Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya 2 gün gelemedim kaçırmışım hep niye tartılıyoruz acep kaptancım 2 gündür menümü göndermedim bu ara aksatıyorum farkındayım ama bi silkelenip gelicem kendime

Cuma :60.3 kg ken
Bugun:60.9kg çıktım.Ama yılbaşında dengeli beslenmeme rağmen.Hatta spor da yaptım.Neden oldu anlamadim
Hâlâ kurtaj sonrası regl im düzene girmedi.Kanama da kesilmedi.Bugun canım sıkıldı baya

Canım ne kadar oldu? Geçmiş olsun
Önce yazmışmıydım, duymuşmuydum, hatırlayamadım şimdi

Aaa canım çook geçmiş olsun... zamanla gider sen çok azimlisin maşallah

Merhaba herkese ,
Buradan bi gittimmmm kilolarla başım dertte ( onca emek verdim 57leri görmüştüm ne güzel ama korumak şurada kalsın çook kilo aldım ( .. şimdi tekrar motivasyon arıyorum

Günaydın benim güzel takımımın güzel kadınları

Yepyeni bir yılın ilk pazartesisi bugün. Her şeye yeniden başlama günü
İşte benim herşeye yeniden başlamaya çok ihtiyacım var... eski irademi arıyorum (

Kızlar bu arada ben fatsecret' i çok sevmedim. Tekrar diyetkolik hesabımı açtım. Kaçamaksız kalori sayacağım yine. Yani yasaklı beslenmeyeceğim ama ne kadar kalori aldığımı da hesap etmek istiyorum.

Bugün kilo bildirimi vardı. Çünkü yeni yılda bir çoğumuz abarttık. O yüzden kilolarımızı bilelim ki cumaya kadar kendimizi toparlayalım. Ben çok fazla çıktım bugün ama sabah kalkar kalkmaz tartılmak zorunda kaldım. Ayrıca regl olmama çok az kaldı. Büyük ihtimal onun ödemi.

Perşembe : 73.7

Bugün : 76.2

Spor hocasının söylediği ödem suyunu yaptım ama hiçbir etkisinin olmadığı kanaatine vardım. Belki uzun vadede işe yarıyordur ama içmekten vazgeçtim. Onun yerine düzenli olarak günde 2 kez yeşil çay içmeye karar verdim. Zaten uzun süredir 3 lt suyu tamamlıyorum. İnşallah cumaya bütün bu fazla kilodan kurtulurum.

Hadi sen de başla bugünden
Başladım inşallah ama tek olmuyor sizlere de ihtiyacım var ben de katılabilirmiyim tekrar bugün yüzleştim kilomla 68.200 ( gerçi bu sabah regli oldum onunda şişliği vardır ama fena kilo aldım...
Sabah sporu ile başladım güne 1 saat eliptik yaptım.. akşamda arkadaşlarla 1.5 saat yürüyüş yapıyoruz...

O mesaj zaten gel mesajıydı Free listemiz var hâlâ. Bugünden itibaren menü yazmaya başlarsın.

Gel, gel, ne kadar kilo almış olsan da yine gel
Ben de 4-5 kilo aldım ve yine döndüm kürkçü dükkanına

Gel, gel, ne kadar kilo almış olsan da yine gel
Ben de 4-5 kilo aldım ve yine döndüm kürkçü dükkanına

Merhaba canım ,aynen dönüp dolaşıp Kürkçü dükkanına dönüyoruz inşallah bu sefer hep beraber kilolardan kurtulur korumaya geçebiliriz...

Bu kez kilo koruma grubu açacağım zaten mezun olanları bir süre daha göndermeyeceğim

Tebrik ediyorum seni canım yılbaşı tatilini eksiyle kapatmışsın:)
Eşim gece çalıştığı için özel bi yemek bile yapmadık herzamanki günler gibi geçti.. Benim için iyi oldu hoş odaya sakladığım bir poşet aburcubur aklıma gelip gelip gitti ama kendime hakim oldum

Doktorunla görüştün mü canım?
2hafta önce hiç bi sorun yoktu kontrolde.Hersey yolunda dedi.Bu kez regl çok uzun sürdü.Biseyler yolunda olmasa öyle demezdi galiba.Bugunde bekleyip yarın devam ederse tekrar gitmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…