Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok haklısın valla haklı söze ne denir. Ya ne biliyim bu ara canım hiç bişey istemiyor sadece deli gibi tatlı istiyorum ama tabi frenliyorum. Birde benim çoğu yiyeceğe meyveye alerjim var o yüzden böyle ne buluyorsam o gün ne yapıyorsam küçük porsiyonlarla yemeye çalışıyorum. 11 aylık bir oğlum var ve diş çıkarıyoruz deli gibi yürümeye çalışıp heryeri dağıtıyoruz o yüzden de pek vakit kalmıyor maalesef 💜🌺
Anlayabiliyorum durumunu canım Allah kolaylık versin zor süreçler. Ben de evde iki canavarla mücadele halindeyim oğlum da 2 yaşınd ve sayesinde sendromdan sendroma koşuyoruz:( saniyeler içinde oyuncakları ablasının yap-bozlarını ve bilimum ev eşyalarını dağıtıyor kendini tehlikelere atıyor hepimizde zorluklar var yani:) dediğim gibi yiyeceklerini akşamdan gündüzden vs vaktin olduğunda hazırlayabilir kendine günlük yiyecek planı yapabilirsin. Alerjik durumlar kısıtlıyor da olsa seni yazılı hale getirirsen yiyeceklerini kolaylık olur. Ne yapacağını yiyeceğini bilerek hareket edersin. Kararsız olduğum ya da düşünmediğim zamanlar yeme konusunda ben de çok saçmalıyorum ne bulursam yiyorum ama bir dur demek lazım. Bak avantajın var bize göre hem emziriyorsun hem de bolca hareketin var avantaja dönüştür bunu:)

Evet olabilir, bende bu hafta salmış hissediyorum ama daha sıkı tutmam lazım 20 kg verecem daha nasıl olacaksa :KK17: :KK53:
20 kg fazla değil mi canım? İdeal kilonun da altı oluyor. Benim de ideal kiloya bakacak olursak 57-58 ama 60 lar bana yeter diye düşünüyorum

Anlayabiliyorum durumunu canım Allah kolaylık versin zor süreçler. Ben de evde iki canavarla mücadele halindeyim oğlum da 2 yaşınd ve sayesinde sendromdan sendroma koşuyoruz:KK43: saniyeler içinde oyuncakları ablasının yap-bozlarını ve bilimum ev eşyalarını dağıtıyor kendini tehlikelere atıyor hepimizde zorluklar var yani:) dediğim gibi yiyeceklerini akşamdan gündüzden vs vaktin olduğunda hazırlayabilir kendine günlük yiyecek planı yapabilirsin. Alerjik durumlar kısıtlıyor da olsa seni yazılı hale getirirsen yiyeceklerini kolaylık olur. Ne yapacağını yiyeceğini bilerek hareket edersin. Kararsız olduğum ya da düşünmediğim zamanlar yeme konusunda ben de çok saçmalıyorum ne bulursam yiyorum ama bir dur demek lazım. Bak avantajın var bize göre hem emziriyorsun hem de bolca hareketin var avantaja dönüştür bunu:)
Allah sana da kolaylık ve sabır versin vallaha 😊 evet doğru dediğin bu hafta da böyle geçsin bakalım da haftaya yazılı bir diyet uygulayayım. Evet emzirince vermem gerekiyor normalde ama benim hormonlar tamamen durmuş hatta eksideymiş 3 yıldır ilaç kullanıyordum doğum yapınca telaştan çok unutkanlıktan içmedim uzun bir süre kötüye gitmiş o da kilo aldırmış bana zaten ilaca düzenli başladım diyet emzirme, hareket derken gidecek kilolar inşallahhh 💪🏻💪🏻💪🏻🌺😍😘

Birşey soracağım birde hepiniz annesiniz anladığım kadarıyla ben sezeryanla doğum yaptım ve karnımın alt kısmı tam ameliyat yerinin üstünde sarkma var napıcam ben? Tavsiyeniz var mı? Doğumdan önce 52 kg baklavaları olan biriydim ben ya böyle görünce acayip psikolojim bozuluyor 😭

Birşey soracağım birde hepiniz annesiniz anladığım kadarıyla ben sezeryanla doğum yaptım ve karnımın alt kısmı tam ameliyat yerinin üstünde sarkma var napıcam ben? Tavsiyeniz var mı? Doğumdan önce 52 kg baklavaları olan biriydim ben ya böyle görünce acayip psikolojim bozuluyor 😭

Hoşgeldin sarkık göbekler diyarına :KK53:
Çare bulan varsa beri gelsin :KK14:

İyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım
10.30
1 +çeyrek haşlanmış yumurta,yarım avokado,1 kk beyaz peynir,2 wasa,1 yemek kaşığı tahin pekmez
14.00
1 büyük kupa sütlü kahve,10 tane kadar kaju
18.30
1 kase ezogelin çorbası,2 kaşık basmati pirinç pilavı,3-4 kaşık civarı tavuklu bezelye yemeği,salata
Su 3 litre şu an için spor yok. Açıköğretim sınavlarım başladı sınava girdim biraz çalıştım öncesinde falan

Herkese iyi aksamlar
Bugün baya rahatsızlandım işten ciktim eve geldim. Strese dayalı baş ağrısı sanırım, biraz ise yaradı pek bir sey yiyemedim :)
Kahvaltı 8.00
Filtre kahve
Fıstık ezmeli muz

Öğle yemeği 12.00
2 muz
200 ml süt

Akşam yemeği 18.00
Yarim porsiyon döner ama onu bile yiyemedim

Toplam 4 litre su
Maalesef egzersiz yapamadim hic halim yoktu

Herkese iyi aksamlar
Bugün baya rahatsızlandım işten ciktim eve geldim. Strese dayalı baş ağrısı sanırım, biraz ise yaradı pek bir sey yiyemedim :)
Kahvaltı 8.00
Filtre kahve
Fıstık ezmeli muz

Öğle yemeği 12.00
2 muz
200 ml süt

Akşam yemeği 18.00

Toplam 4 litre su
Çok geçmiş olsun canım neyin var acaba?

İyi akşamlar ❤️❤️❤️
Bugun 2- 2.5 saat bisiklete bindim hava cok guzeldi Antalya da 😊 totomun suan ki durumunu saymazsak cok keyifliydi 🤣🤣🤣

Menü 🍽️
10.00; 1 dilim cavdar ekmek, 1 has. Yum., Yarim domates, 5 adet yeşil zeytin, birde yarim dilim beyaz peynir
Saat 15.00; 1 fincan da sufle (iki kisilik yarim cay bardagi seker, yag, sut ve 2 kucuk kare bitter çikolata, 2 yk un, 1 yk kakao)
20.30 2 kepçe mercimek çorbası, 2 çatal biber kizartmasi

Son düzenleme:
Herkese iyi aksamlar
Kahvaltı 8.00
Filtre kahve
Fıstık ezmeli muz

Öğle yemeği 12.00
2 muz
200 ml süt

Akşam yemeği 18.00

Toplam 4 litre su
Aman migren falan olmasın dikkat et 😔

Yarin ise gidicem. haftada, 10 günde bir mailleri kontrole gidiyorum. Sabah yine 5.30 kalkış 🙂🙃 iyi geceler sizlere.. kaptan hala yok 😁
Bu arada Lusi Lusi yarisak dedim benimle yarismadin tamam öyle olsun :110: oysaki benim da boyum 1.65 di 🤣🤣🤣🤣
pessinus pessinus u destekleyecegim hem hemşerim olmasindan dolayi hemde benimle yarismadigin icin:63:

Back
X