Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar hafta sonu menülerim:

cuma akşamı
2 (tane)tavuk baget
2 yk kaşığı pilav
1 bardak ayran

ara: muzlu yoğurt(1 kase)

Spor:
yarım saat yürüyüş
20 mekik

cumartesi sabah

2 dilim ekmek
1 yumurta
zeytin peynir çay

kahvaltı geç yaptım öğle yemeği yok

1 fincan sıcak çikolata içtim

akşam

dışardaydım 1 hamburger
3-4 tane patates kızartması
yarım bardak ayran

spor:
1,5 saat yürüyüş

pazar sabah
3 dilim kızarmış ekmek
peynir zeytin ezmesi
çay

öğle: 1 muz 1 kivi

akşam
ızgara inegöl köfte 4 tane(küçüktü)
3 tanede tavuk kanadı

spor:
1,5 saat yürüyüş
20 mekik

bu sabah
yarım poğaça çay

günaydın kızlar nasılsınız hafta sonu iyi geçmiştir umarım.

dünkü menum:
sabah kahvaltıda annemdeydik. haşhaşlı gözleme yaptı bıze 1 buçuk tane gözleme, peynir,zeytin, 2 bardak çay
arkasından markete gittik eşimle yürüyerek. 3 kmymiş. gidiş geliş 6 km yürüdük demek olur yani gözlemeler eridi

ara 1 fincan sütlü nescafe
öğle yemeği yemedik kahvatıyı geç yaptıgımız için
akşam 1 kaşık makarna 2 çatal menemen ( kocam yaptı. canı menemen çekmiş bol acı atmış yıyemedım )
ara : yarım muz yarım portakal 1 elma 1mandalinadan oluşan meyve tabağı
gece film izlerken de 1 fincan daha nescafe

bu sabah da 1 dilimden az ekmek, 1 parça peynir , 1 küçük salatalık

bu arada baskül aldık evimize aryık bende evde tartılabılme hazzını yaşayacağım . ama sorun şu kı evın her yerinde farklı tartıyo evimin zemini okadar yamukki en sonunda yatak odasında düz zemminli bı yer buldum. e ayakkabısız tartılınca kilom düstü tabı halıyle. bılıosunuz bundan önce dışarda tartılıyordum .
bu arada sabah kalktığımda boğazımda yanma vardı. kızlar sanırım hastalar kervanına bende katılıyprum :2:

mozaık ve tulumba konusunda haklısın ama kuru yemiş dedğim incir dilimi , siyah kuru uzum, badem. diyetimdeki yemişler yanı. hergun ara öğün olarak bir çay tabağı kadar yıyorum canım.

bu elma sirkesini sabahları aç karnına mı içecez.ılık suyun içine damlatıyoruz sanırım demi? yağ yakma özelliği mi varmış?

yok hayatım un kurabıyesı ve lokum var sadece. okadarı da hakkın artık nazı kampında değiliz ya. sen zaten onu sporla eritirsin.

sün bende özene bezene tarçınlı fındıklı kurabıye yaptım. arkadaşlarımız gelecez dediler sonra ektiler bizi ama allah yememi istemedi heralde kurabiyeleri yaktım giden malzemeye mi yanayım emeğe mi yanayım bilemedim

Hmm anladım Seyyahcım ben bilmediğimden farklı düşündüm.
Ilık hatta sıcağa yakın ılık içebilirsin.
Sıcak suyun içine elma sirkesi ben balla limonda katıyordum hatta bir ara biraz da tarçın.
Tadı da çok güzel oluyordu.
Metabolizmayı hızlandırıp yağların yakımını hızlandırıyormuş.

Hafta sonu bile diyette olduğunun bilincini ne güzel koruyorsun öyle Nihancım.
Bir şey soracağım hamburger ne kadar zararlı?

Hayırlı olsun baskülün :)
Gözlemeyi çok severim ben de hayır diyemezdim muhtemelen.

Bence olumlu olarak bak ve yemedim işte de boşver .)

Ayy Neyneysecim kötü dediğin menü bu mudur ya?
Ne diyeyimki sana :)

Hmm anladım..
Normalde orada mı yaşıyorsunuz okul için mi?
Sorguda gibi hissettirmiyorum değil mi?
Menünde gayet güzel.
ama erişteyi nasıl yaptın yağlı mı?

Cidden tam bir şans ...
günaydııııınnn

Günaydın tatlımmm ..
Senin burda ne işin var o saatte bebişinle uyusanız ya :)

günaydın kızlarr
nasılsınız haftasonu giremedim dünde int cok yavaştııı baktım ama yazamadımm
sabah kalktık kahvaltıı yaptık kızımla
şimdi hafta sonu kalan işlerimi yapacağımm heryer heryerdee
camaşır bulaşık süpürge buğün halledeyimm hemen
hava cokkötü soğuk yağmurlu pusluu yataktan kalkasım gelmedii
dün yediklerimi yazayımm
kahvaltı
1 simit
1yumurta
zeytin peynir domates salata
öğlen yokkk kahvaltıı gecti
sıvı tükekettim yeşil cay nescafe türk kahvesi
akşam
ızgara köfte küçük 5 tane
salata
2dilim ekmek
1 bardak soda limonlu
akşam bikaçtane cips 1pakatin 10/! kadar onca cok azz

buğün kahvaltımm
yumurta
zeytin 2dilim ekmekk
nescafe
işlerimi haledeyim gelirim akşama eşim nöbetci herhalde ütü yapmam alazım gelmezse akşama ütü yapacağımm :))))

canlar merhaba
inşallah herkes iyidir.ben hiç iyi değilim. cumartei akşamından bu yana aşırı mide bulantısı ve bağırsak enfeksiyonuyla uğraşıyorum,şuan işyerindeyim ve zerre kadar halim yok. kdv nin son günü diye gelmek zorunda kaldım. halsizliğim ve mide bulantım artarsa dr.a gidip rapor alıp oradan eve geçerim.
dün 2 defa acile gittim,resmen ölüyorum sandım. su bile içsem gidip çıkardım. şuan sıvı alabiliyorum ama yemek yemem mümkün değil. bugün uğrayamayabilirim beni idare edin canlar.
hepinizi çok öpüyorum,kendinize dikkat edin çorap giyin,sıkı giyinin. hoşçakalın.

asumancım gecmiş olsun cnm bol bol dinlen dicem ama iştesin bence dr git rapor alırsan daha cabuk atlatırsınn bir an önce gecer inşş mide bulantısıı fenaa bilirimm

çok geçmiş olsun kaptan. çabucak iyileşirsin umarım

rabicım oğluşuna geçmiş olsun inş bi daha ateşlenmemiştir..
şimdi nasıl iyimi? sen nasılsın canım?

çok ta kötü değil aralar çok gibi gözüküyor canım sadece
afiyet olsun
canım, teşekkür ederim. oğluşun ateşi akşam yine çıkacak gibi oldu hemen ateş düşürücü verdim. yalnız öksürük ve burun akıntısı yönünde hızla ilerliyoruz. gözlatları falan çökük çökük duruyor, hasta belli. ıhlamur falan içmiyor. içse belki iyi gelecek.
menü hakkında beni rahatlattın canım:)) aralar da eşimle beraber hatta bazen bizim oğluşa da bie dilim. hepsini ben yemiş olmuyorum yani. ya bir de ben yalnız olunca gelip bilgisayarda vakit geçiriyordum, kaçamak yapmaya fırsatım olmuyordu:)) eşim bilgisayarı alınca ben kalakaldım

nihancım senin menüler de pek güzelmiş. köfteler, tavuklar:) canım çekti ha, baya lezzetli mamalar yenmiş belli. hamburgeri de sporla yakmışsındır inşallah. benim de canım hamburger çekiyor ama 65 olmadan yok bana, kararlıyım.

baskülün hayırlı olsun canım. evde tartılmak daha iyidir dışarıya göre. benim baskül de farklı yerlerde farklı tartıyor. hep aynı yerde tartılmaya çalış.
haftasonu dikkatli beslenmişsin. gözlemenin önlemini de hemen almışsın, o da iyi olmuş.
bu aralar salgın sanırım ya herkes birer birer kırılıyor. dikkat etmeye çalış canım.

tüh ya çok üzüldüm kurabiyelerin durumuna, ben de genelde keki yakarım acayip moralim bozulur:)
yalnız bir yönden de ekstra kalori olmamış, iyi yanından bakarsak:)) tarçınlı ve fındıklı mm ne güzel bir şey olurdu
bugün sporumu yaptım zaten, vicdanım rahatladı:) dün de avm'de yürüyerek eritmişimdir biraz sanırım:))

Ayy Neyneysecim kötü dediğin menü bu mudur ya?
Ne diyeyimki sana :)
:26:çok kötü bulmadınız ya evindim:)) ben bugün herkes bana kızar diyordum:))
afiyet olsun canım. anlaşılan o ki haftasonu herkesde ucundan bucağından kaçırmalar oluyor:)) senin de menün cips harici güzel. cips de canın çekti muhtemelen. çünkü benim, eşimin yediği kaşarlı simiti acayip canım çekti. o kadar güzel kokuyordu ki. bir tane ısırık alarak içimdeki sesi susturmaya çalıştım:))
sen de temizlikle eritirsin inşallah. gayretlisin maşallah. benim de ev toplancak ama bakalım:))
ayy asumancım, çok geçmiş olsun canım ya. noldu sana böyle? bayağı ciddi bir rahatsızlık durumu var sanırım. Allah şifa versin canım. inşallah çabucak iyileşirsin.

evet ıhlamur iyi gelir ama içmiyor demek yaramaz
inş hemen atlatır rabiacım
eşim geldi kaçamak başladı diyorsun

sağol canım öyle oldu
ay canınmı çekti canım ya burda olsan gönderirdim hemen
ya ben hamburger sevmiyorum başka seçenek olmadığı için yedim dışardaydım
inş yakmışımdır valla

öğle yemeğim
1 dilim kızarmış ekmek
peynir zeytin
öğlen eve gidemedim burde geçiştirdim

Gunaydın kızlar nasılsıniz bakalım yenı haftamız hayırlı olsun hepımıze..Gecmısı bı cırpıda okudum valla kızlar ufaktan kacırmısız ama sporlar ıhmal edılmemıs yinede ıyıkı..cok sukur ben kaçırmadım vaktim yok malesef suan menulerimı yazamıycam ozur dılerım kızımı kontrole goturcem ıgne vermez ıns.yanı ıyılesmeye baslamıstır..ama benım haftasonu ıyıdı dişarıda cıkmadık cunku onun etkısıde oluyo kacamaklarda bence..bu arada dun sabah regl oldum cook sukur rahatlamaya basladı karnım. Bu sabahta omlet yaptım bı yumurtadan,domates 4 zeytın le kahvaltı yaptım. Yarım saat tv8de ebru sallıyla calıstım yıne..ardından yesıl cay.sımdıde bı elma yıyorum.gıyınıp cıkıcam gorusuruz canlar mesaj acele geldı kusura bakmayın. Hee bıde Asumancım cok gecmıs olsun bı ay onceydı sanırım aynen boyle olmustum mahvolmustum! Kesınlıkle dınlenmek ıcın hemen fırsat bul kendıne..Rabıacım valla cocuklar hep boyle galıba bu aralar doktorun kapının onu cocuk dolu..Ins.daha fazla kotulemez yavrum..neyse cıktım ben gorusuruz

ayy ben geldimm ama bakıp cıkıcmm
neler yaptım neler pirize süpergenin fişinitaktımm bommmm ateşler felann ödüm koptuu
sartel atmışş evdeki baktımm daha apartmanın dışındakide atmışş korktumm eşimi aradımm
ela ağlar televizyon yok diye sonra 3lü pirizi başka yere takayımm dedim odaa aynı sekill boommm
10dk sonra eşim geldi allahtan anlarr baktıı yanmış akım fazla gelmiş diyo benle ilgili değilmişş yanii 2 prizde yaptı öğlen gelince malüm daha yemek yapmamıştım hemen makarna kıymalı sos yaptımm bende yedimm 6kaşıktı 1tabak olduu doydumm bol kıymalıı
yeşil cayımı içeceğimm
işler druyoo bakalımm yapacağımm artıkk havada akötü yapasımda yokk yavaş yavaş yaparım artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…