- 28 Mart 2013
- 12.868
- 17.429
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle sakin ol hepsi geçecek ama senin bi oturup sakinleşmeye ihtiyacın var. Emin ol hepimiz zaman yetiremiyoruz. Ama bir şekilde hayatımızı devam ettirmemiz gerekiyor. İlk olarak önceliklerini belirle ve diğerlerini at kafandan. Öncelik çocuklar, yemek ve senin yaparken kendini iyi hissedeceğin şeyler. Bence başarabilirsin. Evde görümcen de varmış ne güzel yalnız değilsin. 1. sınıftaki kızın için bu yıl çok önemli. Mutlaka iyi destekle ve sabırlı ol.pessinus daha bilgilidir bu konularda ama online dersler sıkıyor bütün öğrencileri maalesef.
Evet ya şu an bizim dışımızda bir yoğunluk var emin ol herkesin kafası karışık ve yorgun öğretmen arkadaşlarım da bu durumdan muzdaripler biraz sabır sadece nasılsa sonsuza kadar böyle devam etmeyecek. Kaptanımın dediği gibi az sakinleşmeye ihtiyacın varcandy_candy hafta sonu yaklaştı az kendine vakit ayır bir saatliğine her şeyi bırak yürüyüşe çık ya da kitap oku ama boşalt zihnini bir şekilde
Muhasebe ve asistanlik canim aynen cocuklarla kaldiOldu evet hoşgeldin aramıza:) 5 yıldır ev hanımı yazmışsın öncesinde ne iş yapıyordun merak ettim. Çocuklarla birlikte bırakmışsın anlaşılan
Cok teşekkürler canim burdayimGünaydın canlar
HosgeldinEyslg lutfen burada kal, motivasyonunu asla düşürme bu is motivasyon isi biliyosun azicik düşünce dagiliyoruz... Dağıldık, toparlanicaz inşallah
![]()
Oyle düşünme bence, bir yerlerden baslamis oldun diye dusun canim lutfen. 3 hafta sonra cok dikkat eder biraz da spor yaparsan cok daha iyi olacagina eminim.![]()
3 hafta da tırt çıktı yani
Merhabalar hos geldiniz :) ben de sivasliyim, basarilar dilerim. :))
Burada enAzmine hayranım bende istiyorum şu an tüm moralim çöktü tartı aldığıma pişman oldum![]()
Gunaydin oncelikle yeni tartiyla devam edecekseniz iki tartiyla birlikte fotograf cekin kaptaniniz gelince tarti farkini eklerYa ben oturup ağlasam mı napsam yeni aldığım tartı 72,5 gösteriyo eski tartım 69 gösteriyor hangisine inanayım ve devam edeyim ama ben kilo verdiğimi hissediyorum yani o zaman 75 miydim yani napiyim![]()
Benim yüzüm kemiklidir yanaklarım çökük ama şuan bazlamaya benziyorumBurada enazimli ve iradeli benim gercekten benim yerime başkası olsa haftada 1 kilo verse 4 ayda en az 15 kilo vermesi lazim. Ama ben aliskanliklarimi birakamadigim icin maalesef bu kadar oldu totale bakinca fena degil tabi birde fotolarda cok belli oluyor benim oval suratim yusyuvarlak oluyo
![]()
Teşekkürler kızlar valla napiyim kabullenip sil baştan başlayalımGunaydin oncelikle yeni tartiyla devam edecekseniz iki tartiyla birlikte fotograf cekin kaptaniniz gelince tarti farkini ekler
Gecen haftaki tartildiginiz tartida eksi iseniz listeye eksi olarak yazilir moralinizi bozmayin![]()
İstersen tabi verirsin ama haftada 2 küsur kilo vermek demek bu. Burada onceden bu kiloyu veren arkadaslarimiz oldu Ayşegül guzel ornektir buna sonra vucut korumaya aliyor kendini veremiyor. Ve benimde kendi tecrubem olmayacak hedefler koydum yapamadim da zaten birde bende o iradede yoktu bu ayri da haftada 1 max. 1.5 vermek daha saglikli olur canim. Uzun vadede kilo vermek daha yavas almak demek hizli verdigimizde hizli aliyoruz biliyorsun.Kizlar doğum gunume 3 hafta kaldi, en azindan 60 olarak girmek istiyorum 7 kilo vermeue calisacagim bu surede. Kacamak yok, cumalari gevseme yok. Insallah basarili olurum
Nedir bu tartılardan çektiğimizKızlar ya oturup ağlayacağım şimdi tartım üstüne çıktığımda bozuldu ben ne yapacağım şimdievde başka tartı vardı onu buldum onun da pili uymadı bildirim yapamıyorum
![]()
Ya ben oturup ağlasam mı napsam yeni aldığım tartı 72,5 gösteriyo eski tartım 69 gösteriyor hangisine inanayım ve devam edeyim ama ben kilo verdiğimi hissediyorum yani o zaman 75 miydim yani napiyim![]()
Canin sagolsun canım üzülmeKızlar ya oturup ağlayacağım şimdi tartım üstüne çıktığımda bozuldu ben ne yapacağım şimdievde başka tartı vardı onu buldum onun da pili uymadı bildirim yapamıyorum
![]()