Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah 10.00

1haslanmıs yumurta, 2çeri domates yarım salatalık, peynir, maydonoz, 2 cavdar ekmeği

Saat 14.00
1kase kısır, yarım poaca, 1tane muz

Akşam yemeği 18.00
1kase tarhana corbası, 3ymk.k. Bakla yoğurtlu, 1tane cıtır tavuk, 1kasık pirinc plavı

20.00
2leblebili kurabiye, yarım armut

Ayyyyy sanki ben içtim gibi midem bulandı aç karnına nasıl içtin limonlu su üstüne yeşilçayı..
Menünü güzel kapatmışsın ama sporun az olmuş. Suyun çok güzel ama ayvayı neden yarım yedin. Diğer yarısı ağlamadımı ayvayı çok severimde

Armutun ve poğaçanın yarım olmasına kızdım. Bol bol yeseydin. Akşam 8 de kurabiye ve meyve yemen çok güzel
Suyun ve sporun olmamasına ayrıca bayıldımmm

Armutun ve poğaçanın yarım olmasına kızdım. Bol bol yeseydin. Akşam 8 de kurabiye ve meyve yemen çok güzel
Suyun ve sporun olmamasına ayrıca bayıldımmm
İnanılmaz ama şuan gerçekten hem sinir oldum hem hırs yaptım hem mutlu oldum destekten ayy çok iyi oldu bu. En çok pişman oldum tabi.. Kayınvalidem burda olmasaydı yürüyüş yapacaktım

Uff ne yani sadece pide Yemen mi sorun bugün yorulmadın mı ya o ne kadar spor şeyyapma öyle yıpratma kendini fazla

Bence başarılı bir menü. Kek olmasa iyiymiş yürüyüş yakmıştır belki ama olmasaydı başka şeyler yakardı..

Ayyy bu ne ne zengin kahvaltı yahu.. Sebzeleri nasıl yedin kahvaltıda ben bi hoş olurdum neyseki zararsız. Yulaf lapasını akşam 6bucuk 7 gibi ara öğün gibi yeseydin keşke. Akşamı çok erken kapatmışsın.

Aslında bir parça bir parça yazınca göze çok geliyor kahvaltıda tam doymayınca gün boyu canım birşeyler çekiyor o yüzden baya yiyorum. Yulaf lapası ekmek yerine tüketiyorum aslında. Hem lif açısından hem sağlıklı karb olma açısından hem tok tutmasından dolayı yulaf tercih ediyorum sabahları. Akşam çok yedim tavuk falan üstüne tatlıda var

İnanılmaz ama şuan gerçekten hem sinir oldum hem hırs yaptım hem mutlu oldum destekten ayy çok iyi oldu bu. En çok pişman oldum tabi.. Kayınvalidem burda olmasaydı yürüyüş yapacaktım
Ay tatlım sen mutlu ol diye yazdım. Hırs yaparak yorma kendini.. Kıyamam

O 1500 ip yakmıştır hepsini merak etme.. İdolümsün

Varya çok güzel ödem atıp idrar söktürüyor denemelisin bence
Ayy çok güldüm ayva ağlamadı. Ben hepsini bitiremiyorum mideme oturmuş gibi oluyor. Teşekkürler beybisi hele birde havalar ısınsın 4 den aşağı düşmez su

O 1500 ip yakmıştır hepsini merak etme.. İdolümsün
Yaaa
Aslında ip atlamanında teknikleri var. Ve bu sayede yorulmadan nefes nefese kalmadan atlanıyor . İlk zamanlarımda 30 tane atlayınca tıkanıyordum. Öğrene öğrene arttıra arttıra bu sayılara geldim. Senin yaptığın tibet egzersizi benim çok ilgimi çekti kesinlikle güzel şekilde araştıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…