Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yav arkadaş hemen de yakalandık yaaa :eek: biraz kaçamaklı ama çok değil yazayım hemen :KK17:

kahvaltı(9.00):
1 dilim kakaolu kek
1 bardak kakaolu süt

ara:
1 kase çilek
1 avuç fındık
bitki çayı

öğlen(13.00):
adana dürüm
ayran

ara:
hindiba kahvesi (bundan sonra kahve yazacağım sadece reklam olmasın siz şekersiz hindiba kahvesi anlayın neskafe değil yani sağlıklı :KK53:)

akşam(19.30):
1 karnıyarık
3 kaşık pilav
1 kase yoğurt

2 mini rulo börek (superfresh)

su 2 lt. spor hakgetire:dua:
Diyet menüsü mü bu haftada kaç kilo verdiriyor :KK53::KK70::KK70:

Ben de menümü yazayım :kk77:

Saat 10.3

Tavada 2 yumurta 🍳
İki dilim glutensiz ekmek 🍞
Yarım simit (glutensiz)
Domates 🍅
1 bardak süt🍶

Saat 16

Yarım simit

Saat 20

4 kaşık yoğurt +1 kaşık chia+ 1 kaşık keten tohumu+ 5 er badem fındık+ 2 erik+10 tane kuru üzüm+ 4 tane kayısı 🥣

Birazdan kahve filtre kahve içerim ☕

Su 2+ lt
Zipor bugün yok

Aa olur mu asıl akşam tadı çıkar buraların herkes kayfesini alsa gelse de herifleri birbirine vuruştursak :KK70:
Bizim takımda akşam olunca millet işe güce dalıyor gelemiyor maalesef. En normal zamanda da pek giremiyorum zaten de bir de görümce geldi bir haftalığına iş güç×2 modundayım:sus:

Günün mükemmel menüsü 🤪
Sabah 07.00; 1 h.yumurta
Maydanoz,roka, domates
5 tane zeytin
Peynir
Öğlen 12.00; 3 kaşık bulgur pilavı, 4/5 kaşık fasulye
Ara öğün 16.00; yulaflı bar
Şekersiz kahve
Akşam 18.00; 1 dilim triliçe 😬😬 son dilimdi bitti şükür 😄 cuma regl günüm tatlı krizlerim başladı malesef😬
Su 1.5 litre

Canım ya aklıma karpuz kabuğu misali düşürdün trileçeyi gidip aldım yedim de rahatladım öyle böyle istemedi hem de canım. Neyse zihnimi ve midemi doyurduktan sonra uzun bir süreliğine ara verebilirim :)
Kaçamak yaptığımızda ne olduğunu yazmadan kaçamak yaptımmı yazsak acaba 😂 böyle kötü örnek oluyoruz birbirimize 😂

Kaçamak yaptığımızda ne olduğunu yazmadan kaçamak yaptımmı yazsak acaba 😂 böyle kötü örnek oluyoruz birbirimize 😂
ya hala regl olamadım canım tatlı isteyip duruyordu zaten aldım yedim o yüzden. kaçamak anlayışı da önemli işte kimimiz için bir bardak kola ya da bir dilim tatlı kaçamakken kimimiz için koca bir öğün yasaklı yiyecekler olabilir o yüzden yazıp kendimiz utansak daha iyi:KK22:

Back
X