- 24 Nisan 2021
- 343
- 1.205
- 63
- 55
1 sifirdan iyidir derler ya. Olsun yine birseyler yapmişsiniz benceMenümü yazıp sızayım :)
Sahur 400 ml su, 1 kuru kayısı
İftar 1 kk peynir, bol yeşillik soğan domates ile 1.5 lahmacun, 1 kupa açık çay
Su 1.5 lt, spor yürüyüş 10 dk,(az olsub devamlı olsun diye niyet ederekten işyerinin koridorlarında volta attım manyak gibin :) )
Hayırlı geceler canlar
HoşgeldinHoşgeldin canım
Hep birlikte hedefimize ulaşıcaz inşallah.
Gayet guzel .spor yapabildiniz mi?cikolatali pudinge kadar iyi gitmissin. oruc sebebiyle tatliya daha fazla dusuyoruz. bugun sofrada sobiyetin hayalini kurarken o kadar cok su icmisim ki canim hic istemedi.
Harika doğa canlandi ama bu senede bahari yaşayamadik . Guzel geldi fotograflar. Tesekkurederiz.Yuruyusten kareler ağaç çok güzel değil mi yaaa size lale fotolari çektim
Su ve spor?2.GÜN MENÜM:
İFTAR
2 kepçe mercimek çorbası
100 gram tavuk sote yağsız
Haşlama karnabahar
Koca bir kase yağsız salata
Ara öğün: Sade Kahve
Sahurdan 2-3 saat önce : 3 yk yoğurt +sumak+pulbiber
SAHUR:
4 yk lor peyniri
2 yumurtadan menemen
2 wasa
Bol salata yeşillik
Bugünü de bu şekilde kapatıcam inşallah
Ben de zumbayi özledim bayagdir yapmıyorum artık evdeyiz nasılsa bol bol spor yaparızMerhabalarBugünkü menüm:
Saat 11:
3 hurma 2 kuru kayısı 4 ceviz
Saat 17:
1 porsiyon kıymalı şehriye çorbası
5 adet ızgara köfte
3 adet ızgara biber
1 porsiyon sütlü patates püresi
Salata
2 lt su olacak gün bitiminde
30 dk zumba
Biz bazı arkadaşlarla yürüyüş yaptığımız yerlerin fotosunu çekip atıyoruz sizin kareleri de beklerizHarika doğa canlandi ama bu senede bahari yaşayamadik . Guzel geldi fotograflar. Tesekkurederiz.
Yarin senin için sahilde yürüyuş yapip fotograflayacagim Berceste.Biz bazı arkadaşlarla yürüyüş yaptığımız yerlerin fotosunu çekip atıyoruz sizin kareleri de beklerizdeniz olsun bool bol mümkünse özledim deniz görmedim yazdan beri
Hoş geldiniz aramızaHerkese iyi pazarlar grubumuzun yeni üyesiyim.
Çok heyecanliyim .umarim omuz omuza güzel sonuçlar alacagiz.
Kişisel bilgileri paylaşmak istiyorum öncelikle.
Ismim Denise
Meslegim Tekstil tasarimcisiyim
Yaşım 50
Evliyim
Bir kizim var
İstanbul kadıköyde yaşıyorum
Boyum 157 cm
Kilom 74.8
Hedef kilom 60 ( hedefimi 70 _ 65 _ 60 olarak 3 etaba böldüm )
Kilo alma hikayemde troid problemi insulin direnci olmasi gibi metabolik sebepler yatiyor.ayni zamanda bunlari duygusal yeme bozukluklarida tetikledi
Kilo vermeyi öncelikle sağligim icin istiyorum . Çunku her gecen gun fazla kilolarin verdigi zarar beni biyolojik olarak rahatsiz hissettiriyor . Birde isin psikolojik tarafi var. Eski fit , sağlikli bedenimi özlüyorum . Keyifle istediğimi alip giymek istiyorum mesela eski günlerdeki gibi
Geç kalmadan genç kalmak hedefim.
Bende özetle durumlar böyle . Aranizda olmaktan mutluyum . Sevgiler
3 cocukla ugrasmaktan firsat bulamiyorum. insallah basliycam.Gayet guzel .spor yapabildiniz mi?
masallah diyelim. ben de spora baslasam iyi olcacak.
Laydline canım senin ev site içi mi sanki yürüyüş parkuru var
Ohh misss ccok mutlu olurumYarin senin için sahilde yürüyuş yapip fotograflayacagim Berceste.Zaten malum yasaklar geldi . Ne kadar açik havada yuruyus yapsak kardir
Görmemen lazımdıGördüm ama ben bunu
Kardeş böyle durumlarda aklında olsun ekmeğin içini biraz tiftikleyip boşalt, sonra buraya yazarken insan daha az utanıyor valla ekmeğin içini boşalttım bi kabuk yedim diyeiyi geceler herkese
Sahur
Çeyrek gözleme, 1 kase et kabağı yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 hurma
İftar
Yarım ekmek arası bol yeşillikli tavuk döner, 1 kase eşkili çorba, yarım kase hoşaf.
20:30
Yarım dilim kek
22:09
Yarımşar elma, portakal, armut.
3 litre su, yarım saat dışarda gezinti..
Kızartma ve kola haricinde güzel olmuş, kolayı az içmişsin , kızartmada azsa iyi..
Ama suyu artırmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?