Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay ayy bir angaralı dahaaa 4 kişi olduk sanırım amanda aman sen neresindesin canım ben keçiörendeyim

but kanat ne oluyo burdaki bildiğimiz kanat dimi but olunca neresi ben pek bilmiyorum afiyet olsun çok hoşuma gidiyor tavuklardan çok hoşlanıyorum ben

ovv güzel bir menü vallaha çok beğendim bu arada nesfit kaşıkla hesaplasana canım ben 2 yk kadar koyuyorum yarım çay bardağı sütle zor yiyorum

gunaydın ısafır gelecek hazırlıklar bıttı yemek yapmam lazım
sabah 1 elma
ara yok
oglen 1 dılım kek
ara 4 yk kısır
akşam 5 yk zeytın yaglı pırasa 1 kase yogurt 1 dılım ekmek
yatarken meyve

kanatın yanında minik but oluyo ya ön ayak kısmı mi diyorlar ne orası canım
bide fırın poşetinde soslu yaprım baharatlı hiç yağ koymadan çok güzel oldu

Muz + yoğurt + ceviz.Tam bana göre bir karışım.Bunu buzdolabına koysak muhallebi gibi de olabilir.Bir arkadaş da Activa önermiş.Onu da alıp deneyeceğim.Dün iş çıkışı gofret almıştım.Ama eve gelince gözümü karartıp suyun altına tuttum.Böylelikle dün rejimi hiç bozmamış oldum.

Ad1 ben Ankara'dayım,aslen Zonguldak'lıyım.Ereğli'ye çok geldim.Posbıyık'ın çehresini çok değiştirdiği bir şehir,değil mi?1990'larla şimdi arasında muazzam farklar var.

Ankara'lı çok kişi varmış.Ben Çankaya'dayım.

Herkese iyi günler :))

asumancım dıyet değilde sanırım ac bırakmıs ben 7 ay hıc dıyet yapmadım bebegımden daha onemlı degıl masallah sutum hala var
bugunde spor yapabılsem ıyı olur

amanını çok az bir menü aç kalmadın mı

kanatın yanında minik but oluyo ya ön ayak kısmı mi diyorlar ne orası canım
bide fırın poşetinde soslu yaprım baharatlı hiç yağ koymadan çok güzel oldu
hmm oh ne güzel afiyet olsun ben bayılıyorum tavuğa ya hele ızgarasına of yeme yanında yat ama ızgara yapcak yer yok evde yapmak için satılyormuş ama hiç güvenmiyorum onlara tadı aynı olur mu ki bilen var mı?

aha bir ankaralı daha etti 5 çankayadasın dimekk güzel yerler oralar kızılaya çok giidyorsundur canım

sanrım herkes ogle yemegınde
kımsecıkler yok
ben burdayım gülüşüm ben öğle yemeği yesemde bilgisayar başında yerim nasılsın missafirlere neler hazırladın bakalım.

evet bende çok severim cevizede bayılırm

bende çok severim hele hele 1 gece önceden sosa yatırıp ertesü gün mangal
harika oluyo bacım
bilmiyorum ben kullanmadım hiç babamların bahçe var orda yaparız

cnm bnm kilo vermem durdu daha dogrusu yag yakıorm yag oranımı ölcüyorum yani o azalıo su artıo onun için mtluyum bi de görüntümden de anlıorm fln ondan çok sorun diil

canım kaç kilo verdin sen.birde yağ yaktığını tartının özelliğinden dolayı mı anlıyosun.

çok az yemişsin.birde durmuşsun akşam yemişsin.akşamı öğle yemeği yapsaydın saki daha iyi olurdu gibime geldi bana.

çok az yemişsin.birde durmuşsun akşam yemişsin.akşamı öğle yemeği yapsaydın saki daha iyi olurdu gibime geldi bana.

biliyorsun hayatım,abur cubur kaçamak sınıfına girdiği için, gofretler harici menün güzel olmuş.ama ekmeği akşam daha aztüketip salata eklersen dahada süper olur kanımca.
aslında şöyle bir durum var, 1 dilim ekmek (28 gr) 90 kalori,100 gr haşlanmış makarna 85 kalori. makarna yemek daha mantıklı geliyor ozaman :26:ama sadece haşlanmış,yağ-sos yok.
afiyet bal şeker olsun hayatım yarasın. şimdi canımcım, öğle yemeği az ama dengeli değil, akşam yemeğinde but ve kanat toplamı mı 5ad. minikdediğine göre sanırım civciv yedin. 5 tatlı kaşığı kaçamak çok değil aslında ama keşke öğlen yeseydin.
kandil simitlerin sanırım daha bitmedi,1 paketmi almıştın hayatım,neyse yavaş yavaş biter artık.
kalp kalbe karşıdır derler ama sanırım senle midelerimizde karşılıklı nihanım.
ayda yılda yapıversinler böyle jestler nihancım,çok taviz vermemek gerek
sen dengelersin bu hafta canım benim bilirsin işini.
bizimyarış tarih oldu ben bi gaza gelsem olcekde olmuyor işte.
öğünler iyide, akşam az olmuş hatun. daha başka birşey yemedinmi canım,ara yapsaydın keşke:44:

onlar ne anlar sebzeden,artık kapatıcan gözünü azar azar yicen hayatım. kaçamağın hayırlı olsun.
afiyet olsun canımcım. :13: yalnız yaprak sarmasını soracaktım,beyaz lahanamı,kara lahanamı,incemi sarılmış kalınmı sarılmış. (çaktırmayın listesinde birşeyler bulmaya çalışıyorum ) hmmm ne gördüm birde kuruyemiş bar hemde yarım,hemide 75 kalori cık cık cık. neyse bu hafta görmezden geliyorum haftaya afetmem bak ona göre.
yaa ayyıldızım maşallah diyeceğim bir listeyi, şu şu pastamıdır nedir bozma onula be gülüm,hele spor harika.vallahi ben okurken yoruldum. ama küçük bir tavsiye naçizane :78: sakın spor yapıyorum diye diyette rahat davranma. yoksa sadece o gün yediklerini yakarsın,kilon bir ileri bir geri oynar durur,veremezsin birşey,çok iyi gidiyorsun gerçekten bozulmasını istemem.:13:
kesinlikle oluyo arkadaşım
inan buraya yazıcam diye fazla yememeğe çalışıyorum.yalan da yazamam.ben geçen yıl keşfetseymişim burasını 34 beden olurdum ben
inşallah şimdi olursun ama 34olma kız 36 falan ol.
korkun benden
kilo vermenize faydalı olacaksa neden olmasın
:18: :83:

rabiacım yeşil çay hiç içmedim.poşet şeklinde mi içiyosunuz.olmazsa alırım içerim.birde 5 i1 yerde çay nasıl birşey.
bende poşet içiyorum hayatım. malum çalıştığım için demleme yapamamkiiii :84:

eve spor aleti alıpta randımanlı kullanan çok az insan var.genelde köşede süs oluyor.bu konuda sana katılıyorum.spor salonuna gidebiliyosan çok güzel.inşallah en kısa zamanda başlarsın.
mahallede arkadaş var kullanmıyor,eltimaldı kullanmıyor,bakalım hayatım inşallah martta gidebilirim spora,şansımı denicem. sağol canım.
şapka çıkarıyorum bu öğünler karşısında.tebrik ederim.

canım, bu okulu yarım bırakanlar için af çıkıyor biliyorsun değil mi? afdan yararlanıp bitirebilirsin.
şimdi oğlun da kreşte gündüzleri çalışıp rahatlıkla bitirirsin. valla bacım yaşı yok, eğer içinde istek varsa oku bitir. sen kendine acımaya başlarsan herkes acıyor. bizde hep öğrencilik 20'li yaşlarda olacak anlayışı var. hayır, istediğin yaşta okuyabilirsin.
1 ayda 2 çok değil yaw. şu kaçamakları engelle verirsin bence.
canım ben kahvaltı harici ekmek yemiyorum, alışkanlık tamamen. sabah yemediysem ondan sonra zaten yemiyorum yani. simit yediğim için ekmek yemedim.

afiyet olsun canım. çikolatan minikse sorun olmaz. çekirdek inşallah çok olmamıştır.

afiyet olsun. kaçamaksız menüler.

afiyet olsun
rabia çok güzel besleniyon valla
sağol canım

deryacım memnun oldum. yazmışımdır ama tekrar yazayım ben de rabia. ben de ankaradayım.

hahah supangle küçücük yazılmış ama ben gördüm
5 tatlı kaşığı çok değil canım. afiyet olsun.

gofretçi, gel bakalım şöyle
patates ve makarnayı ayrı ayrı yiyerek şey ediver canım:)

canım, sen geçen sefer de böyle menüler yapıp en son izne ayrılmıştın. dengeli bir menü değil. zararını yine sen görüyorsun, bir şey diyemiyorum.

tebrik ederim seni
irade ve kararlılık budur.

haha nihana yaptığın civciv yorumuna koptumkız, küçültmüş küçültmüş civciv yemiş
lahana, beyaz lahana şekerim. pek ince değil, annem sarıyor. o da kalın sarar, pek özenli işi kafası götürmüyor
beni affettiğin için teşekkür ederim kaptanım

sağol kaptan
minik derken büyük butlar oluyo ya hani baget onlardan değil diğer küçük olanları
evet sadece 5 tane kaptan toplamda
işyerinde dağıttılar kandil simidini bi paket

evet asumancım
dengelerim umarım:97:
hahah supangle küçücük yazılmış ama ben gördüm
5 tatlı kaşığı çok değil canım. afiyet olsun.
eyvah yakalandık
gözündende bişey kaçmıyo rabiş

ay anam ben üşüttüm galiba karnım ağrıyodu dün midem agrıyordu bulanıyordu hatta sonra yanlarım ve karnımın altları kasıklarım sanırım ağrıyodu ihtimal 0 olmasına ragmen test aldım geldim sabahın köründe bir güzel bogazıma soğuk havada girdi allahtan negatif çıktı çok sevindim .ne olsa yeşil çay bilmem neler yapyorum ya kurt düşmüştü sabah kalkınca erken gittim ya gelince yattım uyudum 12 de kalktım 2 yk kadar kellogs içine yarım çay bardağı sut koydum içtim.öğlen kalktığım içinde yemek sözkonusu olmadığı için az önce 2 tane 5i1 yerde çayı bir kupa kaynar suyla bluşturdum yanında 6 adet light form bisküvi tükettim.şimdi gidiyorum yarım saatlik bir yüüryüş yapıp gelivericem
nerde bu kızlar yaa anam gelince burda olun ya canım sıkılıyo sizsiz

Son düzenleme:
napayım çok az et vardı tadı damağımda kaldı
ama yiyemedim:18:
gözlüklüyüm diye okuyamam sandın di mi:82:
hiç affetmem

geçmiş olsun canım ya. üşüttüysen kendini çok sıcak tutuyorsun. üstüne kalın hırka giy. ayaklarına da patik. yatarken bile böyle yatarsan geçer ancak üşütme. bak hamilelik falan düşünüyorsun, böyle üşütmeler iyi olmaz. çocuğun olmaz der eskiler
kız ben 26 light bisküvi gçrmüşüm, o ne diyecektim şimdi baktım 6 yazmışsınhey yarabbim:)

oy canım gelmiş ama ben şimdi yürüyüp gelecem tamam mı
tamam, şekerim hadi sen bi koşu yürü de gel:) ben de haftalık değerlendirmeyi yapıcam ama az işim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…