+ 3 kayisi, 5 ceviz, 2 parca erik pestili yemişimdirMenümü verip çekiliyorum
11.00 1 haşlanmış yumurta, yarim domates, 1 dilim peynir, 8 yesil zeytin
15.00 sarimsakli yogurtlu haslanmis karnabahar-brokoli
16.00 kucuk kase kuruyemisbitti allahtan
Canim birşey istemiyor acikirsam yogurtla yulaf, ceviz, kuru kayisi yerim diye düşündüm.
2 lt su oldu şükür.
Saatlerini bilmiyorum 2 kuru kayisi, 1 parca erik pestili yedim.
+ 3 kayisi, 5 ceviz, 2 parca erik pestili yemişimdirMenümü verip çekiliyorum
11.00 1 haşlanmış yumurta, yarim domates, 1 dilim peynir, 8 yesil zeytin
15.00 sarimsakli yogurtlu haslanmis karnabahar-brokoli
16.00 kucuk kase kuruyemisbitti allahtan
Canim birşey istemiyor acikirsam yogurtla yulaf, ceviz, kuru kayisi yerim diye düşündüm.
2 lt su oldu şükür.
Saatlerini bilmiyorum 2 kuru kayisi, 1 parca erik pestili yedim.
Günaydın
Ne yapıyorsunuz açlar?? kişi kendinden bilir işi o koni bakimindan yanlış anlaşılmasınOoo olmazki dükkanı ben kapatiyorum, ben aciyorum..
GünaydınGünaydınlar
Aglama kaptanim ya ana olmak kolay mi??Evde olduğum halde çok yoruluyorum kızlar yaaaaaaaaGündüzlerin kısa olmasını hiç sevmiyorum İşlerim hiç bitmiyor.
Kaptanım yorulmayanımız varmı ki ben tek cocukla ne eve ne çocuğa ne derslere yetişemiyorum yetemiyorum.. Sizin kaç çocupunız var 2 çocuklu anneleri ayrıca tebrik etmek isterim çocuklu hayat güzel keyifli süper bişey ama süperde yorucuEvde olduğum halde çok yoruluyorum kızlar yaaaaaaaaGündüzlerin kısa olmasını hiç sevmiyorum İşlerim hiç bitmiyor.
MerhabaAglama kaptanim ya ana olmak kolay mi??
E Katya var ya.. sal meydana dolansin gariban
Saka maka gunler kisa tatiller daha da kisa yetmemesi normal sana. Bak bizim hic oyle bir derdimiz yok hergun birbirinin ayni
bende 3 tane var ve o kadar yaramazlar ki nefes alacak bi 5 dakka istiyorumKaptanım yorulmayanımız varmı ki ben tek cocukla ne eve ne çocuğa ne derslere yetişemiyorum yetemiyorum.. Sizin kaç çocupunız var 2 çocuklu anneleri ayrıca tebrik etmek isterim çocuklu hayat güzel keyifli süper bişey ama süperde yorucu
Valla bebem bu hafta koptum bindim bir alameteMilyaay bebiş beğenip gidiyon?? Napiyon ne ediyon bacim.. sesin solugun cikmiyo??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?