Iyi gitmiş ama bende sürekli alıp veriyorumBenim kilo verme serüvenim uzun zamandır dur kalk yaparak devam ediyor canım 2019 ağustos sonunda başlamıştım ancak bu kadar gitti:)
Anladim senin kac ay oldu baslayaliKalori hesabi yapiyorum canim bazen 3 öğün bazen 2 öğün yiyorum duruma göre. 1000 kalori aliyorum.
Kesinlikle
Kalori hesabini Ayşegül'den sorun demiştim
Ne kadar güzel anlamışsınızAllah bağışlasın, maşallah.
Sizde güzel kilo vermişsiniz
Fatsecreti denedim bi ara ama bana karışık geldi, ben diyetkolik uygulamasını indirdim telefona, ordan hesapladım uzun süre. Sonradan ezberledim çoğu gıdanın kalorisini, şimdi genelde ezbere yapıyorum, hatırlayamadıklarımı diyetkolik ten hesaplıyorum. Daha sade ve anlaşılır bi uygulama tavsiye ederim.
Önce günlük kalori ihtiyacınızı internet ten hesaplayın. Günlük yediğiniz kaloriden yaktığınız kalori çıkardığınızda kalan rakam günlük kalori ihtiyacınızdan 1000 kalori eksik olursa 1 hafta boyunca buna devam ederseniz haftada 1 kilo verirsiniz. 500 kalori eksik olursa, 1 haftada yarım kilo verirsiniz.
İşin mantığı şu: günlük kalori ihtiyacımızın altında kaldığımız her 7000 kalori=1kilo vermek demek.
Bu 7000 kalori eksiği ne kadar sürede tamamlarsanız, o kadar sürede 1 kilo verirsiniz
Menü, su ve spor hepside çok süper olmuş bence canımİyi geceler kızlarMenü yazıp kaçacağım. Geçmiş çok birikmiş. Yarın okurum artık x
Kahvaltı yok
Öğle (12:00)
1,5 kepçe toyga çorba
1 tane fırında derisiz tavuk but
3 yk makarna
Akşam (17:00)
1 servis kaşığı yumurtalı ıspanak
3 yk mercimek çorbası
2 dilim tam buğday ekmeği
9 tane siyah zeytin
20:30
1 bardak süt
1 tane mandalina
3 lt su, 1,5 saat spor (Hoca bugün içimden geçti benim resmen) Menüyü sürünerek yazıyorum.
Bi daha kaçamak yapmamaya bugün tövbe ettim resmen
Ben de yıllar önceki ilk diyetimde kalori hesaplayan hesaplayıcılar yoktu, kendim kalorileri araştırıp liste yapıp buzdolabına asmıştım 2008 yılındaNe kadar güzel anlamışsınız
Ben unv.yi bitirdiğimde 40 kilo vermistim
O ara hem spor yapıyordum hem kalori sayiyordum ki net falan mi vardi kalori kitapçığı vardi oradan topluyordum
Hemde diyet
Yas 22 tabi gençlik vakit çok veriliyor
LAydLiNe merhaba canım nasılsın ben burayı bırakalı uzun zaman olmuş 19 haziran 2019 da ayrılmışım daha doğrusu izne çıkmışım şimdi bir arkadaştan görüp 4. Takıma girmek istedim buraya haber vermem gerekiyormuş çok anlamıyorum bu işlerden oraya başlamam için senin bişey mi yapman gerekiyor canım
Günaydınlar kaptanım günaydınlar kızlarGünaydın kızlar
günaydın canım , canım uzun zamandır siteye girmiyorum yazı sitilini ve renk değişikliği istediğimiz gibi kalıcı olarak değiştirebiliyorduk şuan forum seçeneklerinden bulamıyorum sen her seferinde renk mi seçiyorsun ? yada nerden ayarladın kalıcı olarak anlatabilirmisin ?Günaydın kızlar
günaydın canım , canım uzun zamandır siteye girmiyorum yazı sitilini ve renk değişikliği istediğimiz gibi kalıcı olarak değiştirebiliyorduk şuan forum seçeneklerinden bulamıyorum sen her seferinde renk mi seçiyorsun ? yada nerden ayarladın kalıcı olarak anlatabilirmisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?