Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son iki gündür tuvalete çıkamamıştım yoksa iyi gidiyordu ama olsun sonraki haftaya kısmetseBen de bildirim yapayım
Geçen hafta 66.5
Bu hafta
Tek hatirladigim cok sinirli oldugunuz :)) pusmanlik duyarak uyandim resmen :)Aaa cok ilginçruyanda sisman miydim xjjsjs
Maşallah cnm dönüşün muhteşem olduGünaydın kızlar herkes nasıl geçen hafta 70 idi ama foto ile yazdığımızi bilmiyordum bu hafta 67.9
-2100![]()
Sakin gelll....Günaydın kızlar herkes nasıl geçen hafta 70 idi ama foto ile yazdığımızi bilmiyordum bu hafta 67.9
-2100![]()
Günaydın canım. Yarın sabah tartı fotoğrafını çekip at lütfen aynen benim yaptığım gibi bir kağıda kullanıcı adını yazıp tartının üzerine koyup fotoğraf çekmen lazım. Listeye gireceğin zaman bu önemli olacak. Bildirimlerin mutlaka fotoğraflı olması lazım.Gunaydin arkadaşlar
Nasilsiniz gecen hafta 63.35le baslamistim. Tartinin foto çekmeyi unuttum uygulamaya gelen veriyi atiyorum
Gunaydin kizlar
6da sahur yediğim icin bu sabah tartilamiyorum
merhaba arkadaşlar sabah şarjım yoktu o yüzden foto çekemedim lütfen kusura bakmayın
başlangıç 102,4 idi
şuanki kilo 100,7
fena değil gibi...
Şu an kendine en büyük kötülüğü yapmış oldun Seval bu söylediğimi hiç unutma.kızlar ben yarışmadan çekiliyorum gerçekten ikizlerim büyümeden tempoya girmeyi de asla düşünmüyorum artık.. çünkü bu beni geriyor ve daha çok yiyorum.. takıma girdiğimde mayısın başıydı ve 124,8 kiloydum.. yapamıyorum bu tempoda 3 kızla ev kıyamet
pandemi bitsin, çocuklarım okula başlasın, konuşsunlar, çişlerini öğrensinler.. sonra bana sıra gelecek. ben bu tedbir dönemlerini çok zor geçiriyorum maalesef.. inşallah sağlıkla artık bu salgının sonuna geleliminşallah yaza doğru takıma dönerim daha erken olursa da altı ay dolana kadar free
![]()
Günaydın kızlar herkes nasıl geçen hafta 70 idi ama foto ile yazdığımızi bilmiyordum bu hafta 67.9
-2100![]()
Gunaydin
Vay arkadas her hafta verecegime alarak gidiyorum
Bu hafta beklenilen sonuc gerçi
Hedef 20213 haftada hedefim 3 kilo diyorum.
![]()