soğuk olarak içemiyorum ama ılık bazen çay gibi sıcak elimde yudum yudum 2 lt buluyorBu mevsimde su içmek biraz daha zor biliyorum ama sağlıklı bir şekilde zayıflayabilmemiz için günlük belli bir miktarda su içmemiz gerekiyor. Diyetisyenler genelde 10-12 bardak su önerirler rutin olarak. Normal bir su bardağı 200 ml su alıyor. 10-12 bardak su da en az 2 - 2.4 litre su anlamına geliyor. Ben sizlerden günlük en az 2,5 litre su içmenizi istiyorum.
Bende dosyalarla uğraşıyorum bi yandanda kedilerin savaşıylakızım şimdi canlı derste , ders bitince dışarı çıkarıcam kızımı arkadaşıyla buluşturacam biraz eğlensin evde otur otur bunaldı ..... gerçi mutlaka hava güzelse hafta da iki gün dışarı çıkarıyorum....akşama derse götürecem kızımı onu bırakıp yürüyüşe çıkarım .... bu akşam menü tavuk varbende böyle kızlar sizler napıyorsunuz ?
Kalori saymıştım 1200 1300 civarı alarak haftada 3 gün de kendimce squat plank dans 30 40 dk spor yapmıştım. Doğum kilosu olduğu için kolay gitti yasaklı bi gıda koymamıştım kalori sayarak az yemiştim herşeyden bol su içerek 3 ayda vermiştim 11 kiloyu kalan 3 kilomu 3 ayda falan verdim sanırımMaşallah çok iyi vermişsiniz nasıl beslendiniz ne kadar spor yaptınız ? Benimde şuan hedefim 54
İnşallah azmedip sabredip ve çabaladıkmı her hafta 1 kg gider diye düşünüyorum.. Aslında 3 aylık işbende 67 kiloyum hedefim 55. ayniyiz yani. insallah beraber ayni zamanda kurtuluruz bu kilolardan. takip edicem seni
Teşekkür ederim bende diyetkoliği deneyeyim. Mutfak tartım yok göz ayarı tane kaşık hesabıyla nekadar doğru buluyorum bilemiyorum ama işe yaradı bi önceki diyetimde.Allah bağışlasın, maşallah.
Sizde güzel kilo vermişsiniz
Fatsecreti denedim bi ara ama bana karışık geldi, ben diyetkolik uygulamasını indirdim telefona, ordan hesapladım uzun süre. Sonradan ezberledim çoğu gıdanın kalorisini, şimdi genelde ezbere yapıyorum, hatırlayamadıklarımı diyetkolik ten hesaplıyorum. Daha sade ve anlaşılır bi uygulama tavsiye ederim.
Önce günlük kalori ihtiyacınızı internet ten hesaplayın. Günlük yediğiniz kaloriden yaktığınız kalori çıkardığınızda kalan rakam günlük kalori ihtiyacınızdan 1000 kalori eksik olursa 1 hafta boyunca buna devam ederseniz haftada 1 kilo verirsiniz. 500 kalori eksik olursa, 1 haftada yarım kilo verirsiniz.
İşin mantığı şu: günlük kalori ihtiyacımızın altında kaldığımız her 7000 kalori=1kilo vermek demek.
Bu 7000 kalori eksiği ne kadar sürede tamamlarsanız, o kadar sürede 1 kilo verirsiniz
Bende pazara yürüyerek gidicem hareket olsun balık yeşillik alıp dönerim tabi küçük kızımla arada kucağa almalı bi yorucu aktivite olacak bana heryere araçla gitmeye okadar alışmışımki hemen tıkanıp yoruluyorum 10 dk yürüyünce..kızım şimdi canlı derste , ders bitince dışarı çıkarıcam kızımı arkadaşıyla buluşturacam biraz eğlensin evde otur otur bunaldı ..... gerçi mutlaka hava güzelse hafta da iki gün dışarı çıkarıyorum....akşama derse götürecem kızımı onu bırakıp yürüyüşe çıkarım .... bu akşam menü tavuk varbende böyle kızlar sizler napıyorsunuz ?
Kaptancım ben unutuyorum ama kaçamak yapmıyorum hatta iyice sıktım kemeri bugün paylaşayım06.01.2021 Menü
13. Takım Menü 04.01.2021 05.01.2021 06.01.2021 07.01.2021 08.01.2021 09.01.2021 10.01.2021 pessinus + LAydLiNe + Ceylinimdeceylinim + Souldfly - marbling + ilaymilya - afrasyab08 + Eyslg + bi-zuzu + dira90 + Aysegul 6666 + ada81 + SaskinAnne + krtp86 +
Menü yazmayan iki kişi var.Milyaay Souldfly kızlar neden yazmadınız menünüzü?
İnternette su takipçisi yada su hatırlatıcı adlı farklı programlar var, ben de eskiden su içemezdim, diyetkolik teki su takipçisini günlük işaretleyerek alıştım. Herkese tavsiye ederimcok haklisin kaptancim bugunden itibaren basliyorum.
Benim de mutfak tartım yok, göz kararı yada gramını bildiğim şeyleri hesaplayıp yapıyorum.
evet bende su cetelesi hazirladim her gun 10 bardak. buzdolabina astim. her ictigimde isaretliyorum.İnternette su takipçisi yada su hatırlatıcı adlı farklı programlar var, ben de eskiden su içemezdim, diyetkolik teki su takipçisini günlük işaretleyerek alıştım. Herkese tavsiye ederim
Çeyrek ekmeğin çeyreği ve çeyrek ekmegin yarısıİyi akşamlar herkese,
11.00
Çeyrek ekmeğin yarısı
Çeyrek kete
4 kaşık yumurtasız menemen
8 yeşil zeytin
15:00
2 kaşık sebzeli patates yemeği
1 elma, 1 mandalina
18:00
1 tabak etli yeşil fasulye
6 kaşık bulgur pilavı
25 dakika yürüyüş bandında yürüyüş,(kızım erken uyandığı için devam edemedim,)
1 saat dışarda gezinti. 2.5 litre su.
Bu şu demek oluyor: bugun en az 150 Gr verdin belki de 200Aysegul 6666 kız yediklerimi hesapladim 800 kalori eee 1 bucuk saat yürüyüşte 350 kalori bu ne demek oluyor
Her gün böyle yapsan haftada 1-1,5 kilo arası verirsin benceAysegul 6666 kız yediklerimi hesapladim 800 kalori eee 1 bucuk saat yürüyüşte 350 kalori bu ne demek oluyor
Ama arada 1000-1200 kalori de al ki vücut kıtlık moduna girmesinBu kalori işini sevdim hergun kalori hesabı yaparım artık
Bu lafımı özlediğinizi tahmin etmiştimÇeyrek ekmeğin çeyreği ve çeyrek ekmegin yarısıözlemisim bu lafını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?