CanimmPeki kaptanım, elimden geldiğince yazmaya çalışacağım. Sen iste yeter ki, senin hakkın ödenmez
Ama bugün yine fena bi menüm var, pek yazılacak gibi değil..ki yazacağımı bilseydim eminim daha dikkat ederdim
164 e 63 kiloyum aslında uygulama 1700 verdi bana ama çok fazla geldiğinden ayarını değiştirip 1200 maksimum yaptım. Hızlı gitmeye başlasın motivasyonum düşmeden 60ın altına inince biraz şımartcam kalori olarakYarar tabi de 1200 az degil mi? Boyun ve kilon kac? Gerci takip ettigin bir uygulama varsa o boy kiloya göre vermiştir. Ben 165 cm. 76 kiloya 1550 kalori verdi. Altinda kaliyorum tabi genelde 1000 civarinda max 1100-1200.
Sen daha iyi bilirsin tabi de 1700 dediyse 1700 yiyecek degilsin ya164 e 63 kiloyum aslında uygulama 1700 verdi bana ama çok fazla geldiğinden ayarını değiştirip 1200 maksimum yaptım. Hızlı gitmeye başlasın motivasyonum düşmeden 60ın altına inince biraz şımartcam kalori olarak
Günaydın canım kaptanım ve sevgili takım arkadaşlarım. Umarım bu pazartesi güzel şeylerin bşlangıcı olur:)Günaydın benim güzel takımımın güzel kadınları
Yepyeni bir yılın ilk pazartesisi bugün. Her şeye yeniden başlama günü
Ne guzel anlatmissin kendini sahaneMerhaba canim. Sanada hosgeldin diyemedim kusura bakma. Ben yine birgün ortaliktan kaybolmuşkennn...Ama bu sefer gercekten 1 gun kaybolmustum.. velasi tanismadik
Canim ben turizm calisaniyim kışın zaten kapattigimiz icin diger otellerimizde toplanti olursa çağırıyorlar yada maillere 10 gunde gidip bakiyordum evden takip ediyorum artik. Onun dışında ders çalışıyorum ALES yukseklisansimi baslatmak istiyorum. Bilişim teknolojileri ve yazılım ogretmenligi bransim kpss hayalim hic yok ama deneyecegim bu yil 2. Kez. Gecen yil calismadim. Bu boslukta bari calisayim diyorum vicdan yapiyorum. 37 yasindayim. 37 gram aklim yoktur ama 25 yasindayimnereden cikti derseniz
Bugün düşündüm ki genc bir bireyin 18 yasinda üniye basladigini var sayarsak bende 30 yasimda uniye basladigima gore ve 7 yilimi full verimli gecirdigime gore hayat tecrubemi yasima katmayarak diyebilirim ki 25 yasindayim. Soranlara bundan sonra 25 diyecegim ciddi. Sonradan gelenler olursa caktirmayin
Evli degilim. Boşanığımcocuk yok
Kilo surecime gelince de baya inisli cikisli daha onceki yillarda bir kac kez cuma yarismalarina girmişligim var ama en son diskalifiye olmuşum artık olmusum diyorum bilmiyorrumbile. Burada free takiliyorum. İlk geldigim dönemde 80 falandim kadin hastaliklari yuzunden 83 e kadar ciktim. Martta baslayarak burada temmuza kadar 73 u gördüm. 4 ay yogun calistik o ara ben 76 oldum yine. Cuma gunu tartim 75.1 di derken gidiyoruz iste bu hafta hedefim 74
Böyle canim baya uzun uzadi anlattim. Hosgeldin tekrar
Günaydın herkese canıımGünaydın benim güzel takımımın güzel kadınları
Yepyeni bir yılın ilk pazartesisi bugün. Her şeye yeniden başlama günü
öyle birşey hatırlamıyorum ve de neden yapalim kiKızlar bugün kilo bildirimi yapacak mıydık?
Günaydınlar. Evet bugün kontrol tartısı yapıyoruzKızlar bugün kilo bildirimi yapacak mıydık?
Benimde aklimda oyle kalmis ama emin olamadımKızlar bugün kilo bildirimi yapacak mıydık?
Yeni yilin arti eksilerini gormek icin sanirim canim kaptan oyle demisti galibaöyle birşey hatırlamıyorum ve de neden yapalim ki
Daha önceden de yapıyorduk ya canım hafta sonunu kontrol amaçlı şimdi de yılbaşı tatilini kontrol amaçlı yapacağız diye hatırlıyorumöyle birşey hatırlamıyorum ve de neden yapalim ki
Tebrik ediyorum seni canım yılbaşı tatilini eksiyle kapatmışsın:)Bu sabah 62.5 çıktım 200 gr vermiş görünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?