Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canimm hosgeldin.. ilk elin gunahi olmaz yaz hadi

Bende yazayim bu arada.
11.00 2 kaşık yoğurt icine, 1 yk yulaf, 1 kuru kayisi, yarim elma, 1 ceviz, 2-3 parca armut kurusu
14.30 1 tabak eristeli yesil mercimek yemegi sarimsakli yogurtlu (eristesi az)
18.00 1 tabak eristeli yesil mercimek yemegi sarimsakli yoğurtlu
2 lt. Sicak su limonlu

Bugün ki menü
11:30.
1 kete
yarım tabak domatesli biber kavurması,
10 yeşil zeytin

15:00
2 kaşık un helvası

17:30
1 tabak fırında sebzeli tavuk
5 kaşık pirinç pilavı
1 lokma ekmek

21.00
2 kaşık un helvası

22:00
1 elma
1 portakal
1 mandalina

1 .5 litre su tahminen.
Spor yok

Yarar tabi de 1200 az degil mi? Boyun ve kilon kac? Gerci takip ettigin bir uygulama varsa o boy kiloya göre vermiştir. Ben 165 cm. 76 kiloya 1550 kalori verdi. Altinda kaliyorum tabi genelde 1000 civarinda max 1100-1200.
164 e 63 kiloyum aslında uygulama 1700 verdi bana ama çok fazla geldiğinden ayarını değiştirip 1200 maksimum yaptım. Hızlı gitmeye başlasın motivasyonum düşmeden 60ın altına inince biraz şımartcam kalori olarak

Sen daha iyi bilirsin tabi de 1700 dediyse 1700 yiyecek degilsin ya benim de 1550 ben 1000- 1200 oda max. Bak bu kalori hesabi Aysegul 6666 den sorulur uzman mezundur kendisi

Günaydın benim güzel takımımın güzel kadınları

Yepyeni bir yılın ilk pazartesisi bugün. Her şeye yeniden başlama günü
Günaydın canım kaptanım ve sevgili takım arkadaşlarım. Umarım bu pazartesi güzel şeylerin bşlangıcı olur:)

Ne guzel anlatmissin kendini sahane

Neyse ben yapayım bari ptesi ilk bildirimini
Geçen hafta perşembe 66.3
Bugün 66.6
Fark +300
Buna şükür diyeceğim çünkü cumartesi günü +900 deydim resmen. Bunun başlıca sebeplerinden biri de yediğim kurabiye tatlı gibi şeyler fazla kaçırdım ama temel sorun iki gün nohut yemiştim artıda olduğum ve nefes alamayacak kadar şiştim. O kadar ki en son hamileyken böyle bir şişlik görmüştüm karnımda. Nohut inanılmaz severim ama bana iyi gelmiyor onu anladım bir süre veda edeceğim. Tatlılarım da bitti onlara da biraz ara vereceğim önümüzdeki günler daha iyi olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…