Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cnm bizimkalorferler akşam 6da yanar 10 söndürürlerr
ve üstüne klima ısıtıcı yakıyoz 100 ksür elektrik parası veriyozz
yanmayan elektrik içinde yaz kış 200 liraa veriyozz düşünn
doğru ya orası marmarıs. ama yıne de fena madem öyle kombı falan yapsalarmış. isteğen istediği kadar yaksaymış. çok saçma.
canım senı çok iyi anlıyorum ilk gunler çok zor oluyo ama en önemlisi ilk gunler. bence şimdiden işi sağlama almalısın. zaten zamanla bunyen alışacak ve yemek istemeyeceksın.

yok ya sallıyo bana da ayır yemekten dedim ben. ama guya bana kurabıye ayır demişim oda ondan yemeğin hepsini yemiş kurabıyelere ellememiş koca kafalı

bu arada öğle yemeğim
bir porsiyon ciğer sote
bir kase cacık
birbuçuk dilim ekmek

pastil aldım şimdi. elimde şuan form çayı var onu içecem hafta sonu alışverişinde de yeşilçay alırım. bugun bi bitsede kendımı yatağa atsam uyusam

yok ya sallıyo bana da ayır yemekten dedim ben. ama guya bana kurabıye ayır demişim oda ondan yemeğin hepsini yemiş kurabıyelere ellememiş koca kafalı
çok düşünceliymiş

afiyet olsun canım.
pastil iyi olmuş ama biliyorsun verdiği rahatlık geçici oluyor. 1 saat falan izin alamıyor musun gitsen de doktora ilaç yazdırsan.

günaydın kızlar nasılsınız??
ben daha 1 saat önce kalktım şimid kahvaltımı edicem :) (meyveli yourt müsli)
yağ yakan sporlar terletenler ve kalp ritmini hızlandıranlar biliyorum ama onlarda çok yoruyo hele bide kilonuz fazlaysa neden bilmiyorum ama spor salonundaki insanlar zayıflar yani neden zayıf kişiler spora geliyolar onu anlamıyorum (herhalde bu ülkede kilo almamak çok zor olduğu için bunu engellemeye çalışıyorlar)
bugunlerde diyette biraz zorlanabiliyorum yani cabuk acıkıyorum. şeker dengem bozulmuş olabilrmi acaba? çünkü duyduguma göre burada bir çok yiyeceğin içersinde gizli şeker varmış yani glikoz ve mısır surubu oranı çok fazlaymış. insallah bu emekler bosa gitmezde güzel bir sonuc alırım.

sana günaydın canım:))
ilk başta seni biraz zorluyordur fazla hareketli sporlar ki çok normal ama bünye alışıyor zamanla. ben bacağımı zor kaldırıyordum:)) benim kadar kötü değilsindir bence. şimdiyse oldukça rahatım.
zayıflar burda da geliyorlar spora, bir tanesi çok zayıf olduğunu ve biraz kaslanırsa daha iyi görüneceğini düşündüğünü söylemişti. bazıları da vücut şeklini düzende tutmak için geliyor.
şeker dengenden ziyade çok spor yaptığın için vücut yemek istiyor. protein içerikli şeylerle diyetini desteklemelisin bence. süt, ayran, yoğurt gibi. hem daha uzun süreli tokluk sağlıyor böyle şeyler.
amerikada su gibi mısır şurubu kullanılıyor. türkiyede bile şimdiden birkaç tane fabrikası varmış. maalesef çoğu hazır gıdada var bu meretten. ne yediğimize daha dikkatli bakmamız gerekiyor.

melankolicim dikkat et kendine.
annen nasıl oldu?
inşallah pc çabucak yapılır da aramıza dönersin.

ben ne kadar dikkat etsemde çok kolay hasta oluyorum neysecim ( birde uykusuzluk , yorgunluk ve moralim bozuk olunca da hemen hasta oluyorum,bu arada hepsini çokça yaşadığım için tam geçmemiş rahatsızlığım farklı şekilde bgeri dönüşüm olarak bünyeme yerleşti çok şükür iki gün öncesinden bugün daha iyiyim,öksürük harici tabi :2:
anneciğimin yarın kontürolü var inşALLAH güzel sonuçlar alırız ( amin )
bu gün bir tartılayım dedim 80.6 olmuşum,tartıldığımda da saat 13:30 civarındaydı :) sanırım zayıflamışım :))

zaten hastalığı stres, moral bozuklukları, endişe vs tetikliyor. Allah şifa versin, ne diyelim.
inşallah annenle ilgili olumlu haberler alırsınız yarın. belki ondan sonra sen de bir nebze olsun rahatlarsın.:97::97:
bu kadar stresin bir artısı giden kilolar olur inşallah:)

Ben de merak ettim arkadaşı.
En küçük bendim takım da yandaş buldum
Valla duramıyorum canım ya.
Sözde 2 -3 gün hiç bir şey yapmayacaktım ama yok olmuyor işte.
Pazartesi günü gideceğim midem için doktora endoskopiye randevu verecek ama bakalım ne zaman..

Ohh afiyet olsun.
Yemek işini ne yaptın nerede yiyorsun?

Spor salonuna gidiyor olman bile güzel.
Ama insan belli bir süre spor yapınca arıyor.
Eksikliğini hissediyor.

Bugün neler yedim?
Sabah: 2 dilim ekmek.= 140 kalori
patatesli yumurta= 250 kalori
Akşam: tarhana çorbası= 130 kalori
brokoli salatası= 150 kalori
2 tane küçük poğaça: 150 kalori
1 dilim pasta: 400 kalori
Toplam: 1220

Yaklaşık 2 saat de yürüdüm.
Annemin doğum günü olunca kırmak istemedim yedim pastadan.

kızlar burda çok kar başladı öğleden sonraki dersler iptal edildi onun için spor salonuna gitmiyorum bende aksama kar fırtınası olabilrmiş(bir günden bi şey olmaz herhalde)
mısır surubundan uzak durmak için mümkün oldugunca az karbonhidrat yemem gerekli ama malesef et olarak çok fazla secenegim yok burdaki insanlarında çok fazla peynir ve yourt kültürleri yok
öglen pilava benzer bişey yedim üzerine dana kıyma ve domates sosu dökerek şimdi ara ögün yiycem tahıl barı olarak. aksamada bakalm..
herhalde artık acıkmamın sebebi yag yakıo olmam yani diyete ilk basladıgımda daha depo yagları yakmaya baslamamıstım ama şimdi sporlada beraber o yagları yakıyor olabilirim

annenin doğumgünü kutlu olsun masalcım. nice yıllara hayırlısıyla.
günlük kalori alımın güzel. pasta konusunda bir şey demeyelim:)

süt kültürleri var ama canım. özellikle sabahları kahvaltılık gevrek+süt seviliyor. o da protein.
bu kadar spora gidiyordur tabi yağlar canım. cuma günü inşallah kilondan belli olur.

kızlar, oğlum antibiyotiği kusuyor maalesef. yarın yine doktora götüreceğiz inşallah.

bugünkü menüm:
kahvaltı: 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, ekmek
ara: 1 elma, 1 bardak ayran, fındık-badem-nohut
öğle: kıymalı pirinç çorbası
ara: 2 kupa yeşilçay, 1 hurma
ara: 2 kupa adaçayı, 1/2 portakal, 1 dilim elma ve 1 armut
akşam: fırın somon, kuyruk kısmından 1 dilim.
ara: sütlü, şekersiz neskafe, çay

Sporda yapıyorum bak Neyneysecim.
Ama çok kilo aldım.
Yarın tartılacağım.

Bir an önce atlatır umarım canım şu hastalığı.
Bu yaşlar çok önemli çünkü.
Ben o zamanlar faranjit olup senelerce uğraştım.
menüne zaten diyecek lafım yok :)

asuman gelene kadar uğramayayım ben buraya en iyisi
neyneyse sana ve dosba sana ne çabuk unuttunuz beni ayol
asuman gel dedi geldim am kimse selam sabah vermiyor asuman dönünce görüşürüz

asuman gelene kadar uğramayayım ben buraya en iyisi
neyneyse sana ve dosba sana ne çabuk unuttunuz beni ayol
asuman gel dedi geldim am kimse selam sabah vermiyor asuman dönünce görüşürüz

Çok farklı saatlerde girince pek karşılaşamıyoruz sanırım.
Yoksa gördükçe selam veririz kim varsa takımda.

selam kızlar nasılsınız
aksam yemegim makarnaydı yine malesef (sossuz ve yagsız haslanmıs gözüküodu) yanına bi parca salcamsı sostan aldım. bugun spora gidemedim ve ciddi eksikligini cekiorm ama haftasonu insallh bya çok yapıcam:)) bu arada hastalandıgım için şişligim yavastan iniyor. cumadan umutluyum. hayırlısıyla..

günaydın kızlar

akşam yemeğim
2 yk pilav
4 yk etli kuru fasülye(sonunda bittti)
1 yk yoğurt

sabah
1 dilim ekmek
zeytin peynir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…