Sporda yarışa varııımmmİyi akşamlar kızlar kahvaltı 11 de akşam yemeği 17.30, su şimdilik 1 litre yatmadan 1.5 yaparım, spor yapcak motivem yok hiç, spor yarışları falanmı yapsak acaba gaza gelmem lazım benim
Akşam yemeği resmi yarım çıkmış,çıkmayan kısımda patates var
Sporda senle boy ölçüşemem ama elimden geleni yaparım cnmSporda yarışa varııımmm
Yaparsın canımSporda senle boy ölçüşemem ama elimden geleni yaparım cnm
Yarın ufaktan başlıcam inşallahYaparsın canımne yapsak kâr
Başlamak gerçekten önemli bende grupta 6. Günüm diyette 10. Günüm bugünün şerefine bir tane pikolata yedim. Ödül koymuştum. Başlayınca birazda kiloların gittiğini görünce daha iyi motive oluyor insanYarın ufaktan başlıcam inşallahspor yapınca insan kendini daha enerjik hissediyo bi başlasam devamı gelecekte işte
Kesinlikle ben eğer spor yapmasaydım çok çok fazla kilo alırdım.. çünkü normal yemedim pastalar çikolatalar pideler daha neler nelerYarın ufaktan başlıcam inşallahspor yapınca insan kendini daha enerjik hissediyo bi başlasam devamı gelecekte işte
Aynen cnm suyu bile hedef koyarak içince daha çok içiyorumMenüm
Başlamak gerçekten önemli bende grupta 6. Günüm diyette 10. Günüm bugünün şerefine bir tane pikolata yedim. Ödül koymuştum. Başlayınca birazda kiloların gittiğini görünce daha iyi motive oluyor insan
Bi önceki yazınıza itafen memnun oldum tanıştığımıza benimde bir kızım var şükür 4 yaşa yaklaştı sayılır birçok alanda bağımsızlaştı tek benimle oyun oynamaktan vazgeçmiyorİyi akşamlar
10:30
Bir ketenin 3 te biri
5 yeşil zeytin
1yemek kaşığı kahvaltılık sos
5 küçük dilim patates kızartması
14:00
1 patatesli içli köfte, 1 elma
15:00
1 kupa yeşil çay
18:30
1 tabak sebzeli tavuk yemeği
1 kase mercimek çorbası
Birazdan çay içerim. Belki 1 elma ve mandalina yiyebilirim.
2.5 litre su, 1 saat yürüyüş bandında yürüyüş.
Alınan tahmini kalori=1000
Yakılan kalori=400
Kalan=600 kalori
Uzun zamandır hayatımda bi eksiklik hissediyordum, bugun uzun zamandır ilk defa kalori hesabı ve su hesabı yapınca nasıl mutlu oldum anlatamam...Ayşegül=Hesap mış meğer..
Aynen cnm bende öyle göbeğim çıktı geri kilo olarak baktığında 2/3 kilo aldım mezun olduktan sonra ama sporda bırakınca resmen yağlanıyorum hemenKesinlikle ben eğer spor yapmasaydım çok çok fazla kilo alırdım.. çünkü normal yemedim pastalar çikolatalar pideler daha neler neler
Ama artık sağlığım etkilenmeye başladı şekerli şeyler yedikçe başım dönmeye başlıyor... spor bile eritemez oldu(
Hoşgeldiniz aramıza bende yenilerdenim inşallah kilolar gidip güzel dostluklar yanımıza kalacak.. Ne iyi edip kk böyle bişey düşünmüş birbirimize destek olarak bol kilo vermeli günlerimiz olsun inşallah..Kullanıcı Adı : SaskinAnne
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Egitimci
Yaşınız : 37
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz : 160
Kilonuz: 85.50
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
merhabalar detaylıca yazmak istedim
1 tane çocuğum var 2 yasinda çok şükür. Onu iistediğimiz sure içerisinde 7 yil kadar 6 yili tedavi ile geçti. O tedaviler sürecinde çok kilo aldım
Hasimato ve sjogren sendromu hastasıyım insülin direnci var ve metabolizma yavaş çalışıyor
en son zayiflama yarışmasından ayrılmayın üstünden 3 ay geçti ve 4 kilo aaldım
Biraz fazla hareket etsem gunlerce ağrılarım oluyor soyle bir 10 kiloyu versem hareket kabiliyetim artacak eminim
Bir ara diyetisyene de gittim ama bıraktım motive olamadım sanırım
Tek istediğim 65 kiloya düşmek kac ay oldu yapamadım umudumun kırıldığı noktadayim
Merhabalar. Memnun oldum tanıştığıma. Spor başlayana kadar sorun başlayınca bırakasım gelmiyor. Bende 68den 54 e düşmüştüm ama maalesef 65i görünce tekrar diyete başlama kararı aldım.. Gene verebiliriz kiloları daha önce yaptık yine yaparızBende uzun zamandır yoktum arkadaşlar için bende kendimi tanıtayım
40 yaşındayım ... 8 yaşında 1 kızım var. İlkokul 2. Sınıfta ... günüm kitap okumak ve kızımla ilgilenerek geçiriyorum.. spor yapmayı çok seviyorum.. Daha önce burada 72.5 dan 57 ye düşmüştüm şimdi tekrar yeniden başlıyorum..
Maşallah çok iyi vermişsiniz nasıl beslendiniz ne kadar spor yaptınız ? Benimde şuan hedefim 54Hoşgeldiniz aramıza bende yenilerdenim inşallah kilolar gidip güzel dostluklar yanımıza kalacak.. Ne iyi edip kk böyle bişey düşünmüş birbirimize destek olarak bol kilo vermeli günlerimiz olsun inşallah..
Merhabalar. Memnun oldum tanıştığıma. Spor başlayana kadar sorun başlayınca bırakasım gelmiyor. Bende 68den 54 e düşmüştüm ama maalesef 65i görünce tekrar diyete başlama kararı aldım.. Gene verebiliriz kiloları daha önce yaptık yine yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?