Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

2 kilo gitmiş he ne güzel hadi arkasıda gelir inş,doğru canım insanın canı sıkılınca bişey yiyesi gelmiyor

2 kilo gitmiş he ne güzel hadi arkasıda gelir inş,doğru canım insanın canı sıkılınca bişey yiyesi gelmiyor

normalde tam tersiydim canım sıkıldıkca yemek yerdim şimdi tam tersi oldu mutluyum :) ama en son 14:30 gibi yemek yediğim için akşam bişiler yedim metebolızmamı yavaşlatmayayım diye

Sabah : evden çıkarken 1 adet gün kurusu
ofise geldiğimde 125 gr yağsız light yoğurt

günaydın arkadaşlarrrrrr herkeze hayrlı cumalar. dünkü menümden başlayayım
sabah : biraz peynir 1 dilim ekmek
öğle yemeğinen önce saat 11 gibi : 1 fincan şekersiz çay, 3galeta
öğle yemeği : 1 tabak sebzeli tavuk yemeği, 2 küçücük dilim ekmek
öğleden sonra : 1 fincan şekersiz çay ,2 eti form portakallı bisküvi
akşam yemeği: yarım tabak( 1 servis kaşığı)zeytinyağlı barbunya, 1küçük dilim fırında makarna( yağsız)
akşam emeğinden sonra yarım portakal, yarım elma,yarım mandalinadan oluşan meyve tabağı
gün içinde birazcık badem(en fazla7-8 tanedir)
2 litreden fazla da su içtim.

veeeeeee dün akşam iş çıkışı tartıldım. kilom 58.4 çıktı 4 günde 1.1 kilo gitmiş inanamadım. ve bu beni inanılmaz motıve ettigerçi bu giden kilo su mu yağ mı bilmıyorum ama olsun yıne de mutluyum

sabah da herzamankı gıbı biraz peynir ve bir dilim kadar ekmek yedim geldim. su içmeye devam

canım sağlıklı kilo vermeler :13:

gün olduğu için böyleoldu hayatım,hergün öyle beslenmiceksinki, dikkat edersin zaten. afiyet olsun.
tekrar geçmiş olsun,sizi özlemiş tabii huzurlu huzurlu uyuyor. elma siparişin için tebrik ederim.
tmm cnm zaten geçen hafta başlangıc kilomu yazmıştım 82 ile başladım buraya bakalım yarın ne çıkacak
benim 1 seneyi geçti grupdan çıkalı haber verdimmi onuda hatırlamıyorumki o akılla
gruba haber vermemişsin hayatım,o yüzden diskalifiye olmuşsun. bize ilk geldiğinde daha önce takımdaydım deyince geçmişten bakarak gerekli bilgileri aldım. :))
tamam ad1 sen benim tartıma göre baz al.
yarın sabah ilk işim soyunup tartılmak olacak

:128:

doğrudur cnm haber verebilecek durumda değildim

seyhanın paylaşımı iyi rabiacım onda sorun yok, ben kendisi açısından sorun olurmu diye düşündüm,çünkü 1haftalık bildirim ayrı 4 günlük ayrı. ama anladığım kadarıyla onun içinde sorun yok.
kanatsız melek listeye alındı,kilovi eğitime gideceğim dediği için kendisine sormak istiyorum eğer gideceği güne kadar güzel pylaşımda bulunursa listeye alıcam. teşekkürederim canım.
öğünler az olmuş plasticim acıkmıyorsunda afiyet olsun.
melekim sen yurt dışında yaşıyordun değilmi,unutmuşum. bazı yazılarından sıkıntın olduğunu anladım,burdada sebebini anlamış bulunuyorum. zor bir dönem olsa gerek,ama dilerim verilen bu karar herkes için hayırlısı olur. evin herşeyine koşturuyorum demişsin canım tek çocukmusun.
önüümüzdeki günlerde paylaşımının daha iyi olacağını düşünerek bu hafta listede olmanı istiyoruz canım. sana çok çok kolay gelsin.

hoşgeldin yağmur,,canım önce kendini bize tanıtırsan seviniriz. yaş,boy ve özellikle bugün cuma olduğu için kilonuda yazıver. 1 hafta deneme süren var,bu süre içinde bol paylaşım yapar bizi sohbetinle doyurursan listede olma hakkını kazanıyorsun canım.ama şuda varki gerçekten kilo vemek istiyorum ve takım ruhuna ihtiyacım var diyorsan paylaşım yapmak bunun ilk kuralıdır. geri kalan mevzuları sohbet ettikçe öğreceğine emin olabilirsin,bizde elimizden geldiğince yardımcı olacağız hayatım.

kızlar sabahları aç karnına lahana maydonoz suyu içmeyi düşünüyorum selülitlerim için ne dersiniz işe yararmı?

cicim selültlere bunlar fayda etmez düzenli spor kafeinli hiç bişey kullanma ve yağı azalt düzenlide yürüyüş yap geçiyor ben l-karnitin kullanıyorum ve portakal görünümünü bile sıfırladı depolanmış yağları açığa çıkarıyor sende sporla yakıyorsun istersen bi araştır

akşam uyuduğum için yine kaldı benim menü:))

dün yediklerim:
kahvaltı: kıymalı yumurta ve 2 dilim sucuk. 2 kupa yeşilçay ve 1 bardak çay.
ara: 1 elma ve 1 portakal
öğle: tekir tava, soğan
ara: 2 kupa adaçayı, 1 küçük meyveli light yoğurt, fındık-badem-yabanmersini-kuru üzüm
akşam: brokolili salata

canım, bence en son yediğin tavuk seni tok tutuyordu. peynir demek ki onun yerini tutmadı. bir de erken kesmiş oldun yemeyi dün. neyse artık kızın geldi ya mutlusundur:)

aslında yazmanın pek sakıncası yok benim açımdan:)) şimdi daha diyet besleniyormuşsun gibi geliyor bana çünkü. bütün kaçınılacak şeylerden kaçınıyorsun:) asitli bir şey içmiyorsun. günlerini ıhlamurla falan geçiriyorsun

canım, kolay gelsin sana ve ailene boşanma işlerinde. asıl stres kaynağın bu olsa gerek. Allah yardımcınız olsun.

Neyneyse - Tsk ederim beni listeye layık gördüğün icin ve bana güvendiğin icin, daha sık yazmaya ve yorum yazmaya gayret göstereceğim :))
rica ederim canım. ben aktif olacağına inanıyorum.

hoşgeldin yağmur.
canım günlük yiyip içtiklerini paylaşıyorsun bizimle. ayrıca spor yapıyorsan onu da paylaşabilirsin. ayrıca diğer arkadaşlara da yorumlar yazıyorsun. hepimiz birbirimize destek oluyoruz kilo verme sürecinde. cuma günleri de 11.30'dan önce kilonu yazıyorsun yine bu başlığa. ondan hariç bir kural yok, bol paylaşım en önemlisi.

benim için sorun yok kaptan

günaydın canım sana da ve hayırlı cumalar.
maşallah çok güzel kilo verdin tebrik ediyorum.

günaydııııınnnnnn
fındık ceviz ve ıhlamurla kahvaltımı yaptım :))
bugün hepinize bol şans diliyorum derece bekliyorum hanımmmlaaarrr
güzel bi gün olsun hayırlı cumalar
günaydın dosbacım. kahvaltına afiyet olsun. hayırlı cumalar canım.
hayırlı sabahlar kızlar ben sabah tartıldım veeee 79.4 kg olmuşum 600 gr gitmiş

sabah 1 brdk süt ve 2 dilim ekmek yedim
afiyet olsun kilovi. kahvaltıyı az tuttuğun için acıktın sen sanırım. bu arada ilk kilolar verilmeye başlanmış, hayırlı olsun. en zoru ilk haftadır ayrıca, onu da belirtmeden geçmeyelim.

günaydın şekerciğim.
tam doymak istedim derken vur deyince öldürdün sanırım:)) 1.5 poğaça:86: Allah hakkımızda hayırlısını versin.

kızlar buraya başladığımda 82 idim şimdi 80 :13:
çok tebrik ediyorum. ilk haftadan çok güzel kilo verdin.

canım, bence en son yediğin tavuk seni tok tutuyordu. peynir demek ki onun yerini tutmadı. bir de erken kesmiş oldun yemeyi dün. neyse artık kızın geldi ya mutlusundur:)

evet canım olabilir birde ara öğünden sonra yemedim bişi canım istemedi falan evet kızım geldi nihayet şu ayağıda iyileşse bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…