Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

melankoli canım,paylaşımının eksikliği konusunda bir sebep bildirmişmiydin hatırlayamadım canım ama sende farkındasınki düzenli bir paylaşımın olmadı buhafta. eğer önümüzdeki haftada aynı şekilde olacaksa iznini hiç bitirmeyeyim,sen kendini hazır hissedince gelirsin. ama düzenli olacak diyorsanalıam listey. :13:
çok sağol,sanada hayırlı cumalar.
melekcim takıma ilk geldiğinde yani ayın 5 inde 59 kiloyum demiştin,ayın 7 si yani cuma günü kilo belirttinmi hatırlayamadım canım, yada 59 cuma günü kilonmuydu, şimdi ona bakıp kilonu öyle yazıcam. ayrıca tebrik ederim canım.

günaydııııınnnnnn
fındık ceviz ve ıhlamurla kahvaltımı yaptım :))
bugün hepinize bol şans diliyorum derece bekliyorum hanımmmlaaarrr
güzel bi gün olsun hayırlı cumalar
günaydın dosbam,afiyet olsun
çok sağol canım. sanada hayırlı cumalar.
hayırlı sabahlar kızlar ben sabah tartıldım veeee 79.4 kg olmuşum 600 gr gitmiş
sabah 1 brdk süt ve 2 dilim ekmek yedim
tebrikederim kilovicim ilk adımda çok güzel oldu,devamını dilerim.
günaydınlar,
kilo bildirimimi yapayım: 67.1
kahvaltıdan sonra görüşmek üzere.:80:
senide yılın değil (sana haksızlık olur) tüm takımlar arası yarışmasında en istikrarlı yarışmacı seçmek lazım. giden 1.5 kilon için tebrik ederim.
günaydın canım,afiyet olsun. sabah kahvaltısı olarak ekmek arası peynir zeytin getirsen daha sağlıklı olur hayatım,poğaçayla midene yazık etme.
73.9 ile yarışmadan ayrılmışsın başlangıç kilon oolacakbalım. ama normalde kilo verdiğin için tebrik ederim.

doğru valla kaptan normalde çorba içmeye çalışıyorum ama bi kaç gündür uyanamadım

ahh o poğçalar .. yerken harikalar sıcak sıcak taze taze.. hele bide büronun karşısında fırın olduğunu düşün taze poğca kokuları gelir dumanı üstünde yersin her sabah.. sonraaaaaa sonun benim gibi olur heryerinden yağ fışkırır. midenin bozulması da ayrıca tuz biber olur. ben tövbeliyim poğçaya ama simit daha masum sanki

evet canim cok sikintili ama paylasirsam cok uzun olur, annemle babam 3 senedir böyleler ama hala kagit islemler bitmedi, babam evlendi hatta karisi hamile ama bize sikinti vermek icin bizi cok zor durumda birakiyor, varlik icinde yokluk nerdeyse. ama herseyin hayirlisi olur insallah
evin tek cocugu degilim 3 kardesiz, bi ablam bide erkek kardesim var ama ablam az görüyor ( %10 görüyor) oldugu icin yardim edemiyor. anneme ben destek cikabiliyorum sadece

cok tsk ederim beni listeye dahil ettiginiz icin

canım, kolay gelsin sana ve ailene boşanma işlerinde. asıl stres kaynağın bu olsa gerek. Allah yardımcınız olsun.

rica ederim canım. ben aktif olacağına inanıyorum.

evet canim asil stres ordan geliyor, eve gec geliyorum, ya ablamin hastanesi yada annemin kagit isleri.. finans okudugum icin kurallari az cok biliyorum ve o sekilde yardimci oluyorum onlara :)
bu isler baya sürer, bide dügün telasi'da var. Türkiyeye ugrayip gelinligimi, kina elbisemi vs. ordan almak istiyorum ama bakalim, eger ablam okuldan izin alabilirsa 1 haftaligina anneannemin yanina giderim (Konya).

günaydın canım sana da ve hayırlı cumalar.
maşallah çok güzel kilo verdin tebrik ediyorum.

sagol canim ya insallah kisa sürede veririm gerisini :)

canim ben carsamba günü 5'inde tartildim ilk ve 59 kiloydum. Ama cuma günü kactim bilmiyorum, regl döneminde tartilmak istemedim yine moralim bozulur diye (59 kilo dogru degil zaten cünkü adetim varken tartildim). o yüzden benim tahminime göre yaklasik 58'dim cuma günü.

kiz agzimi sulandirdin yaa keske olsaydi bi pogacada yesem :)

gunaydınlar herkeze tsk ederım..grupta yer alıp hem bu kılo seruvenımı paylasmak ve arkadaslara destek olmak ısterım.bakalım ıns
Ben sedef 23 yasında evlı ve 14.5 aylık kız annesıyım cok sukur
1.68 boy,suan 85.2 kılodayım.18 gun oldu dıyete baslayalı 90.3 le baslamıstım...70 e ıneyım yeter dıyorum ama ıns saglıklı olana ınerım..
Kahvaltımı yaptım yarım dılım kepek ekmek,4 5 catal peynır,bı salatalık bı bardak cay
Dıger ogulerımı aksam tabıkı paylasıcam
Hadı hepımıze kolay gelsın

hoşgeldin tatlım sağlıklı kilo vermeler

günaydın seyyahh,sanada hayırlı cumalar tatlım. bana göre dünkü menün gayet şık duruyor,tebrikederim.
seyyahcım evdemi tartılıyorsun hayatım,çünkü öyleyse sabahları aç karnına tartılman eniyisidir haberin ola şeker. vede tebrik ediyorum.
doğrudur cnm haber verebilecek durumda değildim
kusurabakma canım haber vermemişsin derken kabalık ettim,doğrusu verememişsin olacaktı. yaşadığın sıkıntının farkındayım,paylaşımada sebebini bildirdim zaten onlardan yanada sorun yok.
canım dün sabah tam 69 dum şimdi 68 e doğru kaymış tahminim 68.800 gibi yalnız felaket şişkinliğim var çünkü pazar günü adet olacağım.
pptyacım normal tartı olunca kilolar net çıkıyor ama tartını değiştirme imkanın varmı hayatım,eğer yoksada önemlideğil sorayım istedim. benseni yine 69 yazayım,bundan sonraki haftalardada senintartına göre yazarız. ola ki tartı değişikliğinde aradaki farkı paylaşıma bildiririz.
kızlar sabahları aç karnına lahana maydonoz suyu içmeyi düşünüyorum selülitlerim için ne dersiniz işe yararmı?
vallaişe yararmı bilemiyorum hayatım ama,plasticinde dediği gibi bol yürüyüş daha iyi olacaktır. ayrıca fırsat buldukça nemlendirici sürmeni kesinlikle tavsiye ederim,faydasını göreceksin.
yok canım alıştım artık ama spora gitmeyince akşamları sürekli bişiler yiyesim var kesinlikle her akşam salondayım artık yapıcak bişi yok :)
salon olayı gerçekten harika,inşallah kısasürede başlamayı istiyorum.
sendede akşam uykuları arttı rabiacım,enson kubandamı gitmiştin kocişinin yanına yoksa sende de birşeyler olmasın.
ayrıca bu balıkları gidip alıyormusunyoksa difrizdenmi takılıyorsun cicim,balıkhane evin altında dermişsin ne gülerim.:))
benim için sorun yok kaptan

doğrudur stres stres depresyn halindeydim aldım üstüne :)
İtiraf ediyorum ara öğün olarak lolipop yedim :)
tekrar verirsin canım hayırlısı ile.
ay ne çok yemişsiin yarısını bıraksaydın. bugün cuma ya ödülün olsun o senin,afiyet olsun ama 2.yi yeme emi, rabia görürse çok kızar.
doğru valla kaptan normalde çorba içmeye çalışıyorum ama bi kaç gündür uyanamadım
arada oluyor malesef hayatım,ama diyorum ya poğaça türü şeylerle hiç eziyet etme,dolaptan peynir zeytin al en güzeli.bizim evdede yılbaşısonrası kahvaltı olayı bozuldu bende evden getiriyorum şimdi,yoksa saldırıyorum herşeye.

evvet kızlar sabah acıkınca 1 adet grisini yedim 15 dk önce de 1 brdk çay içtim öğleye kadar dayanıcam artık
kızlar ben yine acıktım yaaa offf

kilovicim bence senin sorunun diyet olayını çok fazla takıyorsun ve midene sürekli acıktım sinyalleri gönderiyorsun. geçi sabah ne yemiştin sen yazarmısın tekar balım.

hosgeldin canim
insallah sende istedigin kiloyu verirsin kara yaglara sonnnnn

gunaydınlar herkeze tsk ederım..grupta yer alıp hem bu kılo seruvenımı paylasmak ve arkadaslara destek olmak ısterım.bakalım ıns
Ben sedef 23 yasında evlı ve 14.5 aylık kız annesıyım cok sukur
1.68 boy,suan 85.2 kılodayım.18 gun oldu dıyete baslayalı 90.3 le baslamıstım...70 e ıneyım yeter dıyorum ama ıns saglıklı olana ınerım..
Kahvaltımı yaptım yarım dılım kepek ekmek,4 5 catal peynır,bı salatalık bı bardak cay
Dıger ogulerımı aksam tabıkı paylasıcam
Hadı hepımıze kolay gelsın

hayırlı sabahlar kızlar ben sabah tartıldım veeee 79.4 kg olmuşum 600 gr gitmiş
sabah 1 brdk süt ve 2 dilim ekmek yedim
en iyisi bir elma yiyeyim
evvet kızlar sabah acıkınca 1 adet grisini yedim 15 dk önce de 1 brdk çay içtim öğleye kadar dayanıcam artık
kızlar ben yine acıktım yaaa offf

canım sanırım senin listen yok yani bir listeye bağlı kalmak gibi zorunluluğun yok öylemi. ayrıca çalışmıyordun değilmi evdesin,sana uygun birşeyler oluşturalım olurmu.
şimdi diyete yeni başladığın için öncelikle kahvaltını sıkı yap yani kendini hemen bunaltma, kahvaltı öncesi 2 bardak ılık suyunu iç, 15 dk sonrada kahvaltına başla çayı seviyorsan çayını iç,1 dilim ekmekle peynirini zeytini ye,hatta salatalık ve yeşilbiberde tüketebilirsin kahvaltıda. ara öğün olarak grissini olayını kaldırmanı kesinlikle tavsiye ediyorum,onun yerine 1 elma,portakal yada mandalina tüketebilirsin,yeşil çay içmeyi inşallah seviyorsundur ki gün boyu her ağa öğününü yeşil çay ile biraz daha doyurucu yapabilirsin çünkü gerçekten tok tutuyor. buraya kadar hemfikirsek sonrasınıda konuşuruz.
anladım melekcim,dilerim hakkınızda herşeyin hayırlısı olur. konuşmak istediğin olursa yaz hayatım seve dinleriz. kilonu 58 olarak yazıyorum,tekrar tebrik ederim çok güzel kilo verdin.
düğünede az kaldı,herşey gönlünce olsun balım.

malesef evde tartım yok önumuzdeki maaşta alırım artık geçen hafta tokken tartılmıştım 59,5 çıkmıştı ve dışarda tartılmıştım botlarım vardı yani montumu çıkartmıştım. oyzden yıne tokken ve dışarda tartıldım. tartı alınca sabahları tartılırım kaptan. şimdilik önemli olan kaç kilo verdiğim inşallah devamı gelir

GÜNAYDIN KIZLAR ASUMANCIM CANIM LİSTEMİZİ KONTROL EDERMİSİN ACABA ??

5. TAKIM 189. ETAP

takyon (67,0 / 66,3 / 0,7 / 1,04 % )
ferihan ( 90,0 / 92,0 / -2 / -2,22 % )
atceken2005 ( 57,0 / 56,8 / 0,2 / 0,35 % )
begümD ( 83,5 / 83,1 / 0,4 / 0,48 % )
amonra ( 80,0 / 82,2 / -2,2 / -2,75 % )
ebrehe ( 63,2 / 63,2 / 0,0 / 0,00 % )
esw ( 58,6 / 58,6 / 0,0 / 0,00 % )
shelly ( 70,9 / 70,0 / 0,9 / 1,27 % )
elakerem ( 71,9 / 71,9 / 0,0 / 0,00 % )
senanaz ( 72,0 / 72,0 / 0,0 / 0,00 % )
iremce ( 93,0 / 91,0 / 2 / 2,15 % ) yeni üye

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 807,1 / 807,1 / 0,0 /0,00 % )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…