Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

az önce konustuk kalktım basabılıyorum ayağıma falan dedi ama içim rahat değil yınede. benım kocam çok ketundur zaten bense bı okadar evhamlıyım

canım hiç aklıma gelmedı oraya bakmak. beyin cerrahı bölumu bakıyormuş bu gıbı durumlara. ben önce ortapediden almaya çalıştım. devlet hastanelerini özelleri hepsini aradım. bı acıbadem kabul ettı ona da guvenemedim 20 tl muayene parası dıyo ama tahlıllerın bazılarına ek ücret alırız dedı adam. mr falan öeerlerse ay ortası para da yok doğru dürüst kalırız hastanede valla.
off bıktım valla borç ödemekte ya şu halımıze bak yarın yunusemre devlet hastanesınde buldum zühtü özpek doktorun adı. ya onvak hastanesınde beyın bölumu yokmuş ya anadolu da full dolu gökmeydan devleet hastanesı cumaya kadar dolu. bı netten bakayım odunpazarı polıklınığıne canım sağol

Genelde böyle oluyor hastaneler .
Acı bademe hiç güvenme ciddi bir ödeme çıkarırlar.
Beyin olunca tahliller falan da çok olur.
NAsıl bir doluluk bu anlamadım gitti ..
İnşallah hiç bir sorun yoktur ..
Zühtü Özpek ..
Akşam anneme bir sorayım bakalım .

Kanatsız_melekcım:azmıne hayranım dogrusu bıde kahvaltılarına

tsk ederim canim, sabah kahvaltim süperdir, artik baliksiz bi kahvalti düsünemiyorum :))

spor konusunda senden çok yararlanıyorum ben. özellikle de enerjine hayranım. bu egzersizler de güzelmiş, 8 dk ayrılmayacak bir zaman değil. yarın daha ayrıntılı bakarım inşallah.

zaten 8 dk olmasi insani yaptirmaya zorluyor gibi.. dedigin gibi 8 dk neki, spor yapamayan bunu yapsin derim :) ben hareketleri cok sevdim gercekten, deneyen olursa haber versin

kilo vermemize fit olmaya karar verebiliyorsak bu tür seylere de hayatimizdan eksik etmemiz gerekiyor ve önem göstermemiz gerekiyor.. sporsuz asla güzel/fit bi vücuda sahip olamayiz bence.. 10 dk egzersiz bile hic coktan iyidir

slm ciciler
inşallah herkesler iyidir.
bende iyiyim çok şükür biraz öksürüğüm var,sürekli gıcık tutuyor boğazımı,pastilde almadım deli gibi.
kızlar benim diyet bu haftada iyi gitmiyor, ama dönüm noktası yapıcam kendime,şubat sonu oğlumun doğum gününden sonra sporuma başlamak istiyorum. eşimede söyledim kesinlikle bir aksilik çıkmazsa başlıyorum diye,özellikle bel bölgemin incelmesini istiyorum,ama bu diyet işine tekrardan adapte olmam lazım. 54 kg hedefim var şubat sonuna kadar olmak istiyorum ama nasıl olacak onu bilmiyorum. inşallah en kısa sürede düzene girerim,bu sabah tartıldığımda 56.6 olmuşum,vermem gereken 2.6 kg var ve ben veremiyorum. neyse güzel olacak ayarlıcam herşeyi inşallah. hatta bugünden itibaren başladım.:)))

bu sabah yarım simitle başladım güne,1 kupada çay içtim.(güzel bir başlangıç değil kabul ediyorum)

dosbacım,herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım,dün dr'a gideceğini unutmuşum.:))
rabiacım,yanlış anlamadıysam dün evlilik yıldönümünüzmüş,sağlıklı huzurlu nice yıllara canım.
paptyacım geçmişolsun inşallah bugün daha iyisindir.
masalcım,paylaşımın için teşekkürederim çok güzel bir şiir.
melek canım spor konusunda harikasın,senin sayende inşallah gaza gelirim.
bhrcım diyetisyene tekrar başlaman güzel,artık yavaş yavaş yoluna girecekdir diyet olayında, hazır olduğunda ilk boş yerde gelirsin listeye ama bziimle yazış sürekli hayatım,adapte zorluğun olmaz.yeni arkadaşlara çabuk alışırsın.
elacım,regl olmuşsun gözün aydın:))) geçmiş olsun canım. çok sinirlenme,yeşilçay içmen iyi olmuş,sinirlerini gevşetir.

bu arada kilovi ve plastik dünden beridir paylaşımında azalma var,gerçi kilovi gelmiş yazmış. umarım bir sıkıntı yoktur. bu hafta listemizde dosbayı izne ayırdıktan sonra 9 kişi oluyoruz.3 kişi listeye alma hakkımız var. şuanda listeye girme durumu olabilecekler,paylaşım sıklığına göre pptya,ve yagmurecrn var. ms22 arkadaşımız yeni geldi paylaşımına göre değerlendirilecektir. aslıselda ve cemhez arkadaşlarımız geldiler yazdılar ama devamı gelmedi. kilovi 24 ocakta eğitime gidecekti,sanırım yoğunluk şimdiden başladı. rabiacım olaki cuma yazamazsam bu bilgiler yardımcı olabilir diye düşünüyorum.
buralarda olacağım,ama bugün çok çalışacağım kızlar. hepinize güzel birgün diliyorum.

canım kusura bakma hayatım ne unuttum diyorum bende.
eşine çok çok geçmişolsun,inşallah önemli birşey çıkmaz ve hayırlısı ile iyileşir hayatım,üzme kendini. düzelecektir Allah 'ın izniyle.

bu arada rabiacım telaşen büyük,kolay gelsin.

Kaptancığım hasta mısın geçmiş olsun.
Takımda çok değişiklikler var ama ne yazı ki ben takip edemiyorum.
Şu sınavlar bir bitse ben de düzene girmek istiyorum.
Spora da başlayacağım bakalım düzenli.
1 Aylık tatilde 5 kilo hedefim var ama bakalım annem izin verirse.

çok sağol masalcım, öyle aman aman bir hastalığım yok,sadece günlerdir boğaz ağrım var,bademcik bir şişiyor,bir iniyor. geçer dedim ama hala geçmedi,
canım takım mecburen değişiyor,motivasyona ihtiiyaç var ve yeni gelen arkadaşlar sağolsunlar bunu sağlıyorlar. canım senin şuan önceliğin derslerin,onları yoluna sokunca gelirsin, yeterki iste masalcım 3 kg bile versen kafidir. bende 54 olucam şubat sonuna kadar.
ne kadar ümitsizim yaa, 2.6 kg te ne varki sanki ama olmuyor hayatım,spor yapmadan kilo veremiyorum kaldıki asıl isteğim sıkılaşmak bunu bu yaz Allah ın izniyle halledicem inşallah.

cok güzel bi hedef koymussun kendine canim insallah sana bolca gaz veririm bu spor konusunda :))

az önce konustuk kalktım basabılıyorum ayağıma falan dedi ama içim rahat değil yınede. benım kocam çok ketundur zaten bense bı okadar evhamlıyım

canim cok cok gecmis olsun ya, kocani cok sevdigin icin icin rahat olmaz tabi

slm kızlar sabah kahvaltımı yapamadım sağlık ocağına gittim aç karnına şekerimi ölçtürdüm 63 tü 2 ay önce falan 58 e düşmüş zaten düşüktü iyice düşmüş.
12 ye doğru kahvaltı yapabildim dr biraz bal pekmez yada recel tüket kahvaltıda dedi.
bende 2 dilim kepek ekmeği bitki çayı ve kk kadar peynir ile 1 tatlı kaşığı ev yapımı recel yedim.
şuan bi sıkıntı yok ama acayip yorgun hissediyorum kendimi spor yapamıcam ama pazara çıkıp alışveriş yapıcam.

kızlar selam evdeyim ya geç uyanıyorum :) birazdan evi temizliycem sonra spora gidiceğim muhtemelen akşam bakabilirim yeme düzenimde çok dengesiz oldu şu sıra evdeyim diye :S bişeyde yiyesim yok yine bi sebze alışverişi yapmam lazım :)

sağol canım aceleye geldi iyi araştıramadım doktoru. bulduğuma aldım randevu iyi doktordur umarım

teşekküe ederim kaptancım

müşteri geldi yazamadım öğle yemeğimi.
1 porsıyon arnavut çiğeri yanında 3 dilim domates
1 dilim ekmek.

bugun daha 1 litre suyum bitmedı

sabah kahvaltı niyetine de büroda 1 fıncay şekersiz çay 4 form bisküvü yedim. aralarda galeta atıyorum agzıma.

yemekten gelırken yuz gr sıyah kuru uzum ve bıraz ıncır aldım bide gun kurusu bulamadım sarı kayısı vardı.

...............................................................................................................

Son düzenleme:

canım yenı bi işe girmeyı düşünmüyor musun evd ekalmak yaramaz çalışmaya alışık olunca sıkıntıdan geç yatar geç kalkarsın habire abur cubur yersin. gerçi sen çok iradelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…