Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydıııııınnnnn
nasılsınız kızlar
ben kahvaltımı yaptım hafif bi yürüyüşe çıkacağım
neysecim günde 2 tane ceviz yiyebiliyorsunuz :)) ben artık sabah akşam yiyorum

günaydin dosbacim
nasil sevindim anlatamam allah dualarini kabul etti insallah saglikli bir sekilde kucagina alirsin

günaydin arkadaslar nasilsiniz bakalim
ben iyiyim aslinda iyi degilim kilo aldim buraya katilayim diyorum tekrardan ama gün icinde giremiyorum bakalim ne olur

selamlar kızlar,

haftasonu eş evde olunca hakikaten pek nete girilmiyormuş
oğlumun ateşi çook şükür düştü. akşam yatırırken banyo yaptırdık ve sadece bezle yatırdık. üstüne ince bir örtüyle tabi. yine belli hafif hasta ama ateş olmasın da..

teşekkür ederim canım, evde novalgin damla yok ama bulundurmak yararlı olabilir. fitil de ben hiç yapmadım, bilmiyorum:44:
iyi eğlenceler sana eşinle canım.

bence oluyor:)
aslında kardiyo ile desteklesen iyi olur. pilates kilo verdirmiyor, ama vücudu şekle sokuyor. tamamen bırakmak yerine bir karışım yapabilirsin. kardiyoda falan iyi ter atarsın. kilo vermenin ilk dönemlerinde daha idealdir.

günaydıııııınnnnn
nasılsınız kızlar
günaydın dosbam.
ceviz konusundaki cevabın için teşekkür ederim. dün benim yediğim 2 taneden fazlaydı bundan sonra dikkat ederim canım.

günaydin dosbacim
nasil sevindim anlatamam allah dualarini kabul etti insallah saglikli bir sekilde kucagina alirsin
saol karamanlı canım...çok şükür bu duyguyu tattım şimdi hayırlıca kucağıma almakta sıra :))

oğluşunun ii olmasına sevindim canım...evet ateş olmasında diğer kırgınlık atlatılır
evet eşler evde olunca gerçekten girilmiyo... hoş benim ki hep pc başında olduğu için çok sorun yaşamıyorum ama yinede günlük koşturmaca artıyor...
bu arada ceviz için afiyet olsun :))
benim her gün diyetimde 2 tane vardı...ilk başta 2 sabah 2 akşamdı ama hemen ilk haftalarda 2'ye indirmişti...

günaydın kızlar!!!
sabah menüm aynı herzmnki gibi elma sirkeli su, sandaloz sakızı meyveli yourt ve müsli..
pilatesin agrılarını hssediorm şu anda o kadar hammışımki her tarafım agrı içerisinde şu anda(( en kısa zmnda kardiyoyada başlamam gerekio çünkü sizinde dedginz gibi pilates terletmio
iyi pazarlar:)

bnde tam tersi haftasonları nete daha çok girebilirom okul yok ya:) çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah

Hoşbuldum Dosbacımm ..
Nasılsın bakalım?
bebişimiz nasıll??

Başınız saolsun canım.
Böyle sorumsuzluklar terslikler olmasa keşke hiç Türkiyede.

İnşallah sonuç alırsın.
Ben elma sirkesinden sonuç almıştım zamanında.

Geçmiş olsun Neyneysecim.
Eşin gelmesine rağmen menüler hiç bozulmamış.
Tebrik ederim.
:85:

Seyyah biraz fazla mı kaçamak olmuş.
Mozaik pasta.
Tulumba .
Kuruyemiş.

NAsıl Levrek istedi canım ya ne zamandır yemiyorum.
2 tane falan sanırım Neyneysecim.

Nasılsın Eminecim_
Ela hanım nasıl?
Patatesin birazı ne kadar biraz ki :)
günaydıııııınnnnn
nasılsınız kızlar

Aman dikkat et Dosbacım düzenli ye sen.

bnde tam tersi haftasonları nete daha çok girebilirom okul yok ya:) çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah

Nerede okuyorsun ms22 ?

Ben de başlayayım artık menümü yazmaya.

Sabah:
Domates : 14 kalori
Peynir:50 kalori
2 poğaça: 360 kalori
Meyve suyu: 200 kalori

624 kalori

teşekkür ederim canım. rabbim cümlemizin evladına sağlık sıhhat versin.
benim eşim de öyle, genelde bilgisayardadır. o mola verince ben geçiyorum
ceviz için teşekkür ederimyalnız benim iştahım açıldı çok fena. doymuyorum gibi.

ilk başta ağrıması normal canım. maden suyu falan iç. ılık duş da iyi gelir. zamanla geçer inşallah. kahvaltın da afiyet olsun.

öğrenci olunca tabi haftasonlarını tercih ediyorsun sanırım.
teşekkür ederim canım şifa dileklerin için.

Geçmiş olsun Neyneysecim.
Eşin gelmesine rağmen menüler hiç bozulmamış.
Tebrik ederim.

NAsıl Levrek istedi canım ya ne zamandır yemiyorum.
2 tane falan sanırım Neyneysecim.
levreğim de bir güzel olmuştu ki sorma masalcımbugün de somon aldım, inşallah haftaiçi yaparım.
menülerim bozuluyor bence azar azar:)) yanımda biri iştahlı iştahlı yeyince irade kalmayabiliyor:)
Ben de başlayayım artık menümü yazmaya.

Sabah:
Domates : 14 kalori
Peynir:50 kalori
2 poğaça: 360 kalori
Meyve suyu: 200 kalori

624 kalori
afiyet olsun canım, güçlü bir kahvaltı olmuş.

alıntı yapmayı yine beceremedim glba (((((

Akşam yemeği kaçta geliyorum Neyneysecim . :)
Geliyorum hemen.
HAklısın ya ben eve gittiğim halimden korkuyorum.
Kahvaltı için teşekkür ederim ...

bugün gitti sanırım benim menü, yazmasam daha iyi ama iyisiyle kötüsüyle yazmamız gerek diye yazıyorum:

kahvaltı: 1 adet patatesli börek, biraz peynir, 2 zeytin.
ara: 1 elma, 1 armut, 1 lokum:26:
öğle: 1 kase tavuk çorbası, 1 tabak z.yağlı pırasa, 1 yk yoğurt
ara: 2 kupa yeşilçay, 2 fincan çay
ara: 1 tane un kurabiyesi:26:, 1 lokma simit, ceviz fındık vs.
ara: 1 portakal, 1 elma
akşam: dışarı çıktık köfte yedim, 2 lokma ekmek
ara: 1 madensuyu

çok iyi değil, ne deyim

eet cnm lisans. daha ilk senemdeim burdaki sistem biraz daha değişik yani şimdiden bölüm seçmiosunuz iki sene boyunca istediginiz dersleri alıosunuz(aklınızdaki bölümün dogrulltusunda) ikinci senenin sonunda seçiosunuz bölümleri. tiyatro sanat tarihi çift anadal yapmayı düşünüorm bakalm artk nolr:)
aksam yemegim hazır erişteydi ama arkasnda 190 kalori yazıodu yani bir ögün için çok olmadıgını düşündüm. 15 dakikaya kadarda elma yiycem ara ögün olarak. aksam 8de yoga dersi var onu katılıcam gündüz derslerini kacırdıgım için.. öglende buharda pişmiş yagsız pirinc yedim

Olacak olacak ms22 :)

Hmm ne güzel .
Hangi bölümdesin?
Lisans mı?

bahtsız bedevi çölde kutup ayısına rastlarmış misali bugün saba htarılayım dedim diyete başlıycam ya baskülün pili bitmiş ama biliyorum 72 kiloyum hedefin mart 29 a kadar 66 kilo olmak
yarında itibaren bldirimleere başlarım ad canım takımdayım demii

rabicım oğluşuna geçmiş olsun inş bi daha ateşlenmemiştir..
şimdi nasıl iyimi? sen nasılsın canım?

çok ta kötü değil aralar çok gibi gözüküyor canım sadece
afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…