günaydııııınnn
mozaık ve tulumba konusunda haklısın ama kuru yemiş dedğim incir dilimi , siyah kuru uzum, badem. diyetimdeki yemişler yanı. hergun ara öğün olarak bir çay tabağı kadar yıyorum canım.Hoşbuldum Dosbacımm ..
Nasılsın bakalım?
bebişimiz nasıll??
Başınız saolsun canım.
Böyle sorumsuzluklar terslikler olmasa keşke hiç Türkiyede.
İnşallah sonuç alırsın.
Ben elma sirkesinden sonuç almıştım zamanında.
Seyyah biraz fazla mı kaçamak olmuş.
Mozaik pasta.
Tulumba .
Kuruyemiş.
?
bugün gitti sanırım benim menü, yazmasam daha iyi ama iyisiyle kötüsüyle yazmamız gerek diye yazıyorum:
kahvaltı: 1 adet patatesli börek, biraz peynir, 2 zeytin.
ara: 1 elma, 1 armut, 1 lokum:26:
öğle: 1 kase tavuk çorbası, 1 tabak z.yağlı pırasa, 1 yk yoğurt
ara: 2 kupa yeşilçay, 2 fincan çay
ara: 1 tane un kurabiyesi:26:, 1 lokma simit, ceviz fındık vs.
ara: 1 portakal, 1 elma
akşam: dışarı çıktık köfte yedim, 2 lokma ekmek
ara: 1 madensuyu
çok iyi değil, ne deyim
Hmm anladım Seyyahcım ben bilmediğimden farklı düşündüm.mozaık ve tulumba konusunda haklısın ama kuru yemiş dedğim incir dilimi , siyah kuru uzum, badem. diyetimdeki yemişler yanı. hergun ara öğün olarak bir çay tabağı kadar yıyorum canım.
bu elma sirkesini sabahları aç karnına mı içecez.ılık suyun içine damlatıyoruz sanırım demi? yağ yakma özelliği mi varmış?
günaydın kızlar hafta sonu menülerim:
cuma akşamı
2 (tane)tavuk baget
2 yk kaşığı pilav
1 bardak ayran
ara: muzlu yoğurt(1 kase)
Spor:
yarım saat yürüyüş
20 mekik
cumartesi sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
zeytin peynir çay
kahvaltı geç yaptım öğle yemeği yok
1 fincan sıcak çikolata içtim
akşam
dışardaydım 1 hamburger
3-4 tane patates kızartması
yarım bardak ayran
spor:
1,5 saat yürüyüş
pazar sabah
3 dilim kızarmış ekmek
peynir zeytin ezmesi
çay
öğle: 1 muz 1 kivi
akşam
ızgara inegöl köfte 4 tane(küçüktü)
3 tanede tavuk kanadı
spor:
1,5 saat yürüyüş
20 mekik
bu sabah
yarım poğaça çay
günaydın kızlar nasılsınız hafta sonu iyi geçmiştir umarım.
dünkü menum:
sabah kahvaltıda annemdeydik. haşhaşlı gözleme yaptı bıze1 buçuk tane gözleme, peynir,zeytin, 2 bardak çay
arkasından markete gittik eşimle yürüyerek. 3 kmymiş. gidiş geliş 6 km yürüdük demek olur yani gözlemeler eridi
ara 1 fincan sütlü nescafe
öğle yemeği yemedik kahvatıyı geç yaptıgımız için
akşam 1 kaşık makarna 2 çatal menemen ( kocam yaptı. canı menemen çekmiş bol acı atmış yıyemedım)
ara : yarım muz yarım portakal 1 elma 1mandalinadan oluşan meyve tabağı
gece film izlerken de 1 fincan daha nescafe
bu sabah da 1 dilimden az ekmek, 1 parça peynir , 1 küçük salatalık
bu arada baskül aldık evimize aryık bende evde tartılabılme hazzını yaşayacağım . ama sorun şu kı evın her yerinde farklı tartıyoevimin zemini okadar yamukki en sonunda yatak odasında düz zemminli bı yer buldum. e ayakkabısız tartılınca kilom düstü tabı halıyle. bılıosunuz bundan önce dışarda tartılıyordum .
bu arada sabah kalktığımda boğazımda yanma vardı. kızlar sanırım hastalar kervanına bende katılıyprum :2:
yok hayatım un kurabıyesı ve lokum var sadece. okadarı da hakkın artık nazı kampında değiliz ya. sen zaten onu sporla eritirsin.
sün bende özene bezene tarçınlı fındıklı kurabıye yaptım. arkadaşlarımız gelecez dediler sonra ektiler biziama allah yememi istemedi heralde kurabiyeleri yaktım giden malzemeye mi yanayım emeğe mi yanayım bilemedim
sağol masalcımHafta sonu bile diyette olduğunun bilincini ne güzel koruyorsun öyle Nihancım.
Bir şey soracağım hamburger ne kadar zararlı?
Ayy Neyneysecim kötü dediğin menü bu mudur ya?bugün gitti sanırım benim menü, yazmasam daha iyi ama iyisiyle kötüsüyle yazmamız gerek diye yazıyorum:
kahvaltı: 1 adet patatesli börek, biraz peynir, 2 zeytin.
ara: 1 elma, 1 armut, 1 lokum:26:
öğle: 1 kase tavuk çorbası, 1 tabak z.yağlı pırasa, 1 yk yoğurt
ara: 2 kupa yeşilçay, 2 fincan çay
ara: 1 tane un kurabiyesi:26:, 1 lokma simit, ceviz fındık vs.
ara: 1 portakal, 1 elma
akşam: dışarı çıktık köfte yedim, 2 lokma ekmek
ara: 1 madensuyu
çok iyi değil, ne deyim
eet cnm lisans. daha ilk senemdeim burdaki sistem biraz daha değişik yani şimdiden bölüm seçmiosunuz iki sene boyunca istediginiz dersleri alıosunuz(aklınızdaki bölümün dogrulltusunda) ikinci senenin sonunda seçiosunuz bölümleri. tiyatro sanat tarihi çift anadal yapmayı düşünüorm bakalm artk nolr:)
aksam yemegim hazır erişteydi ama arkasnda 190 kalori yazıodu yani bir ögün için çok olmadıgını düşündüm. 15 dakikaya kadarda elma yiycem ara ögün olarak. aksam 8de yoga dersi var onu katılıcam gündüz derslerini kacırdıgım için.. öglende buharda pişmiş yagsız pirinc yedim
bahtsız bedevi çölde kutup ayısına rastlarmış misali bugün saba htarılayım dedim diyete başlıycam ya baskülün pili bitmiş ama biliyorum 72 kiloyum hedefin mart 29 a kadar 66 kilo olmak
yarında itibaren bldirimleere başlarım ad canım takımdayım demii
günaydııııınnn
canlar merhaba
inşallah herkes iyidir.ben hiç iyi değilim. cumartei akşamından bu yana aşırı mide bulantısı ve bağırsak enfeksiyonuyla uğraşıyorum,şuan işyerindeyim ve zerre kadar halim yok. kdv nin son günü diye gelmek zorunda kaldım. halsizliğim ve mide bulantım artarsa dr.a gidip rapor alıp oradan eve geçerim.
dün 2 defa acile gittim,resmen ölüyorum sandım. su bile içsem gidip çıkardım. şuan sıvı alabiliyorum ama yemek yemem mümkün değil. bugün uğrayamayabilirim beni idare edin canlar.
hepinizi çok öpüyorum,kendinize dikkat edin çorap giyin,sıkı giyinin. hoşçakalın.
canım, teşekkür ederim. oğluşun ateşi akşam yine çıkacak gibi oldu hemen ateş düşürücü verdim. yalnız öksürük ve burun akıntısı yönünde hızla ilerliyoruz. gözlatları falan çökük çökük duruyor, hasta belli. ıhlamur falan içmiyor. içse belki iyi gelecek.rabicım oğluşuna geçmiş olsun inş bi daha ateşlenmemiştir..
şimdi nasıl iyimi? sen nasılsın canım?
çok ta kötü değil aralar çok gibi gözüküyor canım sadece
afiyet olsun
nihancım senin menüler de pek güzelmiş. köfteler, tavuklar:) canım çekti ha, baya lezzetli mamalar yenmiş belli. hamburgeri de sporla yakmışsındır inşallah. benim de canım hamburger çekiyor ama 65 olmadan yok bana, kararlıyım.günaydın kızlar hafta sonu menülerim:
cuma akşamı
2 (tane)tavuk baget
2 yk kaşığı pilav
1 bardak ayran
ara: muzlu yoğurt(1 kase)
Spor:
yarım saat yürüyüş
20 mekik
cumartesi sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
zeytin peynir çay
kahvaltı geç yaptım öğle yemeği yok
1 fincan sıcak çikolata içtim
akşam
dışardaydım 1 hamburger
3-4 tane patates kızartması
yarım bardak ayran
spor:
1,5 saat yürüyüş
pazar sabah
3 dilim kızarmış ekmek
peynir zeytin ezmesi
çay
öğle: 1 muz 1 kivi
akşam
ızgara inegöl köfte 4 tane(küçüktü)
3 tanede tavuk kanadı
spor:
1,5 saat yürüyüş
20 mekik
bu sabah
yarım poğaça çay
baskülün hayırlı olsun canım. evde tartılmak daha iyidir dışarıya göre. benim baskül de farklı yerlerde farklı tartıyor. hep aynı yerde tartılmaya çalış.günaydın kızlar nasılsınız hafta sonu iyi geçmiştir umarım.
dünkü menum:
sabah kahvaltıda annemdeydik. haşhaşlı gözleme yaptı bıze1 buçuk tane gözleme, peynir,zeytin, 2 bardak çay
arkasından markete gittik eşimle yürüyerek. 3 kmymiş. gidiş geliş 6 km yürüdük demek olur yani gözlemeler eridi
ara 1 fincan sütlü nescafe
öğle yemeği yemedik kahvatıyı geç yaptıgımız için
akşam 1 kaşık makarna 2 çatal menemen ( kocam yaptı. canı menemen çekmiş bol acı atmış yıyemedım)
ara : yarım muz yarım portakal 1 elma 1mandalinadan oluşan meyve tabağı
gece film izlerken de 1 fincan daha nescafe
bu sabah da 1 dilimden az ekmek, 1 parça peynir , 1 küçük salatalık
bu arada baskül aldık evimize aryık bende evde tartılabılme hazzını yaşayacağım . ama sorun şu kı evın her yerinde farklı tartıyoevimin zemini okadar yamukki en sonunda yatak odasında düz zemminli bı yer buldum. e ayakkabısız tartılınca kilom düstü tabı halıyle. bılıosunuz bundan önce dışarda tartılıyordum .
bu arada sabah kalktığımda boğazımda yanma vardı. kızlar sanırım hastalar kervanına bende katılıyprum :2:
tüh ya çok üzüldüm kurabiyelerin durumuna, ben de genelde keki yakarım acayip moralim bozulur:)yok hayatım un kurabıyesı ve lokum var sadece. okadarı da hakkın artık nazı kampında değiliz ya. sen zaten onu sporla eritirsin.
sün bende özene bezene tarçınlı fındıklı kurabıye yaptım. arkadaşlarımız gelecez dediler sonra ektiler biziama allah yememi istemedi heralde kurabiyeleri yaktım giden malzemeye mi yanayım emeğe mi yanayım bilemedim
:26:çok kötü bulmadınız ya evindim:)) ben bugün herkes bana kızar diyordum:))Ayy Neyneysecim kötü dediğin menü bu mudur ya?
Ne diyeyimki sana :)
afiyet olsun canım. anlaşılan o ki haftasonu herkesde ucundan bucağından kaçırmalar oluyor:)) senin de menün cips harici güzel. cips de canın çekti muhtemelen. çünkü benim, eşimin yediği kaşarlı simiti acayip canım çekti. o kadar güzel kokuyordu ki. bir tane ısırık alarak içimdeki sesi susturmaya çalıştım:))günaydın kızlarr
nasılsınız haftasonu giremedim dünde int cok yavaştııı baktım ama yazamadımm
sabah kalktık kahvaltıı yaptık kızımla
şimdi hafta sonu kalan işlerimi yapacağımm heryer heryerdee
camaşır bulaşık süpürge buğün halledeyimm hemen
hava cokkötü soğuk yağmurlu pusluu yataktan kalkasım gelmedii
dün yediklerimi yazayımm
kahvaltı
1 simit
1yumurta
zeytin peynir domates salata
öğlen yokkk kahvaltıı gecti
sıvı tükekettim yeşil cay nescafe türk kahvesi
akşam
ızgara köfte küçük 5 tane
salata
2dilim ekmek
1 bardak soda limonlu
akşam bikaçtane cips 1pakatin 10/! kadar onca cok azz
buğün kahvaltımm
yumurta
zeytin 2dilim ekmekk
nescafe
işlerimi haledeyim gelirim akşama eşim nöbetci herhalde ütü yapmam alazım gelmezse akşama ütü yapacağımm :))))
ayy asumancım, çok geçmiş olsun canım ya. noldu sana böyle? bayağı ciddi bir rahatsızlık durumu var sanırım. Allah şifa versin canım. inşallah çabucak iyileşirsin.canlar merhaba
inşallah herkes iyidir.ben hiç iyi değilim. cumartei akşamından bu yana aşırı mide bulantısı ve bağırsak enfeksiyonuyla uğraşıyorum,şuan işyerindeyim ve zerre kadar halim yok. kdv nin son günü diye gelmek zorunda kaldım. halsizliğim ve mide bulantım artarsa dr.a gidip rapor alıp oradan eve geçerim.
dün 2 defa acile gittim,resmen ölüyorum sandım. su bile içsem gidip çıkardım. şuan sıvı alabiliyorum ama yemek yemem mümkün değil. bugün uğrayamayabilirim beni idare edin canlar.
hepinizi çok öpüyorum,kendinize dikkat edin çorap giyin,sıkı giyinin. hoşçakalın.
canım, teşekkür ederim. oğluşun ateşi akşam yine çıkacak gibi oldu hemen ateş düşürücü verdim. yalnız öksürük ve burun akıntısı yönünde hızla ilerliyoruz. gözlatları falan çökük çökük duruyor, hasta belli. ıhlamur falan içmiyor. içse belki iyi gelecek.
menü hakkında beni rahatlattın canım:)) aralar da eşimle beraber hatta bazen bizim oğluşa da bie dilim. hepsini ben yemiş olmuyorum yani. ya bir de ben yalnız olunca gelip bilgisayarda vakit geçiriyordum, kaçamak yapmaya fırsatım olmuyordu:)) eşim bilgisayarı alınca ben kalakaldım
nihancım senin menüler de pek güzelmiş. köfteler, tavuklar:) canım çekti ha, baya lezzetli mamalar yenmiş belli. hamburgeri de sporla yakmışsındır inşallah. benim de canım hamburger çekiyor ama 65 olmadan yok bana, kararlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?