- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Hadi bakalım hazirana kadar hedefim 80 benim sen de hedefini söyle birlikte sonuca bakalımSağlıklı beslenme ve spor yapınca gidiyor evet, inşaallah sizin de desteğinizle basaracagima, kendime hakim olma konusunda bana katkınız olacağına inanıyorum
Çok az olmuş sanki glutensiz mi besleniyorsun yoksa öyleyse yemek miktarlarını artirabilirsin bir de ceviz yemelisin09.00 badem unlu ekmekten peynirli tost yeşillik
13.00 minik boy aktivia
15.00 salata
18.00 8 kaşık kıymalı domates yemeği
2.5 lt su
1 saat yürüyüş
Karbonhidrat ağırlıklı olmuş biraz böyle yediğim zaman diyetisyenim akşam çorba icirmiyor 3 ekmek yemiş gibi oluyormuşYeni gelen kızlar hoşgeldinizz
Bugün değişik bir menü oldu
Kahvaltı 8.15
1 dilim ekmek
Yarım yumurta çay
Saat 11.30 da
1 dilim ekmekten karışık tost
Saat 16.30 da 4 yk erişte makarnası
17.30 da Türk kahvesi
18.30 da Yarım kase mercimek çorbası
200 ip atlama
40 dakika farklı egzersizler
2 litre su
Sen ki ne kilolar verdin buradaİyi akşamlar, dün yoğunluktan yazamadım bugün hemen yazayım
11:30
1 tavada yumurta, 2 dilim su böreği, 3 yaprak sarması
16:00
1 Nescafe
18:30
1 tabak etli bamya, 5 kaşık pirinç pilavı
19:30
Yarım elma, yarım armut, 1 portakal.
Pilav ve börek için üzgünüm
2 litre su, 1 saat dışarda gezinti
Ya, ben hep üzgünüm yazıp duruyorum, yola gelmeye niyetim yok gibi, umutsuz bi vaka gibi hissediyorum artık...beni salsanız mı kaptanımLAydLiNe
Mesela.bugun avakado yemişsin onu çikolata haline getirebilirdin çok lezzetli oluyorMenüm
Kahvaltı 9.00
Yarım litre limonlu su
Yeşil çay
Kk peynir
1dilim tambuğday ekmek
Öğle 13.00
2yemek k. Erişte
2yk Köz patlıcan salatası
3,4 Beypazarı kurusu
Akşam 18.00
2yk mantar
Yarım avakado salata
1kase salata
1dilim ekmek
Su 2,5 ama uyuyana kadar 3,5 olur
Çay 2 bardak
Canım acayip çikolata istiyor bu istek irademiz ele geçirecek gibi görünüyor daha yemedim ama yersem yazarım
Bugün menün biraz fazla gibi canım11.30
-1 dolu kase tarhana çorbası
-2 yk lor peynir
-2 yumurta
-5 zeytin
-1 domates
-biraz yeşillik
14.15 : 1 kupa yeşil çay
10çiğ badem+10 çiğ fındık
15.30: 2 adet Küçük muz
19.00
-3yk maş fasülyesi ile salata
-2 yk lor peynir
-1 yk yoğurt
2 lt yapmaya çalışacağım
1200 ip
Ben de en azından 79 u görmeyi çok isterim.ikili sayinin başındaki rakam eksilince çok mutlu oluyorumHadi bakalım hazirana kadar hedefim 80 benim sen de hedefini söyle birlikte sonuca bakalım
Aslında her zaman menüm kalabalıkBugün menün biraz fazla gibi canım
Kahvaltıda çorba var yumurta iki tane çorba varsa yumurta hiç olmamaliydi kahvaltin kalorisi yüksek
İki muz da fazla tabii metabolizma hızını bilemem kalori açığı olmaz bu menuyle kilo almazsın ama veremezsin de
Hipoglisemi kaynaklı ekmek de dahil olmak üzere çoğu şey yasak bana.kan sekerimin dengelenmesi icin bir süre yapabiliyorsam 2 öğün yapmam lazım.sabah badem ekmegini kendim yapıyorum, onu yemezsem cevizi tercih ediyorumÇok az olmuş sanki glutensiz mi besleniyorsun yoksa öyleyse yemek miktarlarını artirabilirsin bir de ceviz yemelisin
Kesinlikle haklısın canımBence takıma çok girememek ve düzenli menü paylaşmamak da etkili olmuştur
Yaa evet, öyle tabi 92 kiloydum takıma girdiğimde, buna şükür..Sen ki ne kilolar verdin buradaöyle gidip zararlı şeyler yapmak yok Ayşegül bu ara böyle oldu diyelim ama bıraktığını düşünsene tekrar gelecek kilolar pes etme
Kesinlikle haklısın canım
Yaa evet, öyle tabi 92 kiloydum takıma girdiğimde, buna şükür..
Ama bu aralar yerimde sayıyorum, yoğunluktan motive olamıyorum, menülerimde düzensiz..eski ben olamıyorum bi türlü..
Olursun bazen gitgeller olabiliyorBen de en azından 79 u görmeyi çok isterim.ikili sayinin başındaki rakam eksilince çok mutlu oluyorum.
Bende 8 ay yaptım zamanında glutensiz hayvansal ürünler paketli gıdalar tüketmedim çok sağlıklı olustum o zamanHipoglisemi kaynaklı ekmek de dahil olmak üzere çoğu şey yasak bana.kan sekerimin dengelenmesi icin bir süre yapabiliyorsam 2 öğün yapmam lazım.sabah badem ekmegini kendim yapıyorum, onu yemezsem cevizi tercih ediyorum
Geçmiş olsun canımAslında her zaman menüm kalabalık
Hızlı kilo verme amacında olmadığım için az kalori almaya çalışmıyorum. Çünkü o şekilde koruyabileceğimi düşünmüyorum. Totalde amacım sağlıklı besinleri bol tüketerek sporla beraber verebildiğimce kilo vermek( ayrıca hasta olduğum için kahvaltıyı biraz daha fazla tuttum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?