- 12 Temmuz 2006
- 1.537
- 2.641
- 333
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yookk daha istememmmHehehe kız dur hele ben ikinize de yeterim siz çift ben tek hodri meydan![]()
![]()
EhuheheYookk daha istememmmTrip trip tripp..
![]()
Neyse siz bi yarışında sonra bakariz![]()
Gelecem dedin gelmedin napakkkBen yokum diye ne kaynatmışsınız ne kaynatmışsınız maşallah![]()
Gelecem dedin gelmedin napakkk![]()
Allah yardımcınız olsun artık sizler için birşey düşünmelilerHastane o kadar yoğun ki kızlar yorgunluktan ölüyorum şu an. Evde de bir sürü iş var. Çocuklar evde olunca iş hiç bitmiyor. Bir de Mars bebeği var ki artık başımı kaşıyacak vakit bulamıyorum. Mesai saatlerimiz bile değişmedi Sağlık sektörü olduğumuz için. Çok ağlamaklıyım çok. Bu arada cumaya göre +800 deyim. Normalde +2 kg dum. 1200 ü gitti. Hala inmedi elimdeki ayağımdaki şişlikler. Bu yüzden kendime tuzu tamamen yasakladım. Normalde de tuzlu yemezdim ama zeytin gibi yiyecekleri çok tüketiyordum. Artık onları da yememe kararı aldım. Umarım cumaya kadar eksiye geçeceğim inşallah![]()
Tebrik ediyorum canım böyle devam o zaman. ben de if benzeri bir beslenmeye geçmeye çalışıyorum pazartesiden beri şimdilik iyiyim. Sabah ellerim şiş uyandım ama şükür pazartesi gördüğüm rakamın 1 kg altındayım şu anan. Umarım cumaya güzel bir sonuç görürüm de devam etmem için gaza getirir beni. Yoğunluğun konusunda Allah kolaylık versin evdeki koşuşturmaca evde olsan da olmasan da bitmiyor hiç takma kafana.pessinus hiç kaçamak yapmadım bu arada menü yazmadım ama
![]()
Nasıl yani kaptanım yardımcı biri mi olacak?Bu arada kendime bir hizmetçi aldımİnşallah artık eskisinden daha rahat olacağım
![]()
Allah yardımcınız olsun artık sizler için birşey düşünmelilergecicek inşallah bunu da gördük beee diyecegiz..
Cumaya kadar eksiye gecemezsin gulum 2 gun var![]()
Nasıl yani kaptanım yardımcı biri mi olacak?
LAydLiNe canım ya yine takım olarak çok azaldık biz ne olacak bu halimiz? Gün içinde aktif sayımız 4 ü geçmiyor o halde bile sürekli aktif olamıyoruz zaten.
İnsallah bitsin biran önce yoksa biz bittik ulkeceGeçerim ben merak etme
Alıştık artık canım böyle çalışmaya da keşke herkes duyarlı olup yardımcı olsa bize. İnşallah bitecek bir gün de ne kadar çabuk olursa o kadar iyi![]()
Hadi güle güle kullan bakalım kullanan arladaşlarım baya memnunlarYok canım şu yeni model robot süpürgeler var yaaaaaa ondan sipariş ettim.Yoksa yardımcıya o ismi asla kullanmam
İsmini Katya koymayı planlıyorum
![]()
Kaptan kullanınca yorum yaz bakalım bizdeBu arada kendime bir hizmetçi aldımİnşallah artık eskisinden daha rahat olacağım
![]()
Allah yardımcınız olsun gerçekten iyi ki varsınızGeçerim ben merak etme
Alıştık artık canım böyle çalışmaya da keşke herkes duyarlı olup yardımcı olsa bize. İnşallah bitecek bir gün de ne kadar çabuk olursa o kadar iyi![]()