Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sıkıyor canımı ister istemez kaptanım moralim bozuluyor. Kendi yerimde saymamı geçtim takıma faydam yok:KK43:

Olsun hepimiz zaman zaman böyle dönemler yaşıyoruz. Biliyorsun ki şimdiye kadar takım için hiç hırs yapmadım. Önemli olan bir arada olabilmek. Keşke istediğimiz gibi kilo verebilsek ama bazen böyle oluyor işte. Ben tam 1 yıldır yerimde sayıyorum. Ona rağmen pes etmedim. Takımla ilgilenemiyorum ama ona rağmen takımı kapatmayı bile düşünmedim. Çünkü buradan uzaklaştığımız an biliyorum ki her şey çok daha kötü olacak. O yüzden ne ben pes edeceğim ne de sizi pes ettireceğim. Takım olmanın güzelliği burada. Bi başlarsak başarmaya hep birlikte başaracağız. Hadi toparlan biraz. Bugünden sonra lütfen yediğin her lokmaya dikkat et. Ben öyle yapacağım :KK36: :KK36: :KK36: Ve eminim haftaya hep birlikte güzel sonuçlar göreceğiz :KK60:

Olsun hepimiz zaman zaman böyle dönemler yaşıyoruz. Biliyorsun ki şimdiye kadar takım için hiç hırs yapmadım. Önemli olan bir arada olabilmek. Keşke istediğimiz gibi kilo verebilsek ama bazen böyle oluyor işte. Ben tam 1 yıldır yerimde sayıyorum. Ona rağmen pes etmedim. Takımla ilgilenemiyorum ama ona rağmen takımı kapatmayı bile düşünmedim. Çünkü buradan uzaklaştığımız an biliyorum ki her şey çok daha kötü olacak. O yüzden ne ben pes edeceğim ne de sizi pes ettireceğim. Takım olmanın güzelliği burada. Bi başlarsak başarmaya hep birlikte başaracağız. Hadi toparlan biraz. Bugünden sonra lütfen yediğin her lokmaya dikkat et. Ben öyle yapacağım :KK36: :KK36: :KK36: Ve eminim haftaya hep birlikte güzel sonuçlar göreceğiz :KK60:
Ah inşallah kaptancığım teşekkür ederim yazdıkların için :KK36: :KK36:

Başka bir şey yazmana gerek yok aslında canım. Ev içinde yeterince hareketli değilsin anladığım kadarıyla ve uyku saatlerin normalin dışında. Daha önceden söylemişimdir leptin denilen hormonu. Kahvaltı ve akşam yemeğinin saati çok yanlış. Ben senin yerine olsam düzenimi biraz değiştirmek için çabalarım. Sabah erken kalkıp kahvaltıyı daha erken yaparım. Gün içinde uykuya ihtiyacım olursa eğer öğle uykusuna yatarım. Akşam yemeğinde de eşimi beklemem. Daha öncesinden yemeğimi yerim ama eşimle birlikte yine sofraya otururum. Şimdi benim kilo veremememdeki sebeplerden bir tanesi de akşam yemeğimi geç yemek. Dün erken yedim mesela. Bu sabah ödülünü 600 gram olarak aldım. Akşam yemeğinin saati çok etkiliyor. Ayrıca öğleye kadar hiçbir şey yemediğin için de metabolizman geç çalışmaya başlıyor. Ne dersin bir hafta deneyelim mi benim söylediğim yöntemi?
Oğlum oglen uyumadığı icin, benim de uyuma imkanım yok malesef.
Sabah uyumazsam, akşam esim gelince 8 gibi sızıyorum ve bir daha gece sabaha kadar uyuyamıyorum.
Ben de isterdim güneşe, aya, insanlığa uygun saatlerde yaşayabilmeyi. Ama uyku sorunum kendimi bildim bileli var. Bir donem ilac kullanmistim sonra hamilelik emzirme derken kullanmadım yillardir.
Ev icinde cok koşturmuyorum ama neticede 3 yasinda cocuk 🤣 illa pesinden koşmak istiyor. Haftada 4 gun yürüyüş de az birşey degil bence. Yani bunun hatrina bari vermeyi biraktim, almasam..
Umarim birgun uykumu ve gunumu duzenleyebilirim.
Peki vardiyali çalışanlar, çalışma saatleri bu şekilde olanlar? Yani dünya uzerinde kahvaltıyı 12de yiyen tek kişi ben miyim 😔

Canı tatlı isteyen arkadasi bulup etiketleyemedim malesef.
1 bardak süt, 2 3 kasik yulaf, minicik bir muz, seviyorsaniz tarçın. Buna bir tatli kaşığı bitter damla cikolata da ekleyebilirsiniz. Bitter olması önemli. Tatli ihtiyacini keser diye düşünüyorum. Ama aksam yememek lazim tabi 🤣
Altin kek var bir de. Tam bugday unuyla, sekersiz, tahin pekmezle yapılıyor. Ama sekersiz olmasi kalorisiz oldugu anlamina gelmiyor tabii ki. Yarim kilo fistikli sarma gommekten iyidir yine de 🤣

İyi akşamlar kızlar
Sabah 11.00; 1 h.yumurta
1 dilim peynr
5 tane zeytin
Yeşillik, 8 tane çğ badem
Domates,salatalık
Akşam 17.30
Peynir, 1 kaşık zeytn salatası
2 yumurtadan menemen
2 litre su

Iyi aksamlar hanimlarr
9.00 gibi kahvaltı yaptim
2 tost ekmeğinden 1 tost yedim kaşarlı
Yaninda çay
2 3 dilim domates

Öğle yemeği 12.30
1 kase ezogelin çorba
Yanında mevsim salata yedim baya

Akşam 19.00
2 kaşık kadar patlıcanlı güveç
Köz domates salatası
Ayran

Akşam çay yanina 19.30
Kaymaklı ayva tatlisi

Bayadır şekerli bir sey yemedim mideme oturdu tatlı.
3 litre kadar su
15 dk cardio
15 dk karın çalıştım

Bir de devamli yazamiyorum ama günlük en az 3 fincan filtre kahve iciyorum

Kahvalti 11.00
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği üzeri tereyağ, 2 dilim beyaz peynir, 5 zeytin
Saat 17.30
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği, sucuklu yumurta, 2 dilim peynir, yarim domates
Ogleden sonra hastane sonrada pazara ugradim, eve gelince de kahvalti yaptim artik.
Su sıkıntım var 1 lt. içtim içmedim şu saate kadar. 🙄
Çeyrek armut az önce.
Edit: Ne ayıp selam vermeden dalmışım mevzuya... İyi aksamlar 😊💐
Var mi bu hafta benimle yarışan 🤣🤣🤣🤣
Pisman olmazsiniz benimle yarisanlar kazaniyo sorabilirsiniz 🤣🤣🤣🤣

Iyi aksamlar hanimlarr
9.00 gibi kahvaltı yaptim
2 tost ekmeğinden 1 tost yedim kaşarlı
Yaninda çay
2 3 dilim domates

Öğle yemeği 12.30
1 kase ezogelin çorba
Yanında mevsim salata yedim baya

Akşam 19.00
2 kaşık kadar patlıcanlı güveç
Köz domates salatası
Ayran

Akşam çay yanina 19.30
Kaymaklı ayva tatlisi

Bayadır şekerli bir sey yemedim mideme oturdu tatlı.
3 litre kadar su
15 dk cardio
15 dk karın çalıştım

Bir de devamli yazamiyorum ama günlük en az 3 fincan filtre kahve iciyorum
Oglen yemenize sevindim. Gun cok güzel. Sadece tatlı olmamış 😔 keske oglen saatinde olabilseydi
Su da spor da şahane. Ben 3 litre icsem tuvaletten cikamam 🤣
Sporu aksam mi yapıyorsunuz?
Kahveyi bilemedim, genelde 2 fincani gecmeyin diyorlar. Ben zorla 1 turk kahvesi içiyorum midemi bastirsin diye, hic sevmiyorum. bu yuzden kahveyle ilgili olumsuz bilgiler de kalmis olabilir aklimda 🤣

Selamlar hanımlar :KK200:
Menülerini yazayim eksik kalmasın sanki hep yazıyorummuşcasına :KK53::sopa:

Saat 12
100 Gr tavuk döner
Biraz turşu soğan
Patates kızartması
Ayran

Saat 14
Sütlü filtre kahve kahve

Saat 19
sucuklu yumurta 2,5 yumurta+6 dilim sucuk
Bi dilim yarım yağlı tulum peyniri
7_8 zeytin
3 dilim glutensiz ekmek
4 dal brokoli
Çay

saat 20.3
Bir avuç Antep fıstığı

8 bin adım
2 lt su

Kahvalti 11.00
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği üzeri tereyağ, 2 dilim beyaz peynir, 5 zeytin
Saat 17.30
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği, sucuklu yumurta, 2 dilim peynir, yarim domates
Ogleden sonra hastane sonrada pazara ugradim, eve gelince de kahvalti yaptim artik.
Su sıkıntım var 1 lt. içtim içmedim şu saate kadar. 🙄
Çeyrek armut az önce.
Edit: Ne ayıp selam vermeden dalmışım mevzuya... İyi aksamlar 😊💐
Var mi bu hafta benimle yarışan 🤣🤣🤣🤣
Pisman olmazsiniz benimle yarisanlar kazaniyo sorabilirsiniz 🤣🤣🤣🤣
Kime soralım :KK53::KK70:

Oğlum oglen uyumadığı icin, benim de uyuma imkanım yok malesef.
Sabah uyumazsam, akşam esim gelince 8 gibi sızıyorum ve bir daha gece sabaha kadar uyuyamıyorum.
Ben de isterdim güneşe, aya, insanlığa uygun saatlerde yaşayabilmeyi. Ama uyku sorunum kendimi bildim bileli var. Bir donem ilac kullanmistim sonra hamilelik emzirme derken kullanmadım yillardir.
Ev icinde cok koşturmuyorum ama neticede 3 yasinda cocuk 🤣 illa pesinden koşmak istiyor. Haftada 4 gun yürüyüş de az birşey degil bence. Yani bunun hatrina bari vermeyi biraktim, almasam..
Umarim birgun uykumu ve gunumu duzenleyebilirim.
Peki vardiyali çalışanlar, çalışma saatleri bu şekilde olanlar? Yani dünya uzerinde kahvaltıyı 12de yiyen tek kişi ben miyim 😔
İf sistemini uygula canım 12 den önce kahvaltı yapmak zorunda elbette değilsin. Akşam yemeğini de if e uygun ayarlarsan gayet de güzel kilolar gider.
Belki senin sorunun hareketsizlik fln değil de farkında olmadan çok kalori almandır 🙄 en azından benim şuan yerimde saymamın nedeni o :duduk:

Bizimki diş çıkarma döneminde anca aklıma geldi de şimdi paylaşayım bari menümü

Sabah 8.30
1 dilim tambuğday
Yeşil zeytin
Kk beyaz peynir
1 tk bal
2tk tahin pekmez

Öğle14. 30
Sebzeli Makarna 1porsiyon
1kase yoğurt

Akşam19. 00
Yarım domates