- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
kesinlikle öyle ama ne bileyim geçen günkü halimde ben bile nefret ettim. ama tek olmadığıma sevindim.aman bence serbest yiyebildiğimiz tek şey salata ve bence istersen "öküz" gibi yiyebilirsin:) ben de koca kase yaparım ve kibarlık düşünmem. üstüme falan dökülürbu diyet zaten bazen insanın canını sıkıyor bir de kibar mı olcaz:))
bence hamsi iyi bir seçim. barbun yemedim bilmiyorum tadını.
cenım benim oğlumada şırıngalı şurup vermişti. adı p.r.l . inşallah daha iyi olur prenses.Merhaba kızlar once gecmısı okudum.Ayy yoruldum valla cocukla hastane,doktor zor oluyo.Bugun baska doktora goturdum cıgerlere ınmıs ama durumu kotu degılmıs ama oncekı antı bıyotık hafıf kalmıs dedı degıstırdı sırıngalı bı surup verdı.Pazartesı tekrar cagırdi duruma gore ıgneye baslıycakmıs.ıns.ıgneye gerek kalmıs kuzuma..Neyse boyle ıste daha sonuclar bellı olmamıs yaw.
Bu arada Emıne cıme sevindım degısıklık olucak ıste.Ins ıyı eglenırler...
Asumancım cok saol onerılerın ıcın..Soyledıgın dogru ben 6 ay oncesıne kadar calısıyodum.kıraydı,faturaydı kafayı yıyodum.o bıtek mutfaga bakmaya calısıyodu ama gene aynı 3 te 4 te gıdıyodu.Ailesıyse orası ıkı ucu .....lu degnek.hıc olmasalar daha ıyı.Annesı 2 yasındayken olmus esımın kardesının dogumunun arkasından.esımı halası,kardesını teyzesı almıs.Hala enıste buyutmus.Kayınvalıde tam cok bılmıs ama hep sacmalar!Bızımle,sıkıntılarımızla ılgılenmezler ama herseyı elestırıp mahvederler.Hep susar gene gıderım ecrını alıp cunku sınırım gecsın dıye bazen 1 2 hafta ara verırım oda sıtemle laf sokar bu cocuk bana duskun degıl ee babaanneden haberı yok hep annanne fılan delı olurum! Oz kızıda dogum yaptı 7 aylık cocugu onu yavvvruum dıye sevmesı varkı ecrınımıde ay kızım senmı geldın der bı ıkı yanagını sıkar.e dıyemıyorum yalandan sevgıyle gercegı anlar cocuklar dıye.Annecıme tabı duser cocuk annem severken ıcıne sokar ben gıtmezsem o 5dk ugrar oper sever gıder.ayy ıcımı bosalttım cok uzun oldu sıkmam ıns.neyse olmasalar daha ıyı yanı..esımle de sorunlar bıtmez,bız bıttık cunku.Ise gırmeyı annem babamda olsa yuk olmayı ıstemedıgım ıcın ıstıyorum..Hakkımda hayırlısı dıyelim
canım adet olamamak seni büyük ölçüde srtese sokuyordur zor bir durum gerçekten,dilerim bian önce düzelir bu durumların ama çokda stres yapmamaya çalış.kızlar 2 gündür aşırı gergindim hem diyete başlamış oldugum için hemde piriomulutu bırakalı 1 hafta oldu hala hastalanmadım. doktoru aradım 10 güne kadar uzayabilcegini söyledi bu dönemin((
bu arada dün spora yazıldım ve yarın başlıorm artık pilatesle hayırlısıyla:))))
foruma ayak uydurmam biraz zaman alıo ama yavaş yavaş alışıorm hepinize hayırlı cumalar ve iyi tatiller:)))))
amiin sağlık önemli tabii melankolim,Allah annene de şifa versin dilerim. sorduğun için sağol canım,oğlumda şuan daha iyi.ALLAH razı olsun, amin inşALLAH dualarla atlatıcaz öyle umud ediyoruz,annemin adı meryem ama ben anneciğime tontişim boncuğum,minnoşum ve meryem sultan derim :))
her şeye çare bulunuyorda şu sağlık kadar önemli bir şey yok hayatta,RABBİM hepimize sağlık sıhhat sonra huzur ve mutlulukla hayırlı uzun ömür versin ( amin)
adcım oğlun rahatsızdı bakamadım eçmişe inşALLAH iyleşmişdir?
hayırlı olsun canım,
evet tatlım oldu iş başlıycam 2-3 gun daha dinleneymde :)
sen eşine söyle uykucu şirin resmi yatırsın sana. güzel hatıra olur. :))barbunu bende severim dosbacım ama dip balığı olduğu için oğlumun yiyebileceği türden balık alıyorduk,hamsi mezgit,lüfer gibi. uzun süredir almadık ama canım istedi gerçi alamadım balık eşim tavuk almış.adcım valla uykucu şirine fikri çok iyi:)) tam bana göre... ama Allah tan bi gün çok uyuyorum diğer gün normal :))
bu arada ben barbunu çok severim ama oğluşunu bilemiyorum
sonuçta kızartması güzel oluyor...ızgarası için belli bi dönemi varmış ama o dönem ne zaman bilmiyorum yani barbun yağlanırmış ozaman ızgarası çok lezzetli olurmuş...
bu hafta balık yemedim yarın bende balık işine el atayım bari :))
masalcım dönmüş hoşgelmiş...
yagmur Allah sabır versin hayatım...hayatınla ilgili kararları bi an önce ver çnk senden daha çok etkilenen bi bebeğin var aklı yettikçe daha zor olacaktır...eşini ikna edecek birini bul yada kısa zamanda işe gir...ayyy ne bileyim ne deyim bilemedim hayatım Allah yardımcın olsun
canım başınsağolsun çok üzüldüm gerçekten. mekanı cennet olsun dilerim.canım çok sıkkın kızlar liseden bir arkadaşım vefat etti beyin kanaması geçirdi 57 dakika ambulans gecıktı ambulansın ıcınde doktor yok ılk mudahelede yapılamadı ve 1 haftadır yoğun bakımdaydı bugün vefat etmiş canım çok sıkıldı
sandoloz sakızını forumdada okumuştum,kullanıp memnun olanlar var ama diyet olmadan birişe yaramadığınıda yazmışlardı hayatım,sağlıklı beslenmeye çalışarak kilo vermeyi denemeni tavsiye ederim.kızlar sandaloz sakızına basladım 3 gündr alıorm elma sirkeli su içiorm üzerine bakalm işe yarıycak gibi gözüküo ama işte sans dileyin bna. eger olumlu sonuc alırsam bi sonraki kilo biildirimnde yorumlarımı söliycem
hoşçakal canım kendine iyibak.ewet haklısınız belkide hergün giremiyorum siteye ben çıkıyorum
günaydın canım kuru fasulye iyidir hayatım mis gibi yemek, afiyet olsun. menü aslında abartılı değil ama tatlılarla çokda güzel durmamış seyyahım,meyve ile ilgili sorun varmı sende.günaydınn kızlarr
bu arada akşam yemeğinde bahtıma ne çıktı tahmın edin . kuru fasülyee
allahım şaka gibi ya öğlen yediğim yemeğin aynısını yedim artık birkaç ay kuru yemem
dünkü menüm :
sabah 2 dilim ekmekten peynirli tost
öğleden önceki ara: 1 fincan çay, bır cay tabağı kuru yemiş
öğlen 1 tabak kuru fasülye ,1 dilim ekmek,1 adet tulumba tatlısı
öğleden sonrakı ara:2 galeta
akşam: 2 kaşık kuru fasülye :95: 2 kaşık pırınç pılavı, yarım kase yoğurt, salata , küçük bir dilim mozaik pasta
akşam çaya kardeşim ve kuzenlerim geldi onlarla bırlıkte 2 bardak çay, 1 avuç kadar çekirdek
2litreden fazla su
günaydın çiçeğemgünaydıııınnnnn
hafta senu herkes işgüçte hayatım,zamanla alışırsın sende. bende bugün yarımgün çalışıyorum saat 3de çıkıcam. sabahda 10 geliyorum işlerim oluyor erken giremiyorum takıma. canım sende meyve yemelisin. bende bu akşamdan itibaren diyetime geri dönüyorum. afiyet olsuun.Kızlar hayırdır ya kımsecıkler yok heralde hava guzel dıye eş,dost gezmelerdesınız.Dun menumu yazamadımdı.Once dunku menu
Kahvaltı peynır,domateslı sandvıc,5 zeytın yesılcay
Ara yesıl cay
Oglen bır sımıt bı kk peynır bı bardak cay
Ara 2 mandalına
Aksam kocca bı kase salata
Tabı bol su ve yarım saat ebru sallı ıle pılates
Bugun bır yumurta,bı salata,bı kk peynır maydanoz,yarım ekmek bı bardak cay
Oglen mercımek corbası bı kase,bı ufak kase salata,bı kase yogurt
Kızımı ancak uyuttum sımdı spor yapıcam
ben geldim hayatım. mantar sote hıımmmm afiyet olsuncumartesileri sakın oluyo topik canım . ama bu cumartesi gercekten cok sakın :97: bende öğle yemeğinde mantar sote istedim. afiyet olsun sana da canım. hadi ver bakalım kiloları
günaydın kızlar:79:
dün akşam oğlum ateşlendi, gelemedim. bizimki de hastalık kervanına katılacak gibi duruyor. inşallah çabuk iyileşir.
dünkü menüm:
kahvaltı: yumurta, peynir, 4 zeytin ve 2 ç.k reçel. 1 dilim ekmek.
ara: 1 elma, yarım avuç fındık, badem.
öğle: hamsi buğulama ve soğan
ara: 2 kupa yeşilçay
ara: 2 fincan adaçayı ve 1 portakal
ara: ceviz, kuru üzüm
akşam: fasulyeli salata
yatmadan önce 1 bardak ayran.
günaydın canım kuru fasulye iyidir hayatım mis gibi yemek, afiyet olsun. menü aslında abartılı değil ama tatlılarla çokda güzel durmamış seyyahım,meyve ile ilgili sorun varmı sende.
günaydın çiçeğem
ben geldim hayatım. mantar sote hıımmmm afiyet olsun
canım, evet hakkında hayırlısı olsun. senin durumun da zormuş. eşinden de ailesinden de çekiyorsun bir yerde. yine de çok şükür ki evladın var. o senin biricik desteğin olur büyüdükçe. sen kendini kızına ver, gerisi için de dualarımız seninle..Asumancım cok saol onerılerın ıcın..Soyledıgın dogru ben 6 ay oncesıne kadar calısıyodum.kıraydı,faturaydı kafayı yıyodum.o bıtek mutfaga bakmaya calısıyodu ama gene aynı 3 te 4 te gıdıyodu.Ailesıyse orası ıkı ucu .....lu degnek.hıc olmasalar daha ıyı.Annesı 2 yasındayken olmus esımın kardesının dogumunun arkasından.esımı halası,kardesını teyzesı almıs.Hala enıste buyutmus.Kayınvalıde tam cok bılmıs ama hep sacmalar!Bızımle,sıkıntılarımızla ılgılenmezler ama herseyı elestırıp mahvederler.Hep susar gene gıderım ecrını alıp cunku sınırım gecsın dıye bazen 1 2 hafta ara verırım oda sıtemle laf sokar bu cocuk bana duskun degıl ee babaanneden haberı yok hep annanne fılan delı olurum! Oz kızıda dogum yaptı 7 aylık cocugu onu yavvvruum dıye sevmesı varkı ecrınımıde ay kızım senmı geldın der bı ıkı yanagını sıkar.e dıyemıyorum yalandan sevgıyle gercegı anlar cocuklar dıye.Annecıme tabı duser cocuk annem severken ıcıne sokar ben gıtmezsem o 5dk ugrar oper sever gıder.ayy ıcımı bosalttım cok uzun oldu sıkmam ıns.neyse olmasalar daha ıyı yanı..esımle de sorunlar bıtmez,bız bıttık cunku.Ise gırmeyı annem babamda olsa yuk olmayı ıstemedıgım ıcın ıstıyorum..Hakkımda hayırlısı dıyelim
hayırlı olsun canım spora başlıyorsun.kızlar 2 gündür aşırı gergindim hem diyete başlamış oldugum için hemde piriomulutu bırakalı 1 hafta oldu hala hastalanmadım. doktoru aradım 10 güne kadar uzayabilcegini söyledi bu dönemin((
bu arada dün spora yazıldım ve yarın başlıorm artık pilatesle hayırlısıyla:))))
foruma ayak uydurmam biraz zaman alıo ama yavaş yavaş alışıorm hepinize hayırlı cumalar ve iyi tatiller:)))))
oh oh yemeklere de gidilirmiş:) afiyet olsun canım, Allah bugünlerinizi hep böyle devam ettirsin inşallah.eveettt bugün midem durmadı( ama yinede iyiyim çok şükür
uyumaktan başka bişi yapmıyorum
eşim akşamlarıda çalışıyooo nazlanacak kimsemde yok(
neyse biraz önce aradım nazlandım yemeğe götürecek beni sonra işe dönecek zafeeer benimmmm :)) ve bebeğimin :))
Allah rahmet eylesin canım.canım çok sıkkın kızlar liseden bir arkadaşım vefat etti beyin kanaması geçirdi 57 dakika ambulans gecıktı ambulansın ıcınde doktor yok ılk mudahelede yapılamadı ve 1 haftadır yoğun bakımdaydı bugün vefat etmiş canım çok sıkıldı
teşekkür ederim canım. biz de nasıl oldu anlamadık, akşam neşeli olan çocuk gece ateşlendirabıa geçmiş olsun canım oğluşuna bu nedir ya bütün çocuklar hastalanıyor :2:
bu arada akşam yemeğinde bahtıma ne çıktı tahmın edin . kuru fasülyee
allahım şaka gibi ya öğlen yediğim yemeğin aynısını yedim artık birkaç ay kuru yemem
dünkü menüm :
sabah 2 dilim ekmekten peynirli tost
öğleden önceki ara: 1 fincan çay, bır cay tabağı kuru yemiş
öğlen 1 tabak kuru fasülye ,1 dilim ekmek,1 adet tulumba tatlısı
öğleden sonrakı ara:2 galeta
akşam: 2 kaşık kuru fasülye :95: 2 kaşık pırınç pılavı, yarım kase yoğurt, salata , küçük bir dilim mozaik pasta
akşam çaya kardeşim ve kuzenlerim geldi onlarla bırlıkte 2 bardak çay, 1 avuç kadar çekirdek
2litreden fazla su
canım senin kız iyileşti, benim oğlan başladı. ben ondan gelemedim. gün boyunca ateşle uğraştım ve hala ateşli..Kızlar hayırdır ya kımsecıkler yok heralde hava guzel dıye eş,dost gezmelerdesınız.Dun menumu yazamadımdı.Once dunku menu
Kahvaltı peynır,domateslı sandvıc,5 zeytın yesılcay
Ara yesıl cay
Oglen bır sımıt bı kk peynır bı bardak cay
Ara 2 mandalına
Aksam kocca bı kase salata
Tabı bol su ve yarım saat ebru sallı ıle pılates
Bugun bır yumurta,bı salata,bı kk peynır maydanoz,yarım ekmek bı bardak cay
Oglen mercımek corbası bı kase,bı ufak kase salata,bı kase yogurt
Kızımı ancak uyuttum sımdı spor yapıcam
canım şu an ateş evresindeyiz. pedifen veriyorum. sonraki adım nolacak bilmiyorum. bugün akşam kustu. henüz burnu akmıyor, öksürük de yok. her zaman ateşten daha çok korkmuşumdur.Rabıacım ıns kotulemez oglan valla cocugada cok zor anneyede..kac gundur gece gunduz mahvolduk kızımla ama yenı antıbıyotık sanırım ıyı geldı dun gece bıraz daha rahat uyudu..İns.oglun da hasta olmaz:94:
yakışıklı bir hasta oldu tam oldu. ateşli canım. 39.5 çıktı en son. haftasonum böyle geçicek sanırım. Allah yavrularımıza şifa versin.canım menü güzelmiş afiyet olsunda oğluşunun hasta olmasına üzüldüm şimdi. inşallah çok zorlamaz yakışıklıyı geçmişolsun hayatım. bu arada rabiacım hiç sormadım oğlunun adı ne.
canım, her mesajın altında "alıntı ile cevapla" yazan yerin yanında bir "+" işareti var. eklemek istediğin mesaj için bu tuşa basarsan bu işaret tik'e dönüşür. eklemek istediğin mesajları ekleyip en son konuya cevap ver butonuna tıklarsan mesajlar gelir.kızlar herkesten ayrı ayrı alıntı yapmayı ögrenemedigim için bu şekilde yazıorm kusura bakmayın:)))
ilk olarak herkese güzel cumartesi ve pazarlar diliorm umarım yeni haftaya başlarken hepimiz diyetlerimize dha motive bir şekilde devam ederiz.
hakikaten gerçk şu ki insanın psikolojisi bütün bedeninin işleyişini etkiliyo yani bazen üzgün olmak tiroidi yavaşlatıo yada kilo vermeyi zorlaştırıyo yada biçok hastalıga sebep oluo. regl olamamakta psikolojiyle ilgili bişi ama kekik çayını deniorm şimdi ve rezene de içiorm yanında bakalm işe yarıycakmı..
sandalozu diyetle kullanıorm tok tutuo gibi geldi bana belkide psikolojiktir emin diilim ama işte görücez artk. elma sirkesini herkesten biliodm bide babam bnm elma sirkesi içer sabahları adam kaç yaşına geldi hala yaşıtlarından daha ince:))
size bi sorum olucak. sabahları müsli yiyorm ama 5 6 kaşıgı buluo daha azaltmalımıyım sizce??? bu arada iyiki sadece cumaları tartılmayı alışkanlık edindim yoksa gercekten insan kafayı yiyebilio hergün tartılıncada zayıflanmıoki:)))
hadi bakalım gitsin kara yağlarpilatesten yeni geldim canım cıktı :)))))))) yanlz bize pilatesi o büyük toplar olmadan yaptırdılar öle bi türde pilates varmı bilmiodm??
ögle yemegim tahıl barı ve çorba:)
canım, her mesajın altında "alıntı ile cevapla" yazan yerin yanında bir "+" işareti var. eklemek istediğin mesaj için bu tuşa basarsan bu işaret tik'e dönüşür. eklemek istediğin mesajları ekleyip en son konuya cevap ver butonuna tıklarsan mesajlar gelir.
bence 5-6 yk müsli normal. yine de kutusundan kalorisine bakarsan daha emin olursun.
her gün kesinlikle tartılma zaten:)
hadi bakalım gitsin kara yağlartürkiyede genelde 65 cm'lik toplarla yapıyorlar. amerikalılar daha iri oldukları için top daha büyük olabilir. nasıl zevkli miydi pilates?
öğle yemeğin de afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?