- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Yeni gelen arkadaşlar öncelikle hepinize topluca hoşgeldiniz diyorum
KumsalveDeniz
Birgaripyolcu06
K
KuzeyEge
SonsuzUmut

Ben seval bu grubun asla kilo vermeyen üstüne kilo alan listedeki tek üyesiyim herhalde
bu makus talihimi kaptanın ben de olmayan bana inancı sayesinde yenebileceğimi düşünüyorum 
gruba katılmak için yapmanız gerekenler düzenli menü, su ve spor bildirimi
diğer grup üyelerinin mesajlarını okumak, menülerini falan da yorumlayabilirsiniz yani.. zaten düzenli olarak gruba gelip aktif oldukça artık bir parçası olacaksınız ve bunlar otomatik hale gelecek.
ben de yaz başında girdim gruba ve kendi motivasyonumu tek başıma sağlayabilen biri değilim kovsalar gitmem modundayım şu an yani
yazın tatiliydi, rehavetiydi, pandemisiydi, çoluk çocuydu falan bi saldık grupça ama ben şimdi menü paylaşım tablosu paylaşıcam.. haftalık ve aylık takım analizleri yapmayı düşünüyorum o yüzden artık salmaca yok
düzenli menü paylaşımı, düzenli menü takibi sizlerden tek ricam lütfen beni menüüüü menüüü diye kanırtmayın 
bunu yazan kız yaz boyunca bir elin parmağını geçmeyecek kadar menü payşamıştır anca ama ne yapıyoruz geriye bakmıyoruz hep ileri hep ileri

Ben seval bu grubun asla kilo vermeyen üstüne kilo alan listedeki tek üyesiyim herhalde

gruba katılmak için yapmanız gerekenler düzenli menü, su ve spor bildirimi

ben de yaz başında girdim gruba ve kendi motivasyonumu tek başıma sağlayabilen biri değilim kovsalar gitmem modundayım şu an yani