ıspanaklar durmasın sakın rabişim hee çok su içtin 3.5 litre tabi fazla gelirsingünaydınlar kızlar,
kilom 65.1
bu hafta almış olduk, bakalım hayırlısı
kahvaltı işlerini halledince gelirim inşallah.
:-( ilk haftalar ben hiç verememiştim gülüm reg olcaksın belki ondan bozma morelini düzelir.900 gr fazla çıktım...( 14::26:
valla ben de anlamadım.sen nasıl aldın anlamadım çok dikkat ediyorsun ama olabiliyo işte
haftaya fazlasıyla vereceğine eminim canım
kız ıspanağın suçu neıspanaklar durmasın sakın rabişim hee çok su içtin 3.5 litre tabi fazla gelirsin
rabiş sabahtan kalktım ama demekki ben dün 200 verdim önceki gün 85.6 idim.
valla gidip yatıcaktım neyse ev temizlemeye karar verdim enes kreşe babamız işe gitti kaldım tek başıma .
3yk kadar kellogs tam tahıllı yarım cay bardağı sütle buluşturuldu içildi.
saat 9 bucukta başlarım temizliğime inşallah.yarım saatte yürüyüş yapacağım
yağ oranım 29 olmuş çok sevindim.oklava işe yarıcak eminim inanıyorum kendimee
bu hafta 300 gr verdim bende aslında hep 600 oluyordu yarısı anca gitmiş gerçi daha wc gitme isteğim sürüyo 58.7 idim şimdi 58.4 geldim aslında arada 58.3 de çıktım ama saydım daha çok 58.4 geldi.çok yavaş gidiyor çok.kız ıspanağın suçu neben daha önce de yiyordum onu. bir şey olmuyordu.
valla bakıcaz artık bu günlere neler yapabilirim. bir yerde bir yanlış var ki fazla geldi:) yoksa ben masumum:97:
200 gr mı gitmiş senin? tam kaç olmuşsun anlamadım?
babayı da enesi de yolladın yanİ:)
yaw bacım sen bu hafta sadece bir dün dikkatli beslendin. ee şimdi hataları kabul edelim. yok pasta yedin, yok çiğköfte, yok 10 kaşık pilav. e yani yine iyi verdin bence. sen az yemeyi bırak da düzenli ye. fazla pilav, makarna yeme. et, balık, tavuk türü tüket bu hafta. pasta, tatlı kesinlikle olmasın. bak nasıl veriyorsun 600 gr.bu hafta 300 gr verdim bende aslında hep 600 oluyordu yarısı anca gitmiş gerçi daha wc gitme isteğim sürüyo 58.7 idim şimdi 58.4 geldim aslında arada 58.3 de çıktım ama saydım daha çok 58.4 geldi.çok yavaş gidiyor çok.
heee ikisinide şutladımevimi temizliyimde gelim.
sen çok su içtin anacım ya 3.5 litre su toplamıştır vücut ya da regl falan mı olacaksın acaba
bende artık ne verirsem gülüm 1 ayım kaldı diyeti kesicem bakalım. her hafta 300 gram versem 1200 gram eder 57 ile mezun olsam gene süper olur.bu hafta biraz sıkıcam aç kaldın demeyin gitmiyo ancak
evet kolaymış hiç duymamıştım denerim bende:93:teşekkür ederim şekerim.
ıspanak kavurması, soğanı kavurup ıspanakları ekliyorsun. biraz salça ekliyorsun. ıspanaklar hafiften ölünce ateşten alıyorsun. oldukça basit bir yemek. ben kahvaltıda tüketmeyi seviyorum.
vaow havaya bak şimdi, dün ne öğlen ne de akşam ekmek yenmemiş.çok artistik duruyor
afiyet olsun canım, kaçırmamışsın.
olsun kız şişkinlik vardırvalla ben de anlamadım.bu hafta 2 gün kandil simidi yedim, bir de yeşil çayım bitmişti. başka sebep düşünemiyorum. :44:
fatmagülün suçu ne der gibi olmuşkız ıspanağın suçu neben daha önce de yiyordum onu. bir şey olmuyordu.
valla bakıcaz artık bu günlere neler yapabilirim. bir yerde bir yanlış var ki fazla geldi:) yoksa ben masumum:97:
200 gr mı gitmiş senin? tam kaç olmuşsun anlamadım?
babayı da enesi de yolladın yanİ:)
şu mühim gün bitmeden kilo farkı göremem gibi geliyor onda 10 gün var 15 gün önceden şişmeye başlarım hertarafım acır sızlar tombullar iki misli olur takkelkerden taşar.afiyet olsun canım
olsun haftaya fazlasıyla verirsin inş.
sen nasıl aldın anlamadım çok dikkat ediyorsun ama olabiliyo işte
haftaya fazlasıyla vereceğine eminim canım
vayvay vayyyyyyyyyy58.4
hedefim 58.0
efet efet daha önce başarmıştım bu sefer tam hedefe ulaşacağım..tabi sizlerin desteğiyle...livaa'yı bilmiyorum canım. keçiören tarafında sanırım. sen kendine aldığın cicilerden gösterirsin bize
hamur açar gibi olan hareket sanki bele çok etki etmezmiş gibi geldi bana. dairesel hareketler hamur açma olabilir belkiyalnız bel hassastır, dikkatli ol. google veya kk'dan aratttın mı bel hareketleri diye?
.
senin azmin o kiloların direncini kıracak canım inşallah. ilk başlayanlar için bu durumlar çok normal. illaki gidecekler, merak etme
çeyrek lahmacun çok değil. hepsini yememen takdire değer bence.
bugün de şimdilik olumlu gözüküyor. devamı güzel gelir inşallah.
ıspanaklar durmasın sakın rabişim hee çok su içtin 3.5 litre tabi fazla gelirsin
:-( ilk haftalar ben hiç verememiştim gülüm reg olcaksın belki ondan bozma morelini düzelir.
bak kaptan yardımcısıda fazla çıktı üzülmek çok yola devam.
rabiş sabahtan kalktım ama demekki ben dün 200 verdim önceki gün 85.6 idim.
valla gidip yatıcaktım neyse ev temizlemeye karar verdim enes kreşe babamız işe gitti kaldım tek başıma .
3yk kadar kellogs tam tahıllı yarım cay bardağı sütle buluşturuldu içildi.
saat 9 bucukta başlarım temizliğime inşallah.yarım saatte yürüyüş yapacağım
yağ oranım 29 olmuş çok sevindim.oklava işe yarıcak eminim inanıyorum kendimee
şu mühim gün bitmeden kilo farkı göremem gibi geliyor onda 10 gün var 15 gün önceden şişmeye başlarım hertarafım acır sızlar tombullar iki misli olur takkelkerden taşar.:92:
günaydın arkadaşlarr
dünkü menüm
sabah 2 dilim ekmeğe peynirli tost
ara 2 grisini 1 fincan yeşilçay
öğlen 1 kase kuru fasülye 2 dilim ekmek
akşam 10 taen incecik sarma 3 kaşık yoğurt 2 tane pizza ekmekçik
yemekten sonra 1 elma 1 portakal
bu sabahki kilom 56
dün tartıda 55.7 görmüştüm annemin sarmaları kilo aldırmış bana
tam da akşam fatmagül vardı yaevet kolaymış hiç duymamıştım denerim bende:93:
dimi ne ka güzel duruyor karşıdan bakınca listeye
sağol canım
fatmagülün suçu ne der gibi olmuş
şu mühim gün bitmeden kilo farkı göremem gibi geliyor onda 10 gün var 15 gün önceden şişmeye başlarım hertarafım acır sızlar tombullar iki misli olur takkelkerden taşar.:92:
günaydın canım, sarma ince olunca 10 tane sorun olmaz herhalde. o pizza ekmekçikler yakmıştır senigünaydın arkadaşlarr
dünkü menüm
sabah 2 dilim ekmeğe peynirli tost
ara 2 grisini 1 fincan yeşilçay
öğlen 1 kase kuru fasülye 2 dilim ekmek
akşam 10 taen incecik sarma 3 kaşık yoğurt 2 tane pizza ekmekçik
yemekten sonra 1 elma 1 portakal
bu sabahki kilom 56
dün tartıda 55.7 görmüştüm annemin sarmaları kilo aldırmış bana
çok güzel canım o zaman. 2 kilo vermişsin, maşallahgünaydın kızlar cetvel bir ara uğraşmıştım yapamadım.şimdi okuldayım dersim boş bir bakayım dedim.bu arada geçen cuma 79 kiloydum bu cuma 77 kiloyum.
afiyet olsun menün gayet güzel. makarna salatası mayonezli değilse zaten normal bir şey.dünkü menümü de akşam yazamamıştım
17 şubat menüm:
sabah: 2 dilim ekmek ,1 közlenmiş biber,maydanoz ve tarçınlı ıhlamurlu çay,peynirim bitmişti yiyemedim
ara: 2 çay 1 grisini
öğlen: çaya misafirim geldi 4-5 çeşit vardı ama ben en masumu olan makarna salatasını seçtim,küçük bir kase makarna salatası, 1 çay
ara : 1 dilim ekmek
akşam : 1 kase mercimek çorbası , 2 çatal tavuk
ara: 1 kivi
2 litre su ama spor yapamadım yine,
Dünkü menümü yazayım
Sabah : 1 adet çabuk çorba
Öğlen : Çorba çok az patates püresi
Spora gitmeden önce : Domates ve peynirli tost
Spordan hemen cıkınca :) 1 Adet havuç
Evde : 1 kase çorba azcık makarna
dün diyetisyene uğradım anlatcağım ama az işim var kilom aynı malesefdiyetisyenımde ilk günden iyisin sondan kötüsün dedi en azından almadım biliyorsunuz yeni çıktım hastalıkdan işlerimi toparlayıp gelıcem kızlar
Gitmez miyim wc'ye,hatta saçımdaki tokayı,çorabımı bile çıkarıyorum.100 gr az çıksam iyidir diyorum.günaydın canım kaç kiloydunki ben hiç hatırlamıyorum cetvel yapsana kendine
canım daha yeni başladın hemen üzülme bu arada wc çıktın mı sen ?ondan sonra tartılınıyoruz biliyorsun değil mi ?
livaa'yı bilmiyorum canım. keçiören tarafında sanırım. sen kendine aldığın cicilerden gösterirsin bize
hamur açar gibi olan hareket sanki bele çok etki etmezmiş gibi geldi bana. dairesel hareketler hamur açma olabilir belkiyalnız bel hassastır, dikkatli ol. google veya kk'dan aratttın mı bel hareketleri diye?
günaydın canım. hakikaten çizelge yapsan daha iyi anlaşılır verdiğin kilo:
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-yenilikler/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
şişkinlik olabilir canım. moralin bozulmasın. olacak azar azar.
İnşallah öyledir.Ben kilo aldıkça gaza gelenlerden değilim.Kilo verdikçe hırslanıyorum.Aksi olunca,aman nasıl olsa kilo veremiyorum deyip bırakıyorum.
teşekkür ederim şekerim.
ıspanak kavurması, soğanı kavurup ıspanakları ekliyorsun. biraz salça ekliyorsun. ıspanaklar hafiften ölünce ateşten alıyorsun. oldukça basit bir yemek. ben kahvaltıda tüketmeyi seviyorum.
hayırlı cumalar canım. kolay gelsin.
vaow havaya bak şimdi, dün ne öğlen ne de akşam ekmek yenmemiş.çok artistik duruyor
afiyet olsun canım, kaçırmamışsın.
senin azmin o kiloların direncini kıracak canım inşallah. ilk başlayanlar için bu durumlar çok normal. illaki gidecekler, merak etme
çeyrek lahmacun çok değil. hepsini yememen takdire değer bence.
bugün de şimdilik olumlu gözüküyor. devamı güzel gelir inşallah.
günaydın kızlar cetvel bir ara uğraşmıştım yapamadım.şimdi okuldayım dersim boş bir bakayım dedim.bu arada geçen cuma 79 kiloydum bu cuma 77 kiloyum.
canım günaydın. plasticim hazır burdayken hemen sorayım canım. biliyorsun son haftalarda paylaşımların çok çok azaldı. eğer bu haftada böyle devam edecekse seni izne ayıralım,müsait olduğunda tekrar gelirsin. ama düzelecek dersen rabianında onayı olursa devam edelim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?