Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar arkadaşlar🌺
Kahvaltı 8.30
Limonlu su 1lt
1fincan türk kahvesi
1ince dilim meyveli kek

Öğle12, 00
1yumurta
Kk yağlı peynir
4,5 zeytin
3 dilim sucuk
2 dilim tam buğday ekmek

Akşam18. 00
2kanat tavuk
1servis kaşığı patates kızartması
2kaşık havuç tarator
1kaşık patlıcan salatası

2 bardak çay
1ince dilim rulo pasta 🙈🙈 kayınvaldemlerdeydim çook ısrar ettiler 🙈

2 bardak limonlu ve salatalikli su

11de 3 dilim sucukla 1 yumurta, 3 yesil 3 siyah zeytin, salatalik, kivircik, yeşilçay, az beyaz peynir

15te 10 tane yer fıstığı

16da bir kase kısır

19da yogurtlu biber, 1 minik tavuk pirzola, 1 dilim patates, birkac mantar

Su 2 litre yatana kadar 2.5 yaparım

Bugün sadece akşam 16:00 da bir tabak kısır yedim... gün boyu hiç birşey yemek istemedim.... ancak su içtim sağlam...2 litreyi geçmiitir .. birde nescafe 2. Bir arada kahve ....ve türk kahvesi gün boyu...biliyorum sağlıklı değil ama niyese tıkanmış gibiydim kızlar...sabırım bir diyetisyene gidicem... bu şart oldu...yarın için randevum var ve harfiyen uymam lazım gibi.....

Bugün sadece akşam 16:00 da bir tabak kısır yedim... gün boyu hiç birşey yemek istemedim.... ancak su içtim sağlam...2 litreyi geçmiitir .. birde nescafe 2. Bir arada kahve ....ve türk kahvesi gün boyu...biliyorum sağlıklı değil ama niyese tıkanmış gibiydim kızlar...sabırım bir diyetisyene gidicem... bu şart oldu...yarın için randevum var ve harfiyen uymam lazım gibi.....
Bir uzmandan yardım alman iyi olur canım bu kadarcık yemeyle kendine iyilik yapmazsın. Bazen değişim için içsel motivasyon yeterli gelmiyorsa dışsal bir motivasyona ihtiyaç duyabiliriz. Umarım sürekli danışabileceğin,uyumu yakalayabileceğiniz bir uzman olur ki istediğin kilolara sağlıklı biçimde ulaşırsım

2 bardak limonlu ve salatalikli su

11de 3 dilim sucukla 1 yumurta, 3 yesil 3 siyah zeytin, salatalik, kivircik, yeşilçay, az beyaz peynir

15te 10 tane yer fıstığı

16da bir kase kısır

19da yogurtlu biber, 1 minik tavuk pirzola, 1 dilim patates, birkac mantar

Su 2 litre yatana kadar 2.5 yaparım
Gece 22 gibi cips yedim biraz malesef 😔
1 mil leslie

Saglik sorununa donusmesinde daha once bende gun boyu kahve ve aksam yemegi yiyerek baya kilo vermistim ama siz baya acsiniz geçici bi durumdur umarim

Selam hanımlar herkes nasıl 😍😍😍
Sabah 10 da 2 haşlanmış yumurta 5 tane zeytin
Saat 3te 1 mandalina
17.30 da 1 tabak tavuklu sulu patates 1 kase yoğurt
Birazdan limonlu su içeceğim

1.30da sahur 1 ceviz, 1 salatalik, 1 mandalina, sucuklu 1 yumurta, 3 siyah 3 yesil zeytin, 1 kk beyaz peynir, yarim dilim cavdar ekmeği

Iftar 17.45 1 kase yayla corbasi, 1 kase bulgur pilavi, 2 kaşık zeytinyagli pırasa

Bakalim bu saatten sonra neler olacak

İyi aksamlar canlar 🥰🥰
Nasılsınız?? 3. Gunumde ben pertim🤣🤣 trmizligi bitti yarin esyasi gidecek arkadasimin bende hafta sonu dinlenirim artik.. su 3 gunde ne bulduysak yedik o yuzden yarin tartida (+) bekliyorum. Sizin icin iyi olsun insallah ❤️
Canım valla yalan yok iyice uzaklaşıyorum ben de hevesim kaçıyor kimse yok:KK43:
Kiyamam canim benim vallahi haklisin ne desen. 😌😌
Ben izne ayrılacağım canım sanırım diyete motive olamıyorum :KK14:
Dur yahu nereye daha yarisacaktik 🤣🤣🤣🤣
eyvah ben geldim herkes kaçıyor...ama benim verilecek çok kilom var...:))) sağlık olsun kimsenin ruh durumu zaten bu aralar iyi değil... umarım herkes için en kısa zamanda herşey yoluna girer
Vallahi canim benim de cok kilom var birlikte verecez insallahh da ahh bi kafaları toplayabilsek 🤣🤣🤣

İyi aksamlar canlar 🥰🥰
Nasılsınız?? 3. Gunumde ben pertim🤣🤣 trmizligi bitti yarin esyasi gidecek arkadasimin bende hafta sonu dinlenirim artik.. su 3 gunde ne bulduysak yedik o yuzden yarin tartida (+) bekliyorum. Sizin icin iyi olsun insallah ❤️

Kiyamam canim benim vallahi haklisin ne desen. 😌😌

Dur yahu nereye daha yarisacaktik 🤣🤣🤣🤣

Vallahi canim benim de cok kilom var birlikte verecez insallahh da ahh bi kafaları toplayabilsek 🤣🤣🤣
Hadi geçmiş olsun diyelim beslenmede de yeni bir sayfa açalım:) ben bu hafta dikkat etmeye ettim de iki gündür yeme işini biraz fazla kaçırıyorum açlık kısmını elimde olmadan uzattığımdan. Bir de bugün yarın gelecek bir regl beklentim var:( yarın umarım ekside olurum sporumu da düzenli yaptım ama kısmet artık.

10.30
1 haşlanmış yumurta,yarım avokado,1kk beyaz peynir yaklaşık bir orta boy patates kızartması. Kızım dün anne sen uzun zamandır patates kızartmıyorsun rica etsem yarın kahvaltıya yapar mısın diye güzel güzel sorunca dayanamayıp yaptım ben de yemiş oldum.
14.00
1 büyük kupa sütlü kahve,25 gr kadar kaju,2 minik parça bitter çikolata
18.45
3 kaşık yulaf,1 küçük muz,2 ceviz,1.5 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesiyle yulaf,1 tahta kaşığı tavuk sote
Su 3 lt ye yaklaştı,spor 3 mil leslie

İyi akşamlar kızlar 🌹

Kahvaltı 8.30
Yarım lt limonlu su
Domates
Salatalık
Biber
3zeytin
1 simit

Öğle 14.30
2 dilim pizza
Biraz patates🙈

Akşam yemeği yok
2bardak çay
3 tane de züber lokma( hurma fındık ezmeli)
45 dk yüryüş
3lt su

Iyi aksamlarr

Kahvalti 10.00
yesil smoothie

Aksam yemegi 18.00
1 dilim firin makarna
2 dilim tavuk
Ayran

4 litre su
2 saat yürüyüş

Gunaydin arkadaşlar
Nasilsiniz gecen hafta 63.35le baslamistim. Tartinin foto çekmeyi unuttum uygulamaya gelen veriyi atiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20201211_085632.webp
    Screenshot_20201211_085632.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 20
Gece 22 gibi cips yedim biraz malesef 😔
1 mil leslie
Günaydın kizlar :)
F filmgibi ruyamda sizi gordum, bana firca çekiyordunuz o fırın makarna neyin nesi olmuş mu hiç diye, ben de kendimi savunmaya çalışıyordum ama sadece 1 dilim cok canim istedi diye :)

Back
X