Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iyi akşamlar kızlar.
Menüm
Kahvaltı 09.30
1fincan çay..
T.b ekmekten peynirli domatesli zeytinli tost
12.30 şekersiz türk kahvesi 1kare bitter
15.00 2kepekli grissinj 1fincan yeşilçay

18.30 Akşam
1kase borekasi çorbası..+salata

2.5lt su...+2mile leslie.

+ 3 kayisi, 5 ceviz, 2 parca erik pestili yemişimdir

İyi akşamlar
Kahvaltı 10.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
5 tuzsuz zeytin
1 tatlı kaşığı çikolata
Ara 13.00
1 elma
1 mandalina
Öğlen 14.30
200 ml süt
3 yk yulaf ezmesi
Akşam 18.00
5 yk tavuk sote
5 yk pirinç pilavı
5 yk kereviz salatası
200 ml ayran
Su 3lt
Spor 30 dk dans

iyi aksamlar kizlar
menumu yazayim
oglen 1 de patatesli omlet, zeytin, peynir
saat 4 te 2 ceviz biraz peynir
aksam 7 de yogurtlu brokoli salatasi
saat 10 da bir bardak cay, cekirdek, 2 tane tulumba tatlisi
1 lt su
kokorec yerine brokoliyi tercih etmem takdire sayan

+ 3 kayisi, 5 ceviz, 2 parca erik pestili yemişimdir
Suyum toplamda 3 lt. Hayret şaştım bugün kendime... Ama ben formülü buldum galiba. Soguktan nefret eden ben yazin soguk su icmem, kışın da oda sicakligindaki suyu kaynattim ve ondan cok ictim sanirim sicacik limonda attim mis... İctikce ictim
Canim sıkıldı ders calisirken taktim kulakligimi 15 dk. Dans ettim... aldirmaaaa deli gönlümmm....

Uyandım, detoks suyumu içtim. Kahvemi yaptım. Güne başlamadan bi bakayım dedim. Umarım herkes toparlamıştır kendini. Ben evde olduğumda nedense zaman çok çabuk geçiyor. Dün ne zaman gün başladı ne zaman bitti anlayamadım. Hedef listesini bugün akşam çıkartırım. Geçen haftanın değerlendirmelerini de yapamadım. Onu ve menü listelerini de bugün yapamazsam yarına mutlaka yaparım. Bu arada kızlar yarın herkesten pazartesi bildirimi bekliyorum. Hafta sonu batırdık hep birlikte. Cumaya kadar nasıl toparlarız onu bir düşünelim. Benim durumum bugün itibariyle çok vahimdi. Umarım yarın iyi bir sonuç görürüm tartıda.

Evde olduğum halde çok yoruluyorum kızlar yaaaaaaaa Gündüzlerin kısa olmasını hiç sevmiyorum İşlerim hiç bitmiyor.

Evde olduğum halde çok yoruluyorum kızlar yaaaaaaaa Gündüzlerin kısa olmasını hiç sevmiyorum İşlerim hiç bitmiyor.
Aglama kaptanim ya ana olmak kolay mi??
E Katya var ya.. sal meydana dolansin gariban
Saka maka gunler kisa tatiller daha da kisa yetmemesi normal sana. Bak bizim hic oyle bir derdimiz yok hergun birbirinin ayni

Kaptanım yorulmayanımız varmı ki ben tek cocukla ne eve ne çocuğa ne derslere yetişemiyorum yetemiyorum.. Sizin kaç çocupunız var 2 çocuklu anneleri ayrıca tebrik etmek isterim çocuklu hayat güzel keyifli süper bişey ama süperde yorucu

Aglama kaptanim ya ana olmak kolay mi??
E Katya var ya.. sal meydana dolansin gariban
Saka maka gunler kisa tatiller daha da kisa yetmemesi normal sana. Bak bizim hic oyle bir derdimiz yok hergun birbirinin ayni
Merhaba marbling Bende evden canlı dersler yapıyorum birisi bitince bi 20 dk 30 dk boşluk yakalayınca çay keyfi. İlk başlarda iyiydi ama artık bıktım günlerin tek farkı diziler 4 tane dizim var günleri o diziler sayesinde takip ediyorum
Sizin kaç çocuğunuz var sonradan geldim tanıyayım azcık. Kaç kilodan kaça düştünüz hedefe nekadar var...

bende 3 tane var ve o kadar yaramazlar ki nefes alacak bi 5 dakka istiyorum ama gulu seven dikenine katlanir

Milyaay bebiş beğenip gidiyon?? Napiyon ne ediyon bacim.. sesin solugun cikmiyo??
Valla bebem bu hafta koptum bindim bir alameteeşim burda ve o burdayken çokta konsantreolamıyorum çok saldim iki güne gidecek inşallah o zaman toparlarim sen nasılsın gerçi menülerine bakiyom iyisin iyisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…