- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
9 10 arasi uyanıyoruz. 3 yasinda oglum var. Onun onune kahvalti veya meyve kuruyemiş vs koyuyorum. Yaninda yatıyorum uyukluyorum 1 saat kadar. O da kafamin uzerinde araba sürüyor
11de kalkıp evin yemeğini ocaga koyarım, yatak yorgan topla vs. 12de kahvaltimi ederim.
Çalışmıyorum evdeyim. Ev icinde cok kosturan devamli iş yapan bir yapım yok.
Aksam yemeğimiz eşimin gelis saatine göre 20 civarı.
21 gibi oglum uyur.
Biz de gece 1 gibu yatarız. Ama benim uyumam 2 civarı. Ama geceleri oğlum uyanıyor yani deliksiz uykumuz yok.
Başka ne yazabilirim bilemedim
Başka bir şey yazmana gerek yok aslında canım. Ev içinde yeterince hareketli değilsin anladığım kadarıyla ve uyku saatlerin normalin dışında. Daha önceden söylemişimdir leptin denilen hormonu. Kahvaltı ve akşam yemeğinin saati çok yanlış. Ben senin yerine olsam düzenimi biraz değiştirmek için çabalarım. Sabah erken kalkıp kahvaltıyı daha erken yaparım. Gün içinde uykuya ihtiyacım olursa eğer öğle uykusuna yatarım. Akşam yemeğinde de eşimi beklemem. Daha öncesinden yemeğimi yerim ama eşimle birlikte yine sofraya otururum. Şimdi benim kilo veremememdeki sebeplerden bir tanesi de akşam yemeğimi geç yemek. Dün erken yedim mesela. Bu sabah ödülünü 600 gram olarak aldım. Akşam yemeğinin saati çok etkiliyor. Ayrıca öğleye kadar hiçbir şey yemediğin için de metabolizman geç çalışmaya başlıyor. Ne dersin bir hafta deneyelim mi benim söylediğim yöntemi?
oh oh