- 24 Şubat 2021
- 258
- 343
- 23
- 26
Eveet, çok hoşuma gitti. Daha mantıklı anlaştıkkk.Hmmm.. Böyle mi yarışalım haftalık olmasın mı
Ya da şöyle olsun.. Bu 10 kilo yarışı güzel.. Bir de haftalık ekleyelim olur mu?
Gel tabikiBende mi gelsem napsam
Ayyyyy sanki ben içtim gibi midem bulandıMenüm
Sabah 9.00
Yarın lt limonlu su
Bir fincan yeşil çay
Ispanaklı peynirli omlet (1yumurtadan)
1tk çikolata
Öğle14. 30
1dilim ekmek tb
Bir kaç zeytin
1havuçlu kek
2 bardak çay
Akşam 18.00
1 tavuk pirzola
Köz patlıcan salatası 1 yk
Havuç yaratır 1 yk
3lt su
Yarım ayva
Yarın saat yürüyüş
Armutun ve poğaçanın yarım olmasına kızdım. Bol bol yeseydin. Akşam 8 de kurabiye ve meyve yemen çok güzelSabah 10.00
1haslanmıs yumurta, 2çeri domates yarım salatalık, peynir, maydonoz, 2 cavdar ekmeği
Saat 14.00
1kase kısır, yarım poaca, 1tane muz
Akşam yemeği 18.00
1kase tarhana corbası, 3ymk.k. Bakla yoğurtlu, 1tane cıtır tavuk, 1kasık pirinc plavı
20.00
2leblebili kurabiye, yarım armut
O halde yarış başladı bileeeEveet, çok hoşuma gitti. Daha mantıklı anlaştıkkk.
o zamaaann cumaa büyük gün. Hadi bakalımmO halde yarış başladı bileeekilosundan memnun olmayan katılsıınn
İnanılmaz ama şuan gerçekten hem sinir oldum hem hırs yaptım hem mutlu oldum destekten ayy çok iyi oldu bu. En çok pişman oldum tabi.. Kayınvalidem burda olmasaydı yürüyüş yapacaktımArmutun ve poğaçanın yarım olmasına kızdım. Bol bol yeseydin. Akşam 8 de kurabiye ve meyve yemen çok güzel
Suyun ve sporun olmamasına ayrıca bayıldımmm
Ben hatırlatırım merak etme şekerimKilo bildiriminde resim ve not yazılı kağıtla birlikte olması lazımmış. Cuma sabahı unutmamalıyım bunu
Uff ne yani sadece pide Yemen mi sorun bugünBenim menümm
10:30
Sade kahve
12:30
Soğanlı yumurta
Köy peyniri
Taze pide
Tereyağı
Çay
18:30
Ciğer ve kuşbaşı kebap porsiyon
Lavaş
Salata çeşitleri
Turşu
Su
2 litre olmuştur ve devam ediyorum.
Spor
100 ip
Tibet egzersizi 3 tekrar
Bence başarılı bir menü. Kek olmasa iyiymiş yürüyüş yakmıştır belki ama olmasaydı başka şeyler yakardı..Menüm
Sabah 9.00
Yarın lt limonlu su
Bir fincan yeşil çay
Ispanaklı peynirli omlet (1yumurtadan)
1tk çikolata
Öğle14. 30
1dilim ekmek tb
Bir kaç zeytin
1havuçlu kek
2 bardak çay
Akşam 18.00
1 tavuk pirzola
Köz patlıcan salatası 1 yk
Havuç yaratır 1 yk
3lt su
Yarım ayva
Yarın saat yürüyüş
Beyaz ekmekten vazgecmeni tavsiye ederim. Nescafe yerine şekersiz bir türk kahvesi ne hoş olurdu.. Sporumuz nerede?selam kizlar
11.00 da peynirli omlet, 3 dilim beyaz ekmek
16.00 da 3 u birarada nescafe
18.30 da 2 enginar, 1 buyuk bardak ayran
2 lt su
Ayyy bu ne ne zengin kahvaltı yahu.. Sebzeleri nasıl yedin kahvaltıda ben bi hoş olurdum neyseki zararsız. Yulaf lapasını akşam 6bucuk 7 gibi ara öğün gibi yeseydin keşke. Akşamı çok erken kapatmışsın.08.00:yeşil çay
09.30
-7zeytin
-1kk peynir
-domates + havuç
-haşlanmış brokoli+ karnabahar+pancar
-2 yumurta
-3 yk yulaf lapası + 1 yk mısır
-bol yeşillik
10.30: Türk kahvesi
13.30
-3 yk yoğurt + 2 yk yulaf
-1 muz+kakao+hindistan cevizi
17.30
-mangalda tavuk göğüsü+3 köfte+ 1 2 dilim sucuk
-2 yk pirinç pilavı
-Salata
-2 3 tane Kemalpaşa
2 lt su
1 mile leslie+ 1500 ip+karın egzersizleri
Aslında bir parça bir parça yazınca göze çok geliyorAyyy bu ne ne zengin kahvaltı yahu.. Sebzeleri nasıl yedin kahvaltıda ben bi hoş olurdum neyseki zararsız. Yulaf lapasını akşam 6bucuk 7 gibi ara öğün gibi yeseydin keşke. Akşamı çok erken kapatmışsın.
Ay tatlım sen mutlu ol diye yazdım. Hırs yaparak yorma kendini.. Kıyamamİnanılmaz ama şuan gerçekten hem sinir oldum hem hırs yaptım hem mutlu oldum destekten ayy çok iyi oldu bu. En çok pişman oldum tabi.. Kayınvalidem burda olmasaydı yürüyüş yapacaktım
Seni seviyooreeeUff ne yani sadece pide Yemen mi sorun bugünyorulmadın mı ya o ne kadar spor şeyyapma öyle yıpratma kendini fazla
Beyaz ekmekten vazgecmeni tavsiye ederim. Nescafe yerine şekersiz bir türk kahvesi ne hoş olurdu.. Sporumuz nerede?
O 1500 ip yakmıştır hepsini merak etme.. İdolümsünAslında bir parça bir parça yazınca göze çok geliyorkahvaltıda tam doymayınca gün boyu canım birşeyler çekiyor o yüzden baya yiyorum. Yulaf lapası ekmek yerine tüketiyorum aslında. Hem lif açısından hem sağlıklı karb olma açısından hem tok tutmasından dolayı yulaf tercih ediyorum sabahları. Akşam çok yedim tavuk falan üstüne tatlıda var
Varya çok güzel ödem atıp idrar söktürüyorAyyyyy sanki ben içtim gibi midem bulandıaç karnına nasıl içtin limonlu su üstüne yeşilçayı..
Menünü güzel kapatmışsın ama sporun az olmuş. Suyun çok güzel amaayvayı neden yarım yedin. Diğer yarısı ağlamadımı ayvayı çok severimde
YaaaO 1500 ip yakmıştır hepsini merak etme.. İdolümsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?