Yok kiz zaten düzenli bu kadar az kaloriyle kalmam mümkün değilAma arada 1000-1200 kalori de al ki vücut kıtlık moduna girmesin
O zaman hoşgeldin ayşegülllllBu lafımı özlediğinizi tahmin etmiştim
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar ben de paylaşayım gelmişken
11.15
1.5 yumurtdan mantarlı kaşarlı omlet,domates salatalık lor ve yeşillikten salata,2 wasa,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal
15.00
1 kupa sütlü kahve,1 küçük muz,3 çay kaşığı kadar fıstık ezmesi şekersiz,muzların arasına sürdüm tatlı krizim gelmişti iyi oldu
18.45
1 kepçe mercimekli yoğurt çorbası,3 hindi köfte,4 kaşık ıspanak 1 kaşık yoğurt
Su 2.5 lt ancak olmuştur. Bugün iyi değilim pek midem sıkıştırdı gaz yapmış yediğim bir şeyler kıvrandım akşama kadar.spor da yapamadım kendimi iyi hissetmediğim için
Teşekkür ederim canım az rahatladım şimdi. Sindirimle ilgili sıkıntı var bugün çözemedim ya hayırlısıGeçmiş olsun canım
Tesekkur ediyorumBunlar benim takımı takip amaçlı tuttuğum menü, su ve spor listesi canım. Sana hoş geldin diyemedim kusura bakma. Bu vesileyle de hoş geldin demiş olayım. Eminim ki burada hep birlikte ideal kilomuza yeniden ulaşacağız. Takımdan çok aile gibiyiz. Zamanla daha iyi fark edeceksindir. Çünkü bir kez gelen bir daha zor gidiyorK krtp86 dira90 Aysegul 6666 ve ada81 eski mezunlardan. En büyük amacımız sağlıklı bir şekilde kilo verebilmek. Gerisinin çok önemi yok
Harikasın canım bugün ben az yaptım sabah sporu yapamadım
Bu kaloriyi nerden hesaplıyorsunuz bende bi indirip bakayımHer gün böyle yapsan haftada 1-1,5 kilo arası verirsin bence
Spor yapınca kendimi ne kadar iyi hissettiğimi hatırladım vallaHarikasın canım bugün ben az yaptım sabah sporu yapamadım
Az dediğin spor bumuBugün menü
Sabah 10.45
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
Salatalık
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
Kızarmış form ekmek
Ara
1 çay bardağı kefir
Akşam16.45
3 tavuk bağet
Kabaklı yoğurt 6 yk
Salata
2 lt su içildi.
Spor
Dışarıda 60 dk tempolu yürüyüş yapıldı.
LAydLiNe
Yaptıkça yapası geliyor insanınSpor yapınca kendimi ne kadar iyi hissettiğimi hatırladım vallabende az yaptım cnm hamlamışım baya
Farklı uygulamalar var, ben diyetkolik indirmiştim, ordan hesaplıyordum. Şimdilerde çoğunu zihnimden hesaplayabiliyorumBu kaloriyi nerden hesaplıyorsunuz bende bi indirip bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?