersaadet_ ,
ben 30 yasindayim. 1.59 boyunda 60 kiloyum.
Kurallari genel olarak okudum. En zoru haftalik 35 msj kuraliydi( ama motive acisindan onemli oldugunu kabul ediyorum
belli mi olur bi bakmisim en fazla msji ben yazmisim![]()
Selamlar, 32 yasindayim. 159 boy bu sabah itibari iile 63.600 kilo.
Hedef 52.
13. Takıma bekliyorum
güne erken başlıyorum ondan mı nedir saat 14.00 olunca çoook acıkıyorum deli gibi iki gündür öğle yemei yiyorum normalde kefir ile bademle geçiştirebiliyordum ama bu aralar olmuyor birde deli gibi acıkıyorum![]()
![]()
![]()
İyi akşamlar kızlar bugünkü menümü paylaşayım
9.30
5 ince dilim sucukla sucuklu omlet,1 wasa,3/4 avokado,20 gr kadar tel peynir,3 zeytin
15.00
1 kupa sütlü kahve,1 browni
18.30
1 kase yoğurt çorbası,1 tabak kabak yemeği,yarım dilim tam buğday ekmeği,2-3 kaşık yoğurt
Su 3.5 lt oldu sanırım. Akşamdan beri kendimle mücadele halindeyim canım bir şeyler yemek istiyor ama frenliyorum kendimi. Gün içinde kaçamak yaptım kötü oldu ama onu da azaltıp bitirmeye çalışacağım bu alışkanlıklarımı
Eyvah kötü örnek oldumAyy canım browni ve kahve çekti
Su çok güzel ya. En zorlandığım şey su olabilir. 3.5 litre içsem her dk wc ye gitmem gerekir.
Eyvah kötü örnek oldumsu genelde 3 ün üstünde içiyorum iş güçten fırsat bulamayıp içemezsem altında kalıyorum yalnızca. Hala emzirmemin de etkisi var sanırım. Ayrıca wc konusunda ben de o durumdayım zaten:)