Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptım yeni tartıyı hemen ekliyorum. Tabi tartı farkının etkisi olacaktır ama buna yakın rakam bekliyordum :)Canin sagolsun canım üzülme![]()
Eski tartı şimdi hiç mi çalışmıyor canım sanırım yeni kurallara göre onunla da fotoğraf çekmek gerekiyor. Ben bir daha okuyayım şu kuralları.Geöen hafta 66.7
Bu hafta
Canım tartının üstüne bir çıktım 0 olarak gösteriyor hiç tartmıyor. Keşke gösterseydiBu hafta tartılarla başımız dertte sanırım![]()
Benimde yüzüm yuvarlak oldu şiş gibi en sevmedigim halimBurada enazimli ve iradeli benim gercekten benim yerime başkası olsa haftada 1 kilo verse 4 ayda en az 15 kilo vermesi lazim. Ama ben aliskanliklarimi birakamadigim icin maalesef bu kadar oldu totale bakinca fena degil tabi birde fotolarda cok belli oluyor benim oval suratim yusyuvarlak oluyo
![]()
Canım tartının üstüne bir çıktım 0 olarak gösteriyor hiç tartmıyor. Keşke gösterseydinasıl olacak bilmiyorum moralim çok bozuldu
bu hafta baya emek vermiştim. Bu arada stresten geçen haftaki kilomu da yanlış yazmışım 67.7 çıkmıştım geçen cuma
Bu tartisiyla devam edecekse sorun olmaz canim cunku yapabileceğimiz birsey yokZipzip- kaptanım bu durumda sizce ne yapmamız lazım? Tartısı bozuldu ve tartı değiştirdi.
Bu tartisiyla devam edecekse sorun olmaz canim cunku yapabileceğimiz birsey yok
Cok mu farkli tartiyor peki
Geöen hafta 66.7
Bu hafta
Cok fark yokmuş kaptanım200 gram fark var sadece.
Evet kaptanım bununla devam edeceğim. Kaptanım ben sabahın telaşıyla karmakarışık yazmışım.pessinus canım bundan sonra bununla devam edeceksin di mi?
Evet kaptanım bununla devam edeceğim. Kaptanım ben sabahın telaşıyla karmakarışık yazmışım.
Geçen hafta 67.7 ydim
Bu hafta 66.5 im. Dün önceki tartımda 66.9 çıkmıştım yani muhtemelen bugünkü tartıya yakın bir değer çıkacaktı. O kadar sinirlerim bozuldu ki bildirim yapacağım sırada gitti tartı![]()
Özür dilerim kaptanlarım telaşla her şeyi birbirine katmışım yordum siziZipzip- kaptanım seni de sürekli rahatsız ediyorum ama tartı farkı - yönde benim kafa karıştı iyice bi el atıverseniz yanlış bir şeyler yapmasak
![]()