Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar konuları okuyayım dedim ama girdiğimden beri her sayfada 1 sayfa ilerlediniz bende hiç kimseye yetişemedim ve cevap yazamadım
aklımda kalanlar
emirelcim canım tecrübelisin biliyorusn sabahtan beri çok az yemişsin...eee sonuç pastayı görünce dayanamamışsın...bence gitmeden önce 1 kase çorba iç :)) çok tok tutuyor süt tatlısı tercih et aslında kabakta olur ama ltfn az olsun...aramızda görmekten mutluyum ama en kısa zamanda vermen dileğiyle...

masalcım yürüyüşlerine hayranım canım tekar başlaman güzel olmuş...biraz önce eşimde koşu bandını açtı 15dk kullandı hergün 10dk artıracakmış
yasaklar güzeldir ya valla gözüm düştü ama şu aralar kullanamam

neysecim canım kaçamak yapmadın sanırım takımda nihan sen ve masal kaçak yapmayanlardansınız
hoş masal yapsada çabuk toparlıyor tebrik ederim
hele de seni spor konusunda

nurcum seninde elanında işi zor canım..meslekleri zor meslek...sizden ayrı kalmayı onlarda istemiyorlardır ama dünya geçim dünyası (
benimde eşim 3 gün kızılcahamam da bi kampa katılacak ama ben korkarım diye geceleri gelecek bakalım hayırlısı

evet aynen öyle oldu batırdı akşam yemek yemesem iyi olur galiba ankaranın neresinde oturuyorsun
sincan canım.

ben neyi yenilmemeli olarak görsem o şeye daha çok düşüyorum. en güzeli yasakdan ziyade miktarı kontrol etmek. yani kısa vadede yemezsin belki ama hayatın boyunca mı yemeyeceksin? bir de illaki önümüze gelen gıdalar bunlar.
canım, asıl amacına zamanla ulaşırsın. o tarz durumlarda zaman en iyi ilaç.
pekala günlük senin kaç kalori alman lazım, onu hesapladın mı? yetişkin bir birey 100 civarında olmalı canım. bu durumda sen az bile kalori almış olabilirsin

selaM kızlar.. baktım onlinesiniz bi slm veriim dedim önce...gecmise bakıorm biraz yorum yazıım

bu arada size yediklerimi de yazaym

Kahvaltı(sabah8:30da)

bi omlet yapmısım kendime (1yumurta-beyaz peynir-3*4parça tavuk sucugu-1biber-1domates-biraz maydonoz)
1 bitki çayı...

okulda: (10:30-16:00 arası)
1sahlep,1sütlü nescafe,1kücük çay... hicbirine ekstra seker eklenmedi
2tane kestane(sınıftan arkds getirmis bize sokaktan almıs...)

aksam(az once)

kocaman böle eni boyu 1karıs olan bi plastik kapta yarısına kadar dolu salata
biraz sizden özendim... içerigi yazıyorum
beyaz lahana
havuc
karnıbahar
brokoli
yogurt
sarımsak
çok az mayonez(kızmayın icinde yag tuz yoktu salatanın onun icin koydum)
nane

bitirmedim tabi o plastik kaptaki salatanın hepsini...şahsen şiştim:):)
cidden güsel oluomus lahanayla salata tşkler oneri icin....
hadi ben yorumlara donuyorum 5-10dkya hazır olur

Cidden spor olayı çok iyi oldu ..
Şimdi çıkıp kendime geleceğim ..
Canım sen görmüyorsun sanırım full kaçamak yaptım bugüne kadar ..
BUgün iyidim sonunda :)
Ne kampı o Dosba sen de gitsenee ...

Ben de aynen öyle yapıyorum ne ysaksa canım istiyor.
O yüzden artık karar veridm canımın istediğini ufak ufak yiyeceğim ..
Ben de zaman dedim bekliyorum geçsin şu zaman arıtk bir an önced diye ..

Günlük 1700 civarı kalori almam gerekiyormuş.
Daha doğrusu bu yaktığım kalori ..
Az aldım bugün fark ettim ama güzel dimi menümmm?? :)

Kız nasıl omlet o içinde her şey var ..
Ama pek lezetli geliyor kulağa ..
Çok az mayonezin ölçüsü nedir acaba :)
Gerçekten az ise problem yok bence ..
Ve salata için öyle bir analtmaya başlamışsın ki bir an pasta falan diyeceksin zannettim
Ama sen de dönmüşsün kaçamaksız menülere ..

masalcım eşimin iş toplantıları var hepsini bi arada otelde yapacaklar...aslında benim masrafımı karşılayıp benide götürecekti ama benim ankarada halletmem gereken işler var bu nedenle gidemiyorum o da geceleri kalamayacak
firuzecim harika beslenmişsin ama keşke öğle yemeği de yiyebilseydin
salatan çok güzel olmuş afiyet olsun
bu arada omlette gözümden kaçmadı... bol malzemeli ve güzel geliyor kulağa...afiyet olsun

cnm valla allahtan bu çölyak olayına abur cubur tüketimim sınırlı... yoksa dayanmak daha zor olurdu sanırım...
benm aylık72.5tl hakkım var devlet ödüo makarna gofret şekerli bisküvi(tuzlu lükse giriyormus) şehriye flan sınırlı şeyler...
söle ki bu ay 2paket sehriye,2paket 200grlık damla cikolatalı bisküvi,1paket petibör biskuvi,2paket 125er grlık vanilyalı gofret aldım bu aylık hakkım bitti:)
ha tabi bu demek diil ki hepsini bu ay yicem...cnm cektikce azar azar yiyorum...
kaçamaklarım var cnm ya durduramıorm kendimi ot yemeye baslıcam iice, artık karnıbahar kereviz lahana havuc vs...
sunumun da ii gecms yazmıssın ileriki sayfalarda sevindim:)
basen icin kötü diosunuz ya hani bence aşırı büyük olmadıkca kötü bisi diil...bak benim kalcam dogru duzgun yok ya ne basen ne arkada...simdi kiloluyum da arkadan anca biraz cıktı..haliyle belim hic ince durmuyor keske olsaydı basenim
cnm benm saol ama sole bi durum var...profilimdeki o albumde deniz kenarı zayıf olarak görünen ben orda 58kg idim... eski yani resimler...suansa 68im düsün artık
az once knstm bende erkek arkdsmla...dra gidebilmis sonunda bacagı rahatsızdı... dr erzuruma sevk etmiş,menüsküs olabilr dems mr cekilecekmiş...haftaya pztsi erzuruma gidicem dedi... yani gittii günden beri istirahatte paşam...gitmeden macta bi sakatladı bacagı ohhhh yatışlarda...
metez i hic duymadım cnm... ama cerkez yemekleri de güzeldir, bi tanıdıgımız yapmıstı dedigin gibi patatesle, cidden güzel oluyor oda...basta ne yani hamur ici patates mi olur falan demstim ama sonra bayaa beenmistim...önyargılı olmamak lazımmıs:):)
bugün sucuk gunu heralde... bende tavuk sucugu yedim sabah
artık bozma moralini bak herşey yoluna girmeye başlamış
resimlerine baktım çok güzelsin maşallah nazar değmesin
saol cnm benm o senin güzelliğin...o resimler bayaa eski:) ama eklerim resim yakındır...suanki halimi ve sonra verince kilo yeni halimi

nihancım benmde böle bi olay geldi basıma... dersanede calısıodum gecen yıl,işe gidicem kızılaydan çankaya otobusune bindim düsünn artık köskün oraya giden otobus...
zaten o otobus cok dolu olur...tam bindim salak sofor kapadı kapıyı arkamda 3erkek resmen yapıstık birbirimize...
bende sofore beyefendi 2bayanız burda bakın arkada 3erkek, uyarsanız da yana kaysak böyle olmadı gibi bisi soledim..
soforden cvp: banane ....koyiim sanki benmle yatıp kalkıosun seni mi dusuncem oldu...
kaldım böle varya salak gibi... bide üstüne ani fren yaptı... yapıstık yere... sayıp sovdum baya sen insansın yani bizim gibi diye... ama bırakır mıyım pesini
aldım plakasını, bigüzel aradım buyuksehir belediyesi sikayet hattını,bastım kalayı, sonra ulasım tlfnu istediler, işyerinin numarasını verdim...basta kaile almamıslardı..sora dersaneyi aramıslar firuze hanımla gorusucektk demsler, hocamız suan derste falan die duyunca bunlar beni adam yerine koydular... aynen yazılı dilekcede de bulundum dedim plaka bu guzergah bu saat bu kimse o sofor adını istiorm hakaret davası acıcam diince:)
1ay olmadan aradılar isten cıkarıldı diye... ii oldu valla... hic pisman diilim...
kaptancım kaptancım gecms olsun valla,elektriksiz hayat iskence gercekten...
umarım gelmstir elektrigin...
ama elektrik yok die kahvaltı etmemek yok di mi bidaa

inşallah cnm bennm dedigin gibi olur da kilo verebilirim:)
bu arada cidden az kalmıs kavusmanıza... darısı bana:)

şişko fiyuce göbekli fiyuce 5aylık hamile gibi gezen fiyuce obur fiyuceee artık yememeli abur cubur fiyucee
kndimle dalga gecmeye basladım tmmdır tekrar sarılcam diete sıkı sıkı:):)
kaptancım salata işine basladım... aksamları bol bol salata yicem... kayısı pek ise yaramıo bende...
ben zaten makarna yiyemiorm cok nadir(cunku tanesi 13tl devlet oduyo ama aylık 72tl hakkım var ve buna makarna sehriye biskuvi cikolata hersey dahil) tüketiyorum oda mısır makarnası oluyor.... kendime göre yapıorm az yems oluorm hem paketin tamamını pişirmeyince
pirinç de en son pilav olarak 6aralıkta arkdsın evde yedim...
onun dısında genelde pirinci haslıorm yagsız tuzsuz salataya katarak tüketiyorum gene de calısmıo bagırsaklar deliricem...simdi lahanaya sardım bakalım belki bu işe yarar...
hoşbulduk bu maaşallah bu boyla koca göbekliyim diyorsan ben ne yapayım bilmem ama bende aynen senin gibiyim kalçasız koca göbek ama benim ki kesin seninkinden kocaman herkes ankaralı bakıyorum topikte

evet cnm toplastık direk ankaralı modu:)
sana soyle soyliim kalcam dan 3-5cm az gobegim... oyle dusun
kızlarrr simdi guncel yorumlara geciorm ay yoruldum:):):) yavas yazın ya yetisemiorm size bekleyin beni

mayonezin ölcüsüüü 1-1.5 yemek kasıgı kadar falan... ama sunu belirtmeliyim ki lahanayı tuzla ovduktan sonra yıkadım... salataya mayonezdeki dısında ne tuz ne yag eklemedim bide yogurdum da yarım yaglı olur hep telafi eder mi,tek tat veren oydu...

ya yumurtada takıntılıyım,severm ama yumurta agır kokmayacak,once omlet yapayım peynirli dedm,sonra menemen dedim:) karıstırdım ikisini....ama cidden yumurtaya ezip beyaz peynir ekle beraber pişir süper olur...
bide benm gibi koku istemiosanız sayet, sade yumurta kırarken de yapabilrsn bunu biraz kekik biraz pul biber ekle...kekik gercekten cok yakısıyor
yalnız...dolapta fırın sütlac var... günlerdir tatlı diosunuz canım cekti fırın sütlac aldım...1tanecik yesem nolur izin var mı
cnm ben okulda nadir bisi yiyebiliorm, işte vaktm olcak da salata yaptırıcam...yoksa herbisi yasak ya bana
ona da vaktm yoktu bugünde yogun geciceni bildiim icin kahvaltıyı sıkı yaptım
salata evet cidden ya...saldırdım resmen...daha da var, gece acıkırsam yerim valla

firuzecim olayın peşini bırakmadığın için ayrıca tebrik ederim canım...bence iyi olmuş...resmen küfretmiş ve biz bu insanlara güvenip biniyoruz dimi??

canım, şimdilik kaçamağım yok:) cumayı görmeden emin olmayalımkaçamak ansızın geliyor ama ben yapmama kararındayım inşallah. canım spor olarak yürüyüş yapabiliyorsun sanırım. gerçi havalar soğuk onun için de. masal da yazmış gördüm, sen de git kızılcahamam'a. oralar güzeldir şimdi. değişiklik olmaz mı?
sana da selamlar canım. bugün menün güzel. kaçırdığın günleri toparlama sinyalleri veriyorsun.

firuzecim bende şimdi şu ünlü saklama kapları var ya onlardan almayı planlıyorum...sabahtan salatnı yapıp yanına alabilirsin...
mayonez bence çok olmamış ama yiyebiliyorsan hiç koyma derim ama gün içindeki kalori miktarına bakarsak az bile yemişsin

firuzecim olayın peşini bırakmadığın için ayrıca tebrik ederim canım...bence iyi olmuş...resmen küfretmiş ve biz bu insanlara güvenip biniyoruz dimi??

aynen oyle cnm...üstelik adamın bunu yaparkenki tavrı deli etti beni,üstümde spor mont ogrenci basıyorum ya...kaile almıyor beni beyefendi desem de...sonra o halde gidiyorum birebir şikayete yine ilgilenilmiyor benmle ustelk gorevliler de hemcinsim..
sonra dersaneyi arıyolar cvp bildirmek icin, hoca die bahsedilince bana bu sefer goreceksin ama tamam hocam haklısınız hocam... varmı boyle bisi ya...köşk cevresini gezen otobusun soforu boyle olursa....bilmiyorum diger semtler nasıl olur...

neysecim ankarada kalmam gerekiyor yoksa yürüyüş yerine yüzmeyi daha çok seviyorum ve saatlerce havuzda kalabiliyorum...ama bu hafta olması olumsuz etkiledi (

haklısın hayatım... etiket meraklısı bi ülkede yaşıyoruz...
insanlar giyimimize ve konumuza göre davranabiliyor ama önemli olan vatandaşlık haklarımızın olduğunu bi bilseler

masalcım menün güzel tabi. kaçamağın yok. düzen olarak da iyi. biraz daha aldığın kalori artmalı sanırım. sonra metabolizman tembelleşiyor. tabi kaçamk yaparak artırmıyoruz kalorileri. sağlıklı beslenerek artırıyoruz, değil mi?

firuze, ben de tebrik ediyorum seni o otobüs vakasında. helal olsun.:81: adam ne kadar terbiyesizmiş. hödük resmen.

dosba, başka bir sefer gidersiniz inşallah canım. yüzmeyi ben de seviyorum. bayanlara özel bir mekanda yüzmek gibisi var mı? ayrıca çok da iyi kalori yaktırıyor biliyorsun.

cnm bi şekilde sözümüzü dinletebildigimizi gostermeliyiz sanırım...diger türlü bu tür insanlar hep üste cıkacaklar...
havuz muhabbetini kacırmısım sanırm ben...
ya ortaokuldan kocaeli 3.lügüm var yüzmede,gecmisimde yaptım..ama niye bilmiyorum yıllar oldu denizden baska yerde de yüzemem ben...hep derler ya en pis deniz havuzdan temizdir durumu...
bizim okulda da var aslında okulun ogrencisiysen oldukca da ucuz..ama gidemedim bitürlü...hem nekadar baksalar da hijyene güvenemiyorum...hemde ogrenci dolu nihayetinde kız erkek karısık var okulda da abaza tipler... laf söz cekemem die hic yeltenmedim bile

firuzecim ben sadece bayanların olduğu yeri tercih ediyorum ve genelde kaplıca tercihim ama dediğin gibi deniz gibisi yok...
sen yüzmede çok iyisin anladığım kadarıyla benimki amatörce ama çok seviyorum
hijyen önemli...bazen çok kötü havuzla karşılaşıyorum ama yinede temizini bulana kadar aramak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…