Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydınn kızlarr
plastikcim başın sağolsun canım

yağmurecrn canım zor bı hayatın var butun sorumlulukları uzerine almışşın. sen çok güçlü bi kadıınsın bence. kızına da çok iyi bı gelecek hazırlayacağından emınım

rabıa geçmiş olsun canım oğluşuna bu nedir ya bütün çocuklar hastalanıyor :2:
bu arada akşam yemeğinde bahtıma ne çıktı tahmın edin . kuru fasülyee
allahım şaka gibi ya öğlen yediğim yemeğin aynısını yedim artık birkaç ay kuru yemem
dünkü menüm :
sabah 2 dilim ekmekten peynirli tost
öğleden önceki ara: 1 fincan çay, bır cay tabağı kuru yemiş
öğlen 1 tabak kuru fasülye ,1 dilim ekmek,1 adet tulumba tatlısı
öğleden sonrakı ara:2 galeta
akşam: 2 kaşık kuru fasülye :95: 2 kaşık pırınç pılavı, yarım kase yoğurt, salata , küçük bir dilim mozaik pasta
akşam çaya kardeşim ve kuzenlerim geldi onlarla bırlıkte 2 bardak çay, 1 avuç kadar çekirdek
2litreden fazla su

Kızlar hayırdır ya kımsecıkler yok heralde hava guzel dıye eş,dost gezmelerdesınız.Dun menumu yazamadımdı.Once dunku menu
Kahvaltı peynır,domateslı sandvıc,5 zeytın yesılcay
Ara yesıl cay
Oglen bır sımıt bı kk peynır bı bardak cay
Ara 2 mandalına
Aksam kocca bı kase salata
Tabı bol su ve yarım saat ebru sallı ıle pılates

Bugun bır yumurta,bı salata,bı kk peynır maydanoz,yarım ekmek bı bardak cay
Oglen mercımek corbası bı kase,bı ufak kase salata,bı kase yogurt
Kızımı ancak uyuttum sımdı spor yapıcam

Seyyahcım cok saol ama napıcaksın guclu durmaya calısıyorum tabı ama bu cok yorucu..Kızım herseyım valla ona baktıkca umutlanıyorum.ıyıkı var..
Bu arada dun baya kuru gecmıs
Cekırdegı bende cok severım basladımmıda o melete oyle bı avucla kalmam dudaklarım yanar oyle bırakırım oyuzden artık almıyorum eve
Rabıacım ıns kotulemez oglan valla cocugada cok zor anneyede..kac gundur gece gunduz mahvolduk kızımla ama yenı antıbıyotık sanırım ıyı geldı dun gece bıraz daha rahat uyudu..İns.oglun da hasta olmaz:94:

cumartesileri sakın oluyo topik canım . ama bu cumartesi gercekten cok sakın :97: bende öğle yemeğinde mantar sote istedim. afiyet olsun sana da canım. hadi ver bakalım kiloları

kesinlikle öyle ama ne bileyim geçen günkü halimde ben bile nefret ettim. ama tek olmadığıma sevindim.
menülerimi düzenli olarak yazacağım hayatım.
cenım benim oğlumada şırıngalı şurup vermişti. adı p.r.l . inşallah daha iyi olur prenses.
valla hayatım eşinin çocukluk olayı ofsayt bikere. anne yok,babasıdamı yok. gerçi farketmez ama huylu huyundan vazgeçermi bilemedim şimdi. kaynana milleti hep öyledir hayatım,onları ancak bizde kaynana olunca anlayabilriz ama onlar kadar bencil olabilirmiyiz bilmiyorum. Allah kolaylık versin hayatım,baktın olmuyor zaten ömrünü heba etme. Allah ailene ömür versin dilerim hep yanında olsunlar. güzel günler güzel bir ömür diliyorum canım sana. ama anlatmak istediklerini herzaman paylaşabilirsin seve seve dinleriz bizi sıkmazsın. :))
canım adet olamamak seni büyük ölçüde srtese sokuyordur zor bir durum gerçekten,dilerim bian önce düzelir bu durumların ama çokda stres yapmamaya çalış.
yaa kim ne derse desin ,gerçi bunu uzmanlarda söylüyor ama bazı kadınlar bilmiyor yada katılmıyor. kadınların rahim bölgesi beyne direk bağlı arkadaşım,eğer hiçbir sağlık problemin yoksa beyin emir vermeden ne hamile kalıyorsun nede adet oluyorsun,ben bunu bilir bunu söylerim. (içimden geldi yazdım)
amiin sağlık önemli tabii melankolim,Allah annene de şifa versin dilerim. sorduğun için sağol canım,oğlumda şuan daha iyi.

evet tatlım oldu iş başlıycam 2-3 gun daha dinleneymde :)
hayırlı olsun canım,
sen eşine söyle uykucu şirin resmi yatırsın sana. güzel hatıra olur. :))barbunu bende severim dosbacım ama dip balığı olduğu için oğlumun yiyebileceği türden balık alıyorduk,hamsi mezgit,lüfer gibi. uzun süredir almadık ama canım istedi gerçi alamadım balık eşim tavuk almış.(
balık sana çook faydalı balık ve ceviz ama dip balıklarını fazla tüketmemeye çalış hayatım,civa oranı çok yüksek o balıklarda.
canım başınsağolsun çok üzüldüm gerçekten. mekanı cennet olsun dilerim.
sandoloz sakızını forumdada okumuştum,kullanıp memnun olanlar var ama diyet olmadan birişe yaramadığınıda yazmışlardı hayatım,sağlıklı beslenmeye çalışarak kilo vermeyi denemeni tavsiye ederim.
ewet haklısınız belkide hergün giremiyorum siteye ben çıkıyorum
hoşçakal canım kendine iyibak.
günaydın canım kuru fasulye iyidir hayatım mis gibi yemek, afiyet olsun. menü aslında abartılı değil ama tatlılarla çokda güzel durmamış seyyahım,meyve ile ilgili sorun varmı sende.
günaydıııınnnnn
günaydın çiçeğem
hafta senu herkes işgüçte hayatım,zamanla alışırsın sende. bende bugün yarımgün çalışıyorum saat 3de çıkıcam. sabahda 10 geliyorum işlerim oluyor erken giremiyorum takıma. canım sende meyve yemelisin. bende bu akşamdan itibaren diyetime geri dönüyorum. afiyet olsuun.

cumartesileri sakın oluyo topik canım . ama bu cumartesi gercekten cok sakın :97: bende öğle yemeğinde mantar sote istedim. afiyet olsun sana da canım. hadi ver bakalım kiloları
ben geldim hayatım. mantar sote hıımmmm afiyet olsun

canım menü güzelmiş afiyet olsunda oğluşunun hasta olmasına üzüldüm şimdi. inşallah çok zorlamaz yakışıklıyı geçmişolsun hayatım. bu arada rabiacım hiç sormadım oğlunun adı ne.

canım evde bikaçgundur meyvemız kalmamıştı. ben diyetteyım diye meyveye saldırınca tabı 2 hafta dayanmadı okadar meyve eşim bugun pazara gıdecek meyve alır bana bende kaldığım yerden devam ederim

kızlar benım mesaim bitmek üzere. pzt görüşürürz inş. herkezi öpüyorum. :80:

canım, evet hakkında hayırlısı olsun. senin durumun da zormuş. eşinden de ailesinden de çekiyorsun bir yerde. yine de çok şükür ki evladın var. o senin biricik desteğin olur büyüdükçe. sen kendini kızına ver, gerisi için de dualarımız seninle..

hayırlı olsun canım spora başlıyorsun.
sende gayret görüyorum ben inşallah alışırsın ortama canım.

oh oh yemeklere de gidilirmiş:) afiyet olsun canım, Allah bugünlerinizi hep böyle devam ettirsin inşallah.
Allah rahmet eylesin canım.

teşekkür ederim canım. biz de nasıl oldu anlamadık, akşam neşeli olan çocuk gece ateşlendi
eşin kuru fasulye mi yapmışneyse ellerine sağlık eşinin:)

canım senin kız iyileşti, benim oğlan başladı. ben ondan gelemedim. gün boyunca ateşle uğraştım ve hala ateşli..
dün ve bugünkü beslenmen çok güzel, maşallah.

canım şu an ateş evresindeyiz. pedifen veriyorum. sonraki adım nolacak bilmiyorum. bugün akşam kustu. henüz burnu akmıyor, öksürük de yok. her zaman ateşten daha çok korkmuşumdur.

yakışıklı bir hasta oldu tam oldu. ateşli canım. 39.5 çıktı en son. haftasonum böyle geçicek sanırım. Allah yavrularımıza şifa versin.

kızlar herkesten ayrı ayrı alıntı yapmayı ögrenemedigim için bu şekilde yazıorm kusura bakmayın:)))
ilk olarak herkese güzel cumartesi ve pazarlar diliorm umarım yeni haftaya başlarken hepimiz diyetlerimize dha motive bir şekilde devam ederiz.
hakikaten gerçk şu ki insanın psikolojisi bütün bedeninin işleyişini etkiliyo yani bazen üzgün olmak tiroidi yavaşlatıo yada kilo vermeyi zorlaştırıyo yada biçok hastalıga sebep oluo. regl olamamakta psikolojiyle ilgili bişi ama kekik çayını deniorm şimdi ve rezene de içiorm yanında bakalm işe yarıycakmı..
sandalozu diyetle kullanıorm tok tutuo gibi geldi bana belkide psikolojiktir emin diilim ama işte görücez artk. elma sirkesini herkesten biliodm bide babam bnm elma sirkesi içer sabahları adam kaç yaşına geldi hala yaşıtlarından daha ince:))
size bi sorum olucak. sabahları müsli yiyorm ama 5 6 kaşıgı buluo daha azaltmalımıyım sizce??? bu arada iyiki sadece cumaları tartılmayı alışkanlık edindim yoksa gercekten insan kafayı yiyebilio hergün tartılıncada zayıflanmıoki:)))

pilatesten yeni geldim canım cıktı :)))))))) yanlz bize pilatesi o büyük toplar olmadan yaptırdılar öle bi türde pilates varmı bilmiodm??
ögle yemegim tahıl barı ve çorba:)

iyi geceler kızlar. günüm oğluşla geçti. inşallah yarına ateşi düşer.

menüm:
kahvaltı: sucuklu yumurta(içinde 7 tane falan sucuk vardı), biraz peynir, 2 zeytin ve 1 k küçük küp helva. 1 dilim ekmek.
ara: yok, kahvaltı fazla kuvvetliydi:26:
öğle: 1 tane fırın levrek. yeşil salata.
ara: 2 kupa yeşilçay
ara:ceviz, fındık
akşam: 1 kase mercimek çorbası
ara: 1 kuru incir, 1 bardak çay
ara: 1 kupa sütlü şekersiz neskafe.

ceviz günlük kaç tane yiyebiliyoruz kızlar?

canım, her mesajın altında "alıntı ile cevapla" yazan yerin yanında bir "+" işareti var. eklemek istediğin mesaj için bu tuşa basarsan bu işaret tik'e dönüşür. eklemek istediğin mesajları ekleyip en son konuya cevap ver butonuna tıklarsan mesajlar gelir.
bence 5-6 yk müsli normal. yine de kutusundan kalorisine bakarsan daha emin olursun.
her gün kesinlikle tartılma zaten:)

pilatesten yeni geldim canım cıktı :)))))))) yanlz bize pilatesi o büyük toplar olmadan yaptırdılar öle bi türde pilates varmı bilmiodm??
ögle yemegim tahıl barı ve çorba:)
hadi bakalım gitsin kara yağlartürkiyede genelde 65 cm'lik toplarla yapıyorlar. amerikalılar daha iri oldukları için top daha büyük olabilir. nasıl zevkli miydi pilates?
öğle yemeğin de afiyet olsun.

slm kızlar nasılsınız
buğün giremedim malüm hafta sonuuu sabah kahvaltıfelan öğlen sonu carşı yaptıkk akşam oldu
geldik elayla sımardık onu uyuttuk ama felaket belim ağrıyoo yatacağım hemen
buğün yediklerimi yazayımm
rabia oğlun hastaymış cnmgecmiş olsunn ateş varmış herhalde biran önce düşer inş fitil ver birde ateş düşürücüü en son nokta düşüremzseniz dk bize 1 ölcak surubun içine novalgin damla damlatın dedi 6 damla o düşürmüştüü sadecee aklında olsun cnmm
kahvaltımm
domates,peynir,zeytin 3tane,salatalık,pastırmalı yumurta ama az yedim 3 catal felan,2dilim ekmek
öğlen 3 kaşık pilav
akşam 1dilim pizza,1 parca tavuk,biraz patates ,2yudum kola
cok acıkmıştımm eve kadarr dayanamadımm(((
dün hareket yapmıştımm belim incildi herhalde
öpüyorumm hepiniziii:=)))))

buldum sizi nasılsınız arkadaşlar
ben tekrar geldim 72 kilo olarak şişkoyum ben şişkoooo
acilen zayıflamalıyım
pazartesinden itibaren başlıyorum
ee sizlerde ne var ne yokk

deniorm galiba oluo dmi :)))
pilates güzeldi baya rahalattı beni ancak aklımda bazı şüpheler var şu anda kilo verme sürecine daha yeni basladıgım için önceliklik olarak kardiyo egzersizleri yapıp ter atıp zayıflamam mı gerekio yoksa pilates yeterlimi?? baya esnedik bugun çok hamdım biçok hareketi tamamıyla yapamadım( vücut haffledikce dha ii olcagnı düşünüorm inşallh. yrn cycle die bişeye gidicem tam olark ne oldugunu bilmiorm ama okulun spor hocalarının gösterdigi üst vucut hareketlerini bisiklette yapmakla iligili bişi glba. hayırlısı bakalm. blki yogayada giderim(sınırsız spor hakkını edinecegim karttan aldım aslnda baya ucuza gelio ögrencilere öle yapıolr) . aksm yemeginde arkadaşmla yemekhanede yedim bilmiorm az yedim ama biraz yaglı gibiydi pilav benzeri bişiler yapmışlar karışık karışık ondan aldım ama herhalde çok zararı olmaz ii pazarlar kızlar!

günaydıııııınnnnn
nasılsınız kızlar
ben kahvaltımı yaptım hafif bi yürüyüşe çıkacağım
neysecim günde 2 tane ceviz yiyebiliyorsunuz :)) ben artık sabah akşam yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…