Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

soğuk olarak içemiyorum ama ılık bazen çay gibi sıcak elimde yudum yudum 2 lt buluyor

kızım şimdi canlı derste , ders bitince dışarı çıkarıcam kızımı arkadaşıyla buluşturacam biraz eğlensin evde otur otur bunaldı ..... gerçi mutlaka hava güzelse hafta da iki gün dışarı çıkarıyorum....akşama derse götürecem kızımı onu bırakıp yürüyüşe çıkarım .... bu akşam menü tavuk var bende böyle kızlar sizler napıyorsunuz ?

Bende dosyalarla uğraşıyorum bi yandanda kedilerin savaşıyla evden çalışmasam daha huzurlu olurdum sanırım 1 saat sonra spor yapma planları yapıyorum bakalım

Maşallah çok iyi vermişsiniz nasıl beslendiniz ne kadar spor yaptınız ? Benimde şuan hedefim 54
Kalori saymıştım 1200 1300 civarı alarak haftada 3 gün de kendimce squat plank dans 30 40 dk spor yapmıştım. Doğum kilosu olduğu için kolay gitti yasaklı bi gıda koymamıştım kalori sayarak az yemiştim herşeyden bol su içerek 3 ayda vermiştim 11 kiloyu kalan 3 kilomu 3 ayda falan verdim sanırım
bende 67 kiloyum hedefim 55. ayniyiz yani. insallah beraber ayni zamanda kurtuluruz bu kilolardan. takip edicem seni
İnşallah azmedip sabredip ve çabaladıkmı her hafta 1 kg gider diye düşünüyorum.. Aslında 3 aylık iş
Teşekkür ederim bende diyetkoliği deneyeyim. Mutfak tartım yok göz ayarı tane kaşık hesabıyla nekadar doğru buluyorum bilemiyorum ama işe yaradı bi önceki diyetimde. marbling haklıymış gerçekten detaylı bi bilginiz var. Ben daha karadüzen yapmıştım

Bende pazara yürüyerek gidicem hareket olsun balık yeşillik alıp dönerim tabi küçük kızımla arada kucağa almalı bi yorucu aktivite olacak bana heryere araçla gitmeye okadar alışmışımki hemen tıkanıp yoruluyorum 10 dk yürüyünce..

Kaptancım ben unutuyorum ama kaçamak yapmıyorum hatta iyice sıktım kemeri bugün paylaşayım

Benim de mutfak tartım yok, göz kararı yada gramını bildiğim şeyleri hesaplayıp yapıyorum.
İlk etapta günlük kalori ihtiyacınız dan 300 sonra 500 kalori az alarak vücudunuzu alıştırın. Bi anda 1000 kalori eksik almaya geçmeyin, yoksa başarılı olamayabilirsiniz. Aşamalı olarak azaltın kaloriyi.

İnternette su takipçisi yada su hatırlatıcı adlı farklı programlar var, ben de eskiden su içemezdim, diyetkolik teki su takipçisini günlük işaretleyerek alıştım. Herkese tavsiye ederim
evet bende su cetelesi hazirladim her gun 10 bardak. buzdolabina astim. her ictigimde isaretliyorum.

Iyi akşamlar hanımlar
12de 1 tabak taze fasulye 1 parça ekmek
3te 1 mandalina 1 elma
5.. 45 te 1 tabak taze fasulye 1 parça sebzeli tavuk 1 kase yoğurt
2 bucuk litre su 1 bucuk saat yürüyüş

İyi akşamlar herkese,

11.00
Çeyrek ekmeğin yarısı
Çeyrek kete
4 kaşık yumurtasız menemen
8 yeşil zeytin

15:00
2 kaşık sebzeli patates yemeği
1 elma, 1 mandalina

18:00
1 tabak etli yeşil fasulye
6 kaşık bulgur pilavı

25 dakika yürüyüş bandında yürüyüş,(kızım erken uyandığı için devam edemedim,)
1 saat dışarda gezinti. 2.5 litre su.

Çeyrek ekmeğin çeyreği ve çeyrek ekmegin yarısı özlemisim bu lafını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…