- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Ben de yaa. Kilom fazla diye ekstra spor yapamıyorum ama zumbaya başlayabilirim aslında..Ben de zumbayi özledim bayagdir yapmıyorum artık evdeyiz nasılsa bol bol spor yaparız
Haklısın, bundan sonrakine denerimKardeş böyle durumlarda aklında olsun ekmeğin içini biraz tiftikleyip boşalt, sonra buraya yazarken insan daha az utanıyor valla ekmeğin içini boşalttım bi kabuk yedim diye
Bak bak bakKardeş böyle durumlarda aklında olsun ekmeğin içini biraz tiftikleyip boşalt, sonra buraya yazarken insan daha az utanıyor valla ekmeğin içini boşalttım bi kabuk yedim diye
Çok güzel bayıldım. Bulanık hava pek severim.. Çiçeklerin rengi ile uyumu harika. Rabbim ne güzel manzara çizmişGünaydınlar herkese,
Bunlarda bizim evin yanındaki parktan, dünkü gezintimden...hava kapalıydı. Fotoğrafı çektikten sonra toz dumana karıştı ve eve kendimizi zor attık..arkasındanda 3-4 saat yağmur yağdı.
Kesinlikle hayırHaklısın, bundan sonrakine denerim
Biliyorum o ağacı sen anlatınca gözümde canlandı canımberceste_ , geçen ki ağaç dediğin gibi meyve ağacı değilmiş, pembe mor arası çok güzel çiçekleri olan bi ağaçmış... Başka sitenin bahçesinde olduğu ve bahçede birileri olduğu için çekemedim, ama muhteşem görünüyordu.
Spor yaptugim saatlerde eşimin dersi oluyor salonda ve o yüzden yapamıyorum aslında biraz düşününce ortaya çıktıBen de yaa. Kilom fazla diye ekstra spor yapamıyorum ama zumbaya başlayabilirim aslında..
Hafta sonları mı yapacaksın sadece? Keyifli bir spor..Spor yaptugim saatlerde eşimin dersi oluyor salonda ve o yüzden yapamıyorum aslında biraz düşününce ortaya çıktıhaftasonu yaparım o halde
Evet canım site içinde. Bahçede yürüyorum. Yoksa dışarı çıkmak yasak. Özellikle adım atmak için uğraşıyorum canım. Hastanede de molalarda yürüyoruz arkadaşlarla. Mesela şu an yine 9 bin adım oldum şimdidenLaydline canım senin ev site içi mi sanki yürüyüş parkuru var
Valla bu kapanmada da devam edersen catlarimBu arada çok güzel adımların
Yahu sadece kabukBak bak bakhiç yeme demiyorda şekil tarif ediyor
Zumba yi haftasonu yaparım salonda ders işliyoruz hafta içi plates yaparım evde sonuçta yürüyüş yasakHafta sonları mı yapacaksın sadece? Keyifli bir spor..
Ayy bunlar çook güzzeelllBugün ki yuruyusten kareler içiniz açılsın dedim
Evet yürünüyordu canım herkes foto çekiniyordu ben de siz geldiniz aklıma çekeyim dedimAyy bunlar çook güzzeelll
Canım , bu çiçeklerin arasındaki yollardan yürünüyor mu? Öyleyse süper olurdu,
Ben hatırlıyorum o ağacı, süs elması o bğyük ihtimalleBiliyorum o ağacı sen anlatınca gözümde canlandı canımKore kiraz ağacı gibi
Hay maşallah ya, çok güzellerBugün ki yuruyusten kareler içiniz açılsın dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?