hoşgeldin takyoncum:80:nasılsın, nasıl gidiyor dersler?maşşallah kardeş takımım bi ben ekmişmişim bend egeldim tam oldu nasılsınız kızlar ?uzun zamandır gelemiyordum inşallah hepiniz iyisinizdir
hakkınızda hayırlısı olsun canım. dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor.saol masalcım,inşALLAH atlatır canım,ameliyat gözükecek eğer haftaya kanama durmazsa,yırtığı yakmışlar dün lazerle,devam ederse ameliyat ve riskli,gözünü kaybedebilirbelli etmiyorum ama içimde fırtına kopuyor resmen,bir olumsuz konuşuyo bazen ( her şey bizim için ,elbet bir şeyler sebep olcak vs...) hepten yiyorum kendimi dua etmekten başka eliden bir şey gelmiyor
görüşürüz nihancım, iyi tatiler.:80:ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar
iyi haftasonları:80:
haklısın canım. biraz sabırlı olmak lazım sanırım.Girer elbet canım tekrar her şey yoluna
İlk okulda okuduğumuz bir şiir vardı.
Koyun meler kuzu meler
Her şey tersine döner gibi bir şeydi sanırım
Sizin içinde geçerli bu elbet düzelecektir.
oh oh kociş hamarat maşallah. güzel mamalar seni bekliyor desene.bugun akşam yemeğimi kocacım yapacak bakalım ne cıkacak bahtımıza
rabıacım sorma iyi spor oldu bana bu soğukta. ve işkencem hala bıtmedı. çıkışta da taksıt yatırmaya gidecem
ben yavaş yavaş toparlanayım arkadaşlar. bugun pek buroda oturamadım oyuzden sohbetınıze fazla katılamadım. yarın görüşmek üzere. herkeze iyi akşamlar..:80::79:
masalcım eşim iyi çok şükür az önce konuştuk bugun daha iyiyim dedi. pzt işe başlayavak inşallh. kas spazmıymış 10 tane iğne verdi doktor :)
bugun akşam yemeğimi kocacım yapacak bakalım ne cıkacak bahtımıza
rabıacım sorma iyi spor oldu bana bu soğukta. ve işkencem hala bıtmedı. çıkışta da taksıt yatırmaya gidecem
ben yavaş yavaş toparlanayım arkadaşlar. bugun pek buroda oturamadım oyuzden sohbetınıze fazla katılamadım. yarın görüşmek üzere. herkeze iyi akşamlar..:80::79:
inşaAllah canım Rabbim muvaffak etsin iyi kurtulmuşsun bari :)Girer elbet canım tekrar her şey yoluna
İlk okulda okuduğumuz bir şiir vardı.
Koyun meler kuzu meler
Her şey tersine döner gibi bir şeydi sanırım
Sizin içinde geçerli bu elbet düzelecektir.
Saol takyoncum bugün bitti sonunda :)
Ben de iyi olacağımı umuyorum kısa sürede..
hoşgeldin takyoncum:80:nasılsın, nasıl gidiyor dersler?
hakkınızda hayırlısı olsun canım. dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor.
görüşürüz nihancım, iyi tatiler.:80:
hallediyorsundur sen canım, gayretlisin maşallah. Allah muvaffak etsin seni de.hoşbuldum rabiacım iyiym çok şükür canım dersler tam gaz devam ediyor inişli çıkışlı işte :)))
valla nihancım herkes tuzlu çubuk veya beyaz leblebi diyor ama inanmayacaksın bana sadece muz iyi geliyor :)) bende anlamadım...hoşgeldin dosbacım
tuzlu çubuk filan ye canım bastırır
kendi adıma iyiyim şükür...
şimdi uçuk birazdaha büyüdü ve yara bağlıyo tahminen 7-10 günde geçer
sağol
selamlar dosbacım:80:
hamilelik gümbür gümbür desene, mide kendini hissettirmeye başladığına göredinlenmeye çalış canım, geçici şeyler zamanla düzelecek inşallah.
masalcım , kaptanım adcım hepinize merhaba :))
birkaç gündür uğrayamadım , derste çalışamadım( açıkcası moralim çok bozuktu dün tüm gün uyudum ( ben çok üzgün olunca uykum gelir ) anneciğim rahatsızzlandı,boncuk gözlümün gözünün arkasında yırtılma olmuş ve kanama yapmış dün tüm gün boyunca hastanelerdi,geldiğinde harap olmuştu anneciğim,bugün biraz toparladı ama rahatsızlığı ciddi,kanama durmazsa gözünü kaybetme olasılığı var ve ben işte ben...... hissettirmememye çalışıyorum ama tüm ilgim şimdilik canım annemde...
yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama arada küçük kaçamaklarım oluyor,abur cubur değil de helva yedim az,onun haricinde dikkat ediyorum öğünlerime,sporumada bu hafta ara verdim haftaya telafisini yapıcam yani 5 gün sporda olucam
sizler nasılsınız ?
saol masalcım,inşALLAH atlatır canım,ameliyat gözükecek eğer haftaya kanama durmazsa,yırtığı yakmışlar dün lazerle,devam ederse ameliyat ve riskli,gözünü kaybedebilirbelli etmiyorum ama içimde fırtına kopuyor resmen,bir olumsuz konuşuyo bazen ( her şey bizim için ,elbet bir şeyler sebep olcak vs...) hepten yiyorum kendimi dua etmekten başka eliden bir şey gelmiyor
Hay Allay canım ya cok uzuldum.Basınız sagolsun..Gerıde kalanlara sabır dılıyorum.Allah mekanını cennet etsın
canım çok sıkkın kızlar liseden bir arkadaşım vefat etti beyin kanaması geçirdi 57 dakika ambulans gecıktı ambulansın ıcınde doktor yok ılk mudahelede yapılamadı ve 1 haftadır yoğun bakımdaydı bugün vefat etmiş canım çok sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?