- 29 Ekim 2015
- 1.421
- 1.417
- 133
- 32
Ayyy havuç suyu sık iç gerçekten iyi geliyorTesekkur ederim, migren ağrım tuttu ama şimdi iyiyim şükür:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy havuç suyu sık iç gerçekten iyi geliyorTesekkur ederim, migren ağrım tuttu ama şimdi iyiyim şükür:)
Hehehe kız dur hele ben ikinize de yeterim siz çift ben tek hodri meydanYarin ise gidicem. haftada, 10 günde bir mailleri kontrole gidiyorum. Sabah yine 5.30 kalkışiyi geceler sizlere.. kaptan hala yok
Bu aradaLusi yarisak dedim benimle yarismadin tamam öyle olsun
oysaki benim da boyum 1.65 di
pessinus u destekleyecegim hem hemşerim olmasindan dolayi hemde benimle yarismadigin icin
![]()
Kız yine mide börekMenüm
Kahvaltı 8.30 rutin
1dilim patatesli börek
Öğle 14.30
Yoğurt çorbası
Muz fındık ezmesi
Akşam 19.00
Yoğurt çorbası
1dilim börek
2lt su
İsteriz canım paylaşmanıYarın egzersiz ve dr un verdiği diyet listesiyle sıkı bir şekilde devam etmeye karar verdim ne kadar çabuk o kadar iyiisteyen olursa paylaşabilirim
![]()
Migren maalesef, çok tesekkur ederim. Bunu hic duymamıştım yarin sabah kahvaltıya sıkayım, minik hanıma her sabah sıkıyorum biraz da ben faydalanayım :))Ayyy havuç suyu sık iç gerçekten iyi geliyor
Tabi canım kendine iyi bak ki onların sana ihitiyacı var en başta senin iyi olman lazımMigren maalesef, çok tesekkur ederim. Bunu hic duymamıştım yarin sabah kahvaltıya sıkayım, minik hanıma her sabah sıkıyorum biraz da ben faydalanayım :))
Hemen atıyorummİsteriz canım paylaşmanı
Yine sev arkadaşım da biraz börek yemelerini ertelesen mi acaba???Çok severimm kiiii![]()
Tamamdır bekliyorum.Hemen atıyorumm![]()
İkinci haftayı daha protein ağırlıklı hazırlamış görünüyor.gayet güzel umarım uyabilirsin. Sen normalde çok az yiyordun beslenmeni düzene sokar umarımEki Görüntüle 2731354 2 hafta da bu tabi ev yemekleri de olur ama yarım porsiyon dedi
Çok büyük fark yok evet ilk hafta sebze ağırlıklı yapmış akşamlarını diğerinde protein ağırlıklı. Sonuçlarını merakla bekliyorum:)2 si arasında çok bir fark yok ama![]()
Canim sen yine paylas istersen bi bakalim yapabilecegimiz birseyse neden olmasin denerizYarın egzersiz ve dr un verdiği diyet listesiyle sıkı bir şekilde devam etmeye karar verdim ne kadar çabuk o kadar iyiisteyen olursa paylaşabilirim
![]()