yok canım paketı yok ettım :)) bi daha almak yok söz. evde hazırlıksız misafırler için bulunduruyorum bıkaç böyle bısey de. atıştırmmalığım kalmamıtı. çantama atıverdım. bidaha yemıcem
zumba mı o ne ya :))) türkan şorayın filmı geldı aklıma. zamba zumba esmer bomba :))
paketi yok etmekle en güzelini yapmışsın canım.
ben de önceden bir sürü bisküvi bulunduruyordum dolapta ama diyet yaptım yapalı bıraktım. sadece dün asuman'ın meşhur burçak'tan ve o tarz bisküvilerden aldım. çok canım çekerse 1 paket değil de 1 tane yemeyi düşünüyorum ama önce bir tanesi kaç kalori bakmam lazım.
hahah türkan şorayın o filmi ben de biliyorum:)) kalça hareketleriyle dans ediyordu
zumba googleda aratırsan çıkıyor. hareketli müzik eşliğinde salsa falan tarzı dansların karışımından oluşan hareketler yapıyorsun. ispanyol tarzı müzikler çok hoş.
ben bugün de yürüyüşümü yaptım 4 km:)) nasıl sizce 50 dk da yürüyorum. Ama boğazımı hiç tutamıyorum. Burada yarış için belki tutabilirim diye düşündüm. Ben yarından itibaren yazıcam yediklerimi bugünküleri yazarsam kovarsınız beni
maşallah canım 4 km çok güzel.
takıma kendini tanıtırsan iyi olur canım. bir de yazdığım kuralları okudun mu?
ama hayatım,o pudingte inan %80 ni sütmüş,biliyorsun 1 çay bardağı kadardır ancak.
o anda nasıl canımın çektiğini anlatamam.hem k barı bulamazdımkii
ama alayım dursun evde. canım durumun farkında olduğunu biliyordum ama yinede yazyım istedim. püsküütün o yazısını bende görmüştüm ama kesin ne yazdı hatırlamıyorum ama öyle konuşulduysada problemolmaz tabii. :))
canım, biliyorum küçük oluyor paketleri o pudinglerin ama sen sen ol yüzde 80 süt falan diye masum sanma onları. haktan'a da kendin yap pudingi. kendine de kendin yap:)
k bar da evde dursun, ben bulunduruyorum. ani krizlerde ve bazen kendini şımartmak istersen kullanırsın
püsküüt'e birisi sormuştu takımlar en fazla kaç kişi oluyor diye. o da eskiden 12 kişi olacak diye karar alındığını ancak eskiye oranla 3-4 takım kapalı olduğu için bu sayının artırılabileceğini söylemişti. nihai kararı yine takımların beraber vermeleri gerektiğini belirterek tabi.
ya bir de canım o kadar olmaz zaten. işte davet ettiğim arkadaşlar işte durum. bu işi ciddiye alanlar daha baştan belli zaten. bir anda heyecanlanıp sonra bizi unutanlar da belli
o zaman günlük 2-3 tane badem yiyeyim sporda yapıyorum basenlerim etki gösterdi ama popo olduğu gibi duruyo anam bir gram gitmişmidirki acep bundan sonra yarın tartılırken ben bel ve kalçayıda ölçersem anlarım du bakim
oy oy oy çekirdek medine
ay daha çok konuşmak falan istiyorum ama ancak bu kadar az kişi uğrayınca böyle oluyor du bakim yeni gelenlerde çok azimli olanlar var inşallah daha güzel paylaşımlar yaparız
anam bu arada o zumba neymiş bir araştırverim bakim
az önce egzersiz yaptım 200 de mekik çektim aslında oklava olayını arttırmam lazım 3 ögün yapsam bel ve yanlar komple gidicek de ben yürüyüşü daha pratik buluyom ya
bademden korkma o kadar. miktara dikkat et sadece. içinde bir sürü faydalı şey var. 1 dilim pastadan sağlıklıdır
aslında tartılırken bir de ölçüleri almak lazım. ben düşünüyorum da uygulamayı unutuyorum.
çekirdek ya
google da zumba yaz zaten direk youtube videoları geliyor. çok eğlenceli bir şey.
bende google amcaya kalça eriten egzersizler ve diyetler diye yazınca hep bundan çıktı gülüm ordan öğrendim
şu ebru şalllının yaptıkları güzel yaptım bugün hergün yaparım artık
ay bir ara bizim bir grup vardı zayıflama grubumuz kızlar duvara popolarıyla vuruyolardı diyetisyene sordum etkisi var mı ay allahım diyetisyen ne dese beğenirsiniz zayıflayayım derken kalça kemiğinizi kırmayında demişti
bizim kızlar hala vurmaya devam tabi ha birde sayıyorduk benim sayı merakım ordan geliyor
doğumdan sonra 16 kg vermiştim oy filinta gibiydim 6 ayda gittiydi şimdi aglıyo vücudum gitmek istiyo yağcıklarımmm
o nasıl arkadaş öyle medinecim ya:))) insan kalçasına niye duvara vurur ki:))
canım verdiğin bilgiler dğrultusunda seninde onayınla hankypanky,sakaleynmaster arkadaşlar listeye girmeye hak kazandılar. üzülerek söylüyorumki plastik yarında gelmezse bu hafta diskalifiye olacaktır.
tamam canım listede yer alabilirler.
plastic konusunda hemfikirim.
Çok teşekkür ederim,ne güzel şeyler yazmışsınız hakkımda :)
Ben de çok motive oldum sizinle tanıştıktan sonra.Canım birşey istiyor,'Hadi dayan,şu Cuma'yı bir atlatalım yeriz birşeyler.'diyorum. Muhteşem bir kontrol mekanizması oldu benim için.
listede yer aldığında motivasyonun daha da artar canım. o zaman diğer takımlarla da yarışıyor olacaksın ki tatlı bir yarış. ben hala her hafta heyecanlanıyorum takımımız kaçıncı olacak diye. süper bir sistem.