Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

beni listeye alsanızda almasanızda başınızın tatlı belası olup yazıcammkurtuluş yok bendenn:95:zaten patron sürekli gelip gidiyo tam yazmaya niyetleniyom geliyooçok çok öptümm şimdi yemek yapmaya gidiyorum kıymalı taze fasulye pilav ve yoğurtt :18:rabişim kızmaa pilav çok yemicem:18:öptüm hepinizii

bady çalışan bir arkadaşım var hemde 1.falan var bu konuda hemde hocalık yapıyor ben ona dün ölçüm sonucunu verdim oda bana bugun menu hazırlıyor :) paylaşırım sizinlede bana değerlerin çok kötü değil 1 aylık sıkı çalışmayla istediğin sonucu alırsın dediki şöyle belirteyim kg üzerinden konuşmuyoruz vucutdakı yağ oranından konuşuyoruz 1 ay az bi zaman diyen olabilir ama benim amacımda artık tartıda gördüğümü düşürmek değil yağı azaltmak

bana 6 gün spor yapıcaksın :) 3 gün ağırlık 3 gün cardio dedi full spor :) hazıran 1 kadar bitirmem lazım bir arkadaşımla yarışdayım şimdi sıkılaştırmam lazım işi o baya yol kat etti :)

Son düzenleme:

ayy yok canım ben kayınvalidemden bir iğne bile istemem. verdıklerını de sırf eşim gücenmesin diye alıyorum zaten. yoksa ondan gelecek hayır allahtan gelsin.verdiği bir avuç şeyin lafını yapar zamanı gelince,sanki bir çuval vermiş gibi. allaha havale ettım ben onu

valla şekerim bu ayyıldız da benım adamı geçti ha diyorum ya yemek yemek zevk bunlar için

annem konusunda haklı olabışırsın adcım geçen gun anne mıdem bulanıyo dedim gözleri parladı hamılemısın yoksa diye allah bilir nasıl şımartacak torununu:) allah verırse tabi

bende sarmayı yoğurtlu severim canım. hatta kuzenım hep anlatır. ben küçükken mıs gibi sarma sarmışlar yoğurt yok diye zırlamışım yememişim

haklısın canım teşekkürler bılgıler için
hımm senın sorunun ciddiymiş canım . biranönce ilaçlar etkısını gösrertıt umarım

ayyıldızım benım byan doktorlarla ilgili biraz takıntım var. zamanında adet olamıyordum bu yuzden tedavı gördüm. öğrencıydım ozman üniversıte. bayan doktorlara gititm. ama nedense hemcinslerıne çok kaba davranıyorlar. o çatala yatmışlığım vardır benımde yanı. mantar falan oldum birsürü şey.. ama sankı erkek doktorlar daha kıbarmış gibi gelıyor bana ya. ben mı yanlıs düşünüyorum bılmıuyorum.

:90:........
az işin hallet gel paylaş hele..spor sonrası havucu diyetisyenmi önerdi?

.....

** 13 .TAKIM 194. ETAP **
Ad1 ( 56.7 /56.6 / 0.1 / 0.18 %)
Ayyildizim ( 58.7 /58.4 / 0.3 / 0.51 %)
_ferdici_ ( 74.0 / 72.6 / 1.4 / 1.89 %) (yeni üye)
hankypanky ( 94.0 / 94.0 / 0.0 / 0.00 %) (yeni üye)
ms22 ( 81.0 / 80.0 /1.0 / 1.23 % )
neyneyse ( 64.8 /65.1 / -0.3 / -0.46 %)
nihan86 ( 55.5 /55.4 / 0.1 / 0.18 %)
plasticwomen ( 79.0 / 79.0 / 0.0 / 0.00 %)
pehlivanson ( 79.0 /77.0 / 2.0 / 2.53 %)
seyyah2806 ( 56.3 / 56.0 / 0.3 / 0.53 %)
sakaleynmaster ( 65.0 / 65.9 / -0.9 / -1.38 %) (yeni üye)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 764.0 /760.0 /4.00 /0.52 %)

rabişim gerçekten de ben abur cubur yedim ama su miktarında ve yürüyüşleri hiç kısmadım bir de dün ben çok dikkat ettim sende menümü beğenmiştin ya aslında erken kalksam herşey süper olacak ama ben uykuyu çok seviyorum

tamam canım oklava olayı dün iyi geldi gündüz ve akşam olmak üzere tekrar edicem ya banyoda kendime baktım ama hala mutlu değilim hı :87: bel ve basen ve göbekten vermem lazım yürürken kollarımı havaya kaldırıp arkaya doğru indir kaldır yapıyodum kollarım incelmiş

oy oy ne güzel sarmalar yeniş ayy ekşimsi olcak azda acılı olanında üstüne yoğurt gezdir kızgın yağı naneli ve biberli yemeeeee yanındaaa yat uyu 56 kilo ayyy hayalim benim o kilo biliyon mu cızzz

günaydın kızlar cetvel bir ara uğraşmıştım yapamadım.şimdi okuldayım dersim boş bir bakayım dedim.bu arada geçen cuma 79 kiloydum bu cuma 77 kiloyum.
maşallah öğretmenim iyi güzel gidiyorsunuz en kısa zamanda süper olcaksınız.

afiyet olsun güzel beslenilmiş hak ettin yav sen ama haftasonu kaçırma olur mu çünkü kilon gayet müsait gitmeye yağ oranınıda bir ara söyle bacım.

afiyet olsun acele acelle işler yapımışsın hazır çorba içme canım onlarda çok fazla katkı gıdası var olmadı ekmek peynir ye ama hazır çorbalardan uzak dur.bu arada domatesli ve peynirli tost nasıl oluyo tarifini bir yazıver bakem şipşak

bugün tartıldım ve 73 kiloydum 1 kilo gitmşş :) kahvaltıda 3 galeta ve 2 bardak çay öğlende patatesli tavuk pilav yoğurt flan varmş :/
hay maşallah ne güzel 1 kg verilmişde aman aman güzel mamalar hakediyorsun ama kaçırmamaya bak haftasonu geliyorr 72 oldun 2 haftaya 60 lıları da görürsün inşallah

ne bırakcaksın bacıma bak yaa boy kaç senin bir kere onu bir de bakalım eğer senin boyun 1.63 den aşağıyla bu kilo sana çokkkkkkkk bileee

canım geçmiş olsun bende bekliyorum sabırsızlıkla listeni .
yemek yemekten çok keyif alyorum anlatamam öncelikle onu süslemek nasıl mutlu ediyor beni ev temizlerken de mutlu oluyorum aslında ben bunlar yazarken bile sırıtıyorum hayatı seviyom bacım gıı

seyyahcım aslında eğer çekinmezsen erkek doktorlar tabiki normalde kadından daha nazik davranıyor görünüyor yaşam itibariyle erkekler kadın hastasına kaba söz ya da hareket etmezler ki sen güzelce araştır yine erkek kadın sağlık mevzuunda çokda ayrı birşey değil ben utangaçım biraz eşim izin vermiyo bir de daha doğrusu oda kıskanç kanlı galiba beni mgibi ama o belli etmiyor ben çok belli ediyom

listedesin canım.:13:

günaydın canlar maşallah herkes iyi Allah dahada iyi etsin öpüyorum hepinizi azıcık dolaşam gelirim yine :)

sizin sayenizde öğrendım valla sağolun ya

wawwwwwww 38 beden ha maşallahhhh
günaydın canım, sarma ince olunca 10 tane sorun olmaz herhalde. o pizza ekmekçikler yakmıştır seniyaktı beni şarkısı seyyah için gelsin:)

.
ben sarsaydım pek ince olmazdı da annem inceceık kalem gibi sarar. inceydi yani
vayy be tabloya bak. bu hafta takım süper :)))

aaaa sus kız sus ne yağ yakması ne nanesi sadece yoğurt döktüm şekerim :)))

valla canım ben daha kocama söylemedım şu doktora gidecem diye ama bakalım ne tepkı verecek. birlikte gıdecez zaten

tuvalete gitmek 30 kalori yaktıryormuş.taylan kümeli öyle anlatmıştı..
geçmiş olsun..öksürük için sabah akşam az tereyağını ıstıp içine pekmez katıp içir çok iyi geliyor..

senin bebek ne kadarlık..bendede 18 aylık bir canavar var..şu anda park yatğaında mızırdanıyor..biz köpek dişleri çıkarttık...çok acılı ve uzun sürüyor ..

sabah :3 yk kadar kellogs kırmızı meyveli tam tahıllı içine yarım çay bardağı süt konuldu hup hup yendi.
ara:3 ısırımlık develi armutundan
spor:1.5 saat sauna eşofmanla tüm ev süpürüldü ,silindi,wc,banyo yıkandı.
öğlen:yarım su bardağı kepekli makarna kaynatıldı,sonra soğudu içine 4 yemek kaşığı yoğurt,2 diş sarımsak az tuz katıldı karıştırıldı.sonracığımaa üstüne iki üç damla naneli ,kırmızı biberli sos döküldü ham ham yendi.ohh valla hee ne dicektim ben şimdi enes gelicek onu yedirir yatırırım.sonra geri gelirim buraya.daha sonra ütüm var yarım saat sürer sanarsam sonra dizi izlicem oklava ,mekik vs yapcam. bu siyah makarna göze hiç hoş gelmiyo yavan yavan ne böylee:97:

bir gitde gel bakalım dostum neler varmş ne durumdaymış öğrenmek iyi olur.konuyu aç bugün de gece söyle merak ederim ben

CANIM KELLOGS KIRMIZI meyveli nasıl güzelmı? ben nestlenın nesfıtını almıştım ülker yoktu koca markette ama sevmedım ya. güzelse bende meyvelı alayım.

kız sen benı öldrücen sauna eşofmenıyla ev mı temizledin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…