Canım ne kadar oldu? Geçmiş olsunCuma :60.3 kg ken
Bugun:60.9kg çıktım.Ama yılbaşında dengeli beslenmeme rağmen.Hatta spor da yaptım.Neden oldu anlamadim
Hâlâ kurtaj sonrası regl im düzene girmedi.Kanama da kesilmedi.Bugun canım sıkıldı baya
Aaa canım çook geçmiş olsun... zamanla gider sen çok azimlisin maşallahCuma :60.3 kg ken
Bugun:60.9kg çıktım.Ama yılbaşında dengeli beslenmeme rağmen.Hatta spor da yaptım.Neden oldu anlamadim
Hâlâ kurtaj sonrası regl im düzene girmedi.Kanama da kesilmedi.Bugun canım sıkıldı baya
İşte benim herşeye yeniden başlamaya çok ihtiyacım var... eski irademi arıyorumGünaydın benim güzel takımımın güzel kadınları
Yepyeni bir yılın ilk pazartesisi bugün. Her şeye yeniden başlama günü
İşte benim herşeye yeniden başlamaya çok ihtiyacım var... eski irademi arıyorum(
Başladım inşallah ama tek olmuyor sizlere de ihtiyacım var ben de katılabilirmiyim tekrarHadi sen de başla bugünden
O mesaj zaten gel mesajıydıBaşladım inşallah ama tek olmuyor sizlere de ihtiyacım var ben de katılabilirmiyim tekrarbugün yüzleştim kilomla 68.200 ( gerçi bu sabah regli oldum onunda şişliği vardır ama fena kilo aldım...
Sabah sporu ile başladım güne 1 saat eliptik yaptım.. akşamda arkadaşlarla 1.5 saat yürüyüş yapıyoruz...
Gel, gel, ne kadar kilo almış olsan da yine gelBaşladım inşallah ama tek olmuyor sizlere de ihtiyacım var ben de katılabilirmiyim tekrarbugün yüzleştim kilomla 68.200 ( gerçi bu sabah regli oldum onunda şişliği vardır ama fena kilo aldım...
Sabah sporu ile başladım güne 1 saat eliptik yaptım.. akşamda arkadaşlarla 1.5 saat yürüyüş yapıyoruz...
Teşekkür ederimO mesaj zaten gel mesajıydıFree listemiz var hâlâ. Bugünden itibaren menü yazmaya başlarsın.
Merhaba canım ,aynen dönüp dolaşıp Kürkçü dükkanına dönüyoruzGel, gel, ne kadar kilo almış olsan da yine gel
Ben de 4-5 kilo aldım ve yine döndüm kürkçü dükkanına
Gel, gel, ne kadar kilo almış olsan da yine gel
Ben de 4-5 kilo aldım ve yine döndüm kürkçü dükkanına
Merhaba canım ,aynen dönüp dolaşıp Kürkçü dükkanına dönüyoruzinşallah bu sefer hep beraber kilolardan kurtulur korumaya geçebiliriz...
Sağol canim benim.Yazmıştın zaten.17eylul de kurtaj oldu.Hala regl düzelmedi.Ne yapmam gerek bilmiyorum.Normalmi onu da bilmiyorum.Canım ne kadar oldu? Geçmiş olsun
Önce yazmışmıydım, duymuşmuydum, hatırlayamadım şimdi
Teşekkür ederim canım.Gidecek inşallah.Aaa canım çook geçmiş olsun... zamanla gider sen çok azimlisin maşallah
Sağol canim benim.Yazmıştın zaten.17eylul de kurtaj oldu.Hala regl düzelmedi.Ne yapmam gerek bilmiyorum.Normalmi onu da bilmiyorum.
Eşim gece çalıştığı için özel bi yemek bile yapmadık herzamanki günler gibi geçti.. Benim için iyi oldu hoş odaya sakladığım bir poşet aburcubur aklıma gelip gelip gitti ama kendime hakim oldumTebrik ediyorum seni canım yılbaşı tatilini eksiyle kapatmışsın:)
2hafta önce hiç bi sorun yoktu kontrolde.Hersey yolunda dedi.Bu kez regl çok uzun sürdü.Biseyler yolunda olmasa öyle demezdi galiba.Bugunde bekleyip yarın devam ederse tekrar gitmeyi düşünüyorum.Doktorunla görüştün mü canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?