- 24 Nisan 2021
- 343
- 1.205
- 63
- 55
Merhabalar , Hoşbuldum .Hoş geldiniz aramızaDaha önce Cuma zayıflama yarışmalarında yarışmış mıydınız?
Hadi bakalim ha gayret . Göreceksin benceKizlar bugün diyetisyen gunumdu ve hiç gitmek istememiştim çünkü son tartida kilo aldimdiyetisyene de öyle dedim bana ramazan yaramadı kilo alıyorum dedim
Neyse ki kizlar aslında bu haftada 1.300 gram yağdan vermişim ama ödemim çok artmış ramazanda uyumadan oruç tuttuğum icinmisyani aslında kilom 85 bu hafta ödem atıcı ilaç verdi tartıya son üç gün kulllanacam yani inşallah haftaya ödemim giderse 85 i göreceğim
Mecburen artik evde mumkun olan yapabildigimiz sporlari yapacagiz . Benimde bu pandemi surecinde kesfettigim sporcular var videolari youtube dan açip yapiyorum :) teknoloji sağolsunZumba yi haftasonu yaparım salonda ders işliyoruz hafta içi plates yaparım evde sonuçta yürüyüş yasak
Merhaba canımm. Neden cıslı yemekler yedin bakiyim senMerhabalar herkeseEğer menü yazmamak hakkımız varsa onu bugün kullanabilir miyim acaba Şöyle özet geçebilirim ama menüm bugüne özel çok ama çok cıslı 40 dk yürüyüş var ama cıks yani ucundan bile kurtarmaz
Süper canım süperSelamlar arkadaşlar . Bugun biraz yorgunum uyuyakalmadan günün özetini paylasmak istedim.
Saat 12.00 /2 haslanmis yumurta ,peynir ,3 zeytin,2 kuru kayisi
Saat 18 .oo/ 6 kaşik bulgur plavi /3 kasik kuru fasulye / salata
Su 2 litreye yakin içtim
Spor:12.600 adim attim ( yaklasik 8 km yürüyüş)
menun ve sporun gayet guzelSelamlar arkadaşlar . Bugun biraz yorgunum uyuyakalmadan günün özetini paylasmak istedim.
Saat 12.00 /2 haslanmis yumurta ,peynir ,3 zeytin,2 kuru kayisi
Saat 18 .oo/ 6 kaşik bulgur plavi /3 kasik kuru fasulye / salata
Su 2 litreye yakin içtim
Spor:12.600 adim attim ( yaklasik 8 km yürüyüş)
Çünkü bugün daha büyük bi ilçeye geldim bir isim dolayısıyla 1 gece kalmalıklı ve uzun yol geçirmenin etkisiyle fast fooda vurdum kendimi itiraf ediyorumMerhaba canımm. Neden cıslı yemekler yedin bakiyim sen
Afiyet olsun canım. Sadece iftarla nasıl duruyorsunuz anlamıyorum yaselam kizlar
sahur yapmadim
iftar: yarim tabak turlu, 2 kasik pilav, ton balikli salata
1 tanecik sobiyet
1 lt su
disarda biraz gezdim spor olmasa da 1 saat yurudum.
İşte düzen değişince hemen yemeklerde değişiyor. Kesinlikle hak veriyorum sana. Bu 17 gün düzen için çok iyi olacakÇünkü bugün daha büyük bi ilçeye geldim bir isim dolayısıyla 1 gece kalmalıklı ve uzun yol geçirmenin etkisiyle fast fooda vurdum kendimi itiraf ediyorum
niye bilmiyorum sahur yaptigim gunun sabahinda karnim gurul gurul 3 gun ac kalmisim gibi cok kotu oluyorum. sahur yapmayinca daha rahatim. gecen sene boyle 5 kilo vermistim.Afiyet olsun canım. Sadece iftarla nasıl duruyorsunuz anlamıyorum yaben sahura kalkmasam bile gece yatmadan kahvaltı ediyorum
Ramazanda 5 kilo vermek ne güzel.. Açlığa alışmak güzel bişey aslında ama bende iftar ve sahurd agözüm dönüyor futursuzca yiyorum artı5 kilo ile kapatmışlığım var ramazanı.. İnşllah bu yıl stabil çıkarsam şükredicemniye bilmiyorum sahur yaptigim gunun sabahinda karnim gurul gurul 3 gun ac kalmisim gibi cok kotu oluyorum. sahur yapmayinca daha rahatim. gecen sene boyle 5 kilo vermistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?