Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yeni gelen arkadaşlar öncelikle hepinize topluca hoşgeldiniz diyorum KumsalveDeniz KumsalveDeniz Birgaripyolcu06 Birgaripyolcu06 K KuzeyEge SonsuzUmut SonsuzUmut

Ben seval bu grubun asla kilo vermeyen üstüne kilo alan listedeki tek üyesiyim herhalde :olamaz: bu makus talihimi kaptanın ben de olmayan bana inancı sayesinde yenebileceğimi düşünüyorum :KK51:

gruba katılmak için yapmanız gerekenler düzenli menü, su ve spor bildirimi :KK51:diğer grup üyelerinin mesajlarını okumak, menülerini falan da yorumlayabilirsiniz yani.. zaten düzenli olarak gruba gelip aktif oldukça artık bir parçası olacaksınız ve bunlar otomatik hale gelecek.

ben de yaz başında girdim gruba ve kendi motivasyonumu tek başıma sağlayabilen biri değilim kovsalar gitmem modundayım şu an yani:KK45: yazın tatiliydi, rehavetiydi, pandemisiydi, çoluk çocuydu falan bi saldık grupça ama ben şimdi menü paylaşım tablosu paylaşıcam.. haftalık ve aylık takım analizleri yapmayı düşünüyorum o yüzden artık salmaca yok :KK20: düzenli menü paylaşımı, düzenli menü takibi sizlerden tek ricam lütfen beni menüüüü menüüü diye kanırtmayın :KK70::KK70: bunu yazan kız yaz boyunca bir elin parmağını geçmeyecek kadar menü payşamıştır anca ama ne yapıyoruz geriye bakmıyoruz hep ileri hep ileri:KK55:

Evet canım etap sonuç listesi. Ben bizim takımın listesini hazırlayacağım ama geneldeki bütün takımlardan kim birinci kim sonuncu. O liste hazırlanacak. Yoksa ben bizim listeyi zaten hep hazırlıyorum. Onda sorun yok. Ama bundan sonraki dört hafta listeleri hazırlama sırası bizde çünkü ceza aldık. Ben sana akşama detaylı bir şekilde anlatırım. Zaten anlamadığın yerde de 5. Takım kaptanımız Cherry Mom Cherry Mom kaptanım yardım edecek. :KK36:

eneee emnis mi o beni bilmez ama 5.takım benim baba ocağım diyebilirim ilk takımım benim.. tamam kaptanım oldu bil hallederiz

Yeni gelen arkadaşlar öncelikle hepinize topluca hoşgeldiniz diyorum KumsalveDeniz KumsalveDeniz Birgaripyolcu06 Birgaripyolcu06 K KuzeyEge SonsuzUmut SonsuzUmut

Ben seval bu grubun asla kilo vermeyen üstüne kilo alan listedeki tek üyesiyim herhalde :olamaz: bu makus talihimi kaptanın ben de olmayan bana inancı sayesinde yenebileceğimi düşünüyorum :KK51:

gruba katılmak için yapmanız gerekenler düzenli menü, su ve spor bildirimi :KK51:diğer grup üyelerinin mesajlarını okumak, menülerini falan da yorumlayabilirsiniz yani.. zaten düzenli olarak gruba gelip aktif oldukça artık bir parçası olacaksınız ve bunlar otomatik hale gelecek.

ben de yaz başında girdim gruba ve kendi motivasyonumu tek başıma sağlayabilen biri değilim kovsalar gitmem modundayım şu an yani:KK45: yazın tatiliydi, rehavetiydi, pandemisiydi, çoluk çocuydu falan bi saldık grupça ama ben şimdi menü paylaşım tablosu paylaşıcam.. haftalık ve aylık takım analizleri yapmayı düşünüyorum o yüzden artık salmaca yok :KK20: düzenli menü paylaşımı, düzenli menü takibi sizlerden tek ricam lütfen beni menüüüü menüüü diye kanırtmayın :KK70::KK70: bunu yazan kız yaz boyunca bir elin parmağını geçmeyecek kadar menü payşamıştır anca ama ne yapıyoruz geriye bakmıyoruz hep ileri hep ileri:KK55:

Canim üzgünüm ama ben 4. Takımda yarışıyoruz şuan.. grup aktif olmadığı için oraya geçtiğimi yazmıştım 2 gün once

Bu listede ana takımmı olcak cnm, malum bende mezun olduğu halde takıma yapışmış üyeyim 😂

Akşama grubun kapısına bir not asacağım çok takıldığım bazı konular var. En güzeli baştan belirtmek :KK70: :KK70: :KK70:

Allah analı babalı büyütsün canım. Bebeğin küçükmüş kendini çok zorlamadan düzenli dengeli beslendikten sonra gidecektir kilon.
Saol canım inş bende öyle amaçlıyorum çabuk veririm zaten annemde olunca çok çok yiyordum ondan oldu hep

Arkadaşlar şu belirtmeliyim yarıdan itibaren temizlik yapacağım sonra Konya'dan ev aldık iç mimar hazırlıyor Herşeyi aldık sonra oranın işleri taşınma kısacası hem bu ev hem diğer evin düzene oturması gerekiyor işimiz gereği iki ev kısacası bu süre içerisinde sadece kilo bildirimi yapabilirim sizce uygunsa

Benim akşam benim bulgur pilavı ve tave fasülye gece de acıktığımda yumurtalı bir salata 😀

takım örnek1.png

kaptanım listenin boşu bu eski üyelerin başlangıç tarihleri ve kiloları sende vardır. excelde hazırladım :kahve: menü bildirimleri geldikçe de şu şekilde renklenecek ortalık :KK68:

takım örnek.png

exceli atiyim mi sana LAydLiNe LAydLiNe

Kızlar menü bildirimi yaparken şunlara dikkat edelim biraz tabloyu açıkliyim size

Menü, su ve spor için bildirimi içeriyor. Bildirim yapıldığında karşısına + koyuyorum.

Mesela
menüde kaçamak varsa zemin kırmızı yapıyorum (bunu bildirim yaparken siz yazıyorsunuz tabi çünkü herkesin diyeti farklı) diyetime çok uymadım ama kaçamak da yapmadım diyorsanız sarı diyetinize uygun bir menü bildiriyorsanız ya da hafif sağlıklı bir gün geçirdiyseniz de yeşil oluyor zemin rengi

Mesela
spor yapmadıysanız kırmızı, spor yaptım ama daha iyisini yapabilirdim az oldu diyorsanız ya da spor yapmamışsanız ama çok hareketli bir gün geçirdiyseniz sarı, sizi tatmin eden bir spor yaptıysanız yeşil oluyor zemin :KK51:

Su için 2lt geçen herkesi yeşil yapıyorum 1,5 lt sarı onun altındaki tüm miktarlar kırmızı :KK20:

Ben bu şekilde bir format hazırladım geliştirmelere açığım En Büyük KK

Kaçak 13. Takım üyeleri takım son sayfasına bekleniyorsunuz:) haydi bismillah deyip menü paylaşımına başlayayım hiç güzel değil ama bir yerden başlamalıyım
8.30
1 haşlanmış yumurta,çok küçük ev yapımı tam buğday lavaş arasına kaşar beyaz peynir ve domatesle tost,bir haşhaşlı çörek
13.00
1 kupa yeşil çay,1 tabak kısır
16.00
1 tabak kısır
19.30
1 kase terbiyeli mercimek çorbası,2 dilim tam buğday ekmeği,5 küçük köfte,meksika fasulyesi salatası bir tabağa yakın
Su 3 lt,1 saat de yürüyüş var. Haydi menülerinizi görelim. Ayrıca çok az kilo bildirimi yapıldı bugün kaptancığım sabah kilo bildirimini sen de yapmadın sanki gözümden kaçmadı :)

İyi geceler herkese
Sabah 07.00; 1 h.yumurta
1 tane wasa, üzerine sürülebilir lor ve hindi füme
Yeşillik
5 tane zeytin
Domates,salatalık
Öğlen 12.30; 1 kase yayla çorbası
3 kaşık etli patlıcan
Akşam 17.30; 2 tane biber dolması (bulgurla yapılmış)
Yoğurt
20.00; 1 adet tam buğday unundan şekersiz pankek, üzerine 1 t.k fıstık ezmesi
Su,1.5 litre
40 dk. Hitt kardiyo

Evet canım etap sonuç listesi. Ben bizim takımın listesini hazırlayacağım ama geneldeki bütün takımlardan kim birinci kim sonuncu. O liste hazırlanacak. Yoksa ben bizim listeyi zaten hep hazırlıyorum. Onda sorun yok. Ama bundan sonraki dört hafta listeleri hazırlama sırası bizde çünkü ceza aldık. Ben sana akşama detaylı bir şekilde anlatırım. Zaten anlamadığın yerde de 5. Takım kaptanımız Cherry Mom Cherry Mom kaptanım yardım edecek. :KK36:
Selam kaptanım, selam kızlar ❤️
Sonuç listeleri dediğim gibi hiç sorun değil cuma günü ben yaparım candy_candy candy_candy sanada anlatırım nasıl yaptığımı sonrasında 🤗 (candycim hatırlıyorum seni bu arada 5.takımda denk gelmiştik kısa bir sürede olsa ☺️ )
Herkese iyi geceler 😘

Selam kaptanım, selam kızlar ❤
Sonuç listeleri dediğim gibi hiç sorun değil cuma günü ben yaparım candy_candy candy_candy sanada anlatırım nasıl yaptığımı sonrasında 🤗 (candycim hatırlıyorum seni bu arada 5.takımda denk gelmiştik kısa bir sürede olsa ☺ )
Herkese iyi geceler 😘

Çok teşekkür ederim kaptanım gözüm arkada kalmayacak :KK200: :KK36:

Back
X