Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

** 13 .TAKIM 189. ETAP **

Ad1 ( 56.3 / 56.5 / -0.2 / -0.36 %)
eski bir masal ( 63.0 / 63.0 / 0.0 / 0.00 %)
kanatsız_melek ( 58.0 / 55.5 / 2.5 / 4.31 %) (yeni üye)
kilovermekistiyorumben ( 80.0 / 79.4 / 0.6 / 0.75 %) (yeni üye)
neyneyse ( 68.6 / 67.1 / 1.5 / 2.19 %)
nihan86 ( 56.0 / 55.8 / 0.2 / 0.36 %)
plasticwomen ( 73.9 / 80.0 / -6.1 / -8.25 %) (147. etapta 14. takımdan ayrılmak zorunda kaldı. 13. takımda aramızdadır.)
seyyah2806 (59.5 / 58.4 / 1.1 / 1.85 %) (yeni üye)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 515.3 / 515.7 / -0.40 / -0.08 %)

buyrun listemiz.

Son düzenleme:

insallah canim sagol destegin icin. burda olmak yeterli benim icin, zihinen iyiyim pskolojim yerinde güclüyümdür ama kosturmaca beni strese sokuyor, ama gecer elbette.. herseyin pozitif tarafina bakiyorum. dügünüm var ve harika bi ailem ve nisanlim var. burda da cok güzel insanlarla sohbet ediyorum. daha ne olsun

kızlarr öğle yemeğinde çorba içecez patronumla. yarım saate gelir. öğlene kadar 1litreden fazla su içtim. bır fıncan şekersiz çay ve 1 portakallı eti form biskuvı yedim. bu çorba beni 2,5-3 saat idare eder. akşama da ıspanak yemeği var

hosbuldum kızlar msjımda 2 defa gıtmıs nasıl oldu anlamadım..yanı okadar ıstıyorum grupta olmayı buna yoralım
Artık gruba gırene kadar cıft cıft atcam
Halada sporumu yapamadım kızı salla salla uyutamadım.uyanıkkende sobate edıyo ustume oturuyo,bacama dolanıyo oyun zanledıyo
Neyse ev toplıyım barı kadın olmak cook secenek getırıyo bos durmak yok

Yok tatlım ne demek farklı amaçla söylemediğini biliyorum

Evet tatlım umarım başlarsın

saol şekerim yok 2. çok olur basit şeker kullanmıyorum artık evet evet ödül olsun :) yarın çalışmıycam bugun 00:00 kadar dururum salonda

kaptan eğer plastik in kilosu 82-2 şeklinde kabul edilseymiş grup dereceye bile girermiş he

adcım ilerde bu takımda mı olurum bilmiyorum çnk hepinizin mezun olacağı kesin ama benim hamilelik nedeniyle ayrıldığımı bildirirsen çok sevinirim
biliyorum unutmazsın ama yinede hatırlatayım istedim :))

nihancım günlük süt olayını bizde düşündük... ama evin altındaki markette yok yoksa aoç günlük sütlerini seviyorum hayatım... başka marketlere bakıp almayı düşünüyorum hem bana da hergün hareket olur...hayırlıca şu 3 ayı bi atlatayım yürüyüşlerede başlarım... güzel tavsiyen için çok teşekkür ederim güzel arkadaşım benim

sütümü içiyorum şimdi... hadi dosba dünden kalan işleri hallet bi de yemek yap bakalım :))

sütümü içiyorum şimdi... hadi dosba dünden kalan işleri hallet bi de yemek yap bakalım :))

canım benim maşallah Rabbim tamamına erdirsin arkadaşım Rabbim evladını sizlere layık bir evlet vatanına milletine layık bir birey olmasını nasip etsin ondan olacak zürriyetide hayırlı etsin Rabbim çok sevindim inanki bende istiyorum ikinciyi banim herif istemiyor yaaaa :84:

tamam ad1 cim sen beni 69 olarak al haftaya cuma kaç kilo verdiğim daha net belli olur.
bu arada eşime hassas tartı siparişini verdim cumaya kadar getirir.
sabah uyanınca maydonoz suyu içtim sonra kahvaltı yaptım 2 dilim ekmek domates salatalık yarım yarım 2 kk kadar peynir ve bitki çayımı da içtim arada bi portakal yedim öğlende akşamdan kalan 4 kaşık karnabahar yoğurt salata 1 dilim ekmek yemeği düşünüyorum.
yalnız maydonoz suyu acayip idrara çıkarıyor idrar yolu iltihabı var bende selülite yaramazsa ona yarar.
kahvaltıdan 30 dk sonra 1 saat hızlı hızlı yürüyüp geldim hemen evimi temizlemeye giriştim akşama doğruda step yapcam evde 20 dk bacaklarımı çalıştırmak için yapıyorum.

canım benim,sende erken yaşta göğüslemişsin herşeyi çok güçlüsün maşallah. annenede dayanak olmuşsun. ama çok şanslısın mutlu olduğun için öyle düşünüyorum,inşallah seninde hayatındaki güzellikler eksilmez. sende burda olmak istediğin sürece biz hep yanındayız canım.
hadi yine şanslısın seyyahım ama çorbanın yanına 1 dilim ekmek yesen yada 1 kase yoğurt iyi olurdu. afiyet olsun.
tamam canım. sağol inşallah başlarım spora.
amanın 00.00 salonu kaçta kapatıyorlar hayatım. ya birde birşey sorabilirmiyim,senin gittiğin salonun saatlik ücreti ne kadar ki. :26:
kaptan eğer plastik in kilosu 82-2 şeklinde kabul edilseymiş grup dereceye bile girermiş he
evet hayatım sanırım birinci olurduk. ama haftaya aynı azimle yine birinciliği yakalayabiliriz.

artık şansına hangi takım olursa hayatım,ben büyük ihtimal olmam amabakarsın yine gelmiş olurum nasip diyorum. canım zaten şuan izinli görünüyorsun tekrar yazmaya gerek varmı bilmiyorum ama istersen bu hafta geri alalım haftaya hamilelik sebeyle ayrıldı yazalım. sanırım öyle daha iyi olur.

rica ederim canım

öğle yemeğiim
1 tabak çorba
1 dilim ekmek

çorbamı içtim 1 kalınca dilim ekmekle birlikte. ama çorbam gelene kadar soğumuş ya yarım saatten fazla beklettiler. doğru durust tadını alamadım

canımmm Allah razı olsun ...güzel dileklerin için teşekkür ederim...seninki kaç yaşında?? eşin zamanla ikna olur :))

adcım valla nasıl uygunsa öyle yap hayatım... ama hamilelik nedeniyle ayrılırsam dönüşümde derdimi anlatmak zorunda kalmam diye düşündüm...
belki sende 2. doğurur yine beraber bi takımda oluruz

adcım valla nasıl uygunsa öyle yap hayatım... ama hamilelik nedeniyle ayrılırsam dönüşümde derdimi anlatmak zorunda kalmam diye düşündüm...
belki sende 2. doğurur yine beraber bi takımda oluruz

şuanki kilon kaç hayatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…