bende nerede bu kız diyorum,kendi kendime. hoşgeldin. canım kargo işini kendini tanıtma mesajlarında tekrar yazarsın,malum gözden kaçmasın. hafta sonu misafrirlikte abartmadığına sevindim,keşkek gerçekten çok yağlı oluyor ben yiyemiyorum bile.ad cnm nasılsın hafta sonu grşmedik cekiliş için gönderdim bişey belirtmek istiyorum bana cıkan arkdaş ptt kargoyla göndermesi lazım cünkü askeriye olduğu için yasak kargo ptt var oraya geliyo sadece aklımdayken söyleyeyim dedimm
seda sende iyisindir inş işe başlıcakmışsın hayırlı olsun
bana gelincehafta sonu evdeydik cumartesi komsudaydıkk 4aile ve baya hazırlanmış hepsinden azcık tadına baktımm bide keşkek yapmış ilk kez yedim ama yağlı diye 3kaşık felan aldım sadecee
pazarda normal kahvaltı 1dilim ekmek,öğlen corba,aralarda mandalina salep içtim, akşamada makarna 5kaşık,ıspanak 2kaşık
nihancım bu arada bende bu sabah kahvaltıda,yarım simit,3 ad burçak bisküvi ve elma yadim. banada bugün ekmek yok hayatım,akşamda sadece salata olacak Allah ın izniyle.tamam kaptan ekmek yemem :78:
bu arada sen nasılsın iyimisin:))
valla sen oryantalini yap reyhan ve sana saat 6 dan sonra birşey yememe cezası verdik elacım. ama oryantal olayıda süper bence kesin kalmaz göbek.kızlar 20dk oryantel yaptım 1saate cıkarcam inş buğün süresinide arttırcam günden günee bakalım göbek gitcekmiii
bide karnıma streç film sardımm acayip terr
sağolasın ferihanım hoşgeldin. desteğin için çok sağol canım,gerçekten çok istiyorum inşallah başarılı olurum.günaydın kardeş takımcığım herkeze güzel bir hafta dilerim bol ve sağlıklı kilo vermeler .
adcim canım şimdi okudum kurslara katılmak yeni şeyler öğrenmek kendini geliştirmek çok güzel canım eğer istiyorsan başaramayacağın şey yoktur . hele sen maşallah çok azimliisin yapamayacağın yok bence öpüyorum canım .
afiyet olsun, salça dediğin acaba benim bildiğim acıkamı. :44:kahvaltım 1dılım salçalı ekmek
yesıl cay ara portakal
Kahvaltı da simitle çay bayılırım.evet kaptancım az değil gerçekten akşam 2 aydır görüşmediğim arkadaşıma gittim baya kilo vermişin dedilerçok sevindim
günaydın kızlar
sabah kahvaltım
geç kalktığımdan 1 simit yedim çok acıkmışım
1 de çay
Reyhantuana ne yaptın öyle sen ..dünkü menümü yazmaya utanıyorum
sabah
3 küçük adet çiğ börek
ara
2 parça çikolata
akşam
balık ve salata
gün boyu temizlik,bahçe temizliği,ev temizliği,hiç oturmadım
gece
1 elmalı soda
cumartesi akşamıda çerez yedim
cezama razıyım(ama hep eşimin yüzünden hafta sonu bana rejim yaptırmıyo)
günaydın kızlar
dün int kopuk kopuktuu girdim yazdım int gitti hafta sonu zaman fazla giremiyom malüm eşim evde ve bu hafta yok hiç gibi bişeyy
yediklerimi yazayım gecmişebaktım aklıma genleri yazıyımm
rabiacım miasafirlerin gitmiş allah kavuştursun cnmm
masalcım sende evlenme teklifi almışın sanırım hayırlısı olsun
ortağımm zaten süperr kilo verdi bu haftada devamını bekliyozzzz
nihan sende iyisindir inş cnm simit olmamış
ad cnm nasılsın hafta sonu grşmedik cekiliş için gönderdim bişey belirtmek istiyorum bana cıkan arkdaş ptt kargoyla göndermesi lazım cünkü askeriye olduğu için yasak kargo ptt var oraya geliyo sadece aklımdayken söyleyeyim dedimm
seda sende iyisindir inş işe başlıcakmışsın hayırlı olsun
bana gelincehafta sonu evdeydik cumartesi komsudaydıkk 4aile ve baya hazırlanmış hepsinden azcık tadına baktımm bide keşkek yapmış ilk kez yedim ama yağlı diye 3kaşık felan aldım sadecee
pazarda normal kahvaltı 1dilim ekmek,öğlen corba,aralarda mandalina salep içtim, akşamada makarna 5kaşık,ıspanak 2kaşık
ortim naptın sen ciğ börek mii
ahh o eşler yokmuu bizimde öyle boşver ben seni böyle seviyomm demezzmii bidee
çiğ börek kaç kaloriki
bandada ceza verilmişş ne yapcam kızlar bana vereceğiniz cezalar oryantal olabilir
valla ben eskişehiliyim üstüne üstük tatar geliniyim bizde kıymalı yapılır bol yağda yanınada ayran amancnm istedi bakkk
canım dans olayı denk geldidemi yaptın,yoksa kursamı başladın. tebrikederim canım,inşallah ömrün boyunca sağlıklı olarak bu kiloya sahip olursun. vede hep insanlardan böyle güzel sözler duyarsın.
canım yapabilirsen mekik olayını aksatma derim inan faydasını göreceksin. afiyet olsun akşama kadar iyiymiş ama akşam yemeğin olmamış gerçekten.
canım hem gözün aydın diyeyim(misafir nede olsa diye ) hemde Allah sevdiklerinle tekrar kavuştursun dilerim. eşinin dönmesinede neredyse 1 ay kaldı değilmi.sayılı gün çabuk geçer inşallah hayırlısı ile kavuşursunuz. menün bana göre uygun olmuş,bir abartı yok afiyet olsun. narı sevdiğini yazmıştın sanırım. :)
rabiacım bende dün regl oldum,sanada geçmişolsun. sen istirkrarlı bir insansın vede çok iradelisin,yerini ve zamanını biliyorsun.bunu yaptığın diyetten anlıyorum,sen böyle oldukça fazlalıklar tarih olacak eminim. grup olayında da biz bir örnekmi yapsak ki. belki etkisi daha belli olur. canım yumurtalı ekmeğin kalorisi 1 dilimde 305 yazıyor,ama sen neredeyse yağsızdı diyorsun sanırım 150-200 arası diyebiliriz. belkide daha az oluyordur emin olamadım. muz olayıda 100 kaloriymiş canım, bence sen bu konuda olması gerekeni yapıyorsun gibi geliyor bana. bu arada bende birbirimizi motive etmek adına olması gerekeni yapıyorum aslında. arada atladıklarım illaki oluyordur,ama mümkün olduğunca dikkatli okumaya çalışıyorum. rabiacım inan çaba gösterenler yazılarından belli oluyor,artı söze gerçekten gerek duymuyorum ama yeterince paylaşım yapmayan arkadaşları izinli göstermem gerekecek.
ela ve nihanın cezaları aynı kalsın o zaman tamamdır.
yakında herkesten yorum gelir inşallah oryantal olur canım yap istersen 1 saat oryantal 340 kalori yaktırıyormuş.
biz dün oğlumla tiyatroya gittik ama giremedik malesef, çocuklardan çok veliler izdiham yaratmış,kapıdaki görevli çok sinirlenmiş,ben zaten oyun başladıktan sonra anca gidebildim.dün birde ilçede hamsi festivali vardı,gerçi çok yağmur var diye pek fazla hamsi ızgara yapan olmadı ama tarfikte berbattı o yüzden geç kaldık. ama yetişsekte giremeyecektik anlayacağın canım,bizde arkadaşla kafede oturduk,çocuklarda oynadılar kendi çapında. :))
e daha ne olsun,38 leride görmeni dilerim canım.tebrikler.
3 gün 1 er saat koşu bandı cezası banada uyar.
seni herzaman burada görmek isteriz melankolim,listede olmayabilirsin şuanda ama sen bu takımın üyelerindensin canım.
sabahki patatesli yumurtan ne kadardı melankolim, akşamda poğaça olmamış diye düşünüyorum zaten yeteri kadar yemişsin akşamın daha hafif olurdu.
canım dans konusunda anladım sen dansa başlamışsın tebrik ederim,benimde hayalimde hep eşimle tango eğitimi almak ve oğlumun düğününde tango yapmamız. dilerim olur. dans gerçekten çok güzel her şekliyle çok severim. evlilik teklifin hayırlı olsun sanırım kabul etmeyeceksinneyse hayırlı kısmetlerin olsun dilerim. şimdi masalcım,kuru pasta ve açmayı öğünler yerine yemişsin yani öğün haricinde yememişsin ama onları yediğin içinde gereksiz öğünler olmuş. amaaa akşam sanırım ızgaraydı hamsi yediğin için aldığın kaloriyi aza indirmişsin,bu arada hamsi yanında ekmek ve salata yokmuydu canım. birde tadelle gördüm ama onun kalorisi fazla değildi sanırım. :44:
bi ara aklıma gelince yazarım canım ama öyle ahım şahım bir teklif anım yok malesef. :))
senin adına sevindim hayatım,inşallah sağlıklı bir şekilde devamı gelir.
bugün ekmek yok haberin olsun,simitle tüm günün ekmeğini yemiş bulunuyorsun nihanım.afiyet olsun.
canım regl falanmı olacaksın,yoksa sende nede olsa kilo verebiliyorum deyip şımaranlardanmısın. çiğ börek kötü bir başlangıç olmuş,boyutu ne kadar bilmiyorum ama 2 tanesi 1 porsiyon yapıyor ve 300-350 kalori arası. sanırım,temizlik yüzünden öğle yemeğini falan es geçimişsin keşke olmasaydı,ne bileyim cebinde küçük ekmekli sandviç olsaydı yerdin,öğün atlamamış olurdun en azından,neyseki akşamın iyi. reyhanım pazar günleri kabul ediyorum,benim içinde zor oluyor diyet yapması hatta yapamıyorum bile ama yediklerimizi en azından birden bire yememeliyiz. atıyorum o gün öğle yemeği 1 hamburgermi yedim,ara öğün olarak yoğurt ve yeşil çay tüket,anlayacağın yarı diyet yarı normal yapmaya çalış canım. bakalım ben bu hafta ne yapıcam.
selam canlar,herkese günaydın.
inşallah iyisinizdir,bende iyi sayılırım regl oldum. aslında dün oldum.dün zaten benim için kötüydü, hem regl oldum,hem hava berbattı,hem tiyatroya giremedim. hepsi bir arada, ilk çocuk tiyatrosunu kaçırmıcaz inşallah.
dün sabah kahvaltıda,birkaç çatal patates kızartması,birkaç çatal omlet (sayılarını hatırlamıyorum ama 5 çatalı geçmemiştir) biraz beynir,2 bardak çay.
saat 13.30 gibi arkadaşın yanında getirdiği tuzlu kurabiyeden 1 tane.
saat 17 de diğer arkadaşta 4 kaşık pilav,1 köfte ve salata.
saat 19.00 gibide 2 kk büyüklüğünde bisküvili pasta (reglim ya sanırım ondan hayır diyemedim) :))
dün hiç ekmek tüketmedim tamam iyi şeyler yemedim ama ekmekde tüketmek istemedim açıkçası.
bu arada kızlar ben dün birşeye karar verdim,hadi bana destek olun bilginiz varsa paylaşın canlar. şimdi ben nasip olursa halk eğitimin dikiş nakış kursuna yazılmak istiyorum tabi şuan kursu varsa ve bana saatleri uyarsa. uymazsada bir müddet daha çalışıp işten ayrılacağım ve dikiş nakış olayına başlayıp,1-2 sene eğitim amaçlı çalışıp sonradan kendime bir dükkan açmak,dikiş nakış ve tekstil işine girmeyi istiyorum,bu konuyu ne zamandır düşünüyorum ama dün arkadaşlada konuştuk bende varım dedi. hedefimiz okullar olacak, yani anlayacağınız çok hayal kurduk ama tabi nasip olursa Rabbim izin verirse,ama çok hırslıyım,şartlar el verir ve hiçbir aksilik çıkmazsa gerçekleştirmeyi istiyorum.. ne dersiniz sizce başarabilirmiyim.
reyhancım cnm buğün 1saat yürüme cezası veriyorumm
neden başaramayasınki asumancım azmin elinden hiç bişey kurtulamaz düşündüklerin hayal olarak kalmaz inşselam canlar,herkese günaydın.
inşallah iyisinizdir,bende iyi sayılırım regl oldum. aslında dün oldum.dün zaten benim için kötüydü, hem regl oldum,hem hava berbattı,hem tiyatroya giremedim. hepsi bir arada, ilk çocuk tiyatrosunu kaçırmıcaz inşallah.
dün sabah kahvaltıda,birkaç çatal patates kızartması,birkaç çatal omlet (sayılarını hatırlamıyorum ama 5 çatalı geçmemiştir) biraz beynir,2 bardak çay.
saat 19.00 gibide 2 kk büyüklüğünde bisküvili pasta (reglim ya sanırım ondan hayır diyemedim) :))
dün hiç ekmek tüketmedim tamam iyi şeyler yemedim ama ekmekde tüketmek istemedim açıkçası.
bu arada kızlar ben dün birşeye karar verdim,hadi bana destek olun bilginiz varsa paylaşın canlar. şimdi ben nasip olursa halk eğitimin dikiş nakış kursuna yazılmak istiyorum tabi şuan kursu varsa ve bana saatleri uyarsa. uymazsada bir müddet daha çalışıp işten ayrılacağım ve dikiş nakış olayına başlayıp,1-2 sene eğitim amaçlı çalışıp sonradan kendime bir dükkan açmak,dikiş nakış ve tekstil işine girmeyi istiyorum,bu konuyu ne zamandır düşünüyorum ama dün arkadaşlada konuştuk bende varım dedi. hedefimiz okullar olacak, yani anlayacağınız çok hayal kurduk ama tabi nasip olursa Rabbim izin verirse,ama çok hırslıyım,şartlar el verir ve hiçbir aksilik çıkmazsa gerçekleştirmeyi istiyorum.. ne dersiniz sizce başarabilirmiyim.
bende severim masalcımKahvaltı da simitle çay bayılırım.
Afiyet olsun ..
Reyhantuana ne yaptın öyle sen ..
O kadar güzel kilo vermişken yapma sakın ..
Günaydın Eminecim ..
Salebe de iyice alıştık takımca ..
Eşin varken keyfinin yerine geldiği nasıl da belli oluyor ..
Benim de verilecek bir cezam var ..
Eskişehir ve çiğbörek ohh harika ..
Kaptancığım dansa başladım ..
Pek beceremesem de çok güzel kesinlikle tavsiye ederim.
Tango var mı bilmiyorum da salsa da öğreneceğim.
5 hafta da bir dans değişiyor.
Öğünlerim farkındayım pek güzel olmadı ..
Ama atıştırmalık olmak zorunda kaldı.
Akşam hamsiyi sadece ızgara hamsi olarak yedim 7-8 tane sanırım salata ekmek yok ..
Bence kesinlikle başarabilirsin ..
İnsanın sevdiği şeyi yapması kadar güzel bir şey var mı?
Tam destek kaptancığım ..
Bu sabah herkes simit mi yemiş ne olmuş ..
Oruçluyum ben de bugün ..
120 kalori demiştin değil mi? 1 saat spor fazlasıyla yeter bence. Aslında abartılı bir şey yok ama bu tarz şeyleri teşvik etmemek adına ceza olsun:)Olur spor ne kadar yapayım ?
Yarın akşam yapabilirim saatini söylerseniz ..
Arkadaşımdı zaten ( yok arkadaş demeyelim de tanışıyorduk)
Ben beğeniyorum falan diyecek diye bekliyorum bir baktım yüzük :S
canım teşekkür ederim. Bundan sonra kavuşacağım misafir eşim olur inşallah:)malüm eşim evde ve bu hafta yok hiç gibi bişeyy
yediklerimi yazayım gecmişebaktım aklıma genleri yazıyımm
rabiacım miasafirlerin gitmiş allah kavuştursun cnmm
asuman yazmış gerçi ama ben de yazayım dana akşam 6’dan sonra yemek yememe cezası vermiştik. 2 gündü yanlış hatırlamıyorsam.bandada ceza verilmişş ne yapcam kızlar bana vereceğiniz cezalar oryantal olabilir
bir yerde gözün aydın demek de doğru tabi:) şimdi rahat rahat oturup sizi okuyabiliyorum:) eşimin 44 günü kaldı canım. Azalarak devam ediyor çok şükür. Narı çok seviyorum, bir de benim oğlan nar temizlemeye merak sardı. Onun eline veriyoruz o uğraşıyor işte, temizlenen narlar da bize kalıyor:) oğluş yemiyor maalesef.canım hem gözün aydın diyeyim(misafir nede olsa diye ) hemde Allah sevdiklerinle tekrar kavuştursun dilerim. eşinin dönmesinede neredyse 1 ay kaldı değilmi.sayılı gün çabuk geçer inşallah hayırlısı ile kavuşursunuz. menün bana göre uygun olmuş,bir abartı yok afiyet olsun. narı sevdiğini yazmıştın sanırım. :)
regl kervanımız yine kuruluyor gibi geldi bana:) bu haftaya çok dikkat etmemiz lazım demek bu canım. Tatlı krizleri aniden gelebilir.rabiacım bende dün regl oldum,sanada geçmişolsun. sen istirkrarlı bir insansın vede çok iradelisin,yerini ve zamanını biliyorsun.bunu yaptığın diyetten anlıyorum,sen böyle oldukça fazlalıklar tarih olacak eminim. grup olayında da biz bir örnekmi yapsak ki. belki etkisi daha belli olur. canım yumurtalı ekmeğin kalorisi 1 dilimde 305 yazıyor,ama sen neredeyse yağsızdı diyorsun sanırım 150-200 arası diyebiliriz. belkide daha az oluyordur emin olamadım. muz olayıda 100 kaloriymiş canım, bence sen bu konuda olması gerekeni yapıyorsun gibi geliyor bana. bu arada bende birbirimizi motive etmek adına olması gerekeni yapıyorum aslında. arada atladıklarım illaki oluyordur,ama mümkün olduğunca dikkatli okumaya çalışıyorum. rabiacım inan çaba gösterenler yazılarından belli oluyor,artı söze gerçekten gerek duymuyorum ama yeterince paylaşım yapmayan arkadaşları izinli göstermem gerekecek.
tiyatro kısmet olmadı desene.. bir dahaki sefere gidersiniz canım. Çocuklara sadece dışarı çıkmak bile iyi geliyor. Biz de akşam ankarada sirk varmış, oraya gittik. Amaç işte çocuklara farklılık olsun.biz dün oğlumla tiyatroya gittik ama giremedik malesef, çocuklardan çok veliler izdiham yaratmış,kapıdaki görevli çok sinirlenmiş,ben zaten oyun başladıktan sonra anca gidebildim.dün birde ilçede hamsi festivali vardı,gerçi çok yağmur var diye pek fazla hamsi ızgara yapan olmadı ama tarfikte berbattı o yüzden geç kaldık. ama yetişsekte giremeyecektik anlayacağın canım,bizde arkadaşla kafede oturduk,çocuklarda oynadılar kendi çapında. :))
canım beslenmen güzel. Bisküvili pastayı görmeyeceğim. Dikkat ettiğini hissettim zaten.dün sabah kahvaltıda,birkaç çatal patates kızartması,birkaç çatal omlet (sayılarını hatırlamıyorum ama 5 çatalı geçmemiştir) biraz beynir,2 bardak çay.
Allah kabul etsin canım. Ben simit yemedim:)Bu sabah herkes simit mi yemiş ne olmuş ..
Oruçluyum ben de bugün ..
gayet orantılı bir öğle yemeği olmuş. Portakal da iyi gitmiş üstüne bence:)selam kızlar öğle yemeğim sabahki simitten dolayı az
1 kase çorba
şimdide 1 tane kocaman portakal yiyorum
ekmek yemesen olmuyor mu Eminecim? Haftasonundan birkaç kaşık pilav makarna falan artmadı mı?kızlar aramı yaptımm 1 fincan yeşil cay 2mandalina
öğle yemeğini yemek istiyorumda ekmek almaya gidemiyorum 2buçta acılcak kantinn
cubuk kraker yedim bikaç tanee aclığımı bastırsın diyee başka ne yiyebilirim kii
sağol canımcanım beslenmen güzel. Bisküvili pastayı görmeyeceğim. Dikkat ettiğini hissettim zaten.
Canım sevdiğin bir işi yapmak gibisi var mı? Böyle bir idealin varsa uygulamalısın bence. Sonuçta bir şeyler başaranlar senden çok farklı değiller. Ayrıca düşüncen de çok güzel. Önce eğitim alıp uzmanlaşıp sonra iş hayatına atılmak.. İnan bu planların seni ne kadar mutlu ettiği yazından bile belli. Bunun peşini bırakma derim.
Allah kabul etsin canım. Ben simit yemedim:)
gayet orantılı bir öğle yemeği olmuş. Portakal da iyi gitmiş üstüne bence:)
ekmek yemesen olmuyor mu Eminecim? Haftasonundan birkaç kaşık pilav makarna falan artmadı mı?
artmadı zaten dün ekmek almayı unuttuğumuz için makarnaya talim ettik zaten
1kase tarhana corbası içtim nasıll ekmeksiz tbikiii yemem artık
akşamada pırasa var yemekte yanına ne yapsam kii corba yada başka ne yapsam kii
fderya hoşgeldin canım
yaw sen de tarhana çorbasını ekmekle yeme zaten:)) tarhana içerisinde un olan bir şey:)artmadı zaten dün ekmek almayı unuttuğumuz için makarnaya talim ettik zaten
hoşgeldin derya. internet sorunların çözülür inşallah en kısa zamanda. kolay gelsin.Sagol reyhan hosbulduk..ya ben yokken int antlasmasini yenilemis esim ama baglanmasi biraz uzun surecek. Arkadaslar uzun yazamiyorum sadece benim aranizda oldugumu bilin diye gayret ediyorm. Kaptan sana ozelden mesaj atiyorum kilomu
pırasa ve makarna ıyı gıdıyor yanıada sehrıye corbasıartmadı zaten dün ekmek almayı unuttuğumuz için makarnaya talim ettik zaten
sehriye corbası yapayım bariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?