- 31 Ocak 2021
- 507
- 1.511
- 63
Ahh ne güzel atlatmışsın ben daha yeni başladımmAh seni en iyi ben anlarım şu anda ben de reglim ve geçen hafta özellikle felaketti sürekli tatlı bir şeyler yeme isteğim vardı. Çocuklardan kaynaklı elimin altında çok olmasa da mutlaka atıştırmalık bir şeyler oluyor geçen hafta gittim geldim yedim. Dünden beri daha iyi ama iştahım. Senin de normale dönecek merak etmeumarım birazdan da spor yapacağım.
Ben astrolojiyi çok seviyorum burçlardan çok ay tutulmamalri ve yeni ay daha çok etkiliyor bende şaşırdım niye böyle yemek yemek istiyorum diye baktım ki ay boğaya geçmiş bugün 2 gün dikkat etmek gerek sende sever misin astrolojiyiHihh işte aradığım bahanelerden
Kendini çok yormayacak bir şeyler dene istersen zaten vücut dinlenme halinde kan kaybından:)Ahh ne güzel atlatmışsın ben daha yeni başladımm
Bugün spor yapmayı denemek istiyorum bende bakalım hayırlısı
Hoşgeldiniz burada bizimle birlikte fazla kilolardan kurtulursunuz umarımMerhaba arkadaşlar, ben geldim. 90 kiloyum 35 yaşındayım. 4 yıl önce burada 64e düşmüştüm. Tek başıma denedim olmadı, yine sizlerle yeniden başarmaya geldim.
Hoşgeldin canım ben de 90- 89 arasiyim birbirimize yakınız ama benim metabolizma sorunlarım var yine de yakınlik hissi aldım sendenMerhaba arkadaşlar, ben geldim. 90 kiloyum 35 yaşındayım. 4 yıl önce burada 64e düşmüştüm. Tek başıma denedim olmadı, yine sizlerle yeniden başarmaya geldim.
Hoşgeldin ben o heyecanı aldım bileselamlar, umarım takıma heyecan getirir ve birbirimize destek olma noktasında faydalı bi arkadaş olurum.
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ): Ekhion kalsın :)
Mesleginiz: Elektronik Mühendisi
Yaşınız : 31
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 163
Kilonuz: 66
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : 2019'da doğum yaptım, doğuma 78 gibi bir kilo ile girmiştim sanırım tam hatırlamıyorum. Sonrasında geçen yaz başında 62'lere kadar düştüm. Şimdi yine 4 kilo aldım 1-2 ay kadar bir sürede. Aslında sağlıklı beslenenbiri olduğumu düşünüyorum. Düzenli yerim ve ev yemekleri yerim. Ama karbonhidratla büyük bir aşk yaşıyoruz. Öhöm ama şimdi burada bu aşkı ballandırarak anlatacak değilim. Ekmek-börek-lavaş vs arkadaşlardan vazgeçmekte zorlanıyorum. Son zamanlarda akşam yemeğinden sonra da bir şeyler yerken buluyorum kendimi. İşte böyle.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlıklı olmak için, hayalim fit babanne olmak inşallah. Bir de otururken göbeğim beni bunalttığı için. :) Artık göbeğimden bunalmak istemiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evet, 2016'da 6. takımda yarıştım.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Hosbulduk. Güzel dileklerinizi birlikte gerçekleştirmek nasip olur inşallah. Hemen formu doldurayım o zamanHoşgeldiniz burada bizimle birlikte fazla kilolardan kurtulursunuz umarımilk sayfadaki bilgi formunu doldurursaniz sizi daha iyi tabiyabiliriz
Hosbulduk,☺metabolizma sorunlarında da ortak noktamız var sanırım. Tiroid ve hipoglisemiHoşgeldin canım ben de 90- 89 arasiyim birbirimize yakınız ama benim metabolizma sorunlarım var yine de yakınlik hissi aldım sendendoğum kiloları hızlı veriliyor üstünde durulursa hadi başlayalım o zaman
Tiroid bende de varHosbulduk,☺metabolizma sorunlarında da ortak noktamız var sanırım. Tiroid ve hipoglisemi. Ama engel olamaz bize.başladık o zaman
Kullanıcı adı :saltHoşgeldiniz burada bizimle birlikte fazla kilolardan kurtulursunuz umarımilk sayfadaki bilgi formunu doldurursaniz sizi daha iyi tabiyabiliriz
Sağlıklı beslenme ve spor yapınca gidiyor evet, inşaallah sizin de desteğinizle basaracagima, kendime hakim olma konusunda bana katkınız olacağına inanıyorumTiroid bende de varyavaş da olsa gidiyor ama olsun bugün menülerini yaz da görelim canım
Maşallah 🖒Bugün hava atmış gibi olmayım amaçok iyi spor yaptım 1 saat yürüyüş 8000 adım
50 mekik 10 sınav
bacak hareketleri
30 saniye plank
Hadi inşallah 89 u görürüm tekrar bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?