bence iyi yapıyorsun. daha evlenmeden bu kadar kıskançlık fazla. sonra bunalmaktansa önceden işini sağlama alıyorsun.
:) plastic helal olsun:)
bu arada arkadaşlar ben bugün kötü bir şey öğrendim aslında kötü değil ama diyetim için tehlikeli bir durum 24 Ocakta eğitimimiz başlıyormuş 3 - 4 ay sürecek bir eğitim bu nedenle portalı takip edemeyeceğim gibi görünüyor 1,5 ay kadar şehir dışında devam edecekmiş
off of ne zaman kilo vereceğim ben yaaa :95: :18::84:
yine devam et cnm ara öğün yiyemesen bile salata çorba türü şeyler tercih et hem havalarda soğuk çorba iyi oluyor :)
diyeti bırakmam ama portal beni iyi motive ediyor yemek yemek benim için zevke dönüştü de
gerçi artık hiç bir şeyin tadı kalmadı sebzeler meyveler tatsız artık
aynen yazın lezzetlide kışın saman gibi bizde zaten yaza zayıf olucağımız için sorun yokgünlük tut tatlım bu arada
günlük derken canım ?
kızlar benim günlük maratonum başlamak üzere az sonra bankalara çıkacam spor niyetinegeince görüşürürz artık. bu arada benim midem alarm vermeye başladı yaa dayanmam lazım dayanmam lazımmm
hergün yediklerini yaz canım gün gün çok etkili oluyor ama ne yediyse yaz ertesi güne bakınca aa çok yemişim bugün dengeleyeyim çok oluyor :)
anladımmm çok iyi bir fikir daha önce de duymuştum bunu ama ben programlamak olarak anlamışım iyi olur böylece kendimi de kontrol etmiş olurum
slm kızlar
herkesler iyidir inşllah bende iyiyim çok şükür ama hafif bademcik soorunu yaşıyorum,inşallah akşama atlatırım,şayet artarsa beni acil paklar.senelerdir şişmemişti,ne olduysa dün gece oldu.
neyse idare edicez bir şekilde.
dün neler yedim toparlamak istiyorum ama günleri karıştırmaktan korkuyorum.
hatırladıklarımı yazıyorum.
sabah 5 ad burçak bisküvi
ara yarımportakal
öğle 1 tabak limonlu pırasa,2 ince dilim ekmek
ara 200 gr yoğurt 195 kalori
akşam 4-5 çatal makarna 1 dilim muhallebi:)) 2 kk kadar.
bu sabah kahvaltıya 1 dilim ekmek,1 kk büyüklüğü süzme peynir,3 ad siyah zeytin,1 ad biberli yeşil zeytin ve 1 kupa tatlandırıcılı çay ile başladım. 1 kk kadar peynirim ve 3 ad yeşil zeytinim duruyor. onlarıda ekmeksiz ara öğün olarak tüketirim. öğle yemeğim herhangi bir aksilik olmazsa yine sebze olacaktır diye düşnüyürum.
güzel birgün diliyorum canlar.
kesinlikle cnm benim çok işime yaramıştı şimdi buraya yazıyorum aynı şey oluyor :) sende biz yokken kaçamak yapmasın kontrol bizde olmalı yemeklerde değil ağız açlığımız ile miğde açlığımızı ayırmamız lazım artık
teşekkürederim hayatım hemen cevaplayayım. :)))Hemen yorumluyayım
1-bence 5 adet fazla olmuş :)
2-ekmek beyazmı,esmermi
3-200 gram yoğurt yağlımı
4-makarnanın sosu varmı :)
merhaba arkadaşlar aranıza davet edildim amacım en az 10 en fazla 14 kilo vermek 69 kiloyum bugün diyete başladım.
kahvaltı:
1 dilim kepek ekmeği
biraz kaşar peyniri ile biraz beyaz peynir
domates salatalık maydonoz
ve bitki çayı
ara:
1 tane elma
öğle:
mantar yemeği ile bol salata yiyeceğim.
yarından itibaren yürüyüş yapmayada başlıcam
bugün sadece evde egzersiz yaptım duş aldım çok iyi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?