Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oglen yemenize sevindim. Gun cok güzel. Sadece tatlı olmamış 😔 keske oglen saatinde olabilseydi
Su da spor da şahane. Ben 3 litre icsem tuvaletten cikamam 🤣
Sporu aksam mi yapıyorsunuz?
Kahveyi bilemedim, genelde 2 fincani gecmeyin diyorlar. Ben zorla 1 turk kahvesi içiyorum midemi bastirsin diye, hic sevmiyorum. bu yuzden kahveyle ilgili olumsuz bilgiler de kalmis olabilir aklimda 🤣
Kusura bakmayın girip cevap yazamadım bir türlü:)
Bazen 4 5 litreyi bile buluyor acikcasi ictigim su. Zamanla lavabo ihtiyacı azalıyor vücut alışıyor sanırım. Yarim litrelik bardaklarım var o baya kolaylaştırıyor su içmeyi tavsiye ederim:)
Elimde olsa 10 fincan içerim kahve heralde :))

Gunu kapattigima gore menüyü yazabilirim.

Kahvaltı 12.00
1 simit
2 kk olgunlastirilmis peynir
Çay

Ara öğün 15.00
Buyuk boy Filtre kahve
2 çatal havuçlu kek

Akşam yemeği 18.00
Yoğurt çorbası
2 kaşık et sote
2 kaşık koz patlıcan salatası
1 kaşık humus
1 kaşık bulgur pilavı

Toplam 4 litre su
2 Saat tempolu yürüyüş

Menü

Sabah 9.00
2 dilim simit ekmek
Beyaz peynir
Kaşar peynir
Tahin pekmez
1 yumurta
Salatalık 1
Yarım domates

Öğle14. 30
3 ızgara köfte

Akşam 18.00
Yarım muz 1 kaşık nutella 😭
4 tane de tulumba 🙈

3lt su
Şimdi de çay içiyorum 2 bardak yetiyor

Aslında akşam yemeğim vardı ama eşim gitmiş almış ben bu ara yoruluyorum baya diş mevzusundan enerji olsun diye bişe diyemedim valla ama yemek yemedim dengelesin diye zaten tatlı iştahı kapattı yiyemedim. 😭

İyi akşamlar kızlar
Sabah 11.00; 2 yumurtadan omlet, domates, salatalık, 6 tane zeytin, peynir
Ara öğün 15.00; 1 mandalina, çeyrek elma
Akşam 18.00; yulaf (3 yemek kaşığı yulaf, çeyrek muz, frambuaz, granola ve 4 tane çiğ badem den yaptım)
1.5 litre su

İyi akşamlar💐

Sabah 10.00
1 dilim kizarmis çavdar ekmek üzeri tereyağ, yarim domates, 2 dilim beyaz peynir, 7 zeytin, 1 has. Yumurta
13.00 1 adet Maraş çöreği+ bitki cayi
17.30 1 kase kisir, ince 1 dilim ispanakli börek
2 fincan yesil cay
1 lt su 🙄
Yuruyus yok, spor yok, hic birsey yok:KK51:

Gece sahur yedim ama oruc tutamadım.

12de 2 kaşık peynirli yumurta, salatalik, 1 kk beyaz peynir, 2 zeytin

16da yesil cay, 1 kuru kayisi, 1 kuru incir

18de 1 buyuk kase kısır, yeşilliği bol bulguru azdı

20de dugun çorbası

23te mandalina

Yarim saat yürüyüş

Su 2 litre

İyi Akşamlar ❤️

Neredeyse pazarı da yedik şükür 😁 umarim iyisinizdir, herşey yolundadir 🙏🍀✨

Kahvalti 10.00
2 ince dilim ispanakli börek, rokali domates salatasi, 2 dilim beyaz peynir, 7 zeytin

Öğlen 14.00 2 dilim ince borek kiyisindan (bitti şükür 🤣🤣)

Aksam 19.00
2 haşlanmış patates baharatli, 4 yk ispanak kavurmasi yumurtali, 1 kase yoğurt

Su 1.5 lt anca simdiye kadar

Miskinligimi atmak icin roman oynayacagim
💃🏼💃🏼💃🏼

Menü
Kahvaltı 11.00
Slatalık domates
Yağlı, kaşar Peynir
Yeşil zeytin
2 dilim ekmekle karışık yedim miktarlarını bilmiyorum.

Akşam19, 30
Karnıyarığın iç kıyması 2kaşık( patlıcana alerjim var 😭yoksa çok severim)
1baş sarımsak 🤣 fırında közlüyorum yoksa yenmez o kadar bencede
1 tane patatesli gül böreği

3 lt su olmuştur bugün
1 bardak çay 1 mandalina

Iyi aksamlar hanımlar.

Sabah 12.00 kahvaltı
2 kaşık kıymalı yumurta
1 dilim katmer
Domates Salatalik

Ara öğün 15.00
Filtre kahve
1 muz

Akşam yemeği 20.00
10 15 tane hamsi
1 kaşık humus
1 kaşık haydari
1 kaşık domates salatası
2 dilim ekmek
20201129_231221.webp

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Hafta sonu şekerli şeyleri iyice kaçırdım karar verdim bugünden itibaren dikkat edeceğim. Eşim gelene kadar kilo vereceğim.miladım olsun bugün:)

Sıkıyor canımı ister istemez kaptanım moralim bozuluyor. Kendi yerimde saymamı geçtim takıma faydam yok:KK43:

net söylüyorum sen tartı stresinden şişmiyorsan :kahve: baya bir süredir sende bu oluyor. kimsenin takıma faydası yok zate bu aralar :KK70::KK70: şu liste fayda bilmem ne olayını kafandan sil bakim artık ya :KK19: bi kere de senin faydan olmasın ne olacak

bu hafta günde iki kupa yeşil çay iç 1 kupa da kiraz sapı içsen süper olur. suyun gayet iyi hafif düzenli yürüyüş yap. tartılma hafta içi asla ama asla tartılma, hatta hiç tartıyı düşünme bile:KK53:

net söylüyorum sen tartı stresinden şişmiyorsan :kahve: baya bir süredir sende bu oluyor. kimsenin takıma faydası yok zate bu aralar :KK70::KK70: şu liste fayda bilmem ne olayını kafandan sil bakim artık ya :KK19: bi kere de senin faydan olmasın ne olacak

bu hafta günde iki kupa yeşil çay iç 1 kupa da kiraz sapı içsen süper olur. suyun gayet iyi hafif düzenli yürüyüş yap. tartılma hafta içi asla ama asla tartılma, hatta hiç tartıyı düşünme bile:KK53:
Ben her gün yeşil çay içiyorum canım ya ama tartılma işini yapamıyorum maalesef:( kendimi tutmam lazım aslında. Emzirmeyi bıraktım biraz onun dengesizliği de var üstümde. İster istemez aynı kaloriyi de alsam fazla geliyor öncesinde oğlumla paylaşmış oluyordum:)

Back
X