evet canım çok harika bir yer değil mi yazın hep oralara gidiyoruz muhsin yazıcıoğlu parkı var ördekler kazlar falan kale de karşıda oh keyifkeçi örendemi oturuyorsun
keçiören deyince aklıma muhteşem şelale karşıda estergon kalesi kalenin içindeki restorandan muhteşem manzara ve son yıllarda kurulan teleferik gezintisi geliyor
çok güzel biyer![]()

az kalmış canım gerçekten de bende buraya girmeden kendimi rahat hissetmiyorum az zamanda hepinize alıştım .bu pc den nefret ediyorum. yarın inşallah kendi pcm gelecek ve ben tekrardan aranızda olucam. inanın şuraya gelememek beni çok gerdi. hele bu pc resmen başımı ağrıttı. zor bela yazmaya çalışıyorum. fırsat buldukça bugün geçmişi okurum. listelerde inşallah yanlışlık yoktur.
herkesi öpüyorum.
eski_bir_masal;17485454
En güzelini yaparsın.
İnsanın çocukluk zamanlarında kardeşi olması bir başkadır diye düşünüyorum.
Ben çok özenirdim çocukken.
Benim kardeşimle aramızda 13 yaş var.
Böyle de bir başka güzel oluyor aslında bir başka tatlı ..
Ama senin için d rahat olur aralarında az yaş varken bakmak büyütmek ..
HAyırlısı olsun inşallah güzel bir bebek daha bizi bekler :)
Ama sadece hamilelik haberini alana kadar değil mi diyet?
[/QUOTE]
açıkçası canım diyet korunmayı bırakana kadar devam.hamile kalma ihtimalı girdimi kesicem aşırı çay tüketimi

afiyet olsun canım bulgurdan korkma pirinçten korktuğun kadar sonuçta bulgur senin sindirimini kolaylaştırıcı az yersin sonrada yakarsın birşey olmaz canın istiyorsa dolma yiyebilirsin.bu arada ben öğle yemeğimi yazmadım daha demi. öğlen patronum kadınbudu köfte getirmiş bana :)
3 tane kadınbudu köfte yanında havuç marul ve mor lahanadan oluşan salata bir kaşıktan az da bulgur pilavı yedım.
ama bu köftede bulgurlu demi? akşama da kuru patlıcan dolması yapmayı planlıyorum. onuda bulgurla yapıyorum. acaba çok mu bulgur tuketmış olurum bir günde :26: