Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Daha önce doldurmuş muydunuz hatırlayamadım ama doldurmadıysanız ilk sayfamızda katılım formu var doldurup burada paylaşırsanız daha iyi tanımış oluruz:) umarım buraya devam edersiniz birbirimize faydamız dokunur:)
Kullanıcı Adı : Eyslg
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: 5 yildir ev hanimi
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2 kiz annesi
Yaşadığınız şehir:sivas
Boyunuz :164
Kilonuz:63
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz : lohusalik direnci
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Saglik + görünüş
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayir
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum. Simdi oldu sanirim

İsim (İsteğe Bağlı ):
Oldu evet hoşgeldin aramıza:) 5 yıldır ev hanımı yazmışsın öncesinde ne iş yapıyordun merak ettim. Çocuklarla birlikte bırakmışsın anlaşılan

Günaydın canlar ❤️
Hosgeldin Eyslg Eyslg lutfen burada kal, motivasyonunu asla düşürme bu is motivasyon isi biliyosun azicik düşünce dagiliyoruz... Dağıldık, toparlanicaz inşallah 🥰

Tartı bu hafta beni çok mutlu etti :KK36:
Geçen hafta : 73.6
Pazartesi : 75.6

Bu hafta : 72.9
F98D9E38-9C1C-4108-B537-21097E420DEF.jpeg

İsim (İsteğe Bağlı ):
Aslinda çokta yokmus kilon 😁😁
Kız 2 dogum yapmis 5 kilo fazlasi var 🧿🧿🧿
Yaa bennnim... 10 kilo 😭😭
O 10 kilo gidecek marta kadar😠😠

İsim (İsteğe Bağlı ):

Hoş geldin canım aramıza :KK36: Verilecek çok fazla bir kilon yok zaten onu da bizimle birlikte burada fazlasıyla vereceğine inanıyorum :KK66:

Ya ben oturup ağlasam mı napsam yeni aldığım tartı 72,5 gösteriyo eski tartım 69 gösteriyor hangisine inanayım ve devam edeyim ama ben kilo verdiğimi hissediyorum yani o zaman 75 miydim yani napiyim 🤦‍♀️

Ya ben oturup ağlasam mı napsam yeni aldığım tartı 72,5 gösteriyo eski tartım 69 gösteriyor hangisine inanayım ve devam edeyim ama ben kilo verdiğimi hissediyorum yani o zaman 75 miydim yani napiyim 🤦‍♀️
Yenisi eğer farklı farklı değerler göstermiyorsa onu kullanmalısın. Diyetisyene gittiğinde kaç çıktın ki?

Haha şakamısınız arkadaş benim 20 kg :mad:
Seninde bebek vardi demi benim yokk ve kilom gecen martti galiba buraya geldigimde 82 idim sonra 84 - 85 oldum 20 kg di. Sonra temmuzda ise geri basladim 74 le suan 76-77 sanirim daha tartilmadim ve boy 165😌 ilk hedefim 70 ti ama 65 istiyorum galiba bi goreyim kendimi nasil olucam :KK51: en son 20 yil once 65 idim🤣🤣🤣🤣
Kizlar saka maka 4 ayda ben 9-10 kilo vermisim burada. 🙂🙃

Seninde bebek vardi demi benim yokk ve kilom gecen martti galiba buraya geldigimde 82 idim sonra 84 - 85 oldum 20 kg di. Sonra temmuzda ise geri basladim 74 le suan 76-77 sanirim daha tartilmadim ve boy 165😌 ilk hedefim 70 ti ama 65 istiyorum galiba bi goreyim kendimi nasil olucam :KK51: en son 20 yil once 65 idim🤣🤣🤣🤣
Kizlar saka maka 4 ayda ben 9-10 kilo vermisim burada. 🙂🙃
Azmine hayranım bende istiyorum şu an tüm moralim çöktü tartı aldığıma pişman oldum 😭

Azmine hayranım bende istiyorum şu an tüm moralim çöktü tartı aldığıma pişman oldum 😭
Gerçekle yüzleşmek ağır gelse de bunu değiştirmemiz mümkün değil. Bugün değil de birkaç qy sonra almış olsan tartıyı kabullenmek daha zor olmayacak mı? moralin bozulmuştur tahmin edebiliyorum ama bu seni güçlendirsin demek ki daha fazlaydı ve ben onların bir kısmından kurtuldum diyebilirsin

Back
X