Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

O yüzden diyorum işte bugün herkes kalanlari yemistir zaten yarin mi baslasak menu yazmaya. Menu +spor+su.

Yazalım bence de azcık utanalım. Belki engeller bizi
Hatta bir cesaret ben yazıyorum.

saat 10:00 gibi
10 cm uzunluğunda sarma kadayıf
1 tane ekler
1 tane halley
1 fincan şekersiz nescafe

Saat 13:00
3 dilim beyaz ekmek üzerine kaşarlı domatesli fırında kızartılmış ekmek
3 tane zeytin
4-5 sıkım çiğköfte
1 bardak kola

Saat 17:00
Yarım paket lays baharatlı cips
1 bardak kola

Saat 18:30
1 tane dominos kavurmalı ekmek arası
7-8 tane kızarmış patates (soslar da vardı yanında)
1 bardak kola

Su 1 lt ancak olmuştur. Spor yok. (10 dk köpeğimiz Mars'ı gezdirmeye çıktım. Onunla koştum biraz.)

Utanmaz kaptan menüsü

Iyi aksamlar herkese

Kahvalti 12.00
2 haslanmis yumurta
2 pancake uzeri bal kaymak
1 salatalik

Aksam yemegi 19.00
1 gözleme
Ayran

Son öğün 20.00
Supangle minik bir kase

Toplam 3 lt su
500 ip atlama

Sahane menu kaptanim, sabahtan beri cips istiyordu canim benim yerime yemişoldunuz :))

Kaptanım benim hedefim 65 olsun, bu hafta yogun gececek gibi gorunuyor buyuk hedefler almayayim.

selam kizlar
oglen 1 de 1 yumurtali patatesli omlet, 7 zeytin, biraz peynir, domates, salatalik
saat 3 te 2 tane ceviz
aksam 6 da ton balikli salata
iyi hissediyorum kendimi kacamak yok
cok uzadi bu is yoruldum artik bu ay en az 5 kg hedefim. canim birsey cekince sunu soyluyorum: YEMEK ZORUNDA DEGILSIN hadi kizlar toparlanma zamani. yeni bir yil yeni bir ben

Ben 1.8 kilo vermeme rağmen ilk üçe dahi giremedim

Ama size iyi bir haberim var pessinus sonuncu olmadı korkmuştum sonuncu bizden çıkacak diye
Kaptanım inanır mısın ben de çok sevindim:) tabi artık tartı mazereti falan yok yarından itibaren çeki düzen veriyorum kendime bugün de kaçtı benim ayarlar menü veremiyorum gelip gidip yemekten neler yedim ne kadar yedim bilmiyorum çünkü

Selam kızlar
Kahvaltı 10.30
Terayağında 1 yumurta
1 dilim beyaz tost ekmeği
5 tane tuzauz siyah zeytin
Ara. 12.00
2 ceviz
2 hurma
Öğlen 14.30
1 pors kereviz yemeği
1 köfte
1 yk bulgur pilavı
Ara. 17.00
1 avuç antep fıstık
4 tane eti burçak sütlü çikolatalı
Akşam yemek yemedim.
Su 3 lt
Spor 60 dk dans oyunhavasından mezdekeden zumbaya bayağı ter attım
Yediğim bisküvi için kendime ceza verdim faydalı olsun diyede sporu tercih ettim. 200 ip atlama
100 squat

Kaptanım neler yemişsin öyle okurken iştahım kabardı.. yarım paket cips sarma kadayıf ekler kalori hesabı yapsak 5000 çıkar kesin.. Sizden güzel bi geri dönüş bekliyoruz örnek menülerinizle LAydLiNe

Menün çok güzel tebrik ederim kaçamaksız.. Bende tam bişeyler yiyecekken kalorisine bakıyorum nekadar sporla yakabilirim diye minik bi hesap yaparken beynim 'yeme onu sonra çok yorulacaksın' diyor bana kalmadan

Menün çok güzel tebrik ederim kaçamaksız.. Bende tam bişeyler yiyecekken kalorisine bakıyorum nekadar sporla yakabilirim diye minik bi hesap yaparken beynim 'yeme onu sonra çok yorulacaksın' diyor bana kalmadan
tesekkur ederim kalori hesabiyla ugrasamiyorum. bakiyorum sagliksiz mi kilo alir miyim hemen cekiyorum kendimi. spor desen hic yok 3 tane cocuk yeteri kadar yoruyor zaten. tek care yememek

Bi kereden birsey olmaz menüsü... Yada battı balık yan gider

Ben hic birsey yememisim kuruyemis cok yedim ondan cekiniyordum yukardaki menüyü görünce bi rahatlik geldi bana

13.30 patatesli peynirli omlet, 8 yesil zeytin, yarim domates, 1 tatli kasigi tahin-pekmez

18.00 yarim kase mercimek çorbası, 1 kase baharatli haslanmis nohut kavurmasi sarimsakli yogurtlu, 1 yk musakka önceden kalan.
Yilbasinda harbi isnapak kavurdum yaninda da korili soslu tavuk. İstikrarima ben bile sastim
yalniz dun ve bugün karışık kuruyemis cok yedim 1 küçük kase kadar. Erik pestili, kuru kayisi yedim.. baska atistirmaligim yok
Su 1 lt anca.

Dünkü menüm
Sabah 8.30
1 elma
Yarım litre limonlu su

Öğle 12.30
Birkaç dilim sucuk
1 kaşık kavurma
1 dilim ekmek
2 bardak çay

Akşam 19.00
Yarım dilim mozaik pasta
1 avuç çerez
2 bardsk çay
2lt su

Selamlar herkese bugün itibariyle kürkçü dükkanına döndüm sabah 56 kilo çıktım gerçi onun en az 1 kilosu ödemdir bence su içmiyorum doğru dürüst 1 haftadır, reglimde geldi cumaya hedefim atacağım ödemide hesaba katarsak 54

Menümü verip çekiliyorum
11.00 1 haşlanmış yumurta, yarim domates, 1 dilim peynir, 8 yesil zeytin
15.00 sarimsakli yogurtlu haslanmis karnabahar-brokoli
16.00 kucuk kase kuruyemis bitti allahtan
Canim birşey istemiyor acikirsam yogurtla yulaf, ceviz, kuru kayisi yerim diye düşündüm.
2 lt su oldu şükür.
Saatlerini bilmiyorum 2 kuru kayisi, 1 parca erik pestili yedim.

İyi akşamlar kızlar saat 12 de kahvaltı 17.30 da akşam yemeği yedim, saat 19.00 da 1 çay bardağı leblebi
Su 1.5 litre, spor yok regl oldum yapamadım, şuanda çok açım 1 haftadır öyle bi yedimki midem aşırı genişlemiş doymuyorum

Eklentiler

• IMG_20210102_125648.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20210102_165111.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…