hah istediğimde buydu gülmeniz sağolasın canım benim,esprilerime kızmayacağından emin olduğum için yazıyorum ama hani olurda farkına varmadan ileri giderim diye soruyorum hayatım.
suyla karıştırıpta içersen hem hafif olur hayatım baymaz diye düşünüyorum,oğlumada arada yapardım kan yapsın diye.
bu mağdurumda mağdurum şarkısını geçen hafta pazar ilk defa izlediğim yahşi cazibede duydum. yılbaşı bölümünü verdiler ama inan kahvaltı sofrasında yerlere yattık. hele kemale yılbaşı alışverişinde noel baba gelipde,noel şarkısını türkçeye çevirip;
''vıy vış bu nasıl göbek
vıy vış bu nasıl göbek
vıy vış bu nasıl göbek
yeme artık ekmek '' olarak söyleyince çatladık. oğlum bile çok güldü o repliğe.
teşhislerimi beğendiğine sevindim hayatım,maksat gırgır olsun diye yazdım ama doğruyu yazdım tabii.
aslında kayınvalidenin evlenirken seni uyarması lazımdı,hatta ve hatta 2 bilezik yerine 2 inek vermesi gerekiyordu kanımca..
kız ne oluyoo.. hep bu ayyıldızın yüzünden varyaa. yediğimi yazmaya korkar oldum,şimdi ballandıra ballandıra anlatıp canını çektirecek milletin diyee. anacım kızda öyle bir iştah varki kereviz desek,başlıcak onunda ballandıra ballandıra anlatmaya nerdeyse.
öğle öğünün iyi olmuş hayatım. bilmiyorum severmisin ama sarmayı üzerine yoğurt döküp yersen hem çok doyurucu olur hemde fazla kaçırmazsın. sonrasında hemen dolaba kaldır tencereyi hayatım göz önünde durmaasın.
canım, inan üstüne dökerden ziyade yemiyor diyee hep ben yedirdim ama kaşığı verseydim eline yermiydi bilmiyorum. yaşına girmeden önce ıspanak,pırasa falan yiyen çocuk yaşına girdikten sonra yememeye başladı,sadece çorba aldı onuda zorla,kendi haline bıraksam hiç yemezdi diye düşünüyorum. ama olurda 2. olursa 1 yaşında başlıcaz pratiklere hatta yaşı dolmadan. ben oğlumu aç bıraktım ama öğleden akşama kadar,banamısın demedi. ondan sonrasını gönlüm razı olmadı. kendimi çok kötü bir anne olarak gördüm samimi söylüyorum.
belki doğruyu yapıyordum ama çekeceksem cefasını çekerim canı sağolsun yeterki dedim.
hayatım senin şurda 1 senen kalmış. bende öyle böyle 1.5 -2 sene daha idare edicem artık ama buyaz epey yol katederiz inşallah.
canım iyileşmedi gitti yavrucak,keçi gribi falan olmadı değilmi. Allah şifa versin kuzucuğa canım benim yaa.
ah uh gene yedik dayağı emi. seyyah hep senin yüzünden.
ah seyyahıııım ne güzel anlattın annenin yaptıklarını,ama şöyle bir durum var hayatım. :89:torun babanneyide ananeyide parmağında oynatıyor. dolayısı ile annen artık belirli biryaşa geldiğii için ortalığa dökmesin diye özende gösterecek,peşinden yemek yemeyince tabaklada dolaşacak.
benim oturduğum mahalle eskiden köy diye geçermiş,kemer köyü. şimdi kırmacı mah. oldu. düşün yaşayan insanların daha doğrusu eskiler harbi köy insanı. onları az çok bilirsin. şimdi hepsi torun torba sahibi ve artık çocuk yetiştirmenin eskisi gibi olmadığının farkındalar. ellerinde tabak geziyolar.hem yaşları ilerledi,hemde şimdiki çocuklar aşırı ilgi ve sevgiden şımarık oluyorlar ve çok güzel insan kullanıyorlar. bu kötü birşeymi aslında hayır tabiki çünkü gerçekten çok tatlı oluyor veletler kıyamıyorsun.ama yemek yemeyen bir çocuk için ,aşırı hareketli bir çocuk için kötü oluyor gerçekten. amaaan boşver yaa canları sağolsun, küçükkken vitaminli beslensinde öyle hopur hopur yemesede olur yeterki vitaminlerini alsın.
haklısın canım teşekkürler bılgıler içinkansızlık ciddi bir rahatsızlık aslında ve ülkemizde çok görülüyor..kan hapı veya şurubu kullandığınızda 2 değerlikli kan ilaçları kullanmalısınız daha etkili 3 değerlikli şurublar daha geç etki ediyor..et deki doğal demirin değeride 2 olduğu için vucudün yaralanma oranı çok yüksek..küçük bir dipnottu..:)))
hımm senın sorunun ciddiymiş canım . biranönce ilaçlar etkısını gösrertıt umarımtşk ederim ilgin içinbenim sorun zaten yiyeceklerde deil de çünkü doğuluların yanında çalıştığımdan etsiz yemek yemezler bilirsiniz bende yiyorum etsiz kalmıyorum baklagil desen yine öyle ilaç kullandım 4 ay demir b12 ve folik asit akdeniz anemisi dediler önce sonra dedi değerler yükselmeden bişi diyemem kullandım istediğim kadar yükselmedi dedi benim bünyemi anormal anlamadım 2 ay daha kullanmam gerekiyo oda olmazsa iğne vercek:18:rabbim hepimize bol demirli kan versin çok deil ama kararinde inş
canım bizde saaterce oturamıyoruz kı. yarımız çalışıyor zaten diğer yarımız da evde çocuklarıyla mesgul. ben mesela sabah erkenden kımse gelmeden gırebılıyrum. öğlenleride bırazcık katılıyorum ama akşamları hıç giremiyorum. lızlarda bılıyo artık bunu. buna benzer herkezın bı düzeni var. sen girdiğinde başkalarının burda olması şart değil. geçmişe bı göz atıp bizimle ilgili yorumlar yapnan yeterli. böylece bızım diyet şekillerimizden de yararlanırsın.teşekkür ederim ama ben saatlerce pc başında oturamıyorum küçük bi kızım var onunla ilgileniyorum onu uyutup ev işlerini bitirirsem zamanım kalıyor ben en iyisi diyet gurubuma döneyim size başarılar
ya yenı nesıl çocuklar böyle demekkı. benımki de mı öyle olacak kı :26: amann sağlıklı olsunlar daBayılırım pekmez tahine ama çok çok yağlı ve kalorili.Hiç aklımda yoktu aklıma soktunuz(
Hafta sonu kaçamağı menüsü belli oldu :))
Ben de demir eksikliği çok.Acaba hangi besinlerden yoğun demir alabiliriz?
Benim oğlan 7,1. sınıfa gidiyor hala ağzına lokma lokma veriyorum.Ne kahvaltı,ne öğlen-akşam yemeği.Asla kendi yemiyor.Bu da benim suçum.Aman yesin,aman vitamin alsın diye kaşıkla peşinden koşa koşa çok fena bir şey yaptım( Ben tabağı koyuyorum önüne,aklına gelip yemiyor,benim yedirmemi bekliyor.Bu da çok yorucu oluyor.Daha kendi yemeğimi sıcak yemişliğim yok.
tahın pekmez den vazgeçtım gözüm korktu :))
çok teşekkür ederim takyonmcum önumuzdeki hafta doktora gidecem mutlakaseyyahcım folik asit çok önemli hamilelikte muhakkak hamile kalmadan 2 veya 3 ay öncesinden başlamak gerekiyormuş bana doktorum öyle söylemişti birde elevit var oda hamile kalmadan önce başlanması gereken bi ilaç sen yinede doktorunla görüş ama bunlarıda unutma canım Allah hayırlı evlat nasip etsin
bende nohutu çok severim. zerdaçal alayım barı bu market alışverişinde.ben zerdeçalı da zencefili de çok seviyorum. yeşil çayıma ekleyebilirim, sanırım bir kaybım olmaz. ayrıca zerdeçalı nohut yemeğine eklemeni tavsiye ederim. nohuta ayrı bir lezzet katıyor.
hayırlı olsun canım o zaman. eşyaları yenilemek ne kadar hoş oluyordur.. biz daha 3 yıllık evli olunca henüz yenileme durumunda değiliz:) ama ben şimdiden sıkılmış hissediyorum:97:ne güzel beyaz beyaz takımlar çıkmış, hayran kaldım.
bence bu eşya gezmeleri spor sayılır canım. dikkatli de besleniyorsun tebrik ederim.
maalesef çok süt tüketenlerde demir eksikliği riski daha fazla..
ay rabıacım sorma bembeyaz mis gibi mobılyalar çıkmış. benım herşeyım yenı daha ama benım bıle gözüm kayıyo ne aç gözlüğüm yaa :97:
bende her gun içmeye alışıyorum süt. özellikle kahvaltıda çok pratık oluyo. bide sevıyorum sütü ben ya
evet seyyahcım folik asit çok önemli açıkçası ilk bebeğimde bende bilmiyordum ve gittiğimde 1 aylıktı 3 ay boyunca kullanmıştım 3 er tane ama şimdi dokturum 2 tane al hamilelik için başlayınca 3e çıkart dedi eleviti de hamiş başladıktan sonra almıştım sen eczaneden alıp kullanabilrsin normal insanların dahi kullanması gereken zararı olmayan çok yararlı vitaminler var canım. bu arada seyyahcım ilk hangi doktora gidersen sonra ondan başkasına gitmekte çekinebilirsin bu arada erkek yerine ben sana kadın doktor tavsiye ederim.ben alttan muayene oluyorum çok utangaç biriyim erkek doktora kulak burun bogaz hariç hiç gitmedim.
[:
az işin hallet gel paylaş hele..spor sonrası havucu diyetisyenmi önerdi?Dünkü menümü yazayım
Sabah : 1 adet çabuk çorba
Öğlen : Çorba çok az patates püresi
Spora gitmeden önce : Domates ve peynirli tost
Spordan hemen cıkınca :) 1 Adet havuç
Evde : 1 kase çorba azcık makarna
dün diyetisyene uğradım anlatcağım ama az işim var kilom aynı malesefdiyetisyenımde ilk günden iyisin sondan kötüsün dedi en azından almadım biliyorsunuz yeni çıktım hastalıkdan işlerimi toparlayıp gelıcem kızlar
ilahi ya
.
rabişim gerçekten de ben abur cubur yedim ama su miktarında ve yürüyüşleri hiç kısmadım bir de dün ben çok dikkat ettim sende menümü beğenmiştin ya aslında erken kalksam herşey süper olacak ama ben uykuyu çok seviyorumyaw bacım sen bu hafta sadece bir dün dikkatli beslendin. ee şimdi hataları kabul edelim. yok pasta yedin, yok çiğköfte, yok 10 kaşık pilav. e yani yine iyi verdin bence. sen az yemeyi bırak da düzenli ye. fazla pilav, makarna yeme. et, balık, tavuk türü tüket bu hafta. pasta, tatlı kesinlikle olmasın. bak nasıl veriyorsun 600 gr.
hadi bakalım evi temizle, spor olsun:)
tamam canım oklava olayı dün iyi geldi gündüz ve akşam olmak üzere tekrar edicem ya banyoda kendime baktım ama hala mutlu değilim hı :87: bel ve basen ve göbekten vermem lazım yürürken kollarımı havaya kaldırıp arkaya doğru indir kaldır yapıyodum kollarım incelmişşu mühim gün bitmeden kilo farkı göremem gibi geliyor onda 10 gün var 15 gün önceden şişmeye başlarım hertarafım acır sızlar tombullar iki misli olur takkelkerden taşar.:92:
vayvay vayyyyyyyyyyhedefe az kalmış darısı başımıza..
efet efet daha önce başarmıştım bu sefer tam hedefe ulaşacağım..tabi sizlerin desteğiyle...
aslında o çeyreğide yemezdim..haklısın tam yemediğime şükredeyim...
oklava simit denen yana çıkıntıların birebir düşmanı..ama myle hızlı hızlı yapmayasın sakın..kontrollü sağ sol yaparasan daha sağlıklı olur..vücudunu oklavayla ovman bir nevi masaj oluyor ..
oy oy ne güzel sarmalar yeniş ayy ekşimsi olcak azda acılı olanında üstüne yoğurt gezdir kızgın yağı naneli ve biberli yemeeeee yanındaaa yat uyugünaydın arkadaşlarr
dünkü menüm
sabah 2 dilim ekmeğe peynirli tost
ara 2 grisini 1 fincan yeşilçay
öğlen 1 kase kuru fasülye 2 dilim ekmek
akşam 10 taen incecik sarma 3 kaşık yoğurt 2 tane pizza ekmekçik
yemekten sonra 1 elma 1 portakal
bu sabahki kilom 56
dün tartıda 55.7 görmüştüm annemin sarmaları kilo aldırmış bana
maşallah öğretmenim iyi güzel gidiyorsunuz en kısa zamanda süper olcaksınız.günaydın kızlar cetvel bir ara uğraşmıştım yapamadım.şimdi okuldayım dersim boş bir bakayım dedim.bu arada geçen cuma 79 kiloydum bu cuma 77 kiloyum.
afiyet olsun güzel beslenilmiş hak ettin yav sen ama haftasonu kaçırma olur mu çünkü kilon gayet müsait gitmeye yağ oranınıda bir ara söyle bacım.dünkü menümü de akşam yazamamıştım
17 şubat menüm:
sabah: 2 dilim ekmek ,1 közlenmiş biber,maydanoz ve tarçınlı ıhlamurlu çay,peynirim bitmişti yiyemedim
ara: 2 çay 1 grisini
öğlen: çaya misafirim geldi 4-5 çeşit vardı ama ben en masumu olan makarna salatasını seçtim,küçük bir kase makarna salatası, 1 çay
ara : 1 dilim ekmek
akşam : 1 kase mercimek çorbası , 2 çatal tavuk
ara: 1 kivi
2 litre su ama spor yapamadım yine,
afiyet olsun acele acelle işler yapımışsın hazır çorba içme canım onlarda çok fazla katkı gıdası var olmadı ekmek peynir ye ama hazır çorbalardan uzak dur.bu arada domatesli ve peynirli tost nasıl oluyo tarifini bir yazıver bakem şipşakDünkü menümü yazayım
Sabah : 1 adet çabuk çorba
Öğlen : Çorba çok az patates püresi
Spora gitmeden önce : Domates ve peynirli tost
Spordan hemen cıkınca :) 1 Adet havuç
Evde : 1 kase çorba azcık makarna
dün diyetisyene uğradım anlatcağım ama az işim var kilom aynı malesefdiyetisyenımde ilk günden iyisin sondan kötüsün dedi en azından almadım biliyorsunuz yeni çıktım hastalıkdan işlerimi toparlayıp gelıcem kızlar
hay maşallah ne güzel 1 kg verilmişde aman aman güzel mamalar hakediyorsun ama kaçırmamaya bak haftasonu geliyorr 72 oldun 2 haftaya 60 lıları da görürsün inşallahbugün tartıldım ve 73 kiloydum 1 kilo gitmşş :) kahvaltıda 3 galeta ve 2 bardak çay öğlende patatesli tavuk pilav yoğurt flan varmş :/
ne bırakcaksın bacıma bak yaa boy kaç senin bir kere onu bir de bakalım eğer senin boyun 1.63 den aşağıyla bu kilo sana çokkkkkkkk bileeeherkese günaydın hayırlı sabbahlar hayırlı cumalarrr
sabah tartıldım 72,60çok mutlu oldumm ama vucut şikinliğğini atıyo sanırım 72den aşağı düşememiştim diyeti bırakmıştım inşşş bu sefer olcak sabahki menüde de
yumurtayı 1 e düşürdüm diğerleri aynı ama karnımı bilmiyom da gözüm doymadı sanki4 bardakta su içtimm
canım geçmiş olsun bende bekliyorum sabırsızlıkla listeni .bady çalışan bir arkadaşım var hemde 1.falan var bu konuda hemde hocalık yapıyor ben ona dün ölçüm sonucunu verdim oda bana bugun menu hazırlıyor :) paylaşırım sizinlede bana değerlerin çok kötü değil 1 aylık sıkı çalışmayla istediğin sonucu alırsın dediki şöyle belirteyim kg üzerinden konuşmuyoruz vucutdakı yağ oranından konuşuyoruz 1 ay az bi zaman diyen olabilir ama benim amacımda artık tartıda gördüğümü düşürmek değil yağı azaltmak
bana 6 gün spor yapıcaksın :) 3 gün ağırlık 3 gün cardio dedi full spor :) hazıran 1 kadar bitirmem lazım bir arkadaşımla yarışdayım şimdi sıkılaştırmam lazım işi o baya yol kat etti :)
yemek yemekten çok keyif alyorum anlatamam öncelikle onu süslemek nasıl mutlu ediyor beni ev temizlerken de mutlu oluyorum aslında ben bunlar yazarken bile sırıtıyorumayy yok canım ben kayınvalidemden bir iğne bile istemem. verdıklerını de sırf eşim gücenmesin diye alıyorum zaten. yoksa ondan gelecek hayır allahtan gelsin.verdiği bir avuç şeyin lafını yapar zamanı gelince,sanki bir çuval vermiş gibi. allaha havale ettım ben onu
valla şekerim bu ayyıldız da benım adamı geçti ha diyorum ya yemek yemek zevk bunlar için
annem konusunda haklı olabışırsın adcım geçen gun anne mıdem bulanıyo dedim gözleri parladı hamılemısın yoksa diyeallah bilir nasıl şımartacak torununu:) allah verırse tabi
bende sarmayı yoğurtlu severim canım. hatta kuzenım hep anlatır. ben küçükken mıs gibi sarma sarmışlar yoğurt yok diye zırlamışım yememişim
seyyahcım aslında eğer çekinmezsen erkek doktorlar tabiki normalde kadından daha nazik davranıyor görünüyor yaşam itibariyle erkekler kadın hastasına kaba söz ya da hareket etmezler ki sen güzelce araştır yine erkek kadın sağlık mevzuunda çokda ayrı birşey değil ben utangaçım birazayyıldızım benım byan doktorlarla ilgili biraz takıntım var. zamanında adet olamıyordum bu yuzden tedavı gördüm. öğrencıydım ozman üniversıte. bayan doktorlara gititm. ama nedense hemcinslerıne çok kaba davranıyorlar. o çatala yatmışlığım vardır benımde yanı. mantar falan oldum birsürü şey.. ama sankı erkek doktorlar daha kıbarmış gibi gelıyor bana ya. ben mı yanlıs düşünüyorum bılmıuyorum.
beni listeye alsanızda almasanızda başınızın tatlı belası olup yazıcammkurtuluş yok bendenn :95:zaten patron sürekli gelip gidiyo tam yazmaya niyetleniyom geliyoo çok çok öptümm şimdi yemek yapmaya gidiyorum kıymalı taze fasulye pilav ve yoğurtt :18:rabişim kızmaa pilav çok yemicem:18: öptüm hepinizii
sizin sayenizde öğrendım valla sağolun yaDoktorlar hamile kalmayı planladıktan sonra 3 ay mutlaka kullanmayı tavsiye ediyorlar.Hatta gebeliğin ilk 3 ayında da kullanılıyor.Aman ihmal etmeyin.Bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş.
evet seyyahcım folik asit çok önemli açıkçası ilk bebeğimde bende bilmiyordum ve gittiğimde 1 aylıktı 3 ay boyunca kullanmıştım 3 er tane ama şimdi dokturum 2 tane al hamilelik için başlayınca 3e çıkart dedi eleviti de hamiş başladıktan sonra almıştım sen eczaneden alıp kullanabilrsin normal insanların dahi kullanması gereken zararı olmayan çok yararlı vitaminler var canım. bu arada seyyahcım ilk hangi doktora gidersen sonra ondan başkasına gitmekte çekinebilirsin bu arada erkek yerine ben sana kadın doktor tavsiye ederim.ben alttan muayene oluyorum çok utangaç biriyim erkek doktora kulak burun bogaz hariç hiç gitmedim.
.
wawwwwwww 38 beden ha maşallahhhhgezmek dışında spor yok. 3.5 lt'den fazla su var. tuvalete gidip gelmek spor sayılsaydı 1. ben olurdum herhalde
bu arada gezmek kısmı alışverişti veee sonunda 38 beden kıyafetler satın aldım.çok mutluyum. 2 pantolon ve 1 etek aldım. sadece pantolonlardan bir tanesinin düğmeleri kapanmıyor gibi ama yine de aldım onu beni teşvik etsin diye. eteği giydim çok ince gösterdi, maşallah deyin
ben sarsaydım pek ince olmazdı da annem inceceık kalem gibi sarar. inceydi yanigünaydın canım, sarma ince olunca 10 tane sorun olmaz herhalde. o pizza ekmekçikler yakmıştır seniyaktı beni şarkısı seyyah için gelsin:)
.
vayy be tabloya bak. bu hafta takım süper :)))** 13 .TAKIM 194. ETAP **
Ad1 ( 56.7 /56.6 / 0.1 / 0.18 %)
Ayyildizim ( 58.7 /58.4 / 0.3 / 0.51 %)
_ferdici_ ( 74.0 / 72.6 / 1.4 / 1.89 %) (yeni üye)
hankypanky ( 94.0 / 94.0 / 0.0 / 0.00 %) (yeni üye)
ms22 ( 81.0 / 80.0 /1.0 / 1.23 % )
neyneyse ( 64.8 /65.1 / -0.3 / -0.46 %)
nihan86 ( 55.5 /55.4 / 0.1 / 0.18 %)
plasticwomen ( 79.0 / 79.0 / 0.0 / 0.00 %)
pehlivanson ( 79.0 /77.0 / 2.0 / 2.53 %)
seyyah2806 ( 56.3 / 56.0 / 0.3 / 0.53 %)
sakaleynmaster ( 65.0 / 65.9 / -0.9 / -1.38 %) (yeni üye)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 764.0 /760.0 /4.00 /0.52 %)
oy oy ne güzel sarmalar yeniş ayy ekşimsi olcak azda acılı olanında üstüne yoğurt gezdir kızgın yağı naneli ve biberli yemeeeee yanındaaa yat uyu56 kilo ayyy hayalim benim o kilo biliyon mu cızzz
yemek yemekten çok keyif alyorum anlatamam öncelikle onu süslemek nasıl mutlu ediyor beni ev temizlerken de mutlu oluyorum aslında ben bunlar yazarken bile sırıtıyorumhayatı seviyom bacım gıı
seyyahcım aslında eğer çekinmezsen erkek doktorlar tabiki normalde kadından daha nazik davranıyor görünüyor yaşam itibariyle erkekler kadın hastasına kaba söz ya da hareket etmezler ki sen güzelce araştır yine erkek kadın sağlık mevzuunda çokda ayrı birşey değil ben utangaçım birazeşim izin vermiyo bir de daha doğrusu oda kıskanç kanlı galiba beni mgibi ama o belli etmiyor ben çok belli ediyom
tuvalete gitmek 30 kalori yaktıryormuş.taylan kümeli öyle anlatmıştı..menümü yazayım:131:
kahvaltı: ıspanak kavurması, peynir, 3 zeytin ve 1.5 dilim kadar ekmek.
ara: 3 dilim elma ve 1 portakal ve 1 kuru hurma
öğle: tavuklu mantar sote
ara: 1 tane etiform mısır patlaklı şey, adı ne bilmiyorum:)
ikindi: 1 kase tarhana çorbası
ara: 3 dilim armut, 5-6 kabak çekirdeği
akşam: 2 tane küçük patlıcan dolması ve 3-4 tatlı kaşığı sarımsaklı yoğurt
ara: sütlü şekersiz neskafe ve 1 çay tabağı fındık, badem, dut kurusu ve çekirdekli karışım.
gezmek dışında spor yok. 3.5 lt'den fazla su var. tuvalete gidip gelmek spor sayılsaydı 1. ben olurdum herhalde
bu arada gezmek kısmı alışverişti veee sonunda 38 beden kıyafetler satın aldım.çok mutluyum. 2 pantolon ve 1 etek aldım. sadece pantolonlardan bir tanesinin düğmeleri kapanmıyor gibi ama yine de aldım onu beni teşvik etsin diye. eteği giydim çok ince gösterdi, maşallah deyin
geçmiş olsun..öksürük için sabah akşam az tereyağını ıstıp içine pekmez katıp içir çok iyi geliyor..rabia ben bile sandalyede yerken enesi izliyorum o hiç ellemeden seyrediyor gene seninki kaşıkla haşır neşir olmuş ben valla koyacağım sofraya eline de kaşık bir eline çatal al dök saçala ye ne kadar yersen sana süprizim var dicembenim de eşim hastalanmış ona pekmez kaynattım karabiberle içirdim öksürügü geçti ateşi var ya enesin ateşide bugün gündüz çok yoktu gene olmuş 38.5 napıcam bimiyorum kafayı yicem offf.
kızla cosmussunuz
canlarım ogle ve akşam yemegımı yedım arada 35 dk yurudum hatta kostum 100 mekık cektım 25 duz 25 alt karın 25 sag capraz 25 sol capraz
canım rabiacım milk i anlıyorum ınan gun gelıyor yemek bıle yıyemedıgın anlar oluyor sanırım bebegı yaramaz mesala enım kuzum notobook u elıme alınca aglıyor oda tusuna basacakmıs klavyede b tusumu koparttıo uyudugu zamanalardada yemektı ev ısıydı anlıyorum
bende cogu zaman gecmısı okuyamıyorum ama olabıldıgınce bol paylasımda bulunmayada calısıyorum gnde 2-3 kere yazılabılır. milk sanırım yorulmus zor gunler yasıyor
sımdık ırazcık gecmısı okuyayım bıraz daha buradayım
o pizza ekmekçikler yakmıştır seniyaktı beni şarkısı seyyah için gelsin:)
.
oh oh maşallah 9 yıllık ne güzel daha nice senelere sanırım artık zamanı da gelmiş sanki benimkiler bile artık yıprandı 4 yılda .9 yıllık evliyim ..mobilyalar gelip herşey tamamlanınca resim eklerim tabikide..
tuvalete gitmek 30 kalori yaktıryormuş.taylan kümeli öyle anlatmıştı..
geçmiş olsun..öksürük için sabah akşam az tereyağını ıstıp içine pekmez katıp içir çok iyi geliyor..
senin bebek ne kadarlık..bendede 18 aylık bir canavar var..şu anda park yatğaında mızırdanıyor..biz köpek dişleri çıkarttık...çok acılı ve uzun sürüyor ..
sizin sayenizde öğrendım valla sağolun ya
wawwwwwww 38 beden ha maşallahhhh
ben sarsaydım pek ince olmazdı da annem inceceık kalem gibi sarar. inceydi yani
vayy be tabloya bak. bu hafta takım süper :)))
aaaa sus kız sus ne yağ yakması ne nanesisadece yoğurt döktüm şekerim :)))
valla canım ben daha kocama söylemedım şu doktora gidecem diye ama bakalım ne tepkı verecek. birlikte gıdecez zaten
sabah :3 yk kadar kellogs kırmızı meyveli tam tahıllı içine yarım çay bardağı süt konuldu hup hup yendi.
ara:3 ısırımlık develi armutundan
spor:1.5 saat sauna eşofmanla tüm ev süpürüldü ,silindi,wc,banyo yıkandı.
öğlen:yarım su bardağı kepekli makarna kaynatıldı,sonra soğudu içine 4 yemek kaşığı yoğurt,2 diş sarımsak az tuz katıldı karıştırıldı.sonracığımaaüstüne iki üç damla naneli ,kırmızı biberli sos döküldü ham ham yendi.ohh valla hee ne dicektim ben şimdi enes gelicek onu yedirir yatırırım.sonra geri gelirim buraya.daha sonra ütüm var yarım saat sürer sanarsam sonra dizi izlicem oklava ,mekik vs yapcam. bu siyah makarna göze hiç hoş gelmiyo yavan yavan ne böylee:97:
oh oh maşallah 9 yıllık ne güzel daha nice senelere sanırım artık zamanı da gelmiş sanki benimkiler bile artık yıprandı 4 yılda .
merakla bekliyorum canım resimleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?