Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

berceste_ , geçen ki ağaç dediğin gibi meyve ağacı değilmiş, pembe mor arası çok güzel çiçekleri olan bi ağaçmış... Başka sitenin bahçesinde olduğu ve bahçede birileri olduğu için çekemedim, ama muhteşem görünüyordu.

Çok güzel bayıldım. Bulanık hava pek severim.. Çiçeklerin rengi ile uyumu harika. Rabbim ne güzel manzara çizmiş

Biliyorum o ağacı sen anlatınca gözümde canlandı canım Kore kiraz ağacı gibi

Ben de yaa. Kilom fazla diye ekstra spor yapamıyorum ama zumbaya başlayabilirim aslında..
Spor yaptugim saatlerde eşimin dersi oluyor salonda ve o yüzden yapamıyorum aslında biraz düşününce ortaya çıktı haftasonu yaparım o halde

Kızlar yaaaaaa
Laydline canım senin ev site içi mi sanki yürüyüş parkuru var
Valla bu kapanmada da devam edersen catlarim Bu arada çok güzel adımların
Evet canım site içinde. Bahçede yürüyorum. Yoksa dışarı çıkmak yasak. Özellikle adım atmak için uğraşıyorum canım. Hastanede de molalarda yürüyoruz arkadaşlarla. Mesela şu an yine 9 bin adım oldum şimdiden

Bugünki mönüleri yazayım

Sahur elim kadar bi bazlama, 1 tk tereyağı, 2 kk peynir, 3 çizik zeytin
İftar 2 kepçe yayla çorbası, 4 yk mantar sote, 1 dilim ev yapimi pizza

Su 1.5 yaparım, spor 5bin adım kosturmaca

Kizlar bugün diyetisyen gunumdu ve hiç gitmek istememiştim çünkü son tartida kilo aldim diyetisyene de öyle dedim bana ramazan yaramadı kilo alıyorum dedim
Neyse ki kizlar aslında bu haftada 1.300 gram yağdan vermişim ama ödemim çok artmış ramazanda uyumadan oruç tuttuğum icinmis yani aslında kilom 85 bu hafta ödem atıcı ilaç verdi tartıya son üç gün kulllanacam yani inşallah haftaya ödemim giderse 85 i göreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…