2 kilo gitmiş he ne güzel hadi arkasıda gelir inş,doğru canım insanın canı sıkılınca bişey yiyesi gelmiyorcnm daisyden sonra canım istemedi ama daha sonra biraz beyaz peynir yedim zaten oturduğum yerden kalkamadımki eve girdik yattı kucağıma kalkıncada peşimden gelmeye çalışıyor ayağıda sakat kalkamadım yerimden
kızlar buraya başladığımda 82 idim şimdi 80:13:
2 kilo gitmiş he ne güzel hadi arkasıda gelir inş,doğru canım insanın canı sıkılınca bişey yiyesi gelmiyor
günaydın arkadaşlarrrrrr herkeze hayrlı cumalar. dünkü menümden başlayayım
sabah : biraz peynir 1 dilim ekmek
öğle yemeğinen önce saat 11 gibi : 1 fincan şekersiz çay, 3galeta
öğle yemeği : 1 tabak sebzeli tavuk yemeği, 2 küçücük dilim ekmek
öğleden sonra : 1 fincan şekersiz çay ,2 eti form portakallı bisküvi
akşam yemeği: yarım tabak( 1 servis kaşığı)zeytinyağlı barbunya, 1küçük dilim fırında makarna( yağsız)
akşam emeğinden sonra yarım portakal, yarım elma,yarım mandalinadan oluşan meyve tabağı
gün içinde birazcık badem(en fazla7-8 tanedir)
2 litreden fazla da su içtim.
veeeeeee dün akşam iş çıkışı tartıldım. kilom 58.4 çıktı4 günde 1.1 kilo gitmiş inanamadım. ve bu beni inanılmaz motıve etti gerçi bu giden kilo su mu yağ mı bilmıyorum ama olsun yıne de mutluyum
sabah da herzamankı gıbı biraz peynir ve bir dilim kadar ekmek yedim geldim. su içmeye devam
gün olduğu için böyleoldu hayatım,hergün öyle beslenmiceksinki, dikkat edersin zaten. afiyet olsun.ii akşamlar kızlar
evet bugün günüm vardı
gerçekten kötü beslendim
ii bişiler yemedim hamur işleri ve tatlılar vardı zaten canım hiç tatlı çekmio Allahtan sütlü tatlıydı ve üzerinde ekşi vişneler vardı da yedim
kısacası beslenme adına güzel bi gün değildi ama ortamım güzeld...
geçmişi okudum yarın derece bekliyorum şekerler sizden :))
tekrar geçmiş olsun,sizi özlemiş tabii huzurlu huzurlu uyuyor. elma siparişin için tebrik ederim.Selam kızlar aldım kızımı yanımda uyuyor şuan haşere yaramaz kızım geldı yanıma uzandı direk uyuyor ayağı sargıdaiki gün sonra veterinere götürücem dikiş atılcakmı bakıcak ve antibydk iğne vurulcak hergun
15:00 'de az yağlı peynir iki tane sunta :) yedim canımda bişey istemiyor şu anda şimdi nişanlım geliyor elma sipariş ettim elma yiyeyım barı
gruba haber vermemişsin hayatım,o yüzden diskalifiye olmuşsun. bize ilk geldiğinde daha önce takımdaydım deyince geçmişten bakarak gerekli bilgileri aldım. :))tmm cnm zaten geçen hafta başlangıc kilomu yazmıştım 82 ile başladım buraya bakalım yarın ne çıkacak
benim 1 seneyi geçti grupdan çıkalı haber verdimmi onuda hatırlamıyorumki o akılla
tamam ad1 sen benim tartıma göre baz al.
yarın sabah ilk işim soyunup tartılmak olacak
gün olduğu için böyleoldu hayatım,hergün öyle beslenmiceksinki, dikkat edersin zaten. afiyet olsun.
tekrar geçmiş olsun,sizi özlemiş tabii huzurlu huzurlu uyuyor. elma siparişin için tebrik ederim.
gruba haber vermemişsin hayatım,o yüzden diskalifiye olmuşsun. bize ilk geldiğinde daha önce takımdaydım deyince geçmişten bakarak gerekli bilgileri aldım. :))
:128:
canım sağlıklı kilo vermeler :13:
sağol canımkızına da çok geçmiş olsun bu arada eve döndüğüne sevindim
seyhanın paylaşımı iyi rabiacım onda sorun yok, ben kendisi açısından sorun olurmu diye düşündüm,çünkü 1haftalık bildirim ayrı 4 günlük ayrı. ama anladığım kadarıyla onun içinde sorun yok.bence seyyahı alabilirsin, ben paylaşımını iyi görüyorum.
plastic için püsküüt'ün yazdığı cevabı okudum, onda da bir sorun yok.
kilovi son günlerde iyiydi, biraz biraz katılmaya başladı gibi. ama liste konusunda emin değilim.
kanatsız melek son günlerde biraz strese düştü yoksa ilk günlerinde katılıyordu. bence onu da alabilirsin.kilovi ve kanatsız melek özellikle bu hafta paylaşımlarını artırırlarsa çok iyi olur.
iyi geceler canım.
öğünler az olmuş plasticim acıkmıyorsunda afiyet olsun.hoşgeldi canım sürekli kucağımda uyuyor dün uyumadımı ne oldu bilmiyorum annem geldi sevıyor naptılar benım kızıma diye öyle bır mırıldanıyorkı sankı anlatıyor görsen dili olsa neler anlatıcak canım kızım
Bugünkü Menüm:
Sabah : Az yağlı peynir + yeşil çay
Ara : Light Yoğurt 125 gram
Öğlen : Salata tuzsuz az yağlı bol limonlu + 3-4 kaşım domates çorbası + 1 dilim ekmek (uzun aradan sonra :) )
14:30 : Az yağlı peynir (peynirim yarına çıkmayacaktı kokucaktı diye onu yaptım ara öğün :) ) yanında 2 adet sunta
sonra kızımı almaya Beykoza gittim Levent'ten öyle kaldı zaten canımda istemedi evde 1 portakal yedim şimdide acıktım gibi anlamadım
melekim sen yurt dışında yaşıyordun değilmi,unutmuşum. bazı yazılarından sıkıntın olduğunu anladım,burdada sebebini anlamış bulunuyorum. zor bir dönem olsa gerek,ama dilerim verilen bu karar herkes için hayırlısı olur. evin herşeyine koşturuyorum demişsin canım tek çocukmusun.Kızlar bugün de yogun bi günde eve geldigimde az bi vaktim vardı sonra avukatıma gittik annemle. Babamla boşandığı icin kağıt işlemleri var daha mahkeme olayları var, annemde dil konusunda iyi olmadıgı icin tercüme etmem gerekiyor.. Evin herseyine ben kosturuyorum, vallahi girmemezlik yapmıyorum hep bu sayfayı günceliyorum ama yazmaya veya detaylı takip etmeye vaktim yok.. Yoksa buraya katılmayı listeye dahil olmayı çok istiyorum, burda olma nedenimde öyle ve yediklerimi o yüzden yazıyorum her gün.. Ama sabahları hariç diğer vakitlerde daha sık uğrayıp yazmaya çalışacağım
Bugün aksam yemeğinde dünki kısırdan 4-5 kasık aldım, birazda roka salatası yedim (2-3 çatal aldım. 2,5 litre su ictim toplam ve 2 fincan yesil çay ictim
Kaç gündür çok uykusuzum ya çok uyuyasim geliyor ama 6da kalkmak zorundayim.. Haftasonu gelsede uyuyabileyim
herkeze merhaba..bu gruba davet edılmıstım ama ısleyısten bı bılgım yok..hem daha ıyı faydalanabılmem,hemde daha ıyi ıletısım ıcın gerıye donup bıraz anlamaya calısıcam ama zahmet olmazsa bı ozet gecermısınız:78:
kızlar sabahları aç karnına lahana maydonoz suyu içmeyi düşünüyorum selülitlerim için ne dersiniz işe yararmı?
öğünler az olmuş plasticim acıkmıyorsunda afiyet olsun.
canım, bence en son yediğin tavuk seni tok tutuyordu. peynir demek ki onun yerini tutmadı. bir de erken kesmiş oldun yemeyi dün. neyse artık kızın geldi ya mutlusundur:)hoşgeldi canım sürekli kucağımda uyuyor dün uyumadımı ne oldu bilmiyorum annem geldi sevıyor naptılar benım kızıma diye öyle bır mırıldanıyorkı sankı anlatıyor görsen dili olsa neler anlatıcak canım kızım
Bugünkü Menüm:
Sabah : Az yağlı peynir + yeşil çay
Ara : Light Yoğurt 125 gram
Öğlen : Salata tuzsuz az yağlı bol limonlu + 3-4 kaşım domates çorbası + 1 dilim ekmek (uzun aradan sonra :) )
14:30 : Az yağlı peynir (peynirim yarına çıkmayacaktı kokucaktı diye onu yaptım ara öğün :) ) yanında 2 adet sunta
sonra kızımı almaya Beykoza gittim Levent'ten öyle kaldı zaten canımda istemedi evde 1 portakal yedim şimdide acıktım gibi anlamadım
aslında yazmanın pek sakıncası yok benim açımdan:)) şimdi daha diyet besleniyormuşsun gibi geliyor bana çünkü. bütün kaçınılacak şeylerden kaçınıyorsun:) asitli bir şey içmiyorsun. günlerini ıhlamurla falan geçiriyorsunneysecim hamur işlerinin zararını biliyorum bana ve bebeğe çok faydası yoklezzet olarak güzeldi ama çok yiyemedim zaten
akşam balık salata yedim...çok şükür 1 aydır hiç asitli içecek içmedim...artık içmem çok zararlı olduğunu biliyorum heryerde ayran...balıklada su :))
akşamda eşimin zoruyla oldu 1 küçük kase ceviz ve fındık yedim azcıkta antep fıstığı...
muz ve elma :))
ooo dosba açılmaya başlıyor... :))
neyse ben yazmayayım artık
ama bugün süt içemedim şimdi balıktan sonrada içmeyeyim
canım, kolay gelsin sana ve ailene boşanma işlerinde. asıl stres kaynağın bu olsa gerek. Allah yardımcınız olsun.Kızlar bugün de yogun bi günde eve geldigimde az bi vaktim vardı sonra avukatıma gittik annemle. Babamla boşandığı icin kağıt işlemleri var daha mahkeme olayları var, annemde dil konusunda iyi olmadıgı icin tercüme etmem gerekiyor.. Evin herseyine ben kosturuyorum, vallahi girmemezlik yapmıyorum hep bu sayfayı günceliyorum ama yazmaya veya detaylı takip etmeye vaktim yok.. Yoksa buraya katılmayı listeye dahil olmayı çok istiyorum, burda olma nedenimde öyle ve yediklerimi o yüzden yazıyorum her gün.. Ama sabahları hariç diğer vakitlerde daha sık uğrayıp yazmaya çalışacağım
Bugün aksam yemeğinde dünki kısırdan 4-5 kasık aldım, birazda roka salatası yedim (2-3 çatal aldım. 2,5 litre su ictim toplam ve 2 fincan yesil çay ictim
Kaç gündür çok uykusuzum ya çok uyuyasim geliyor ama 6da kalkmak zorundayim.. Haftasonu gelsede uyuyabileyim
rica ederim canım. ben aktif olacağına inanıyorum.Neyneyse - Tsk ederim beni listeye layık gördüğün icin ve bana güvendiğin icin, daha sık yazmaya ve yorum yazmaya gayret göstereceğim :))
hoşgeldin yağmur.herkeze merhaba..bu gruba davet edılmıstım ama ısleyısten bı bılgım yok..hem daha ıyı faydalanabılmem,hemde daha ıyi ıletısım ıcın gerıye donup bıraz anlamaya calısıcam ama zahmet olmazsa bı ozet gecermısınız:78:
seyhanın paylaşımı iyi rabiacım onda sorun yok, ben kendisi açısından sorun olurmu diye düşündüm,çünkü 1haftalık bildirim ayrı 4 günlük ayrı. ama anladığım kadarıyla onun içinde sorun yok.
.
günaydın canım sana da ve hayırlı cumalar.Günaydın kk'nin güzel bayanları. Hepiniz iyisinizdir umarim. Benim hala uykum var gözlerim ağrıyor zor kalktım ama eve geldigimde biraz uyumayı düşünüyorum, hem vücudum da dinlenmiş olur.
Benim tartıda 55,5 kilo gösteriyor , eski kiloma indim nerdeyse ve çok mutluyum :) inşallah verdiklerimi almam geri.
Hepinize hayırlı cumalar diliyorum, öpüldünüz
günaydın dosbacım. kahvaltına afiyet olsun. hayırlı cumalar canım.günaydııııınnnnnn
fındık ceviz ve ıhlamurla kahvaltımı yaptım :))
bugün hepinize bol şans diliyorum derece bekliyorum hanımmmlaaarrr
güzel bi gün olsun hayırlı cumalar
afiyet olsun kilovi. kahvaltıyı az tuttuğun için acıktın sen sanırım. bu arada ilk kilolar verilmeye başlanmış, hayırlı olsun. en zoru ilk haftadır ayrıca, onu da belirtmeden geçmeyelim.hayırlı sabahlar kızlar ben sabah tartıldım veeee 79.4 kg olmuşum 600 gr gitmiş
sabah 1 brdk süt ve 2 dilim ekmek yedim
günaydın şekerciğim.günaydın kızlar
dün akşam yemeğim
yarım tabak makarna
1yk herse
3 yk yoğurt
bu sabah 1,5 sade poğaça
ilaç alcağım için tam olarak doyayım istedim çünkü ilaçlardan biri biraz ağır
kahvaltıyla içilmesi gerekiyor
kilom: 55.8
çok tebrik ediyorum. ilk haftadan çok güzel kilo verdin.
kızlar buraya başladığımda 82 idim şimdi 80:13:
canım, bence en son yediğin tavuk seni tok tutuyordu. peynir demek ki onun yerini tutmadı. bir de erken kesmiş oldun yemeyi dün. neyse artık kızın geldi ya mutlusundur:)
:78:günaydın şekerciğim.
tam doymak istedim derken vur deyince öldürdün sanırım:)) 1.5 poğaça:86: Allah hakkımızda hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?