Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kullanıcı Adı : SaskinAnne
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Egitimci
Yaşınız : 37
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz : 160
Kilonuz: 85.50
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

merhabalar detaylıca yazmak istedim
1 tane çocuğum var 2 yasinda çok şükür. Onu iistediğimiz sure içerisinde 7 yil kadar 6 yili tedavi ile geçti. O tedaviler sürecinde çok kilo aldım
Hasimato ve sjogren sendromu hastasıyım insülin direnci var ve metabolizma yavaş çalışıyor
en son zayiflama yarışmasından ayrılmayın üstünden 3 ay geçti ve 4 kilo aaldım
Biraz fazla hareket etsem gunlerce ağrılarım oluyor soyle bir 10 kiloyu versem hareket kabiliyetim artacak eminim
Bir ara diyetisyene de gittim ama bıraktım motive olamadım sanırım
Tek istediğim 65 kiloya düşmek kac ay oldu yapamadım umudumun kırıldığı noktadayim

Hoşgeldiniz aramıza keyifle kilo vermeler

Hoşgeldin canım takıma beni hatırladın öı bilmiyorum ekim 2018 annelerindendim. Başka takımda görmüştüm ismini hoşgeldin bizim takıma da

Ben mezun olduktan sonra takıma yeni gelen arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz
Ben Ayşegül, önceki yıl Aralık ayında 92,5 ile takıma girip ,Temmuzda yaklaşık 66 kilo ile mezun olmuştum. Yaz boyu takıma yazmaya devam ettim ama Eylül ayı itibarıyle yoğunluktan takıma çok gelememeye başladım ve...1-2 derken geldi kilolar...
İnşallah bundan sonra daha sık uğramaya çalışacağım. Öğretmenim, canlı dersler ve 3 çocuğumdan fırsat buldukça yazmaya çalışacağım.
Hepimize kolay gelsin, diyet zorlu ve uzuun bir süreçtir ama, pes etmek yok

Bende uzun zamandır yoktum arkadaşlar için bende kendimi tanıtayım
40 yaşındayım ... 8 yaşında 1 kızım var. İlkokul 2. Sınıfta ... günüm kitap okumak ve kızımla ilgilenerek geçiriyorum.. spor yapmayı çok seviyorum.. Daha önce burada 72.5 dan 57 ye düşmüştüm şimdi tekrar yeniden başlıyorum..

Hoşgeldin canım takıma beni hatırladın öı bilmiyorum ekim 2018 annelerindendim. Başka takımda görmüştüm ismini hoşgeldin bizim takıma da
Evet hatırladım düşünüp duruyorum nereden hatırladım diye başka takimdaydim evet mecburen ayrılmak zorunda kaldım uzun hikaye hoşbuldum

Evet hatırladım düşünüp duruyorum nereden hatırladım diye başka takimdaydim evet mecburen ayrılmak zorunda kaldım uzun hikaye hoşbuldum
Tekrar hoşgeldin canım kızın vardı değil mi? Büyümüştür artık. Benim iki taneydi çocuğum büyüğü kız küçüğü erkek. Şimdi oğlumla başımız dertte resmen. Kızım sakin bir çocuktu hala da öyle ama oğlum inanılmaz hareketli. Bir ay kadar önce tv yi kırdı o kadar yani durumlar. Bir de sendromlar falan derken 3–3.5 yaşların gelmesini bekler durumdayım

Evet canım kızım olmustu. Benimki de öğlen uykusuna veda etti arada uyutabiliyorum zor oluyor
Ama çok şükür sıkıntılı degil. Sağlıkları yerinde olsun da

Evet canım kızım olmustu. Benimki de öğlen uykusuna veda etti arada uyutabiliyorum zor oluyor
Ama çok şükür sıkıntılı degil. Sağlıkları yerinde olsun da
Erken bırakmış uykuyu kurtarıcı oluyor çoğu zaman. Tabi öyle Allah sağlık sıhhat versin onlara. Kaç kiloyla buradasın canım bugün kontrol tartısı yaptık da seninkini de öğrenmiş olalım:)

85.5
Ayrildigimda 81.25 di
Ama ben alt listede olacağım uzun süre. Kendi istegim ile ayrıldım çünkü
Simdi uyudu mesela ama aglaya ağlaya uyuttum
Bazen kızıyorum sonra inanılmaz pişman oluyorum
Toplasan 2 senede 5 defa yoktur ama yazık uyuyasım yoktur neden uyu dedim diyorum

Olsun canım alt listede de olsa takibini yapıyoruz sonuçta:)

Bir gazla versem su kilolari. Ama çok sevindim seni görünce sanki uzun zamandır görmediğim bir dostumu görmüş gibi oldum
Teşekkür ederim canım ben de seni görünce aynı şeyleri hissettim. Umarım kilolardan kurtulmak için doğru yer ve zaman burası ve şimdidir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…