Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

1 sifirdan iyidir derler ya. Olsun yine birseyler yapmişsiniz bence
Hoşgeldin canım
Hep birlikte hedefimize ulaşıcaz inşallah.
Hoşgeldin

Su ve spor?

Ben de zumbayi özledim bayagdir yapmıyorum artık evdeyiz nasılsa bol bol spor yaparız

Harika doğa canlandi ama bu senede bahari yaşayamadik . Guzel geldi fotograflar. Tesekkurederiz.
Biz bazı arkadaşlarla yürüyüş yaptığımız yerlerin fotosunu çekip atıyoruz sizin kareleri de bekleriz deniz olsun bool bol mümkünse özledim deniz görmedim yazdan beri

Biz bazı arkadaşlarla yürüyüş yaptığımız yerlerin fotosunu çekip atıyoruz sizin kareleri de bekleriz deniz olsun bool bol mümkünse özledim deniz görmedim yazdan beri
Yarin senin için sahilde yürüyuş yapip fotograflayacagim Berceste. Zaten malum yasaklar geldi . Ne kadar açik havada yuruyus yapsak kardir

Hoş geldiniz aramıza Daha önce Cuma zayıflama yarışmalarında yarışmış mıydınız?

Kardeş böyle durumlarda aklında olsun ekmeğin içini biraz tiftikleyip boşalt, sonra buraya yazarken insan daha az utanıyor valla ekmeğin içini boşalttım bi kabuk yedim diye

Kızartma ve kola haricinde güzel olmuş, kolayı az içmişsin , kızartmada azsa iyi..
Ama suyu artırmalısın

uzun zamandır yememiştim ve canım istemişti. o yüzden dışardan söyledim menü şeklinde. patates kızartmasını az yedim, pizza 2 dilimdi sadece 1 dilim yedim. sadece tavuğu bitirdim. yiyecek yanında içecekle pek aram yok. birkaç yudum anca içiyorum. :) evet suyu artırmalıyım, teşekkürler

Günaydınlar herkese,
Bunlarda bizim evin yanındaki parktan, dünkü gezintimden...hava kapalıydı. Fotoğrafı çektikten sonra toz dumana karıştı ve eve kendimizi zor attık..arkasındanda 3-4 saat yağmur yağdı.

Eklentiler

• IMG_20210426_132912.webp
    70,8 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20210426_132841.webp
    40 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20210426_132830.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…