Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese kucak dolusu merhaba 🥰

bugün ki menüm

sabah 10.00 klasik kahvaltı ☺️ ( 2 yumurta , 7 zeytin , bir domates, beş ceviz )

akşam 18.00 1,5 tabak karnıbahar yemeği, bir kase yoğurt

Su , 2 litreyi geçmiştir . Yatana kadar 3 litre olur .
Spor, 6130 adım şimdilik .
Birazdan Leslie 2 mile yapacağım . 💪🏻
Ah o irade bnde olsaaa🤭

Kızlar, geçen bildirimden sonra bi gelip selam verip bir daha uğramamıştım :(
ama bi yandan etkilendim sizin ortamdan vee dün hayatımda ilk defa diyetisyene gittim! Bugün de hiç bozmadım :)

Aliskanliklarinizi değiştirmeniz cok guzel. Sira yeni ve daha saglikli aliskanliklar kazanmakta.
Diyet süresince kasar peyniri cok tavsiye edilmiyor. Tosunuzu beyaz peynir ve domatesle yapabilirsiniz. Beyaz tost ekmegi yerine, tam bugday veya cavdar gibi tahilli ekmekler tercih edebilirsiniz
Tesekkur ederim. Beyaz ekmek dışında ekmek yiyemiyorum maalesef, komple bırakmaya çalışıyorum bu yüzden. Gelecek hafta daha dikkatli olmaya çalışacağım bu biraz diyette alışma evresiydi benim icin:)

Kızlar, geçen bildirimden sonra bi gelip selam verip bir daha uğramamıştım :KK43:
ama bi yandan etkilendim sizin ortamdan vee dün hayatımda ilk defa diyetisyene gittim! Bugün de hiç bozmadım :)
Merhabalar isim çok tanıdık geldi de 2015 ekim annelerinde karşılaşmış olabilir miyiz sizinle? Bu arada umarım devamı gelir benim de gidesim var hiç değilse uzaktan da olsa birinden yardım alasım var diyet noktasında

08.30
1 yumurta omlet
30 gr peynir
2 dilim ekmek
Domates
Salatalık

13.00
Sütle hazırlanmış menengic kahvesi

14.00
1 salkım üzüm

18.30
1 bardak ayran
100 gr sucuk 😑🤦🏻‍♀️ (ızgarada)
2 dilim ekmek
Salata

21.00
Multimalt içecek

2 buçuk litre su

Akşam eşim illa sucuk istedi memleketten yeni yaptırıp getirtmişti, sen ye ben başka şey yerim dedim ama her gün mü yiyorsun fazla yemezsin yiyeceksin illa hadi diyip yedirtti kalori olarak 100 gr sucuk 400 kalori aslında normal bir yemek yesemde 400 kalori alacaktım zaten ama yağdan almak var aynı kaloriyi saf proteinden almak var tabi 🤷🏻‍♀️

Bugün iki tost yedim sabah 11:00 de
Yanina kk peynir . Tost yarim dilim kasar peyniri ve bir dilim pastirmaliydi.

öglen smoothie yaptim kendime . Gecen yulaf lapasini sicak haliyle sevmemistim ama smoothie olarak inanlimaz doyurucuuu😍😍😍

aksamada hamsi yedim küücük tabakta yanina bir dilim ekmek ve bir kase tarhana corbasi. Ve ayrica bol eksili mor lahana salatasiyedim:)

su 1.5 litre ictim ve yürüyüs spor yine yapmadim.... 🙈

smoothie isini begendim bakalim belki artik öglenleri öyle tüketirim

Iyi aksamlar.
Kahvaltı
2 tost ekmeğinden kaşarlı tost
Domates
Salatalik
Peynir

Ara öğün
Yarim muz bir avuç böğürtlen

Akşam yemeği
2 küçük lahmacun
2 bardak ayran

Toplam su 3 litre yatana kadar 4 olur.

Eskiye kıyasla aç geziyorum resmen.
Eskiden yemek değil ama abur cubur çok tuketirdim, kahvenin yanimda mutlaka çikolata, köme bir sey olurdu artik kahvelerime su eşlik ediyor.
Dera çalışırken bir seyler okurken mutlaka bir sey atıştırırdım o da yok. Oldum olası cok yemek yemem zaten bana kilo aldıran o abur cuburlardi onlari da biraktim gibi :)
Iste bu cok güzel:) bende ögünlerimi cok fazla degistirmedim ama ögün arasi yine atistirmayi bisiler yemeyi kesim ve umuyorum ki cuma günü tartida belli olur😂 yoksa isim kötü

Hosgeldin:)

bendede ayni durum. Hatta emzirirken ilk dönem cok kilo verdim kendiliginden simdi aksamlari tek emiyor sütüm az ve ben bogazdan kismadim nede olsa verdim diye... birde aaaa nolduuuu kilolari geri aldim😂😂😂😂 hepimize kolay gelsinnn kilolar gitsin:)
Ayyyneeen öyle oldu ya valla kesemiyorum da yemeyi yani özellikle tatlı 🍰🥧🍫🍫🍫

Bugün yediklerimi paylaşayım sabah 2 dilim pizza ev yapımı ama 🙈🙈 öğlen de 2 dilim pizza akşam yemeği yemedim meyve yedim yer elması elma ayva yedim su 2 litreye yakın içtim birde filtre kahve 🙈😘

Merhabalar isim çok tanıdık geldi de 2015 ekim annelerinde karşılaşmış olabilir miyiz sizinle? Bu arada umarım devamı gelir benim de gidesim var hiç değilse uzaktan da olsa birinden yardım alasım var diyet noktasında
Evett canım 2015 Ekim annelerinde birlikteydik :) çok sevindim seni gördüğüme :) ben bir de 2019 Ekim annesi oldum.. bir yıldır kilo vermeye çalışıyorum ama ancak 65 olabildim.. bugün hiç bozmadım diyet listeme uydum bakalım inşallah devamı gelir..

Ne güzel bir adim diyetisyenle beraber vermek kilolari:) neler önerdi?
Aslında ilk iki hafta için bildik şeyler, o söyleyince uygulamaya başladım ama :)

yumurta
Peynir
Zeytin
Yeşillik
Yarım dilim ekmek
(Ben bir tane ceviz de ekledim)

Ispanak yemeği
Salata
Yoğurt

iki köfte
Haşlanmış sebze
Salata

bu kadar :)

Evett canım 2015 Ekim annelerinde birlikteydik :) çok sevindim seni gördüğüme :) ben bir de 2019 Ekim annesi oldum.. bir yıldır kilo vermeye çalışıyorum ama ancak 65 olabildim.. bugün hiç bozmadım diyet listeme uydum bakalım inşallah devamı gelir..
Ben de 2018 ekim annesi oldum bir kez daha:) ben de memnun oldum gördüğüme. Allah bağışlasın gider bir şekilde kilolar. Ben ne zaman regl olmaya başladım o zaman kilo daha sağlıklı gitmeye başladı. Umarım diyetisyeninin devamını getirirsin ve hedefine ulaşırsın:)

Aliskanliklarinizi değiştirmeniz cok guzel. Sira yeni ve daha saglikli aliskanliklar kazanmakta.
Diyet süresince kasar peyniri cok tavsiye edilmiyor. Tosunuzu beyaz peynir ve domatesle yapabilirsiniz. Beyaz tost ekmegi yerine, tam bugday veya cavdar gibi tahilli ekmekler tercih edebilirsiniz
Tesekkur ederim. Beyaz ekmek dışında ekmek yiyemiyorum maalesef, komple bırakmaya çalışıyorum bu yüzden. Gelecek hafta daha dikkatli olmaya çalışacağım bu biraz diyette alışma evresiydi benim icin:)

Ben de 2018 ekim annesi oldum bir kez daha:) ben de memnun oldum gördüğüme. Allah bağışlasın gider bir şekilde kilolar. Ben ne zaman regl olmaya başladım o zaman kilo daha sağlıklı gitmeye başladı. Umarım diyetisyeninin devamını getirirsin ve hedefine ulaşırsın:)
Teşekkürler, hepimiz için umuyorum..

Günaydın kızlar :KK36:

Artık yeterince kalabalıklaştık. Bunu olumlu anlamda kullanmamız gerektiğine inanıyorum. Hep birlikte bir düzen oturtmamız lazım.

Farkındayım ki uzun zamandır çok motivasyonsuzum ve bu motivasyonsuzluk takımı da etkiliyor. Hiçbir zaman çok hırslı olmadım kilo konusunda. Biliyorum ki önemli olan sağlıklı olarak zayıflamak. Son bir yıldır bu ikisini dengeleyemiyorum hem kendi adıma hem de takım adına. Kendime son bir şans vermek istiyorum bu konuda. Sizlerde bana yardımcı olun lütfen. :KK200:

Sizce daha iyi nasıl olabiliriz?

dünkü menüm

kahvaltı 8.30
1 sade poğaça
yarım zeytinli poğaça
200 ml şeftali suyu

ara
şekersi türk kahvesi 3 badem draje

öğle yemeği
1 kase mercimek çorbası
1 tabak nohutlu pilav
2 küçük hasanpaşa köftesi
yoğurt

ara yok

akşam
3-4 dilim ekmek
peynir
domates
4 dilim hindi füme

kağıt helva

spor yok suyu da pek bilmiyorum

bugünkü menüm daha iyi dünkü pert gene :işsiz:
Canım menü yazarken biliyorsun ki öğün saatlerini de yazıyoruz. Hasanpaşa köftesini ilk kez duydum nasıl bir köfte? Kahvaltın çok sağlıksız olmuş. Onun haricinde de akşamki kağıt helva hiç ama hiç olmamış. Sen zaten yanlışları biliyorsun ama yazınca insan daha iyi görüyor yanlışları. Suyu mutlaka say olur mu? Ölçerek içmek her zaman daha faydalı. Menü yazdığın için de kocaman tebrik ediyorum seni :KK9: :KK9: :nazar: Bu arada artık menü listesi tutmaya başlıyorum. Yazmayanları cezalandıracağım. :KK53::KK53:

Back
X