sağol canım inşallah iiyşeşir biraönce. eşimi öyle görmeye dayanamıyorum. ağrısı var bılıyorum ama ben üzülmeyeyım dıye sesını çıkartmıyo
cnm öncelikle hoşgeldin takımakızlar moralım çok bozuk eşim dün akşam iş kazası geçirmiş belini incitmiş. nasıl yaptıysa sol ayağını basamıyor. kardeşimi aramış acile götürmüş kardeşim. kas gevşeltici ağrı kesici iğne yamışalar yollamışalr yarın muayeneye gel beyın bölümüne diye. ama aksi gibi hiç bi hastanede yer yok ancak yarına bulabildim numara. bugun dayanabılır mı ağrısına bilmiyorum aklım evde içim eriyo yaizin alacaktım bugun için patronuma ulaşamadım. hastane işi de yarına kaldı bugun mecbur çalışacam yarın izin kullanacam off
sabah bişey yemeden çıktım ellerim titriyo valla canım bişey yemek istemiyo. akşam da yarım tabak salata biraz peynir zaeytin ve kızarmış ekmek yedim. yemeğim çok geç pişti dayanamadım. bugun nasıl geçer bılmıyorum
cnm menü güzelde sanki az gibi geldigünaydın arkadaşlar
kusura bakmayın eğitim öncesi işler sıkıştı..
bu nedenle dün uğrayamadım ama diyete devam ediyorum
gün de 1 brdk tarçınlı şekersiz süt
ve 1 kase yoğurt yiyorum akşam yemeğini bıraktım akşam 6 dan sonra meyve dışında bir şey yemiyorum sabah tartıldım eğer yanlış görmediysem 78 di yarın tekrar tartılacağım inş doğrudur
neyse şimdilik işime devam etmem lazım fırsat buldukça uğrarım
nihancımm annene söyle sağlıklıı seyler yapsın o zamnn güzel mamalar yaparsa sende dayanamayıp yersinngünaydın rabiacım sağol tatlım
evetyaptım valla ama bu hafta yapmıcam artık eşim akşamları işte annem ne yaptıyssa onları yicem
1 kibrit kutusu kadar kız çokmu:44::44:
eminecim annem mecbur sağlıklı şeyler yemeğe
2 yıl önce kanser tedavisi gördü şimdide kolestrol çıktı bayada yüksek
neredeyse yemeklere hiç yağ koymuyo ve çok sağlıklı besleniyo:97::97:
başlarda her şey yasaktı kadıncağızagecmiş olsun cnm annene allah sifa ersn
kolestrol beslenmeyle dikkat etmek gerekiyoo
iyi o zaman cnm sağlıklı besleniyosunn annendede
kızlar moralım çok bozuk eşim dün akşam iş kazası geçirmiş belini incitmiş. nasıl yaptıysa sol ayağını basamıyor. kardeşimi aramış acile götürmüş kardeşim. kas gevşeltici ağrı kesici iğne yamışalar yollamışalr yarın muayeneye gel beyın bölümüne diye. ama aksi gibi hiç bi hastanede yer yok ancak yarına bulabildim numara. bugun dayanabılır mı ağrısına bilmiyorum aklım evde içim eriyo yaizin alacaktım bugun için patronuma ulaşamadım. hastane işi de yarına kaldı bugun mecbur çalışacam yarın izin kullanacam off
sabah bişey yemeden çıktım ellerim titriyo valla canım bişey yemek istemiyo. akşam da yarım tabak salata biraz peynir zaeytin ve kızarmış ekmek yedim. yemeğim çok geç pişti dayanamadım. bugun nasıl geçer bılmıyorum
cnm yenisin herhalde hoşgeldinn
kızın küçük müü calışmak zor olur senin için küçükse ilgi bekliyolarr
cnm bende emine benimde kızım var 19 aylık ela ismiiCanım cok gecmıs olsun..Erkekler boyle zamanlarda hem cocuk gıbı olurlar hemde guclu durmaya calısıp bellı etmemeye calısırlar ama ne fayda hem ıcımızde sevgı olunca uzulmemek elde degıl..ıyı haberlerını verırsın ıns
Merhaba evet yenıyım 2 haftalık fılanım..ısmım sedef kızım 15 aylık olucak ama nebiliyim genede zor gelıyo ama malum calısmak sart
Kızlar merhaba nasılsınız?
Neyneysecim geliyor dimi eşin bugün?
Nasılsın heyecan ne durumda?
Eminecim annen gitti mi?
Kaptancığım sen nasılsın?
Dosbamm bebişle mi tanıştın sen? Ayy çok güzel yaa ..
Nihancım sen nasılsın?
Nur buralarda mı?
Melankoli spora devam dimi :))
İSmini bilmediğim atladığım arkadaşlar da umarım iyidir.
iyiyim masalcım seni sormalı:97:
Allah zihin açıklığı versin canım az kaldı ama dimiNihancım finallerle uğraşıyorum.
Çok yoruldum inan bunaldım sıkıldımm ..
hilal cnm annemler gelmedi ayın başında gelecekler nasip olursaa
misafirlerim vardı ama akşam oturmaya felan onlarıatlattım
seni sordumm dersleri var dediler
sen nasılsınnn ankaradamısın neler yapıyosun
Allah zihin açıklığı versin canım az kaldı ama dimi
anladım canım az kalmış ama bu zamana kadar baya yorulmuşun dinlenip gezersin artıkCuma son işte canım.
sonra yaklaşık 1 ay yok ama ben hemen gitmeyi düşünmüyorum eve biraz burda kalıp sonra gideceğim.
saol cnm atlattımm misafirleriAnladım canım.
Eee misafirlerin için geçmiş olsun umarım güzel geçmiştir
Ela hanım da iyi mi?
Ankaradayım final haftasındayım çok yoğun Eminecim sorma ya.
Bir taraftan ödev proje bir taraftan sınavlar.
Aşırı yoğun ve ben çok sıkıldım artık.
Perşembe sınavım yok çarşambayı atlatınca kendimi bir dışarıya atmak istiyorum.
Aslında cuma için çalışmaya başlasam iyi olur ama yok dayanamayacağım.
anladım canım az kalmış ama bu zamana kadar baya yorulmuşun dinlenip gezersin artık
saol cnm atlattımm misafirleri
ela iyi diş derdimiz yine devamm bitse kurtulcazdaa teyzesii
cnm hayırlısıyla atlat bol bol gezersin zaten 15tatilde felan acısını cıkarırsın az kaldı sık dişini
esk ankaranın altını üstüne getirirsinn
cnm öncelikle hoşgeldin takıma
eşine cok gecmiş olsun inş önemli bişey deildir calışan bayan olmak cok zorr allah kolaylık versin
akşam hem zeytin peynir ekmek hem yemek mi yedin anlamadımm
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?