canım sanırım senin listen yok yani bir listeye bağlı kalmak gibi zorunluluğun yok öylemi. ayrıca çalışmıyordun değilmi evdesin,sana uygun birşeyler oluşturalım olurmu.
şimdi diyete yeni başladığın için öncelikle kahvaltını sıkı yap yani kendini hemen bunaltma, kahvaltı öncesi 2 bardak ılık suyunu iç, 15 dk sonrada kahvaltına başla çayı seviyorsan çayını iç,1 dilim ekmekle peynirini zeytini ye,hatta salatalık ve yeşilbiberde tüketebilirsin kahvaltıda. ara öğün olarak grissini olayını kaldırmanı kesinlikle tavsiye ediyorum,onun yerine 1 elma,portakal yada mandalina tüketebilirsin,yeşil çay içmeyi inşallah seviyorsundur ki gün boyu her ağa öğününü yeşil çay ile biraz daha doyurucu yapabilirsin çünkü gerçekten tok tutuyor. buraya kadar hemfikirsek sonrasınıda konuşuruz.
anladım melekcim,dilerim hakkınızda herşeyin hayırlısı olur. konuşmak istediğin olursa yaz hayatım seve dinleriz. kilonu 58 olarak yazıyorum,tekrar tebrik ederim çok güzel kilo verdin.
düğünede az kaldı,herşey gönlünce olsun balım.
kusurabakma canım haber vermemişsin derken kabalık ettim,doğrusu verememişsin olacaktı. yaşadığın sıkıntının farkındayım,paylaşımada sebebini bildirdim zaten onlardan yanada sorun yok.
salon olayı gerçekten harika,inşallah kısasürede başlamayı istiyorum.
tekrar verirsin canım hayırlısı ile.
ay ne çok yemişsiin yarısını bıraksaydın. bugün cuma ya ödülün olsun o senin,afiyet olsun ama 2.yi yeme emi, rabia görürse çok kızar.
sütümü içiyorum şimdi... hadi dosba dünden kalan işleri hallet bi de yemek yap bakalım :))
canım benim,sende erken yaşta göğüslemişsin herşeyi çok güçlüsün maşallah.insallah canim sagol destegin icin. burda olmak yeterli benim icin, zihinen iyiyim pskolojim yerinde güclüyümdür ama kosturmaca beni strese sokuyor, ama gecer elbette.. herseyin pozitif tarafina bakiyorum. dügünüm var ve harika bi ailem ve nisanlim var. burda da cok güzel insanlarla sohbet ediyorum. daha ne olsun
hadi yine şanslısın seyyahım ama çorbanın yanına 1 dilim ekmek yesen yada 1 kase yoğurt iyi olurdu. afiyet olsun.kızlarr öğle yemeğinde çorba içecez patronumla. yarım saate gelir. öğlene kadar 1litreden fazla su içtim. bır fıncan şekersiz çay ve 1 portakallı eti form biskuvı yedim. bu çorba beni 2,5-3 saat idare eder. akşama da ıspanak yemeği var
tamam canım. sağol inşallah başlarım spora.Yok tatlım ne demek farklı amaçla söylemediğini biliyorum
Evet tatlım umarım başlarsın
saol şekerim yok 2. çok olur basit şeker kullanmıyorum artık evet evet ödül olsun :) yarın çalışmıycam bugun 00:00 kadar dururum salonda
evet hayatım sanırım birinci olurduk. ama haftaya aynı azimle yine birinciliği yakalayabiliriz.kaptan eğer plastik in kilosu 82-2 şeklinde kabul edilseymiş grup dereceye bile girermiş he
adcım ilerde bu takımda mı olurum bilmiyorum çnk hepinizin mezun olacağı kesin ama benim hamilelik nedeniyle ayrıldığımı bildirirsen çok sevinirim
biliyorum unutmazsın ama yinede hatırlatayım istedim :))
nihancım günlük süt olayını bizde düşündük... ama evin altındaki markette yok yoksa aoç günlük sütlerini seviyorum hayatım... başka marketlere bakıp almayı düşünüyorum hem bana da hergün hareket olur...hayırlıca şu 3 ayı bi atlatayım yürüyüşlerede başlarım... güzel tavsiyen için çok teşekkür ederim güzel arkadaşım benim
çok sağol takyonum.asumanım listeniz doğru canım bizimki ne durumda acep
nihancım günlük süt olayını bizde düşündük... ama evin altındaki markette yok yoksa aoç günlük sütlerini seviyorum hayatım... başka marketlere bakıp almayı düşünüyorum hem bana da hergün hareket olur...hayırlıca şu 3 ayı bi atlatayım yürüyüşlerede başlarım... güzel tavsiyen için çok teşekkür ederim güzel arkadaşım benim
çok sağol takyonum.
kusura bakma hayatım ya görmemişim canım
sizinde listeniz doğru
canım benim maşallah Rabbim tamamına erdirsin arkadaşım Rabbim evladını sizlere layık bir evlet vatanına milletine layık bir birey olmasını nasip etsin ondan olacak zürriyetide hayırlı etsin Rabbim çok sevindim inanki bende istiyorum ikinciyi banim herif istemiyor yaaaa :84:
adcım valla nasıl uygunsa öyle yap hayatım... ama hamilelik nedeniyle ayrılırsam dönüşümde derdimi anlatmak zorunda kalmam diye düşündüm...
belki sende 2. doğurur yine beraber bi takımda oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?