Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

teşekkür ederim canım.:81:
su 2.5 lt kadar içtim ve yatmadan önce de içerim inşallah. sabah da 45 dk pilates yapmıştım, onu yazmayı unutmuşum.
çok güzel beğendim :16:

[/QUOTE]1 tane yediysen çok güzel canım. afiyet olsun. yoğurdu da israf etmemişsin tebrik ederim.
aman ne heyecan yaw, bindim ama çok pişman olmuştum:1:
sincan ile keçiören ters birbirine. aslında arbayla çok uzak değil am öyle direk vasıta falan yok. bir de dediğin gibi büyükşehir olunca her yer birbirine uzak.
2,5 yaş durulma dönemleri mi oluyor? onu bilmiyordum.[/QUOTE]
valla gülüm herkesin bebeği 2.5 yaşında durulurken benimki 3 yaşına girdi hop çocukta bir durgunluk görceksin nasıl şaşırdık öyle uslu oldu ki anlatamam sana .

uyanış:
1 bardak ılık su içine 1 yemek kaşığı elma sirkesi katıp içtim yudum yudum .
kahvaltı:
3 yk kadar kellogs sade tam tahıllı gevrek içine 1 çay bardağı süt koydum ve içtim
spor:
40 dk evin içinde koridorda git gel 40 dakika yüryüş yaptım
ara:1 fincan yeşil çay( hazır olandan tüketmemeye karar verdim kendim elimle yapıyorum daha etkili olacağı kanısındayım)
250 mekik çektim
200 bisiklet sürme çift bacak sayarak
ebru şallı egzersizlerinden özellikle selülit ve kalça için hareketlerden
yan yatıp bacakları 30 ar kaldırıp indirme
oturduğum yerden 100 oklava çevirme
ayakta 100 defa yanlara eğilme sağ sol olarak
kollar aşağıda,yukarıda,yanlarda,önde avuç içi aç kapa yaptım 50 şer saydım
yüzüstü yattım ve ayaklarımı diz kapağıma kadar indir kaldır 200 kadar yaptım
yere yatıp bacaklar havada makas hareketi 20 tane
ara:1 elma yedim 1 greyfurt yedim
spor:akşam yemeği hazırlarken mutfak tezgahında bacaklar yanlara,arkaya ve ikisinin ortasına olmak üzere 30 ar kaldırma yaptım.
akşam:1 adet saçda pişen çökelekli börek yanında 1 çay bardağı yeşil çay içtim kesti beni resmen neden oldu bilemiyorum çok yerim diye korkumdan sanırım çok su içtim önceden :52:
spor:mutfak tezgahında yine bacaklar arka,yan ve ikisinin arası olmak üzere 20 şer yaptım bu sefer sonra 100 tane mekik çektim tv izlerken sonra yere yatıp bacaklar yan kaldırma yaptım 30 ar tane bu arada saat 18.30 da yedim sonrasında hiçbirşey yemedim paso su içtim
yağlarla göbeğime yağ yakıcı masaj yaptım çok iyi geldi :90:
az önce de 1 su bardağı ılık suya 1 yk elma sirkesi katıp içtim
toplam su miktarı :2.5 litre su tükettim
çok dinçim arkadaşlar özellikle bugünden sonra daha az yiyebilirim ama asla daha çok olmaması için uğraşacağım.

kendini ödüllendir bnce kaçamak yap bu sefer :))))

herkese iyiakşamlar arkadaşlar,hemen bugünkü listemi yazıyorum kızlar;
sabah;1 haşlanmış yumurta,2 bardak şekersiz çay,yarım domates,1 dal nane,1 kibrit kutusu kızarmış hellim peyniri(yağsız kendi suyuyla kızardı),3 dal maydonoz
öğlen:kahvaltıyı geç yaptığım için maalesef boş geçtim kızlar,sadece 1 bardak şekersiz nescafe içtim
akşam;1 tabak yoğutlu ıspanak kavurma,yanında başka hiçbirşey yemedim,birde farkındaysınız kesinlikle hiç ekmek yemiyorum kızlar ama işte herşey bundan sonra başlıyor benim için,biraz sonra tv seyrederken canım neler neler isteyecek kimbilir ve ben kendime ne kadar hakim olabileceğim!eğer kaçamak yapacak olursam(yapmamaya çalışıcam)yarın yazarım.60 kilonun altına düşşem daha da azimli olucam ama inşaallah onuda hep beraber görürüz.

bu arada kızlar salı günü rahim filmi çektirmiştim,şükürler olsunki tüplerim açık çıktı,doktorum sorun yok ama 15 gün sonra gel tedaviye başlayalım dedi,eee sorun yoksa neden hamile kalamıyorum ve neden tedaviye başlıyorum,offf kadın olmak ne kadar zor,hayırlısı olsun.birde yarın abimin nişanı var,sanırım gün boyu olmam ama gece yorgun olmazsam ve kocişim ekşın istemezse girmeye çalışırım.ee şimdi abimin nişanı var,haliyle gellsin pastalar,gitsin börekler durumu olacak,peki ben nasıl boğazımı tutucam,birisi bana desin!!!

ben 3 gündür sporu atlıyorum cnm ya sporsuz zayflanmıyo bnce istedigin kadar diyet yap yinede boş :)))

dizim bitti :81: egzersizler tamam herşey tamam güzel gidiyor meyvemide yedim. şuanda oğlum uyandı az onu doyurayım sonra etrafı toparlayayım böreğimi hazırlayayım sonrada kociş gelir ham ham yeriz mamaları :-) gene uğrayıp bakıcam mutlaka :34: mutfak tezgahında spor yapim :52: spor manyağı olacam bu gidişle görseniz gülersiniz napiyo anam bu kız diye :66:

ben 3 gündür sporu atlıyorum cnm ya sporsuz zayflanmıyo bnce istedigin kadar diyet yap yinede boş :)))

evet canım kesinlikle harakette bereket var demişler :27: diyorki uzmanlar masa başında dahi dursanız ayağınızı sallayın o bile bir egzersizdir bende öyle bir şekillere giriyorum ki gül gül ölüyorum bazen :66:

benim eşimde geliyormuş ama bu günkü listemi yazayım hemen
sabah: 1 kibrit kutusu kadar peynir,bir avuç maydanoz,2 dilim tam buğday unu ekmeği ve 2 bardak ıhlamur.
ara1: şekersiz kahve
ara 2: yarım dilim tam buğday unu ekmek
öğle:közlenmiş kırmızı biber salatası,küçük bir kase yoğurt ve 1 dilim ekmek
ara:1 elma
akşam:bol yeşil salata
yatmadan önce:büyük ihtimal iki porsiyon meyve yerim
kızlar sizin burada ne kadar zayıfladığınızı görünce hırslanıyorummm:)
ben beğendim afiyet olsun canım ama bende yeşil çay tavsiye ediyorum extradan

herkese iyiakşamlar arkadaşlar,hemen bugünkü listemi yazıyorum kızlar;
sabah;1 haşlanmış yumurta,2 bardak şekersiz çay,yarım domates,1 dal nane,1 kibrit kutusu kızarmış hellim peyniri(yağsız kendi suyuyla kızardı),3 dal maydonoz
öğlen:kahvaltıyı geç yaptığım için maalesef boş geçtim kızlar,sadece 1 bardak şekersiz nescafe içtim
akşam;1 tabak yoğutlu ıspanak kavurma,yanında başka hiçbirşey yemedim,birde farkındaysınız kesinlikle hiç ekmek yemiyorum kızlar ama işte herşey bundan sonra başlıyor benim için,biraz sonra tv seyrederken canım neler neler isteyecek kimbilir ve ben kendime ne kadar hakim olabileceğim!eğer kaçamak yapacak olursam(yapmamaya çalışıcam)yarın yazarım.60 kilonun altına düşşem daha da azimli olucam ama inşaallah onuda hep beraber görürüz.

bu arada kızlar salı günü rahim filmi çektirmiştim,şükürler olsunki tüplerim açık çıktı,doktorum sorun yok ama 15 gün sonra gel tedaviye başlayalım dedi,eee sorun yoksa neden hamile kalamıyorum ve neden tedaviye başlıyorum,offf kadın olmak ne kadar zor,hayırlısı olsun.birde yarın abimin nişanı var,sanırım gün boyu olmam ama gece yorgun olmazsam ve kocişim ekşın istemezse girmeye çalışırım.ee şimdi abimin nişanı var,haliyle gellsin pastalar,gitsin börekler durumu olacak,peki ben nasıl boğazımı tutucam,birisi bana desin!!!
afiyet olsun canım normal çay yerine yeşil çay tavsiye ediyorum resmen iştahınızı kesiyor az yemenizi sağlıyor bu arada stres yapma arkadaşımızın dediği gibi herşeyi doktora bırak ve evde bunu sakın düşünme sanki bir gripmişsinde ilaçlar kullanıyormuşsun gibi düşün sana eminim folik asit falan vericektir ya da vitamin destekleyicilerinden rabbim en kısa zamanda nasip etsin nişanınız hayırlı olsun bugün çozutabilirsin ama sonra yakıver tamam mı bol bol oyna göbek at bakk:9:

teşekkür ederim canım.:81:
su 2.5 lt kadar içtim ve yatmadan önce de içerim inşallah. sabah da 45 dk pilates yapmıştım, onu yazmayı unutmuşum.
çok iyi canım 45 dk çok güzel bir süre suyunda çok iyi ben 10 dk bir wc resmen :52: sende durumlar nasıl

bir tek Che eski üye olduğu için hesaplaması farklı olacak. en son 152. etaptan ayrılmış şeklinde gözüküyor. karar defterinden bakıp ben netleştireceğim inşallah.
hesaplama karışmmış listeye giremeyice kolay olmuştur:))))
canım senın bahsettiğin tarhana maraş tarhanası mı? eşimin annesi yapar eşim de bayılır ona çerez niyetine yer firik diyorlar sanırım adına . ekşimsi bi tadı var. gerçi sen antalyalısın yanlış hatırlamıyorsam. oralarda da var mı öyle tarhanalar?

canım bitter çikolata için de üzülme arada bi olur okadar zaten 1 tanecık yemişşin. ben genelde cumaları yıyorum bu tür şeyler ödül niyetine sen bigün erken vermişsin ödülü kendine :1:
bende akşlam yedim çorbasını kızlar anlatayım bizim buranın tarhanasını diyordumki zaten konusu geçmiş süper bir tarhana eşim çok sever hatta bayılır
çorbasıda öçok güzel kurusuda
evet canım seyyahın ondan ben maraşlıyım ama ankarada oturuyorum aşırı canım istemişti ya çocukluktan beri yiyoruz ya ondan sanırım ama çok güzel tadı yaa :40:
ben de yeni uyandım wc gidicem deneme haftasındayım ama çok heyecanlandım yinede bakalım nasıl olmuş elmalı sirkeli bir hafta geçirdim faydasını gördüm mü görmedim mi merak ediyorum.
kilo verenlere hayırlı olsun bu arada veremeyenler üzülmesin yine birlikteyiz :52: tombiş tombişiz ama vericez eminim.:66:
maraş merkezdenmisin ben elbistandayım sen enresinden
** 13 .TAKIM 192. ETAP **
Ad1 ( 56.0 / 56.3 / -0.3 / -0.54 %)
eski bir masal ( 66.5 / 65.3 / 1.2 / 1.80 %)
kanatsız_melek ( 54.9 / 54.8 / 0.1 / 0.18 %)
ms22 ( 81.0 / 80.5 / 0.5 / 0.62 % )
neyneyse ( 66.0 / 66.5 / 0.5 / 0.76 %)
nihan86 ( 55.7.0 / 55.7 / 0.0 / 0.00 %)
plasticwomen ( 79.0 / 0.0 / 0.00 %)
seyyah2806 ( 56.3 / 55.4 / 1.8 / 3.15 %)
yagmurecrn ( 83.8 ) (paylaşımda ve bildirimde bulunmadığı için diskalifiye edildi)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 516.3 / 512.5 / 3.80 / 0.74 %)

che ve guzguzeli canlar sizi listeye almak istedim ama paylaşım oranlarınız hemen hemen aynı ve az.
lütfenkusura bakmayın,az paylaşım, motivasyon düşürür bunun hergün düzenli paylaşım yapan arkadaşlar açısından sıkıntı yaratır diye düşünüyorum. lütfen paylaşımlarınızı biraz daha arttırın ki haftaya listede olabilesiniz. günde 2 kere yada çok nadir 3 kere yaptığınız paylaşımlar yeterli değildir.
lütfen kusura bakmayın. sizleri tabiki burada görmek mutluluk verir ama paylaşımınızın birazdaha fazla olması gerekmektedir. ama listede olamasanızda bu şekilde devam edebilirim ancak derseniz bizleri yalnız bırakmayın,yine yazmaya devam edin. öylede olur sizin içinde sakıncası olmazsa. paylaşımlarınız zamanla artarsada listede olursunuz canlar. çok öpüyorum.
canım galiba ben listeye giremiyce mçünkü ben pc nin başına çok fazla oturursam eşimle papaz olurum kızar bana zırtpırt ne oturuyorsun diye gnde enfazla iki kez girbeilirm budsa yeterli olmayack galiba neyse sağlık olsun :59::59:
evet canım kesinlikle harakette bereket var demişler :27: diyorki uzmanlar masa başında dahi dursanız ayağınızı sallayın o bile bir egzersizdir bende öyle bir şekillere giriyorum ki gül gül ölüyorum bazen :66:
bugün bir diyetisyen tvde diyete başaldıktan 10 gün sonra spor abaşlayın diyordu nekadar doğru bilemiycem
gelelim bana ve yediklerime
ssabah neyedim ya ben unuttum haa
klaik kahvaltım 4-5 zeyutin çok az peynir 2 dilim ekmek
şekersiz çay
öğlen 1 elöma
ara lahana çorbası
akşam 7 kadar zeyitnyağlı yaprak sarması 1 kase tarhana çorbası bol salata
sonrada çayla beraber 1 dilim sütlü irmik tatlısı yedim(takıma girme şerefine boşa yemişim güme gitti)
sonrada yarım portakal ve kocaa bir kupa lahana çorbası
bira z önce yine içtim ıyyyy

ben uyumaya gidiyorum öpüldünüz küstüm size beni takıma almadınız şişkolar:(((:27::27::27:

köfte pilavlı cnm glba yanls olmasında normalde diyetlerde 3 köfte ve pilav verilio ya glba o yüzden iyi bişi yani bulgurda faydalı bişi pirincten makarnadan dha ii ya ondan klbini ferah tut cnm :))

bu arada ben öğle yemeğimi yazmadım daha demi. öğlen patronum kadınbudu köfte getirmiş bana :)
3 tane kadınbudu köfte yanında havuç marul ve mor lahanadan oluşan salata bir kaşıktan az da bulgur pilavı yedım.
ama bu köftede bulgurlu demi? akşama da kuru patlıcan dolması yapmayı planlıyorum. onuda bulgurla yapıyorum. acaba çok mu bulgur tuketmış olurum bir günde :26:

kızlar slm bugunumu yazıyım sizlere.. gün içerisinde yazamadıgım için aksam topluca yazıorm
sabah müsli ve yourt yedim.. arada tahl barı. öglen makarna sonra arada yine tahl barı. aksamda corba ve sonra meyveli yourt. bugun spor yapmadım ama yrn mtlaka yapıcam.. hepinize sevgiler ve iyi haftasonları :)))

valla gülüm herkesin bebeği 2.5 yaşında durulurken benimki 3 yaşına girdi hop çocukta bir durgunluk görceksin nasıl şaşırdık öyle uslu oldu ki anlatamam sana .
hımm bak bunu öğrendiğim iyi oldu. demek duruldukları bir dönem var. ben de hep böyle yaramaz gidecek sanıyordum:))

uyanış:
1 bardak ılık su içine 1 yemek kaşığı elma sirkesi katıp içtim yudum yudum .
kahvaltı:
3 yk kadar kellogs sade tam tahıllı gevrek içine 1 çay bardağı süt koydum ve içtim
spor:
40 dk evin içinde koridorda git gel 40 dakika yüryüş yaptım
ara:1 fincan yeşil çay( hazır olandan tüketmemeye karar verdim kendim elimle yapıyorum daha etkili olacağı kanısındayım)
250 mekik çektim
200 bisiklet sürme çift bacak sayarak
ebru şallı egzersizlerinden özellikle selülit ve kalça için hareketlerden
yan yatıp bacakları 30 ar kaldırıp indirme
oturduğum yerden 100 oklava çevirme
ayakta 100 defa yanlara eğilme sağ sol olarak
kollar aşağıda,yukarıda,yanlarda,önde avuç içi aç kapa yaptım 50 şer saydım
yüzüstü yattım ve ayaklarımı diz kapağıma kadar indir kaldır 200 kadar yaptım
yere yatıp bacaklar havada makas hareketi 20 tane
ara:1 elma yedim 1 greyfurt yedim
spor:akşam yemeği hazırlarken mutfak tezgahında bacaklar yanlara,arkaya ve ikisinin ortasına olmak üzere 30 ar kaldırma yaptım.
akşam:1 adet saçda pişen çökelekli börek yanında 1 çay bardağı yeşil çay içtim kesti beni resmen neden oldu bilemiyorum çok yerim diye korkumdan sanırım çok su içtim önceden :52:
spor:mutfak tezgahında yine bacaklar arka,yan ve ikisinin arası olmak üzere 20 şer yaptım bu sefer sonra 100 tane mekik çektim tv izlerken sonra yere yatıp bacaklar yan kaldırma yaptım 30 ar tane bu arada saat 18.30 da yedim sonrasında hiçbirşey yemedim paso su içtim
yağlarla göbeğime yağ yakıcı masaj yaptım çok iyi geldi :90:
az önce de 1 su bardağı ılık suya 1 yk elma sirkesi katıp içtim
toplam su miktarı :2.5 litre su tükettim
çok dinçim arkadaşlar özellikle bugünden sonra daha az yiyebilirim ama asla daha çok olmaması için uğraşacağım.
:nazar::nazar::nazar:
gayret budur bence. :46:

çok iyi canım 45 dk çok güzel bir süre suyunda çok iyi ben 10 dk bir wc resmen :52: sende durumlar nasıl
ben sanırım alıştım artık, wc'ye çok sık gitmiyorum:) bir de dün yazmıştım işte azar azar içersen daha geç wc ihtiyacına dönüşüyor:)

canım galiba ben listeye giremiyce mçünkü ben pc nin başına çok fazla oturursam eşimle papaz olurum kızar bana zırtpırt ne oturuyorsun diye gnde enfazla iki kez girbeilirm budsa yeterli olmayack galiba neyse sağlık olsun :59::59:

klaik kahvaltım 4-5 zeyutin çok az peynir 2 dilim ekmek
şekersiz çay
öğlen 1 elöma
ara lahana çorbası
akşam 7 kadar zeyitnyağlı yaprak sarması 1 kase tarhana çorbası bol salata
sonrada çayla beraber 1 dilim sütlü irmik tatlısı yedim(takıma girme şerefine boşa yemişim güme gitti)
sonrada yarım portakal ve kocaa bir kupa lahana çorbası
bira z önce yine içtim ıyyyy
eşin gündüz evde mi canım?
beslenmen güzel olmuş. irmik de sütlü olunca hafif bir tatlı olmuştur, afiyet olsun. spor yapmadın mı?

ben uyumaya gidiyorum öpüldünüz küstüm size beni takıma almadınız şişkolar:(((:27::27::27:
:1:küsme kız gel sen:9: az daha katılsan direk listedesin de nasıl yapcaz bilmiyorum.

kızlar slm bugunumu yazıyım sizlere.. gün içerisinde yazamadıgım için aksam topluca yazıorm
sabah müsli ve yourt yedim.. arada tahl barı. öglen makarna sonra arada yine tahl barı. aksamda corba ve sonra meyveli yourt. bugun spor yapmadım ama yrn mtlaka yapıcam.. hepinize sevgiler ve iyi haftasonları :)))
afiyet olsun canım.

bu arada çok özel bi soru olmazsa neyle korunuyorsun canm? sorun şu ki ben yasmın kullanıyorum 4 aydır ve bıraktığımda hemen hamile kalınamayacağı söylenıyor. sneın bu konuda bılgın varmı? bıde acaba hapı brakınca kılo alırmıyım ? mutlaka kı hormonlarımda değişiklik olur ama bu ne yönde olur bilemıyorum çok tecrübesizim bu konularda

Seyyahcım soruna cevap verdim ama hem yarım vermişim hem de alıntıda yanlışlık olmuş yarısınıda burdan cevaplayayım :
özellikle ben hap kullancaktım dr vermedi kilo yapar diye sen sanırım bırakınca kilo alır mıyım diye sormuşsun bence almazsın sonuçta hormonlarında değişiklik olmucak hapı kullanırken almadıysan ne güzel :3: bir arkadaşım hap kullanıyordu senin gibi ama o yıl olarak uzun süre kullanmıştı doktor ona 2-3 adet dönemi geçir yumurtaların kalitesi düşük olur bebekte anomalilik olabilir demiş bir de arkadaşım düşük yapmıştı o yüzden haptan sonra hemen hamile kalmadı ama sen 4 ay kullanmışsın bence bir sorun olmaz hemen hamilede kalınıyor muş dr daha net cevaplar verir benim edindiğim hap tecrubesi bu kadar :27:
canım çok teşekkür ederim. en iyisi önce bı doktora görünmek
bende akşlam yedim çorbasını kızlar anlatayım bizim buranın tarhanasını diyordumki zaten konusu geçmiş süper bir tarhana eşim çok sever hatta bayılır
çorbasıda öçok güzel kurusuda

:60: :60: :60:
aha bi maraşlı daha noluyo ya :9: :9: :9:
köfte pilavlı cnm glba yanls olmasında normalde diyetlerde 3 köfte ve pilav verilio ya glba o yüzden iyi bişi yani bulgurda faydalı bişi pirincten makarnadan dha ii ya ondan klbini ferah tut cnm :))

sağol hayatım allahtan kayın valıdem maraştan yarım çuval bulgur yolladı patlayana kadar yeriz artık :9:

günaydın arkadaşlar dünkü menumden başlayayım
sabah kalkarkalkmaz 1 bardak ılık suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi 1 2 damla limon sıkıp içtim.
sabah 8.00 yarım kase k flakes
ara 10.00 bir dilim ekmek biraz peynir (büroda yedim. açıkmıştım ara öğün oldu) 1 fincan yeşilçay
öğlen 12.30 3 kadınbudu köfte 1 kaşıktan az bulgur pilavı 2 kaşık kadar salata(marul havuç mor lahanadan oluşan)
ara 1 fincan yeşilçay
ara 1 saat sonra falan yıne 1 fincan yeşilçay
akşam 3 çok minik kuru patlıcan dolması 1 kase yoğurt.( dolmalar tenceredekı en miniklerden seçildi)
gün içinde 1,5 litre su içtim.malesef iki litre olmadı.
akşam temizlik yaptım . yatak odasındakı dolapları baza altını falan temizledim. oturma odasının kanepelerını çekerken baya bı kalori yakıyorum zaten eşek ölüsü gibiler :1:

günüm böyle geçti. meyvve yemeye fırsatım olmadı hiç. hatta bı ara yemek yemeği bile unutmuşum.

ama bu sabah uyuyakalmışım. buroda olmam gereken saatte daha dolmuş beklıyordum ben :17:
oyuzden kahvaltım da elma sirkeli suyumda kaldı . akşam yatmadan önce içerim elma sirkeli suyumu artık.
kahvaltı nıyetıne yaşil çay ve portakallı bisküvü yıyorum . ama 3 biskuvu kestı. galıba bu yeşilçay cidden tok tutuyo. üstelik ben sallama olanları kullanıyorum . büroda bu daha pratık oluyo.

:44: erkenden kalktım kızlar genel cerrah buldum bir tane bayan randevu aldım kadın doğumcumu aradım ondan da randevuyu öne çekin dedim oğluşumu arkadaşa bırakıp 11.30 da randevuma yetişicem ben dayanamadım ve sabah tartıldım çok hoşuma gitti :52:
aceleyle 3yk kellogs tam tahıllı koydum içine yarım çay bardağı soğuk süt ve ham ham yedim:56:
dışarda olacağım ama birşey yemeyeceğim saat 2 gibi hafif birşeyler tercih edebilirim arkadaşlar malum dışardayım en kalorisizinden seçeceğim.bol bol su içerim diyemiyorum sürekli wc çıkarım sonra perişan olurum yollarda :86:
gelince görüşürüz :58:

günaydın arkadaşlar dünkü menumden başlayayım
sabah kalkarkalkmaz 1 bardak ılık suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi 1 2 damla limon sıkıp içtim.
sabah 8.00 yarım kase k flakes
ara 10.00 bir dilim ekmek biraz peynir (büroda yedim. açıkmıştım ara öğün oldu) 1 fincan yeşilçay
öğlen 12.30 3 kadınbudu köfte 1 kaşıktan az bulgur pilavı 2 kaşık kadar salata(marul havuç mor lahanadan oluşan)
ara 1 fincan yeşilçay
ara 1 saat sonra falan yıne 1 fincan yeşilçay
akşam 3 çok minik kuru patlıcan dolması 1 kase yoğurt.( dolmalar tenceredekı en miniklerden seçildi)
gün içinde 1,5 litre su içtim.malesef iki litre olmadı.
akşam temizlik yaptım . yatak odasındakı dolapları baza altını falan temizledim. oturma odasının kanepelerını çekerken baya bı kalori yakıyorum zaten eşek ölüsü gibiler :1:

günüm böyle geçti. meyvve yemeye fırsatım olmadı hiç. hatta bı ara yemek yemeği bile unutmuşum.

ama bu sabah uyuyakalmışım. buroda olmam gereken saatte daha dolmuş beklıyordum ben :17:
oyuzden kahvaltım da elma sirkeli suyumda kaldı . akşam yatmadan önce içerim elma sirkeli suyumu artık.
kahvaltı nıyetıne yaşil çay ve portakallı bisküvü yıyorum . ama 3 biskuvu kestı. galıba bu yeşilçay cidden tok tutuyo. üstelik ben sallama olanları kullanıyorum . büroda bu daha pratık oluyo.

yeşil çay az iç canım 2 fincanı geçme onun yerine alternatif olarak farklı çaylar içebilirsin adaçayı olabilir .

yaa neden? zararlı mı fazlası? form çayım da var onu içerim ozman :26:

kızlar ben geçen sene diyetisyene gittiğimde bana asla form çay içirmemişti o zamanla sindirim sistemini yavaşlatıyor demişti.vücüt alışkanlık haline getiriyormuş bırakmaman gerekirmiş asla.ben zaten içemiyorum form çayı.midemi bulandırıyo

canlar nasılsınız.
ben çok şükür iyiyim sadece birazcık mide ağrım ve baş ağrım var.oğlumda dün gece ateşliydi. bu sene ne oldu bize anlamıyorum ama sanırım kar yağmadan bu mikroplardan kurtulamıcaz. bilgisayarım hala gelmedi. oynak pc başındayım ve şükürki şuan oynamıyor.:)) kendi pcm inşallah bugün gelecek yada pzartesi gelecek. işyerinde işlerimde birikti biran önce gelsede halletsem.
bildiğiniz üzere bugün saat 3 de paydos ediyorum.
pazartesi günü eşimin doğumgünü var,iş çıkışı hediye bakıcam. aslında ne alacağıma karar verdim ama hangi markayı alacağıma karar veremedim. biraz zorlanıcam anlayacağınız. asıl istediğim marka yeni sezon gelmiş ve çok pahalı, diğer bir marka onun yarı fiyatına. ama onu alırsam üstünede birşey alabilirim. neyse bakıcaz artık.
ya kızlar doğru dürüst geçmişe bakamadım. biraz geçmişe bakıcam, hızlıca okucam inşallah yetiştirebilirim. önce son sayfaları okuyayım hemen daha eskileri hızlıca geçicem. şimdilik buralardayım. öpüyorum canlar.

Back
X