Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

IMG_20201204_105455.webp

Bu arada kahvaltımı yapmış bulundum tabi

Bu hafta tartılarla başımız dertte sanırım :işsiz:
Canım tartının üstüne bir çıktım 0 olarak gösteriyor hiç tartmıyor. Keşke gösterseydi:( nasıl olacak bilmiyorum moralim çok bozuldu:(bu hafta baya emek vermiştim. Bu arada stresten geçen haftaki kilomu da yanlış yazmışım 67.7 çıkmıştım geçen cuma

Burada en 💩💩 azimli ve iradeli benim gercekten benim yerime başkası olsa haftada 1 kilo verse 4 ayda en az 15 kilo vermesi lazim. Ama ben aliskanliklarimi birakamadigim icin maalesef bu kadar oldu totale bakinca fena degil tabi birde fotolarda cok belli oluyor benim oval suratim yusyuvarlak oluyo 🤣🤣🤣🤣
Benimde yüzüm yuvarlak oldu şiş gibi en sevmedigim halim🤐

Günaydın kızlar tebrik ederim herkesi😊 kaptanım ben 55 i gördüm durdurmam lazım kendimi 🤦 sabah bi gayret kalkıp 40 dk spor yaptım umarım devamını getirebilirim 😞

Eklentiler

• IMG_20201204_102037.webp
    IMG_20201204_102037.webp
    16 KB · Görüntüleme: 25
Geçen hafta 59.9
Kaptanım gelemiyorum artık sayfaya fazla aşırı bi yoğunluğum var üstüne internet sıkıntımız hiç bitmiyor telefonun internetide az olduğu için sadece ailemle görüşmek için kullanıyorum. Ama diyeti aksatmıyorum. Her gün 1 saat yürüyüş muhakkak yapıyorum yanına en az 15 dk Leslie yapmaya çalışıyorum ama azar azar gidiyor çözemedim. Bu hafta genel bi tuvalet sıkıntımda var zaten ne yaptıysam çözemediğim hayırlısı

Eklentiler

• C610B3BF-2A45-47AB-8CB5-0CAC5A433DF0.webp
    C610B3BF-2A45-47AB-8CB5-0CAC5A433DF0.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 26
Canım tartının üstüne bir çıktım 0 olarak gösteriyor hiç tartmıyor. Keşke gösterseydi:KK43: nasıl olacak bilmiyorum moralim çok bozuldu:KK43:bu hafta baya emek vermiştim. Bu arada stresten geçen haftaki kilomu da yanlış yazmışım 67.7 çıkmıştım geçen cuma
Zipzip- Zipzip- kaptanım bu durumda sizce ne yapmamız lazım? Tartısı bozuldu ve tartı değiştirdi.

pessinus pessinus canım bundan sonra bununla devam edeceksin di mi?
Evet kaptanım bununla devam edeceğim. Kaptanım ben sabahın telaşıyla karmakarışık yazmışım.
Geçen hafta 67.7 ydim
Bu hafta 66.5 im. Dün önceki tartımda 66.9 çıkmıştım yani muhtemelen bugünkü tartıya yakın bir değer çıkacaktı. O kadar sinirlerim bozuldu ki bildirim yapacağım sırada gitti tartı:(

Evet kaptanım bununla devam edeceğim. Kaptanım ben sabahın telaşıyla karmakarışık yazmışım.
Geçen hafta 67.7 ydim
Bu hafta 66.5 im. Dün önceki tartımda 66.9 çıkmıştım yani muhtemelen bugünkü tartıya yakın bir değer çıkacaktı. O kadar sinirlerim bozuldu ki bildirim yapacağım sırada gitti tartı:KK43:

Zipzip- Zipzip- kaptanım seni de sürekli rahatsız ediyorum ama tartı farkı - yönde benim kafa karıştı iyice bi el atıverseniz yanlış bir şeyler yapmasak :işsiz::işsiz:

Back
X