günaydıııııınnnnn
nasılsınız kızlar
ben kahvaltımı yaptım hafif bi yürüyüşe çıkacağım
neysecim günde 2 tane ceviz yiyebiliyorsunuz :)) ben artık sabah akşam yiyorum
teşekkür ederim canım, evde novalgin damla yok ama bulundurmak yararlı olabilir. fitil de ben hiç yapmadım, bilmiyorum:44:rabia oğlun hastaymış cnmgecmiş olsunn ateş varmış herhalde biran önce düşer inş fitil ver birde ateş düşürücüü en son nokta düşüremzseniz dk bize 1 ölcak surubun içine novalgin damla damlatın dedi 6 damla o düşürmüştüü sadecee aklında olsun cnmm
kahvaltımm
domates,peynir,zeytin 3tane,salatalık,pastırmalı yumurta ama az yedim 3 catal felan,2dilim ekmek
öğlen 3 kaşık pilav
akşam 1dilim pizza,1 parca tavuk,biraz patates ,2yudum kola
cok acıkmıştımm eve kadarr dayanamadımm(((
dün hareket yapmıştımm belim incildi herhalde
öpüyorumm hepiniziii:=)))))
bence oluyor:)deniorm galiba oluo dmi :)))
pilates güzeldi baya rahalattı beni ancak aklımda bazı şüpheler var şu anda kilo verme sürecine daha yeni basladıgım için önceliklik olarak kardiyo egzersizleri yapıp ter atıp zayıflamam mı gerekio yoksa pilates yeterlimi?? baya esnedik bugun çok hamdım biçok hareketi tamamıyla yapamadım( vücut haffledikce dha ii olcagnı düşünüorm inşallh. yrn cycle die bişeye gidicem tam olark ne oldugunu bilmiorm ama okulun spor hocalarının gösterdigi üst vucut hareketlerini bisiklette yapmakla iligili bişi glba. hayırlısı bakalm. blki yogayada giderim(sınırsız spor hakkını edinecegim karttan aldım aslnda baya ucuza gelio ögrencilere öle yapıolr) . aksm yemeginde arkadaşmla yemekhanede yedim bilmiorm az yedim ama biraz yaglı gibiydi pilav benzeri bişiler yapmışlar karışık karışık ondan aldım ama herhalde çok zararı olmaz ii pazarlar kızlar!
günaydın dosbam.günaydıııııınnnnn
nasılsınız kızlar
saol karamanlı canım...çok şükür bu duyguyu tattım şimdi hayırlıca kucağıma almakta sıra :))günaydin dosbacim
nasil sevindim anlatamam allah dualarini kabul etti insallah saglikli bir sekilde kucagina alirsin
selamlar kızlar,
haftasonu eş evde olunca hakikaten pek nete girilmiyormuş
oğlumun ateşi çook şükür düştü. akşam yatırırken banyo yaptırdık ve sadece bezle yatırdık. üstüne ince bir örtüyle tabi. yine belli hafif hasta ama ateş olmasın da..
selamlar kızlar,
haftasonu eş evde olunca hakikaten pek nete girilmiyormuş
oğlumun ateşi çook şükür düştü. akşam yatırırken banyo yaptırdık ve sadece bezle yatırdık. üstüne ince bir örtüyle tabi. yine belli hafif hasta ama ateş olmasın da..
adcım valla uykucu şirine fikri çok iyi:)) tam bana göre... ama Allah tan bi gün çok uyuyorum diğer gün normal :))
bu arada ben barbunu çok severim ama oğluşunu bilemiyorum
sonuçta kızartması güzel oluyor...ızgarası için belli bi dönemi varmış ama o dönem ne zaman bilmiyorum yani barbun yağlanırmış ozaman ızgarası çok lezzetli olurmuş...
bu hafta balık yemedim yarın bende balık işine el atayım bari :))
masalcım dönmüş hoşgelmiş...
yagmur Allah sabır versin hayatım...hayatınla ilgili kararları bi an önce ver çnk senden daha çok etkilenen bi bebeğin var aklı yettikçe daha zor olacaktır...eşini ikna edecek birini bul yada kısa zamanda işe gir...ayyy ne bileyim ne deyim bilemedim hayatım Allah yardımcın olsun
canım çok sıkkın kızlar liseden bir arkadaşım vefat etti beyin kanaması geçirdi 57 dakika ambulans gecıktı ambulansın ıcınde doktor yok ılk mudahelede yapılamadı ve 1 haftadır yoğun bakımdaydı bugün vefat etmiş canım çok sıkıldı
kızlar sandaloz sakızına basladım 3 gündr alıorm elma sirkeli su içiorm üzerine bakalm işe yarıycak gibi gözüküo ama işte sans dileyin bna. eger olumlu sonuc alırsam bi sonraki kilo biildirimnde yorumlarımı söliycem
günaydın kızlar:79:
dün akşam oğlum ateşlendi, gelemedim. bizimki de hastalık kervanına katılacak gibi duruyor. inşallah çabuk iyileşir.
dünkü menüm:
kahvaltı: yumurta, peynir, 4 zeytin ve 2 ç.k reçel. 1 dilim ekmek.
ara: 1 elma, yarım avuç fındık, badem.
öğle: hamsi buğulama ve soğan
ara: 2 kupa yeşilçay
ara: 2 fincan adaçayı ve 1 portakal
ara: ceviz, kuru üzüm
akşam: fasulyeli salata
yatmadan önce 1 bardak ayran.
günaydınn kızlarr
plastikcim başın sağolsun canım
yağmurecrn canım zor bı hayatın var butun sorumlulukları uzerine almışşın. sen çok güçlü bi kadıınsın bence. kızına da çok iyi bı gelecek hazırlayacağından emınım
rabıa geçmiş olsun canım oğluşuna bu nedir ya bütün çocuklar hastalanıyor :2:
bu arada akşam yemeğinde bahtıma ne çıktı tahmın edin . kuru fasülyee
allahım şaka gibi ya öğlen yediğim yemeğin aynısını yedim artık birkaç ay kuru yemem
dünkü menüm :
sabah 2 dilim ekmekten peynirli tost
öğleden önceki ara: 1 fincan çay, bır cay tabağı kuru yemiş
öğlen 1 tabak kuru fasülye ,1 dilim ekmek,1 adet tulumba tatlısı
öğleden sonrakı ara:2 galeta
akşam: 2 kaşık kuru fasülye :95: 2 kaşık pırınç pılavı, yarım kase yoğurt, salata , küçük bir dilim mozaik pasta
akşam çaya kardeşim ve kuzenlerim geldi onlarla bırlıkte 2 bardak çay, 1 avuç kadar çekirdek
2litreden fazla su
iyi geceler kızlar. günüm oğluşla geçti. inşallah yarına ateşi düşer.
menüm:
kahvaltı: sucuklu yumurta(içinde 7 tane falan sucuk vardı), biraz peynir, 2 zeytin ve 1 k küçük küp helva. 1 dilim ekmek.
ara: yok, kahvaltı fazla kuvvetliydi:26:
öğle: 1 tane fırın levrek. yeşil salata.
ara: 2 kupa yeşilçay
ara:ceviz, fındık
akşam: 1 kase mercimek çorbası
ara: 1 kuru incir, 1 bardak çay
ara: 1 kupa sütlü şekersiz neskafe.
ceviz günlük kaç tane yiyebiliyoruz kızlar?
slm kızlar nasılsınız
buğün giremedim malüm hafta sonuuu sabah kahvaltıfelan öğlen sonu carşı yaptıkk akşam oldu
geldik elayla sımardık onu uyuttuk ama felaket belim ağrıyoo yatacağım hemen
buğün yediklerimi yazayımm
rabia oğlun hastaymış cnmgecmiş olsunn ateş varmış herhalde biran önce düşer inş fitil ver birde ateş düşürücüü en son nokta düşüremzseniz dk bize 1 ölcak surubun içine novalgin damla damlatın dedi 6 damla o düşürmüştüü sadecee aklında olsun cnmm
kahvaltımm
domates,peynir,zeytin 3tane,salatalık,pastırmalı yumurta ama az yedim 3 catal felan,2dilim ekmek
öğlen 3 kaşık pilav
akşam 1dilim pizza,1 parca tavuk,biraz patates ,2yudum kola
cok acıkmıştımm eve kadarr dayanamadımm(((
dün hareket yapmıştımm belim incildi herhalde
öpüyorumm hepiniziii:=)))))
günaydıııııınnnnn
nasılsınız kızlar
bnde tam tersi haftasonları nete daha çok girebilirom okul yok ya:) çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah
teşekkür ederim canım. rabbim cümlemizin evladına sağlık sıhhat versin.oğluşunun ii olmasına sevindim canım...evet ateş olmasında diğer kırgınlık atlatılır
evet eşler evde olunca gerçekten girilmiyo... hoş benim ki hep pc başında olduğu için çok sorun yaşamıyorum ama yinede günlük koşturmaca artıyor...
bu arada ceviz için afiyet olsun :))
benim her gün diyetimde 2 tane vardı...ilk başta 2 sabah 2 akşamdı ama hemen ilk haftalarda 2'ye indirmişti...
ilk başta ağrıması normal canım. maden suyu falan iç. ılık duş da iyi gelir. zamanla geçer inşallah. kahvaltın da afiyet olsun.günaydın kızlar!!!
sabah menüm aynı herzmnki gibi elma sirkeli su, sandaloz sakızı meyveli yourt ve müsli..
pilatesin agrılarını hssediorm şu anda o kadar hammışımki her tarafım agrı içerisinde şu anda(( en kısa zmnda kardiyoyada başlamam gerekio çünkü sizinde dedginz gibi pilates terletmio
iyi pazarlar:)
öğrenci olunca tabi haftasonlarını tercih ediyorsun sanırım.bnde tam tersi haftasonları nete daha çok girebilirom okul yok ya:) çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah
levreğim de bir güzel olmuştu ki sorma masalcımGeçmiş olsun Neyneysecim.
Eşin gelmesine rağmen menüler hiç bozulmamış.
Tebrik ederim.
NAsıl Levrek istedi canım ya ne zamandır yemiyorum.
2 tane falan sanırım Neyneysecim.
afiyet olsun canım, güçlü bir kahvaltı olmuş.Ben de başlayayım artık menümü yazmaya.
Sabah:
Domates : 14 kalori
Peynir:50 kalori
2 poğaça: 360 kalori
Meyve suyu: 200 kalori
624 kalori
Hoşbuldum Dosbacımm ..
Nasılsın bakalım?
bebişimiz nasıll??
Başınız saolsun canım.
Böyle sorumsuzluklar terslikler olmasa keşke hiç Türkiyede.
İnşallah sonuç alırsın.
Ben elma sirkesinden sonuç almıştım zamanında.
Geçmiş olsun Neyneysecim.
Eşin gelmesine rağmen menüler hiç bozulmamış.
Tebrik ederim.
:85:
Seyyah biraz fazla mı kaçamak olmuş.
Mozaik pasta.
Tulumba .
Kuruyemiş.
NAsıl Levrek istedi canım ya ne zamandır yemiyorum.
2 tane falan sanırım Neyneysecim.
Nasılsın Eminecim_
Ela hanım nasıl?
Patatesin birazı ne kadar biraz ki :)
Aman dikkat et Dosbacım düzenli ye sen.
Nerede okuyorsun ms22 ?
teşekkür ederim canım. rabbim cümlemizin evladına sağlık sıhhat versin.
benim eşim de öyle, genelde bilgisayardadır. o mola verince ben geçiyorum
ceviz için teşekkür ederimyalnız benim iştahım açıldı çok fena. doymuyorum gibi.
ilk başta ağrıması normal canım. maden suyu falan iç. ılık duş da iyi gelir. zamanla geçer inşallah. kahvaltın da afiyet olsun.
öğrenci olunca tabi haftasonlarını tercih ediyorsun sanırım.
teşekkür ederim canım şifa dileklerin için.
levreğim de bir güzel olmuştu ki sorma masalcımbugün de somon aldım, inşallah haftaiçi yaparım.
menülerim bozuluyor bence azar azar:)) yanımda biri iştahlı iştahlı yeyince irade kalmayabiliyor:)
afiyet olsun canım, güçlü bir kahvaltı olmuş.
buyur gel canım beklerim:))Akşam yemeği kaçta geliyorum Neyneysecim . :)
Geliyorum hemen.
HAklısın ya ben eve gittiğim halimden korkuyorum.
Kahvaltı için teşekkür ederim ...
Olacak olacak ms22 :)
Hmm ne güzel .
Hangi bölümdesin?
Lisans mı?
bugün gitti sanırım benim menü, yazmasam daha iyi ama iyisiyle kötüsüyle yazmamız gerek diye yazıyorum:
kahvaltı: 1 adet patatesli börek, biraz peynir, 2 zeytin.
ara: 1 elma, 1 armut, 1 lokum:26:
öğle: 1 kase tavuk çorbası, 1 tabak z.yağlı pırasa, 1 yk yoğurt
ara: 2 kupa yeşilçay, 2 fincan çay
ara: 1 tane un kurabiyesi:26:, 1 lokma simit, ceviz fındık vs.
ara: 1 portakal, 1 elma
akşam: dışarı çıktık köfte yedim, 2 lokma ekmek
ara: 1 madensuyu
çok iyi değil, ne deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?